97994
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• kamionosjoe
    Szinte semmit.

Létezik a Soros-Terv?
  • chhaya #96383
    Vásárolni szeretek, pénzt költeni nem, ha ennek így van értelme. :) Szeretem az érzést, ami egy új dolog vásárlásával jár (a nézelődést, a kiválasztást, a birtoklás örömét), és ha nagyon kell az a valami, akkor nem is sajnálom rá túlzottan a pénzt.

Átlagosan mennyit tömegközlekedsz egy héten?
    Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.10.10. 18:53:02
  • Bebut
    Szerencsére eddig nem nagyon volt ilyen. Márcsak azért is, mert alapvetően spórolok, és ha már van valami amit akarok, akkor meg is tudom venni. Tehát nem az új dolog megkívánása után kezdek csak el spórolni.

Jelenleg lakásra spórolok, de még nem akarok venni. Illetve motort szeretnék venni, de arra már nem kell spórolnom.

Szeretsz vásárolni? Jó érzés, vagy rossz hogy megint pénzt kellett költened?
  • chhaya #96381
    Nem.

Mi volt a legutóbbi dolog, amire sokat spóroltál és alig vártad, hogy megvehesd?
  • Zephyr Retiring
    Bridget Jones babát vár.
    Szuper volt :)

Sétáltál már Budapesten a Római parton?
  • chhaya #96379
    Nem próbáltam még, de nem is vonz. Szerintem túl béna lennék hozzá, hogy élvezni tudjam.

Milyen filmet láttál utoljára és milyenre értékelnéd?
  • Zephyr Retiring
    Pár évig toltam 3 műszakban még más munkaterületen. Hajnali 2 óra volt a vízválasztó. Akkor kezd felébredni az ember..másnap reggel olyan 4 órákat tudtam csak aludni.
    Régi kollégáim közt akadt aki szintén, de mások meg fel sem vették az éjszaka "hozományait".

Tudsz síelni?
  • chhaya #96377
    Nem dolgoztam még, de szívesen kipróbálnám. Alapvetően úgyis éjszaka vagyok éberebb, délelőtt félkómázok, akármennyit is alszom...

Te?
  • Zephyr Retiring
    Változó. Ma este pl. bolognait ettem :) De jöhet, hal, csirke, gomba, esetleg rántott husika.. :)
    Meg sorolhatnám reggelig. Ezer és egyfélét, de leginkább az olyanokat, ami mellé elfér a savanyúság vagy a friss zöldség..

Dolgoztál már valaha éjszakai műszakban? Mi róla a véleményed?
  • chhaya #96375
    Nem tudnék legjobbat kiemelni. Több van, amit szeretek, különböző okokból (a kaja minősége mellett persze), pl. mert hangulatos és ötletes a berendezés, vagy épp különösen jó a kiszolgálás.

Milyen jellegű ételeket szeretsz leginkább?
  • Zephyr Retiring
    Nekem túl szárazak.

Legjobb étterem, ahol eddig megfordultál?
  • chhaya #96373
    Kebap. Vagy kebab.

Szereted a vadhúsból készült ételeket?
  • Calver
    vegánok.

neked?
  • Zephyr Retiring
    Ünneplésnek azért épp nem nevezném, de szokott örülni egy szál virágnak, vagy egy doboz bonbonnak a kedvesem ha kap :) Néha kapok én is valamit. Érdekes, hogy sokan csak amiatt elítélik és lázadnak a Valentin nap ellen, mert amerikából jött.. bezzeg a hamburgert meg kétpofára falják ugyanezen személyek is :D

Kedvenc gyorskajád?
  • chhaya #96370
    Nem. De kíváncsi lennék, hogy a nagyobb / közismertebb lakatfalaknál milyen arányban vannak az együtt vannak még és a már rég szétmentek párok lakatjai. :D

Ünneplitek a Valentin-napot?
  • Zephyr Retiring
    Van amit igen, van amit nehezebben, de idővel igen.

Tettél már lakatot valamerre, egy vasszélű hídra a kulcsot meg a vízbe dobva a szerelem örök zálogaként?
  • chhaya #96368
    Többnyire rákérdezek, hogy én így meg úgy tudtam, most akkor mi a helyzet? És adom a hülyét, fenntartom a lehetőséget, hogy én tévedek. Ha kiderül, hogy tényleg nem tévedek, akkor talán még egyszer megpróbálok valahogy rákérdezni, hátha ő volt zizi. Megadom az esélyt.

Könnyen megbocsátasz?
  • Zephyr Retiring
    Kontaktlencsét hordanak többen is a családban. Szemüveget csak ketten, de ők is inkább a koruk miatt már.
    Én soha ki nem állhattam egyiket sem, de ha mindenképp meg kellene neveznem valamelyiküket, akkor már inkább a szemüveg...és ha dönthetek is, akkor már inkább egy aktív shutteres :D

Valakit, aki igen közel áll hozzád, egy nap hazugságon kapsz. Mit teszel?
  • chhaya #96366
    Szoktam, kb. 10%-ot, elégedettségtől függően kerekítem felfelé vagy lefelé.

Szemüveg vagy kontaktlencse?
  • Zephyr Retiring
    Látom senki nem tud, vagy nem akar ilyesmi forma kérdésre felelni..
    Akkor lecserélem..

Szoktál adni borravalót fodrásznál, étteremben, vagy egyéb helyeken?
    Ha igen mennyit, ha nem mi az oka?
  • Zephyr Retiring
    Mivel itt a Földön az idő elengedhetetlen a boldoguláshoz, igen. Hiszen télen hamarabb is sötétedik, mint nyáron.

Vertél már blattot? És kaptál érte jattot?
  • chhaya #96363
    Figyelmetlenségből adódóan többször is előfordul, mint szeretném. Vagy nem nézem meg rendesen, hogy mit kellene csinálni, vagy nem koncentrálok eléggé. Tisztában vagyok vele, hogy ez a gond nálam, és mindig el is határozom, hogy jobban oda fogok figyelni, de sokszor kiderül, hogy mégsem sikerült.

Szerinted van még értelme a téli és nyári időszámításnak?
  • Zephyr Retiring
    Attól függ..
    A munkámban mindig élen járok, folyton képzem magam, és minden tőlem telhetőben segítem a közvetlen kollégáim munkáját. Ott inkább nekem kell türelmesebbnek lennem. Ami az itthoni elvégzendő dolgaimat illeti, folyton rám kell várni, bár ez engem cseppet sem zavar :D

Milyen gyakran szoktál és miben szoktál általában hibázni? Próbálsz kevesebbet hibázni, vagy abszolút nem is foglalkozol ezzel?
  • Bebut
    Igen. Az egyirányú marsexpedícióra is elmennék.

Álltalában te vársz másokra vagy ők rád? Miért van ez így, teszel ellene, zavar?
  • Zephyr Retiring
    Ezt a chemtrail elméletet most hallom először, kicsit utána olvastam..szerintem baromság, mert aki esetlegesen mérgezné a légkört, az a saját életét, légkörét is mérgezné. Remélem, jól gondolom :)
    A laposföld elmélet is már marha régen megbukott. Kábé akkortól pedig tutira, amikor elkészültek az első távlati képek az űrből, a Földünkről. Persze biztosat csak az tudhat, aki már látta az űrből a Földet :D

Te szeretnéd egyszer majd látni a saját szemeiddel is a Földet a távoli űrből?
  • chhaya #96359
    Viszonylag. Ha nem célzottam engem idegesítenek, akár még jól szórakozom is rajtuk.

Mi a véleményed a chemtrail meg laposföldhívő emberekről?
  • Bebut
    Annyira nem szeretem, de előfordult hogy már néztem.

Könnyen kizárod az idegesítő embereket?
  • Gernor
    Nem tudom, nem nagyon hallgattam (láttam) musicalt.

chhaya, ha jók a szipkáid, akkor járunk?
  • chhaya #96356
    Sokaknak az alapvető illemszabályok sem mennek, nemhogy ilyen szinten, hogy ki kinek nyújthatja a kezét elsőként... Szóval, igen, jó lenne.

Hogy állsz a musicalekkel?
  • Zephyr Retiring
    Alapesetben igen, de a nő nyújt kezet elsőként. Férfi nőnek csak akkor nyújthat elsőként kezet, ha a nő a férfi beosztottja.

Fontos lenne az illemszabályok tanítását az alapoktatásba bevonni?
  • Bebut
    Nem. Szerintem közös feladat. Sokkal jobban ízlik az az étel amit valakivel együtt készítesz el. Plusz gyorsabban is megy a munka akkor.

Nőkkel illik kezet fogni?
  • chhaya #96353
    Főzök inkább, a sütés nem nekem való, túl pontosan kell méricskélni a hozzávalókat. A főzés ennél szabadabb, érzéssel szoktam fűszerezni (nagymamám után szabadon :D).

A nő dolga a sütés-főzés?
  • Bebut
    Sehogy, nem szeretem. Csak úgy eszem meg ha nem érzem az ízét. Sütibe, panírba.

Sütit vagy főételt csinálsz szívesebben?
  • Zephyr Retiring
    Javarészt engem is hasonló dolgok. Jelenleg épp lambériázom a folyosónkat meló után délutánonként. Baromi lassan halad, fárasztó is, de közben meg valahol szeretem is csinálni :)

Milyen módon szereted elkészíteni, vagy fogyasztani a tojást?
  • chhaya #96350
    Csak apró-cseprő mindennapi dolgok, mélyebben úgy igazán semmi.

Téged?
  • Zephyr Retiring
    Őszintén? Igen, bár rettentően hiányozna. Az évek alatt szinte mindent elkövettek a telefongyártók, hogy teljes értékű internetezésre is alkalmasak lehessenek a készülékek. Mára az egész világot már összeköti az internet, pénzügytől a szórakozásig bármi elérhető rajta. Ezen kényelem, ha már hozzászoktál, rettentően tudna hiányozni. De élni azért lehet nélküle. Nem létszükséglet, mint mondjuk a levegő, bár el tudom képzelni, hogy a jövőben chipeket helyeznek belénk, amik a fontosabb élettani funkcióinkat (is) ellenőrzik majd. Természetesen kizárólag! a saját érdekünkben. Ez a chip valamilyen bluetooth elven összekapcsolható lesz a mobiljainkkal, amj meg ugye az internethez kapcsolódik. A jövő ez, nem a böhöm nagy asztali gépek, vagy laptopok világa. Mostanra ott tartunk, hogy komolyabb 4 magos proci van több memóriával a mobilomban, mint a laptopomban, és feleannyiba sem került.

Téged mi foglalkoztat mostanság?
  • chhaya #96348
    Az indokok kiderítése nyilván segít megérteni, hogy miért történt, szerintem ez mindenképp szükséges ahhoz, hogy túl lehessen jutni egy csalódáson. Úgy leírni valakit, hogy meg se hallgatom az ő verzióját... nem az én stílusom.

El tudnád képzelni az életed internet nélkül?
  • Zephyr Retiring
    Tőlem kapna nasit :)

Hogyan kezeled azt a szitut, amikor csalódsz valakiben? Megpróbálod kideríteni mi miért történt, vagy hagyod és zárolsz mindennemű kapcsolatot az illetővel?
  • chhaya #96346
    Nyersen vagy élve nem kérek semmit, köszönöm, de azért van pár extrém dolog, amit (megfelelően elkészítve, állatkínzás nélkül) megkóstolnék. A legtöbbnél igazából semmi fújolnivaló nincs, csak kulturális oka van a különbségeknek. Vagyis ha oda születtünk volna, Afrikába, Indiába, vagy Kínába, akkor teljesen természetesnek tartanánk azokat a kajákat, amiktől itt sokat irtóznak. - Amúgy az agyvelő, a velő és a belsőségek naaagyon finomak, nem hallottam még ugyan, hogy a majmokét is fogyasztják, de miért is ne... Szóval, elméletileg sok mindent megkóstolnék, gyakorlatilag azért nem nagyon töröm magam érte...

Mit csinálnál, ha egy vendéglő kerthelyiségében falatozva egyszer csak a lábadhoz somfordálna egy macska ételt kunyerálni?
  • Zephyr Retiring
    Klinikai értelemben nem. Maga a depresszió a szélsőséges hangulatállapot egy tartósabb változata.
    Depresszív hangulatom előfordult már, de úgy vélem minden érző embernél megeshet ha elveszt valakit, vagy átél egy fájdalmas szakítást.

Hogyan vélekedsz a gyomorforgató ételekről? (rántott majomagyvelő, nyers marhaszem stb.) Mi az amit még bevállalnál közülük?