97989
-
Neocortex #96704 attól függ, ha nincs tétje akkor szívesen fényezem vele az egómat, ha puskaporosabb a hangulat vagy vélhetően további támogatásra van szüksége inkább türtőztetem magam :P
milyen híroldalakat szoktál olvasni? -
#96703 Szívecskéket a bevásáslólistára. Barátom azt mondta, nem hajlandó addig átmenni a boltba, amíg nem rajzolok neki szívecskéket.
Ha utólag neked lesz igazad, szoktad mondogatni, hogy "ugye én megmondtam" , vagy meg tudod állni? -
kamionosjoe #96702 Mivel nekem van elsőbbségem, nem szoktam arra várni, hogy átengedjenek, hanem átmegyek. Persze azért figyelek el ne üssenek, de azért van a fék az autón, hogy meg tudjon állni.
Mit rajzoltál legutóbb? -
atiapuka #96701 Utoljára akkor locsolkodtam, mikor általános iskolás voltam (vagy talán szakközepes, már nem emlékszem). Ja most hazudtam, mert amikor a fiam kicsike volt, el kellett hordanom az anyóshoz. Egy élmény volt.:)
Ha egy zebránál az egyik sávban átenged egy autós, simán átkelsz megállás nélkül, és bízol a másik sávban érkezőkben, hogy azok is megállnak? -
#96700 Ritkábban, mint az asszony szeretné. Viszont van szép virágoskertünk az udvaron.
Szoktad tartani a locsolkodási szokást? -
atiapuka #96699 Ja, a fiamnak vettem egy tábla nagy Milkát. Vacsoránál kérdeztem, hogy mikor esszük meg?:))))
A lakásodban mindig van vágott virág? -
atiapuka #96698 Értem. -
#96697 Vissza szoktunk kérdezni, ha az adott kérdésről érdekel a másik álláspontja, szerintem az elég. -
#96696 5.2"
Szoktatok ajándékozni húsvétkor? -
atiapuka #96695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze, de akkor is már legalább egy kérdéssel 2 választ látnánk. Mondjuk amilyen látogatott ez a topik, kb. 3 örökös tag van, szerintem úgy érdekesebb lenne. És az én javaslatommal legalább arról a 3-4 emberről többminden kiderülne. De végül is, monom, csak egy ötlet volt, nekem így is jó, ritkán írok. -
#96694 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kérdést többször is feltehetsz, így többen is válaszolhatnak rá, de a gond nem ez..
a legtöbb látogatónak egyedi ízlésvilága van. Van aki a sportot kedveli, van aki enni szeret és így tovább. Bármit is kérdezel, az nem fog mindenkit érdekelni, hogy te mit gondolsz róla, ha egyébként sem válaszolna rá. De persze tévedhetek is ebben.. -
atiapuka #96693 Nem szeretnék okoskodni, de szerintem úgy egy fokkal izgalmasabb lenne ez a topik, ha a kérdező is leírná a saját álláspontját, azaz megosztaná a kérdésének saját magára vetített válaszát is. Így, hogy mindig csak 1 válasz van, abból mindig csak egyetlen ember álláspontját, érzéseit ismerhetjük meg, de szerintem így kicsit unalmas.
Bocs az ötletelésért! Persze nem kell elfogadni. -
#96692 Én az a teljesen papír leszedős típus vagyok..
Mekkora kijelzője van a mobiltelódnak? -
atiapuka #96691 Fú, egyszer-kétszer kipróbáltam, de azt nem nekem találták ki. Ott túl meleg van.:)
Hogy eszed a jégkrémet? Leszeded teljesen a papírját, vagy pedig mindig lejjeb hajtogatod, ahogy fogy? -
#96690 Bárkitől nem, de ha gyógymasszőr az illető (tehát aki tanulta is és nem csak úgy elsajátította a masszírozást) akkor igen.
A szaunát hogy bírod elviselni? -
#96689 Igen.
Szereted, ha masszíroznak? -
#96688 A most számít? :D Jelenleg jégkrémet nasizgatok..
Hordasz nadrágszíjat? -
Bebut #96687 Félmaraton 2 éve.
Szoktál nassolni? -
#96686 (elsőre:Dijonban )
Futás, kerékpározás, kajakozás (szigorúan amatőr szinten). Ja, a futás inkább csak kocogás, a tempó alapján. Öregesen
Mi volt a leghosszabb táv, amit valaha lefutottál? -
Neocortex #96685 ok másik :P Mit sportolsz/sportolnál? -
Neocortex #96684 Gyerekkoromban ettem jó erős dizsoni mustárt amitől majdhogy bevérzett az orrom is, de a madaras teszkóban csak gyenge utánzatokat találtam
Hol lehet kapni bivalyerős mustárt? -
#96683 Gombás sajtos csirkemell tésztával, narancslével, desszertnek mazsolás mangó jégkrém, kísérőnek pedig egy kupica cseresznye pálinka volt a vacsi pár perce..
Kóstoltál már csípős mustárt? -
#96682 Kávé. A sört és a cigit meghagyom annak, aki szereti.
Mi lesz a vacsi? -
#96681 Persze. Ez mindenkinél alap, ahol anyából anyós is lesz. Mindenkit anya szült, de aki jó párkapcsolatot szeretne, annak a párja kell, hogy az első legyen s nem anyuci :)
Kávé, sör, vagy cigi? -
Bebut #96680 A páromtól elsősorban. Aztán ha motorozok, sportolok, koncerten vagyok, sikerül valamitvelérni.
Volt már olyan hogy választanod kellett két ember között, akik mindketten fontosak voltak neked? -
#96679 Is is. Azt figyeltem meg ezzel kapcsolatban, hogy az életben azon azonnali döntéseim, melyek nagyobb volumenűek (hivatás, szerelem, otthon) jó döntések. Egyéb kevésbé területeken pedig sokat morfondírozom mielőtt meghozom a döntéseimet, s azok legtöbbször rossz döntések lesznek, hiába tervezgetek előre..
Milyen dolgoktól szoktad igazán jól érezni magad?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.03.25. 20:57:29 -
#96678 Tavaly nyár végén, augusztus utolsó napjaiban.
Könnyen meghozod a döntéseidet? -
#96677 Nekem "kellett" felújítani a lakást :)
Pontosabban a párommal közös projekt volt..illetve mivel családi házunk van, a felújítás szinte folyamatos.
A falak színei javarészt a sárga árnyalatai a citromtól a narancson át a hamvas barack színig.
A laminált padlók középsötét faeres bükk árnyalatok lettek, illetve a folyosó törtkő mintás vastagabb pvc-t kapott. Fürdi és illemhely pedig lakkozott parafa burkolatot. Idén tavasszal felszerelünk még pár polcot nippeknek, könyveknek, filmlemezeknek és egyéb emléktárgyaknak..
Mikor jártál utoljára strandon? -
#96676 Lehet hülyén hangzik, de ugyanabban érzem magam szerencsésnek, mint szerencsétlennek, mégpedig, hogy nem történik velem szinte soha semmi különös. Az életem nagyon nyugodt, hiányoznak a drámák és tragédiák, de ugyanígy nem jellemzően a kiemelkedően pozitív dolgok sem. Ezt néha nagy szerencsének érzem, mert szeretem a békét, de néha szerencsétlennek, mert unalmas is tud lenni.
Ha neked kellene felújítanod egy lakást és eldönteni, hogy melyik szoba milyen színű, hangulatú legyen, akkor milyenre alakítanád? (Pl. milyen padlók, milyen csempék, milyen színű szobafalak, stb.) -
#96675 Egykor a regényeket nagyon szerettem.
Manapság már sokkal ritkábban veszek kezembe papír alapú könyveket, de érdekes, hogy digitális formátumokat se nagyon (e-book pl.)
Te miben érzed szerencsésnek és miben szerencsétlennek magad? -
atiapuka #96674 Dehogy megyek. Örülök, ha nem kell kilépnem az utcára. Belevetem magam az olvasás örömeibe.:)
Te is szeretsz olvasni? Vagy van egyéb hobby-d? -
#96673 Látom, ismét fissíteni kell a kérdést.. :D
Mész valamerre ezen a hétvégén? -
#96672 Személyesen inkább senkivel. Nem egy SG-s kollégát ismerek személyesen, és meg kell valljam, hogy a két "hely" totálisan más világ.
Én a fórumokat pont amiatt látogatom, amiért eredetileg is létre lettek hozva: megismerni mások véleményét dolgokról, témákról.
Ez egy kicsit olyan, mint mikor kialakul egy nagyon jó barátság egy nő és egy férfi között, ami szuperül működik addig a pontig míg egyikük többet, meghittebb közelebbi kapcsolatot nem akar a barátságon túl. S onnan már minden borul. Egy baráthoz őszinte vagy s viszont el is várod, de ha a barátnőd reggel elzavar fogat mosni mert érez valamit amit te nem: megbántódsz. Ha izzadtságszagot áraszt a barátod, jelzed neki finoman, de ha a párodnak jelzed ugyanezt: megsértődik. Egy idő után belefáradsz és inkább szépíteni kezded a dolgokat, mintsem hogy őszinte légy: drágám, ma olyan karcsú vagy (miközben látod, hogy már megint kihízta egy nadrágját). Azt csak szeretnék az emberek, hogy a személyes kapcsolatok ne változzanak meg és alakuljanak át egy pillanat alatt. Van olyan SG-s kolléga, akivel a személyes találkozások után többé itt a fórumon sem beszélgettünk már..
Mi az oka, hogy a személyes kapcsolatokat preferálod a virtuálissal szemben?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.03.06. 19:48:02 -
Bebut #96671 Úgy tudom ez most autómatikus, hacsak nem rendelkezel külön róla, hogy nem engedéjezed. Tehát én igen. Meg amúgy is, nincs vele bajom, nekem nem lesz jobb vagy rosszabb, másnak meg mért ne legyen jobb.
Kivel találkoznál szívesen a topiklakók közül? -
#96670 Érvelni sajnos még igen, de igyekszem leszokni róla. Hogy bosszantsam, amiatt nem.
Halálos baleseted esetén, a szerveidet felajánlanád mások életét megmenteni, vagy elveid vannak? -
#96669 Szép fali dísz lehet, ha amúgy illik a szoba bútoraihoz. Az elvi vonatkozásán még nem gondolkodtam, nem is érdekel. Szóval, miért is ne.
Szoktál meggyőződés nélkül érvelni valami mellett vagy ellen, csak hogy bosszantsd a vitapartnered? -
#96668 Is is. Télen jó filmezgetni, zenét hallgatni. Tavasszal vár egy rakás kerti meló, amit elkezdeni mindig lusta vagyok.
Szerencsére csak elkezdeni...
Mit gondolsz, törzsi maszkoknak van helye a lakásban? Miért van (vagy miért nincs)? -
Bebut #96667 A mosatlan dolgok a mosogatóban. Gyűlölöm, és nem is értrm hogy mért kell, ha már odarakod akkor mosd el. Ha nem mosod el rögtön akkor hagyd mellette, mert úgy amúgy se lehet mosogatni, hogy tele van, és úgy is ki kell pakolni. De tenni caka annyit csinálok hogy kirakodok belőle, vagy szólok a gazdának, de el nem mosogatok.
Lassan itt a tavasz, várod már? -
#96666 Nem. Ezt én gyengeségnek tartom. Sőt, ha ilyen eset szemtanúja voltam, eddig mindig közbeléptem.
Ártatlan és védtelen embert vagy bármilyen érző állatot bántalmazni az én szememben bűn.
Számodra létezik olyan dolog, ami mellett nem tudsz cselekvés nélkül elmenni? -
#96665 Hát az erősen attól függ. A gazdinak ismernie kell a saját kutyáját, hogy viselkedik és mennyire fogad szót bizonyos helyzetekben, pl. hogyan reagál más kutyákra, visítozva feléje rohanó gyerekekre... Nem zavar a póráz nélkül futkározó kutya, ha az nem megy oda spontán emberekhez és nem zaklat más kutyákat, vagy necces esetekben azonnal gazdihoz fut a hívásra. Ha nincs megnevelve és nem tud viselkedni, nem fogad szót a gazdinak, esetleg agresszívan reagál, azt nem szabadna póráz nélkül sétáltatni, akármilyen kicsi. Felelőtlenség. És mindig a gazdi tehet róla, ha valami gond lesz, nem a kutyák. Az állatok ösztönösen reagálnak, az emberek meg hülyén.
Bántottál már embert / állatot fizikailag, ami nem önvédelem volt?
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2018.03.03. 16:46:37