97993
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Bebut
    Műszaki dolog nincs. Nem ragaszkodom egyik márkához sem. Talán a WD40 az amihezbrqgaszkodok, mást nem vennék helyette.

Ha nyernél a lottón mit vennél elsőnek?
  • Zephyr Retiring
    Mások idegeivel.. :D
    Vicc volt, ne vedd komolyan. Ez nálam abszolút társaságfüggő, mert könnyen alkalmazkodom a barátaimhoz vagy a családomhoz. Lehet bármilyen társasjáték a sakktól a kidobósig bármi..

Tudsz egy olyan hazai és egy olyan külföldön gyártott terméket mondani, amihez évek óta ragaszkodsz?
  • _Galamb_
    Remek. Dolgoztam, utaztam, este hazaértem, főztem, fürödtem aludtam és ma ugyan ez lesz a program :D

Előfordult veled már, hogy jóízűen ettél valamit és a végén, pont a legvégén elharapod a húsodat? Aztán ilyen sebes marad és egész nap azt basztatod? :D
  • kamionosjoe
    Nein.

Milyen napod volt?
  • Musachy
    Szuper, gratulálok a kitűnő eredményért!

Félsz a bevándorlástól?
  • Peter1
    Társasházban lakom, úgyhogy ilyen dologgal nem foglalkozom. De ha családi házban laknék szinte biztosra mondom, hogy igen, kivinném.

Mit szólsz a mai történelmi téli olimpiai aranyéremhez?
  • Zephyr Retiring
    Kedvenceim: sárgaborsó, tök, krumpli..de akad még pár amit kedvelek :)

Kiteszed a kukát ürítési napon akkor is ha félig üres?
  • chhaya #96618
    Majdnem egész nap szakadt a hó, csak nincs elég hideg, hogy tartósan megmaradjon.
    Én nagyon vártam, végre szép fehérséget látok és nem csúf szürkét. :)

Szereted a főzelékeket?
  • Zephyr Retiring
    Inkább csak eső.

S nálatok?
    Ez az mit vártatok? :)
  • chhaya #96616
    Mindig, bármikor.

Esik a hó?
  • Zephyr Retiring
    Viharsarok.

Télen, vagy nyáron lustálkodsz többet?
  • Peter1
    Ma cipő volt a lábamon. Hogy holnap mi lesz, majd az időjárás eldönti.

Az ország melyik részén laksz?
  • Zephyr Retiring
    Ha az bornak számít, Vermouth. Amúgy nem vagyok boros. Inkább sörös..

A héten csizma, bakancs, vagy cipő a nyerő nálad?
  • chhaya #96612
    Még a céges karácsonyi vacsin egy fincsi édes fehéret, de hogy milyen fajta volt...

Szereted a bort? Ha igen, milyet?
  • _Galamb_
    Az ebéd romhalmazait takarítom el. :D Aztán irány a kanapé és a frissen letöltött film vár reám. Aztán ha kész, akkor irány zuhanyozni és be az ágyba és tádám, hétfő! :)

Milyen bort ittál utoljára?
  • Bebut
    Jó, hogy azért bármekkora nagy a káosz, a sok kicsi össze tud fogni és vissza tudja állítani az egyensúlyt.

Rossz, mi magyarok valahogy sose tudtunk jó helyre barátkozni. Ennél rosszabb döntéseket nehéz lett volna hozni.

Mivel telnek általában a vasárnap estéid?
  • Zephyr Retiring
    Nem.

Milyen jó vagy rossz következtetéseket lehet levonni a világháborúk kapcsán?
  • Peter1
    Fasírt krumplival.

Téli olimpia eseményeit követed?
  • Zephyr Retiring
    Ha szakértő készíti igen. Ha nekem kell, nem

Mi lesz ma az ebéded?
  • Bebut
    Tom Brady. Ki más lehetne?!!

(Tollaslabda. Igen van benne egy kis led, ami villog meg künönböző színekben világít. Lehet még rendelni a hálóra szerelhető ledsort, és akkor rendes meccset is lehet jászani korom sötétben.)

Szereted a vad húsból készült kajákat?
  • Zephyr Retiring
    Nem vagyok focirajongó. Viszont a felsorolt témákat illetően már érthető miért nincsenek sűrűbben válaszok a kérdéseimre, amik részint sem érintik a fenti témákat..

Akkor kivételt teszek: várhatóan ki lesz 2018 legjobb NFL játékosa?
  • Peter1
    F1, II. világháború, pár éve az NFL is.

Tetszik az NFL (amerikai foci)?
    Utoljára szerkesztette: Peter1, 2018.02.18. 09:33:36
  • Zephyr Retiring
    Fáradtság kérdése, de sötétben sokkal jobbat alszom.

(Világító tollaslabda? :D Most hallok ilyesmit először..)

Mik azok a számodra érdekes témák, amikről a legszívesebben kommunikálsz vagy elmélkedsz el alkalmasint?
  • Bebut
    2 éve nyáron a családdal. Este világító tollaslabdával.

Tudsz világosban aludni?
  • Zephyr Retiring
    Itt pusztuljak meg helyben ha nem igaz: ugyanez a kérdés fordult meg a fejemben ma késő délután :D

Szándékosan egyetlen egyszer dühömben késő éjjel betörtem egy ház ablakát egy kővel. Úgy 12-13 éves lehettem. Rám akarta verni egy akkori iskolatársam a gagyi műanyag sulis tatyójának a vételárát. Illetve rám is verte (megjegyzem igazságtalanul), így "törlesztenem" kellett. Bár visszapörgethetném az időt...

Mikor tollaslabdáztál utoljára és kivel?
  • chhaya #96600
    Utoljára még általánosban a sulimmal, de arra nem emlékszem, hogy mennyire volt hosszú. Nekem annak tűnt.

Okoztál már szándékosan anyagi kárt valakinek?
  • Zephyr Retiring
    Igen, de fordítva is volt..
    Egerben tavaly ketten srácok őrt álltunk a férfi mosdónál, mert a női előtt kilométeres sor állt, a bandánkból meg 3 csajszinak is pisilnie kellett..csakhogy közben meg időre kellett mennünk és nem értünk rá várni :D A srácoknak akik jöttek volna pislantani, az "elnézést: technikai hiba miatt picit várni kell" szöveget nyomtuk :) Aztán volt csodálkozás, amikor kijött mindhárom csajszi egyszerre a fiú részlegről..

Voltál már hosszabb kerékpáros túrán?
  • Bebut
    Nagyon sok, édesanyám nagyon finoman süt. De legjobban a keltéazták, különösen a csokis kalács, de egy finom sajtos pogácsábak se tudok ellen állni. Ezeket addig eszem míg el nem fogy.

Voltál már a másik nem mosdójában?
  • Zephyr Retiring
    Minden mennyiségben :)

Létezik olyan sütemény aminek képtelen vagy ellenállni?
  • Musachy
    Mindig lehetne jobb.

Szereted a rizses csokit?
  • chhaya #96595
    A tanulás menne, a kitartásommal és a szorgalmammal vannak problémák.

Most jó, vagy lehetne jobb?
  • Zephyr Retiring
    Annyira már azért nem gyerekek, de köszi, jól vannak :)
    Nagyobbik készül az államvizsgára, kisebbik befejezte a második szakmát is plusz megszerezte a "B" jogsit nemrég..

Neked könnyen megy a tanulás, vagy akadnak nehézségek néha?
  • Bee
    192 cm és 82 kg.

Gyerekek jól vannak?
  • Zephyr Retiring
    Semmi különös. Melózom majd, így a párom előre megkapta már azt a könyvet amire most vágyott. Ő azt tekinti ajándéknak, de én még meglepem egy finom bon bon féleséggel is. Mondjuk ezeket ugyanúgy meg szokta kapni sima hétköznapokon is tőlem..

Milyen magas vagy és mennyi a pontos súlyod jelenleg?
  • kamionosjoe
    Most nincs, de ha a legutóbbit nézzük akkor ismerős által ismerkedtünk össze.

Mi a terved Bálint(Valentin) napra?
  • Neocortex
    Budapest a legnagyobb és egy kis görög falu volt a legkisebb Nea Santa ahol 2 évig éltem

hol ismerkedtél meg csajoddal/pasiddal?
  • chhaya #96589
    Nem.

Mekkora a legkisebb, és mekkora a legnagyobb település, ahol valaha éltél?
  • Zephyr Retiring
    Manapság ilyen problémám nincs. Elalszom könyvolvasás közben vagy simán bármilyen unalmas tévéműsoron...
    Bezzeg húsz éve..volt idő, hogy vidékre utaztam, nyáron pénteken irány a dizsi, ahol azzal kérkedtek a csajok, hogy hajnalban haza, majd irány a napszám, utána este megint dizsi. Ha akarok tőlük valamit, nem árt tartani a tempót..pesti létemre majd beledöglöttem a fáradtságba, de nehogy már a vidéki csajok lealázzanak egy pesti suttyót! :D

Te jártál valaha napszámban?
  • Bebut
    Hívnám a mentőket. Nemrég volt erre példa.

Ha nem tudsz aludni, mert pörög az agyad, mivel tudod elaltatni magad?
  • Zephyr Retiring
    Helyzettől függ. Ők is emberek jó és rossz tulajdonságokkal.

Mit tennél, ha egyik este hazafelé menet egy földön fekvő ember mellé érnél az utcán?