97988
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Zephyr Retiring
    Lássuk csak..havi egyszer rendszeresen meglátogatom a mutert. (Jó 40 km-re lakunk egymástól.)
    Heti egyszer adok fel egy lottószelvényt :)
    És amióta ilyen meleg idő lett, szinte naponta legurítok egy doboz sört. (Bár a napi programot nem kérdezted..)

Szeretsz bármiben is versenyezni?(haverokkal, tesóddal..)

• Bebut
    Kutyás ez egyértelmű. De szeretem barátnőm macskáit vegzálni.

Van olyan programod, het vagy havi szinten, ami rendszeresnek mondható?(munka, bevásárlas és ilyenek nem számítanak)
  • atiapuka
    Tetszik a válasz.:)
    Én régebben sok természetfilmet néztem, de sajnos manapság csupa ismétlések mennek, nem beszélve a rengeteg reklámról ...

Kutyás vagy inkább macskás vagy?
  • Neocortex
    nem túl gyakran, de a planet earth 2 kifejezetten tetszett

mi volt a reggeli?
  • chhaya #96739
    Nem gondolom, hogy ciki lenne. Szerintem sokkal rosszabb, hogy már a gyerekekbe is azt nevelik bele, hogy a fiúk nem sírnak, aztán felnőtt korukra sokan az érzelmeiket sem képesek kimutatni / kifejezni, nemhogy megkönnyezni egy filmet.

Szoktál természetfilmeket nézni?
  • atiapuka
    Van egy klub az Elnök utcában, ott lehet.:)

Szerintetek ciki, nem elég férfias, ha egy férfi elérzékenyül, ne adj isten elbőgi magát akár egy filmen? Igazán női véleményre lennék kíváncsi ...
  • Zephyr Retiring
    Szokott. Néha engem is elkap a nosztalgia, bár igyekszem nem kimutatni. Persze a párom elől úgysem lehet.

Hol lehet még manapság ping pongozni? :)
  • atiapuka
    Ovasás, zene, pingpong, játék (scrabble, kártya)

Film, illetve zene tett már rád olyan hatást, hogy libabőrös lettél tőle, elérzékenyültél?
  • chhaya #96735
    Amióta városban élek, közel a bolthoz, rászoktam a naponta-néhány naponta bevásárlásokra. Egyrészt ha úgyis útba esik a bolt, akkor miért ne, másrészt nincs autó, se a lakásban elég hely, hogy egy havi adagot elpakoljunk.

Mi a kedvenc szabadidős tevékenységed?
  • Zephyr Retiring
    Ismerek olyan személyt, aki ezzel él. Gyógyszerekkel tudja csak karban tartani a depresszióját (így alkoholt sem fogyaszthat). Nála a gyógyszeradag 1 napi kihagyása durva ingerültséget okoz. Lehet, hogy elvonási tünet, ezt nem tudom, de elég ilyesztő volt olyan állapotban (agresszívan) látni őt.

A havi nagyobb élelmiszer bevásárlások, vagy a napi kisebbek híve vagy?
  • Neocortex
    Erektilis diszfunkció, alacsony tesztoszteron szint, motiváció hiány, depresszió

Voltál már depresszióst/ismertél valakit aki ezzel küzdött?
  • kamionosjoe
    Mielőtt megváltoztatták az Alkotmányt 2012-ben, volt egy Nemzeti konzultációs levél amit mindenkinek kiküldtek még 2011-ben ha jól emlékszem. Azt én visszaküldtem és elég sok dolgot írtam is rá, nem csak beikszeltem a válaszlehetőségeket. Úgy látszik elolvasták és igaz kisebb módossal, de szinte szó szerint be is írták azt az alaptörvénybe amit leírtam.

A sok maszturbálásnak milyen káros hatásai lehetnek?
  • Bebut
    Tele van. Ha valamelyik családtag vagy közeli barát jár valahol, akkor mindig hoz. Plusz receptek, 1-2 kép és szöveg van kint, amit a mágnesekkel fogatunk oda.

Volt már olyan, hogy adtál be valami kérvényt, nem személyes, és elfogadták?
    (Itt most leírom a sajátomat: kértem a közlekedési társaságtól, hogy átszállások miatt, hogy ne kelljen 15percet várnom, korrigállják a memetrendet, és megtették. Nem gondoltam volna, hogy sikerül)
  • Zephyr Retiring
    Fú, nagyon régen ittam. Nekem kissé erős volt. Én jobban kedvelem a "lightosabb" söröket.
    Sokan szidják, de egyik kedvencem egy "filléres" 3%-os kék alu dobozos sör. Az jöhet bármikor

Vannak hűtőmágnesek a hűtőszekrényed ajtaján?
  • Bebut
    Nem tudom. Nem vagyok nagy biciklis. Évente 1-2* ha biciklizek, amikor a balatonon vagyok. Kb azóta nem, amióta motorozok. De ha választani kelly akkor a 26. Szerintem a 28már nagy lehet.

Ittál már házi sört, mit gondolsz róla?
  • Zephyr Retiring
    Jelenleg nincs, eddig nem is volt és remélhetőleg eztán sem lesz :)

A 26-os, vagy a 28-as kerékpárokat részesíted előnyben inkább? Miért?
  • Musachy
    Ha lenne eladnám, mert inkább "ezüstpárti" vagyok.

És neked?
  • Bebut
    Egy hasonló kérdés volt már nemrég. Akkor azt írtam hogy keltésztával engem pukkadásig lehetne etetni. Főleg a csokis kalácsot szeretem. És mikor hazafelé a buszon ezt a válszat megírtam, még nem tudtam, hogy itthon pont ez vár frissen, melegen. Amúgy meg majdnem mindegy, csak legyen csokis, habos, keltészta, krémes. Ha már egyik tulajdonság megvan engem megynert, de ha mind megvan az a legjobb.

Van/volt már aranyered?
  • Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gazdagrét közelebb esne..
    Amúgy meg ne hülyeségekre válaszolgass. Írd inkább le milyen palacsintát szeretsz. Az is desszert
  • Musachy
  • csupicat
    Sziasztok,
    tudnátok segíteni, az lenne a kérdésem, hogy Magyarországon, Budapest közelében, tudtok-e virágos rétet mezőt javasolni?
    Köszi szépen
  • Zephyr Retiring
    Túrós :)

Milyen desszerteket kedvelsz?
  • Musachy
    Igen, mákos tészta, mákos nudli kedvenc. Rétes már kevésbé.

Melyik rétes a kedvenced?
  • chhaya #96720
    Csak sulis versenyekért.

Szereted a mákos ételeket, sütiket?
  • Zephyr Retiring
    Délután. De csak ha rendesen kipihentem addigra magam :)

Kaptál már oklevelet bármi kapcsán?
  • chhaya #96718
    Sima meggy, a vadmeggy nagyon savanyúúú.

Melyik napszakban tudsz jobban koncentrálni?
  • Bebut
    Voltam, szerintem aki nem megy el, annak pofa sunyiba.

Mit gondolsz? Megy mag vagy vagy vad megy mag vagy?
  • chhaya #96716
    Voltam. Amióta szavazóképes korban vagyok, mindegyiken voltam.

Én is visszapasszolom a kérdésed: voltál / fogsz menni szavazni?
  • Musachy
    Hittem benne, hittem, hogy nem élnek vissza vele...

Újra: voltál már ma szavazni és ha nem, akkor elmégy-e? (Én voltam)
  • Zephyr Retiring
    Erre felelek, aztán visszateszem másnak is a kérdésed..

A demokrácia az jó dolog ha tud érvényesülni. Nyilván ott nincs létjogosultsága, ahol diktatúra van érvényben. Alapesetben (mint jeleztem már itt korábban is) kerülöm a politikát, mert a hazai politika már rég nem a választók érdekeiről szól. Mocskolódás van, meg egymásra mutogatás, meg magyarázkodás, csak épp pozitív haladás nincs, vagy csak nagyon minimális. Kivételesen elmentem szavazni, ne az legyen, hogy én nem akartam a pozitív változást. A manipuláció meg csak annyira létezik, amennyire létezni engedjük. A politikai választásunk döntési joga egyedül a miénk. Arra szavazunk akiben hiszünk, s nem arra akire mondják, hogy szavazni kell. Én legalábbis így vagyok ezzel. Akkor ahogy ígértem...

Te hogyan viszonyulsz a demokrácia intézményéhez?
  • Calver
    nem, nem is fogok menni, nem kérek a manipulációból.

hogy viszonyulsz a demokrácia intézményéhez?
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2018.04.08. 14:31:12
  • Zephyr Retiring
    Ha adva van egy cél, azt a legtöbben minden áron (ha kell tisztességtelenség árán is akár) el szeretnék érni. Sokat gondolkodom ezen manapság, mert nagyon kedvelem a jelenlegi munkámat, de már megint adódott egy lehetőség (egy teljesen más munkaterületen) ahol sokkal több pénzt is kereshetnék ha elvállalnám. Igazság szerint elég jól keresek most is, tehát nem a létfenntartásról szól a dolog.
    Akarok e még több pénzt keresni mint jelenleg, most ez a kérdés. A melótól nem tartok, elég sok technológiai tapasztalatot szereztem az elmúlt 25 év alatt fém és üveg területeken. Ez most műanyag technológia, de megsasoltam már: nekem nem lenne kihívás. Menne ha meg akarnám tanulni. De pont amiatt, mert jól érzem magam ott ahol jelenleg dolgozom, nem érzem célomnak a sok pénz = több boldogság egyenletet. Szerintem ha az ember képes beosztani azt ami van, és tudja mi a célja, akkor ne ugráljon: tegye amit kell.
    Ugyanakkor ha tudja mi a célja, de csak nehézségek árán tudja elérni, akkor se ugráljon: tegye csendben amit kell, olyan eszközökkel, amikkel kell.

Voltál ma már szavazni?
  • Bebut
    Még nem. De az édes tölcsért se szeretem.

A cél szentesíti az eszközt?
  • Zephyr Retiring
    Látom, ez a téma sem érdekel senkit. Akkor lépjünk tovább..

Új kérdés: ettél már fekete tölcsérből fagyit? :)
  • Zephyr Retiring
    Néha..bár én még sosem hallottam :D

Sokan manapság természetesnek veszik a meztelenséget a médiában. Neked erről mi a véleményed?
  • Bebut
    Misén voltam, meg rokonok jöttek látogatni.

Horkolsz?
  • Zephyr Retiring
    Az asszonyon szokott eluralkodni jobban a karácsonyi feeling. (Sütés, főzés, jingle bell ütemű zenék stb..)
    Én hű maradok magamhoz és mindenféle zenéket és zenei irányzatokat hallgatok karácsonykor is...

Merre jártál ma?
  • atiapuka
    Persze, ez hozzátartozik, mint a Karácsonyhoz a hal.:)

Karácsonykor karácsonyi dalokat hallgatsz? Vagy nem foglalkozol (ilyen téren) az ünnepi hangulattal, azokat hallgatod, mint máskor.
  • Bebut
    Origo, index, kisalföld, sg.....

Eszel húsvétkor sonkát,tojást, tormát meg ilyeneket?
  • Neocortex
    attól függ, ha nincs tétje akkor szívesen fényezem vele az egómat, ha puskaporosabb a hangulat vagy vélhetően további támogatásra van szüksége inkább türtőztetem magam :P

milyen híroldalakat szoktál olvasni?