Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Amióta városban élek, közel a bolthoz, rászoktam a naponta-néhány naponta bevásárlásokra. Egyrészt ha úgyis útba esik a bolt, akkor miért ne, másrészt nincs autó, se a lakásban elég hely, hogy egy havi adagot elpakoljunk.

Mi a kedvenc szabadidős tevékenységed?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Zephyr Retiring
Ismerek olyan személyt, aki ezzel él. Gyógyszerekkel tudja csak karban tartani a depresszióját (így alkoholt sem fogyaszthat). Nála a gyógyszeradag 1 napi kihagyása durva ingerültséget okoz. Lehet, hogy elvonási tünet, ezt nem tudom, de elég ilyesztő volt olyan állapotban (agresszívan) látni őt.

A havi nagyobb élelmiszer bevásárlások, vagy a napi kisebbek híve vagy?

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Erektilis diszfunkció, alacsony tesztoszteron szint, motiváció hiány, depresszió

Voltál már depresszióst/ismertél valakit aki ezzel küzdött?
Mielőtt megváltoztatták az Alkotmányt 2012-ben, volt egy Nemzeti konzultációs levél amit mindenkinek kiküldtek még 2011-ben ha jól emlékszem. Azt én visszaküldtem és elég sok dolgot írtam is rá, nem csak beikszeltem a válaszlehetőségeket. Úgy látszik elolvasták és igaz kisebb módossal, de szinte szó szerint be is írták azt az alaptörvénybe amit leírtam.

A sok maszturbálásnak milyen káros hatásai lehetnek?

★★★★★

Tele van. Ha valamelyik családtag vagy közeli barát jár valahol, akkor mindig hoz. Plusz receptek, 1-2 kép és szöveg van kint, amit a mágnesekkel fogatunk oda.

Volt már olyan, hogy adtál be valami kérvényt, nem személyes, és elfogadták?
(Itt most leírom a sajátomat: kértem a közlekedési társaságtól, hogy átszállások miatt, hogy ne kelljen 15percet várnom, korrigállják a memetrendet, és megtették. Nem gondoltam volna, hogy sikerül)
Zephyr Retiring
Fú, nagyon régen ittam. Nekem kissé erős volt. Én jobban kedvelem a "lightosabb" söröket.
Sokan szidják, de egyik kedvencem egy "filléres" 3%-os kék alu dobozos sör. Az jöhet bármikor <#vigyor>

Vannak hűtőmágnesek a hűtőszekrényed ajtaján?

Nem tudom. Nem vagyok nagy biciklis. Évente 1-2* ha biciklizek, amikor a balatonon vagyok. Kb azóta nem, amióta motorozok. De ha választani kelly akkor a 26. Szerintem a 28már nagy lehet.

Ittál már házi sört, mit gondolsz róla?
Zephyr Retiring
Jelenleg nincs, eddig nem is volt és remélhetőleg eztán sem lesz :)

A 26-os, vagy a 28-as kerékpárokat részesíted előnyben inkább? Miért?

Musachy
Ha lenne eladnám, mert inkább "ezüstpárti" vagyok. <#hehe>

És neked?

imo :) science fiction is science fact

Egy hasonló kérdés volt már nemrég. Akkor azt írtam hogy keltésztával engem pukkadásig lehetne etetni. Főleg a csokis kalácsot szeretem. És mikor hazafelé a buszon ezt a válszat megírtam, még nem tudtam, hogy itthon pont ez vár frissen, melegen. Amúgy meg majdnem mindegy, csak legyen csokis, habos, keltészta, krémes. Ha már egyik tulajdonság megvan engem megynert, de ha mind megvan az a legjobb.

Van/volt már aranyered?
Zephyr Retiring
Gazdagrét közelebb esne..<#vigyor>
Amúgy meg ne hülyeségekre válaszolgass. Írd inkább le milyen palacsintát szeretsz. Az is desszert<#nevetes1>

Musachy
Lipótmező <#nevetes1>

Sziasztok,
tudnátok segíteni, az lenne a kérdésem, hogy Magyarországon, Budapest közelében, tudtok-e virágos rétet mezőt javasolni?
Köszi szépen
Zephyr Retiring
Túrós :)

Milyen desszerteket kedvelsz?

Musachy
Igen, mákos tészta, mákos nudli kedvenc. Rétes már kevésbé.

Melyik rétes a kedvenced?

chhaya
Csak sulis versenyekért.

Szereted a mákos ételeket, sütiket?

Zephyr Retiring
Délután. De csak ha rendesen kipihentem addigra magam :)

Kaptál már oklevelet bármi kapcsán?

chhaya
Sima meggy, a vadmeggy nagyon savanyúúú.

Melyik napszakban tudsz jobban koncentrálni?

Voltam, szerintem aki nem megy el, annak pofa sunyiba.

Mit gondolsz? Megy mag vagy vagy vad megy mag vagy?
chhaya
Voltam. Amióta szavazóképes korban vagyok, mindegyiken voltam.

Én is visszapasszolom a kérdésed: voltál / fogsz menni szavazni?

Musachy
Hittem benne, hittem, hogy nem élnek vissza vele...

Újra: voltál már ma szavazni és ha nem, akkor elmégy-e? (Én voltam)

Zephyr Retiring
Erre felelek, aztán visszateszem másnak is a kérdésed..

A demokrácia az jó dolog ha tud érvényesülni. Nyilván ott nincs létjogosultsága, ahol diktatúra van érvényben. Alapesetben (mint jeleztem már itt korábban is) kerülöm a politikát, mert a hazai politika már rég nem a választók érdekeiről szól. Mocskolódás van, meg egymásra mutogatás, meg magyarázkodás, csak épp pozitív haladás nincs, vagy csak nagyon minimális. Kivételesen elmentem szavazni, ne az legyen, hogy én nem akartam a pozitív változást. A manipuláció meg csak annyira létezik, amennyire létezni engedjük. A politikai választásunk döntési joga egyedül a miénk. Arra szavazunk akiben hiszünk, s nem arra akire mondják, hogy szavazni kell. Én legalábbis így vagyok ezzel. Akkor ahogy ígértem...

Te hogyan viszonyulsz a demokrácia intézményéhez?

Calver
nem, nem is fogok menni, nem kérek a manipulációból.

hogy viszonyulsz a demokrácia intézményéhez?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2018.04.08. 14:31:12

"The trees move. Do you not see it?"

Zephyr Retiring
Ha adva van egy cél, azt a legtöbben minden áron (ha kell tisztességtelenség árán is akár) el szeretnék érni. Sokat gondolkodom ezen manapság, mert nagyon kedvelem a jelenlegi munkámat, de már megint adódott egy lehetőség (egy teljesen más munkaterületen) ahol sokkal több pénzt is kereshetnék ha elvállalnám. Igazság szerint elég jól keresek most is, tehát nem a létfenntartásról szól a dolog.
Akarok e még több pénzt keresni mint jelenleg, most ez a kérdés. A melótól nem tartok, elég sok technológiai tapasztalatot szereztem az elmúlt 25 év alatt fém és üveg területeken. Ez most műanyag technológia, de megsasoltam már: nekem nem lenne kihívás. Menne ha meg akarnám tanulni. De pont amiatt, mert jól érzem magam ott ahol jelenleg dolgozom, nem érzem célomnak a sok pénz = több boldogság egyenletet. Szerintem ha az ember képes beosztani azt ami van, és tudja mi a célja, akkor ne ugráljon: tegye amit kell.
Ugyanakkor ha tudja mi a célja, de csak nehézségek árán tudja elérni, akkor se ugráljon: tegye csendben amit kell, olyan eszközökkel, amikkel kell.

Voltál ma már szavazni?

Még nem. De az édes tölcsért se szeretem.

A cél szentesíti az eszközt?
Zephyr Retiring
Látom, ez a téma sem érdekel senkit. Akkor lépjünk tovább..

Új kérdés: ettél már fekete tölcsérből fagyit? :)

Zephyr Retiring
Néha..bár én még sosem hallottam :D

Sokan manapság természetesnek veszik a meztelenséget a médiában. Neked erről mi a véleményed?

Misén voltam, meg rokonok jöttek látogatni.

Horkolsz?
Zephyr Retiring
Az asszonyon szokott eluralkodni jobban a karácsonyi feeling. (Sütés, főzés, jingle bell ütemű zenék stb..)
Én hű maradok magamhoz és mindenféle zenéket és zenei irányzatokat hallgatok karácsonykor is...

Merre jártál ma?

Persze, ez hozzátartozik, mint a Karácsonyhoz a hal.:)

Karácsonykor karácsonyi dalokat hallgatsz? Vagy nem foglalkozol (ilyen téren) az ünnepi hangulattal, azokat hallgatod, mint máskor.

Origo, index, kisalföld, sg.....

Eszel húsvétkor sonkát,tojást, tormát meg ilyeneket?
attól függ, ha nincs tétje akkor szívesen fényezem vele az egómat, ha puskaporosabb a hangulat vagy vélhetően további támogatásra van szüksége inkább türtőztetem magam :P

milyen híroldalakat szoktál olvasni?
chhaya
Szívecskéket a bevásáslólistára. Barátom azt mondta, nem hajlandó addig átmenni a boltba, amíg nem rajzolok neki szívecskéket.

Ha utólag neked lesz igazad, szoktad mondogatni, hogy "ugye én megmondtam" , vagy meg tudod állni?

Mivel nekem van elsőbbségem, nem szoktam arra várni, hogy átengedjenek, hanem átmegyek. Persze azért figyelek el ne üssenek, de azért van a fék az autón, hogy meg tudjon állni.

Mit rajzoltál legutóbb?

★★★★★

Utoljára akkor locsolkodtam, mikor általános iskolás voltam (vagy talán szakközepes, már nem emlékszem). Ja most hazudtam, mert amikor a fiam kicsike volt, el kellett hordanom az anyóshoz. Egy élmény volt.:)

Ha egy zebránál az egyik sávban átenged egy autós, simán átkelsz megállás nélkül, és bízol a másik sávban érkezőkben, hogy azok is megállnak?

Zephyr Retiring
Ritkábban, mint az asszony szeretné. Viszont van szép virágoskertünk az udvaron.

Szoktad tartani a locsolkodási szokást?

Ja, a fiamnak vettem egy tábla nagy Milkát. Vacsoránál kérdeztem, hogy mikor esszük meg?:))))

A lakásodban mindig van vágott virág?

Értem.

chhaya
Vissza szoktunk kérdezni, ha az adott kérdésről érdekel a másik álláspontja, szerintem az elég.

chhaya
5.2"

Szoktatok ajándékozni húsvétkor?

Persze, de akkor is már legalább egy kérdéssel 2 választ látnánk. Mondjuk amilyen látogatott ez a topik, kb. 3 örökös tag van, szerintem úgy érdekesebb lenne. És az én javaslatommal legalább arról a 3-4 emberről többminden kiderülne. De végül is, monom, csak egy ötlet volt, nekem így is jó, ritkán írok.

Zephyr Retiring
Egy kérdést többször is feltehetsz, így többen is válaszolhatnak rá, de a gond nem ez..
a legtöbb látogatónak egyedi ízlésvilága van. Van aki a sportot kedveli, van aki enni szeret és így tovább. Bármit is kérdezel, az nem fog mindenkit érdekelni, hogy te mit gondolsz róla, ha egyébként sem válaszolna rá. De persze tévedhetek is ebben..

Nem szeretnék okoskodni, de szerintem úgy egy fokkal izgalmasabb lenne ez a topik, ha a kérdező is leírná a saját álláspontját, azaz megosztaná a kérdésének saját magára vetített válaszát is. Így, hogy mindig csak 1 válasz van, abból mindig csak egyetlen ember álláspontját, érzéseit ismerhetjük meg, de szerintem így kicsit unalmas.
Bocs az ötletelésért! Persze nem kell elfogadni.

Zephyr Retiring
Én az a teljesen papír leszedős típus vagyok..

Mekkora kijelzője van a mobiltelódnak?

Fú, egyszer-kétszer kipróbáltam, de azt nem nekem találták ki. Ott túl meleg van.:)

Hogy eszed a jégkrémet? Leszeded teljesen a papírját, vagy pedig mindig lejjeb hajtogatod, ahogy fogy?

Zephyr Retiring
Bárkitől nem, de ha gyógymasszőr az illető (tehát aki tanulta is és nem csak úgy elsajátította a masszírozást) akkor igen.

A szaunát hogy bírod elviselni?

chhaya
Igen.

Szereted, ha masszíroznak?

Zephyr Retiring
A most számít? :D Jelenleg jégkrémet nasizgatok..

Hordasz nadrágszíjat?

Félmaraton 2 éve.

Szoktál nassolni?
Musachy
(elsőre:Dijonban <#nyes>)

Futás, kerékpározás, kajakozás (szigorúan amatőr szinten). Ja, a futás inkább csak kocogás, a tempó alapján. Öregesen <#vigyor5>

Mi volt a leghosszabb táv, amit valaha lefutottál?