97989
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    csak cicám karmolászott szét, kutyából volt, ami támadni akart, és olyanra is példa, hogy felhívtam a gazdi figyelmét hogy vagy felveszi a nagyra nőtt patkányát vagy az egy szép folt lesz a betonon.

mi a véleményed a kutyáikat póráz nélkül sétáltató emberekről?
  • chhaya #96663
    Eddig összesen egyetlen filmet láttam 3D-ben, annak is már 8 éve, szóval... A mostani 3D minőségről nincs tapasztalatom. :D Alapvetően nem tartom rossz ötletnek, másfajta élmény, mint a rendes mozi. De nem hoz különösebben lázba.

Támadott már rád kutya, vagy okozott neked bármilyen állat sérülést? (Szúnyogcsípéseket hanyagoljuk. :D)
  • Zephyr Retiring
    Nem igazán jellemző rám, mert elég sóher vagyok és csak alapos megfontolás után szoktam vásárolgatni.

Miként vélekedsz a 3D-s mozikról?
  • chhaya #96661
    A városban bokáig se ér szerintem. Annyira elég, hogy a szokásos komor szürkeség helyett szép fehér minden... De a latyakot máris unom, az sokkal nagyobbnak tűnik, mint maga a hó. :D Azért most már lassan jöhetne a tavasz...

Vettél már úgy valamit, hogy szinte azonnal meg is bántad?
  • Zephyr Retiring
    Kiráz tőlük a hideg.

Felénk 17 cm-es hó esett és még mindig esik
    Egy régi hagyományos iskolai vonalzóval mértem meg az udvar egy háborítatlan szegletében
    Felétek mekkora hó esett eddig?
  • Calver
    egy nagy életigazság, miszerint: hogy vagy eszed a húst, vagy te vagy a hús amit megesznek. ennek ellenére roppantul megsértődnek, amikor elmegy az ember a kóstolóikra késsel-villával-hentesbárddal.

szereted az "egzotikusabb" húsokat? (kacsa, liba, vadhúsok)

#96656: nagyon cuki, a galléros-mosakodós videón meg elképesztően jót nevettem
  • Neocortex
    hagyományos, ha nincs benne hús vagy valamilyen állati eredetű fehérje az nekem nem teljes értékű étel

Mi a véleményed a vegánokról?
  • Bebut
    Színtévesztő vagyok szóval nekem tök mindegy.

Hásználod valamelyik új étkezési trendet, vagy hagyományosan étkezel?
  • chhaya #96656
    Macskás topikba tettem neked. :D
  • chhaya #96655
    Egész héten nem akarok sehova sem menni, főleg nem a város másik végébe dolgozni, de nincs elég hideg ahhoz, hogy a főnököm is így gondolja.

Melyik a kedvenc színösszeállításod?
  • Bebut
    Én el tudom olvasni,más nem biztos, sőt..

Megfordult a fejedben, hogy ma inkább nem mész sehova a nagy hideg miatt?
  • Calver
    úgy rajzolok mint egy Parkinson-kórós kb, viszont kézírásom gyönyörű, mert nagyon gyorsan elhagytam a magyar cé-kötéses macskakaparást.

szép a kézírásod?

#96651: cicaképet kérek
  • Zephyr Retiring
    Ez nem jellemző rám. Olyan viszont megesik néha, hogy valami ok miatt nem tudom betartani időre, amit ígértem. Ám ha megígérek valamit (ha néha csak utólag is), azt igyekszem mindig teljesíteni..

Mi megy jobban: tollal a kézírás vagy ceruzával a rajzolás?
  • chhaya #96651
    Elvileg van egy macskám. Gyakorlatilag egy macska szolgának tart otthon.

Szoktál úgy megígérni valamit, hogy előre tudod, hogy nem fogod betartani?
  • Calver
    so-so, enyhén mentolos dolgok jöhetnek.

van háziállatod?
  • Zephyr Retiring
    Mikor hogy..

Szereted a menthol ízét?
  • kamionosjoe
    Azt sose szerettem.

Szereted a savanyúcukrokat?
  • Neocortex
    1-2 falat lecsúszik

Szereted a krumplicukrot?
  • chhaya #96646
    Anyumnak van egy ezeréves, már alig működik, ritkán szokta csak használni.

Szereted a medvecukrot?
  • Zephyr Retiring
    Okos :)

Van otthon varrógépetek?
  • kamionosjoe
    Egyszer voltam korizni, de jó lenne még azért kimenni, nekem marha gyorsan eltelt most ez a tél.

Milyen telefonod van?
  • Musachy
    Nyár.

Télen sportolsz vagy csak punnyadsz és várod a nyári szabadtéri lehetőségeket?
  • chhaya #96642
    Várom a tavaszt. A hideget nem szeretem, a télben egyedül a havat tudom értékelni, de idén abból sem jutott sok, szinte semmi... Úgyhogy jöhetne már a szép idő, le a nagykabáttal!

Tél vagy nyár?
  • Zephyr Retiring
    Sok ilyen van, de a bármikor az túlzás. Meló közben biztosan nem, manapság már alukálni is csak teljes csendben tudok. És akkor is kikapcsolok minden zenedobozt magam körül, ha fáj a fejem. De ezeket leszámítva elég sok zene szóba jöhet szinte bármikor..

Várod már a tavaszt, vagy nincs semmi bajod a februári hajnali mínusz fokokkal?
  • chhaya #96640
    Nem. Anno mikor indult néztem egy darabig, talán 3 évadot láttam belőle, de meguntam.

Vannak megunhatatlan zenéid, amiket bármikor szívesen meghallgatsz?
  • Peter1
    Nem. Mondjuk sokat kell tenni azért, hogy megharagudjak, de ha sikerül akkor nehezen felejtek.

Az "Agymenők" sorozatot szoktad nézni?
  • chhaya #96638
    Van néhány hely, amit jobban szeretek a többinél, de törzshelyem nincs.

Könnyen megbocsátasz?
  • Zephyr Retiring
    Idehaza csárdából rendelek, Kanadában a Domino's volt a törzshelyünk...

Neked van törzshelyed?
  • Neocortex
    3

melyik gyorsétteremet preferálod?
  • kamionosjoe
    Van.

Hány országban éltél eddig?
  • Neocortex
    Attól függ, ha van a konkurens országoknak is akkor kellhet. Ha egy állam nem kelti azt a benyomást hogy képes megvédeni magát vagy jelentős károkat okozni és mások érdeke úgy kívánja eltapossák

Van befektetésed/megtakarításod?
  • kamionosjoe
    Már gyerekkorom óta nem voltam.

Szükség van az atomfegyverekre?
  • Zephyr Retiring
    Ha tehetem, igen. Előfordult, hogy olyan személyeken is megesik a szívem, akikről utólag kiderül, hogy csak kihasználtak. Persze ettől még jó érzés megosztani valamidet valakivel önzetlenül, aki rászorul..

Szoktál horgászni?
  • Bebut
    Tombolán iskolában. Nem volt nagyobb összeg, de nekem értékes volt. Akkor ment tönkre az egerem, és azt nyertem.

Szeretsz segíteni másoknak?
  • chhaya #96628
    Nincs. Ezért néznek hülyének, amikor az ötöslottóról ábrándozok. Pedig csak anyumnak szurkolok, ő veszi hetente. :D

Nyertél már (bárhol, nem csak lottón) magasabb összeget vagy értékes cuccot?
  • Zephyr Retiring
    Minden héten mást

Szerencsejáték függőségeid vannak?
  • Bebut
    Műszaki dolog nincs. Nem ragaszkodom egyik márkához sem. Talán a WD40 az amihezbrqgaszkodok, mást nem vennék helyette.

Ha nyernél a lottón mit vennél elsőnek?
  • Zephyr Retiring
    Mások idegeivel.. :D
    Vicc volt, ne vedd komolyan. Ez nálam abszolút társaságfüggő, mert könnyen alkalmazkodom a barátaimhoz vagy a családomhoz. Lehet bármilyen társasjáték a sakktól a kidobósig bármi..

Tudsz egy olyan hazai és egy olyan külföldön gyártott terméket mondani, amihez évek óta ragaszkodsz?
  • _Galamb_
    Remek. Dolgoztam, utaztam, este hazaértem, főztem, fürödtem aludtam és ma ugyan ez lesz a program :D

Előfordult veled már, hogy jóízűen ettél valamit és a végén, pont a legvégén elharapod a húsodat? Aztán ilyen sebes marad és egész nap azt basztatod? :D
  • kamionosjoe
    Nein.

Milyen napod volt?