97993
-
Bebut #96626 Műszaki dolog nincs. Nem ragaszkodom egyik márkához sem. Talán a WD40 az amihezbrqgaszkodok, mást nem vennék helyette.
Ha nyernél a lottón mit vennél elsőnek?
-
#96625 Mások idegeivel.. :D
Vicc volt, ne vedd komolyan. Ez nálam abszolút társaságfüggő, mert könnyen alkalmazkodom a barátaimhoz vagy a családomhoz. Lehet bármilyen társasjáték a sakktól a kidobósig bármi..
Tudsz egy olyan hazai és egy olyan külföldön gyártott terméket mondani, amihez évek óta ragaszkodsz? -
_Galamb_ #96623 Remek. Dolgoztam, utaztam, este hazaértem, főztem, fürödtem aludtam és ma ugyan ez lesz a program :D
Előfordult veled már, hogy jóízűen ettél valamit és a végén, pont a legvégén elharapod a húsodat? Aztán ilyen sebes marad és egész nap azt basztatod? :D -
kamionosjoe #96622 Nein.
Milyen napod volt? -
#96621 Szuper, gratulálok a kitűnő eredményért!
Félsz a bevándorlástól? -
#96620 Társasházban lakom, úgyhogy ilyen dologgal nem foglalkozom. De ha családi házban laknék szinte biztosra mondom, hogy igen, kivinném.
Mit szólsz a mai történelmi téli olimpiai aranyéremhez? -
#96619 Kedvenceim: sárgaborsó, tök, krumpli..de akad még pár amit kedvelek :)
Kiteszed a kukát ürítési napon akkor is ha félig üres? -
#96618 Majdnem egész nap szakadt a hó, csak nincs elég hideg, hogy tartósan megmaradjon.
Én nagyon vártam, végre szép fehérséget látok és nem csúf szürkét. :)
Szereted a főzelékeket? -
#96617 Inkább csak eső.
S nálatok?
Ez az mit vártatok? :) -
#96616 Mindig, bármikor.
Esik a hó? -
#96615 Viharsarok.
Télen, vagy nyáron lustálkodsz többet? -
#96614 Ma cipő volt a lábamon. Hogy holnap mi lesz, majd az időjárás eldönti.
Az ország melyik részén laksz? -
#96613 Ha az bornak számít, Vermouth. Amúgy nem vagyok boros. Inkább sörös..
A héten csizma, bakancs, vagy cipő a nyerő nálad? -
#96612 Még a céges karácsonyi vacsin egy fincsi édes fehéret, de hogy milyen fajta volt...
Szereted a bort? Ha igen, milyet? -
_Galamb_ #96611 Az ebéd romhalmazait takarítom el. :D Aztán irány a kanapé és a frissen letöltött film vár reám. Aztán ha kész, akkor irány zuhanyozni és be az ágyba és tádám, hétfő! :)
Milyen bort ittál utoljára? -
Bebut #96610 Jó, hogy azért bármekkora nagy a káosz, a sok kicsi össze tud fogni és vissza tudja állítani az egyensúlyt.
Rossz, mi magyarok valahogy sose tudtunk jó helyre barátkozni. Ennél rosszabb döntéseket nehéz lett volna hozni.
Mivel telnek általában a vasárnap estéid? -
#96609 Nem.
Milyen jó vagy rossz következtetéseket lehet levonni a világháborúk kapcsán? -
#96608 Fasírt krumplival.
Téli olimpia eseményeit követed? -
#96607 Ha szakértő készíti igen. Ha nekem kell, nem
Mi lesz ma az ebéded? -
Bebut #96606 Tom Brady. Ki más lehetne?!!
(Tollaslabda. Igen van benne egy kis led, ami villog meg künönböző színekben világít. Lehet még rendelni a hálóra szerelhető ledsort, és akkor rendes meccset is lehet jászani korom sötétben.)
Szereted a vad húsból készült kajákat? -
#96605 Nem vagyok focirajongó. Viszont a felsorolt témákat illetően már érthető miért nincsenek sűrűbben válaszok a kérdéseimre, amik részint sem érintik a fenti témákat..
Akkor kivételt teszek: várhatóan ki lesz 2018 legjobb NFL játékosa? -
#96604 F1, II. világháború, pár éve az NFL is.
Tetszik az NFL (amerikai foci)?
Utoljára szerkesztette: Peter1, 2018.02.18. 09:33:36 -
#96603 Fáradtság kérdése, de sötétben sokkal jobbat alszom.
(Világító tollaslabda? :D Most hallok ilyesmit először..)
Mik azok a számodra érdekes témák, amikről a legszívesebben kommunikálsz vagy elmélkedsz el alkalmasint? -
Bebut #96602 2 éve nyáron a családdal. Este világító tollaslabdával.
Tudsz világosban aludni? -
#96601 Itt pusztuljak meg helyben ha nem igaz: ugyanez a kérdés fordult meg a fejemben ma késő délután :D
Szándékosan egyetlen egyszer dühömben késő éjjel betörtem egy ház ablakát egy kővel. Úgy 12-13 éves lehettem. Rám akarta verni egy akkori iskolatársam a gagyi műanyag sulis tatyójának a vételárát. Illetve rám is verte (megjegyzem igazságtalanul), így "törlesztenem" kellett. Bár visszapörgethetném az időt...
Mikor tollaslabdáztál utoljára és kivel? -
#96600 Utoljára még általánosban a sulimmal, de arra nem emlékszem, hogy mennyire volt hosszú. Nekem annak tűnt.
Okoztál már szándékosan anyagi kárt valakinek? -
#96599 Igen, de fordítva is volt..
Egerben tavaly ketten srácok őrt álltunk a férfi mosdónál, mert a női előtt kilométeres sor állt, a bandánkból meg 3 csajszinak is pisilnie kellett..csakhogy közben meg időre kellett mennünk és nem értünk rá várni :D A srácoknak akik jöttek volna pislantani, az "elnézést: technikai hiba miatt picit várni kell" szöveget nyomtuk :) Aztán volt csodálkozás, amikor kijött mindhárom csajszi egyszerre a fiú részlegről..
Voltál már hosszabb kerékpáros túrán? -
Bebut #96598 Nagyon sok, édesanyám nagyon finoman süt. De legjobban a keltéazták, különösen a csokis kalács, de egy finom sajtos pogácsábak se tudok ellen állni. Ezeket addig eszem míg el nem fogy.
Voltál már a másik nem mosdójában? -
#96597 Minden mennyiségben :)
Létezik olyan sütemény aminek képtelen vagy ellenállni? -
#96596 Mindig lehetne jobb.
Szereted a rizses csokit? -
#96595 A tanulás menne, a kitartásommal és a szorgalmammal vannak problémák.
Most jó, vagy lehetne jobb? -
#96594 Annyira már azért nem gyerekek, de köszi, jól vannak :)
Nagyobbik készül az államvizsgára, kisebbik befejezte a második szakmát is plusz megszerezte a "B" jogsit nemrég..
Neked könnyen megy a tanulás, vagy akadnak nehézségek néha? -
Bee #96593 192 cm és 82 kg.
Gyerekek jól vannak? -
#96592 Semmi különös. Melózom majd, így a párom előre megkapta már azt a könyvet amire most vágyott. Ő azt tekinti ajándéknak, de én még meglepem egy finom bon bon féleséggel is. Mondjuk ezeket ugyanúgy meg szokta kapni sima hétköznapokon is tőlem..
Milyen magas vagy és mennyi a pontos súlyod jelenleg? -
kamionosjoe #96591 Most nincs, de ha a legutóbbit nézzük akkor ismerős által ismerkedtünk össze.
Mi a terved Bálint(Valentin) napra? -
Neocortex #96590 Budapest a legnagyobb és egy kis görög falu volt a legkisebb Nea Santa ahol 2 évig éltem
hol ismerkedtél meg csajoddal/pasiddal? -
#96589 Nem.
Mekkora a legkisebb, és mekkora a legnagyobb település, ahol valaha éltél? -
#96588 Manapság ilyen problémám nincs. Elalszom könyvolvasás közben vagy simán bármilyen unalmas tévéműsoron...
Bezzeg húsz éve..volt idő, hogy vidékre utaztam, nyáron pénteken irány a dizsi, ahol azzal kérkedtek a csajok, hogy hajnalban haza, majd irány a napszám, utána este megint dizsi. Ha akarok tőlük valamit, nem árt tartani a tempót..pesti létemre majd beledöglöttem a fáradtságba, de nehogy már a vidéki csajok lealázzanak egy pesti suttyót! :D
Te jártál valaha napszámban? -
Bebut #96587 Hívnám a mentőket. Nemrég volt erre példa.
Ha nem tudsz aludni, mert pörög az agyad, mivel tudod elaltatni magad? -
#96586 Helyzettől függ. Ők is emberek jó és rossz tulajdonságokkal.
Mit tennél, ha egyik este hazafelé menet egy földön fekvő ember mellé érnél az utcán?