97995
-
#84849 A kapucsínót meg úgy a kávés dolgokat alapvetően nem, a forrócsikt viszont nagyon, főleg a különböző gyümölcsös ízesítésűeket, nyami.
Kedvenc ízesítésű pizzád? -
#84848 uhh, bocs, analfabéta voltam, növény helyett könyvet olvastam. nos, növény 4 cserepes van csak. nem lehet őket, csak szerény tetején tárolni, azt meg kevés bírja. alsóbb helyen meg a macsekok kigyomlálnák.
inkább a krémkapuccsínót, de a forró csoki is fincsi habbal.
te szereted?
-
#84847 Nulla. :D Szüleimnél van 2 a szobámban, szívós fajták és túlélnek engem is. Anyámnak is számolatlanul vannak növényei. Az irodában is van néhány, azokat is életben tudom tartani, mert még a locsolgatás is jó szórakozás munka helyett.
Forrócsokit szereted? -
#84846 2 szobában több száz. nem tudom. talán 400 körül. vagy több.
neked? -
#84845 Dolgozás, aztán lehet, hogy elmegyek könyvtárba, de nem bizti.
Hány növény van a lakásban? -
#84844 semmi konkrétum. alakul ahogy.
neked? -
#84843 Kissé fáj. Voltam sétálni, de nem szereti annyira a hideget sem, viszont a friss levegő azért nem árt. Az orvossal meg kicsit fura a helyzet, fel kellene keresnem; csak eddig kissé lusta voltam, no meg túl akartam lenni a mai vizsgán, mert gipszben nehéz lett volna írni. :D
Amúgy, érdekes, egyszer megcsináltam edzésen, erre meg a (bunkóbbik) mester beszólt, hogy "Kelj fel, Pókember!"...
Holnapra van valami terved? -
#84842 Nem emlékszem, hogy valaha megpróbáltam volna. :D
Hogy van a kezed? -
#84841 Meg tudom, némileg még kényelmesnek is találom.
És lótuszülés közben hasra feküdni tudsz/tudtál-e? :D -
#84840 Régen simán meg tudtam, most már nem nagyon maradnak úgy a lábaim. Gyakorolni kéne.
Te? -
#84839 Nem, de egy új nap közeleg.
#84836: Nekem is bal (bár inkább jobb kezes vagyok), viszont nem olyan irtó kényelmetlen jobbal, mert anno szoktattam magam hozzá. (Ahogy lótuszülést is meg tudom csinálni úgy, hogy a jobb lábam teszem fel először, bár az se annyira kényelmes.)
#84802: És én azt hittem, hogy csak én kapom a lebaszást.
Meg tudod csinálni a lótuszülést? -
#84838 vanília.
nincs új a nap alatt? -
#84837 Nem hiszem, nekem a bal van felül és jobbkezes vagyok.
Milyen színű a szobád fala? -
#84836 jobb, és hallottam már emlékeim szerint.
de ez nem a kézdominanciától függ?
#84834: sok mindenre, pl a klasszikus "mintha meghalt volna egy jó barátom" érzés amikor befejezed a darálást -
#84835 Nem nagyon nézek sorozatokat, de akkor igen, darálok. :D
Ha összekulcsolod a kezed, melyik kezed hüvelykujja van közelebb hozzád?
+ Tudtad, hogy mindenki ugyanúgy kucsolja össze a kezét, fordítva pedig irtó kényelmetlen? -
#84834 ki nem állhatom az olyat. ha em nézem rendszeresen, tutira nem ülök ott 1 napig csak azért.
mire jó az? -
#84833 első évadját néztem valameddig, szerintem nagyon gyenge és butuska. a gimmick jó, de annyi kevés egy élvezhető sorozathoz.
szokásod a darálás sorozatoknál, amikor egy tömbben végignézel egy rakás részt? -
#84832 Táskámban van minden, szóval szerencsére nem hagyom olyan könnyen szét a cuccaim. :D Tárca, mobil, kulcs, zsepi mindig, általában még szatyor, kis notesz, toll, a belépőkártyám, valamilyen könyv. És ezt akkora táskában, hogy mindenki pislog körülöttem, hogy hova fér ez bele.
Lie to me sorozatot ismered? Vélemény? -
#84831 öngyújtó mindig ott a zsebemben, minden másért hajlamos vagyok visszarohangálni indulás után.
neked? -
#84830 Nekem fontos, mert az irataim + kártyáim is benne vannak. Névjegyek, telefonszámok. Meg pénzt. :D Félnék zsebben tartani, onnan könnyen elhagyok bármit, és nekem kényelmetlen is.
Mi az, ami mindig nálad van, bárhová is mész? -
#84829 zseb
a pénztárca szerinted fontos, vagy csak nyűg? (bár van egy olyan gyanúm, h ez erősen nemfüggő is, mert nekünk nincs minden rohadt zsebünk a nadrágon bevarrva) -
#84828 Abszolút de teljes mértékben nem értek hozzájuk.
Milyen pénztárcád van? -
#84827 ha kisebb csapatokkal operál (lásd pl Warcraft 3), akkor várhatóan jóban leszünk, főleg ha lehetőségem van gerilla harcmodorra is. ha 200+ fős hadsereget ad a kezembe, akkor viszont elmehet a fenébe.
te? -
#84826 Nemtől függetlenül az arroganciát, lekezelést, lenézést, hisztit, érzelmi zsarolást, nyaggatást, rosszindulatot, kétszínűséget... Asszem... Biztos van még, de ezeket különösen.
Szereted a stratégiai játékokat? -
#84825 én a lehugyozást inkább mélyen a másik szemébe nézéssel kombinálva dominancia mutatására használom, de végül is így is működik
eh, legyen még egyszer #84823 / #84821, mert jó kérdés, még ha mindenki ki is nyuszizik (vagy csak most tűnt el) válaszadás elől -
#84824 ha nem tudom megdugni , lehugyozom :D
szerinted? -
#84823 hirtelen semmi nem ugrik be... max az, h messze túl sűrűn az a fajta nőtípus talál meg (vagy a passzív-agresszív, vagy a hiperaktív, bár az annyira tán nem szörnyű), akivel abszolút de semmit nem akarok kezdeni.
te?
bónusz: na és a veled egyező nemben? -
léptél már lószarkupaczsáknyicitromba? -
#84821 Még nem próbáltam, de egyszer életemben mindenkiképpen ki akarom próbálni az ejtőernyőzést.
Mit utálsz legjobban az ellenkező nemben? -
#84820 valahogy így tudnám összefoglalni a véleményemet bármiféle "magasra felmászunk és onnan leugrunk" dologgal kapcsolatban:
te? -
#84819 az tulzás , de ültem már lovon, nyereg nélkül is ( fasza volt -.- )
és de bázisugrani? -
#84818 Nem.
Lovagolni tudsz? -
#84817 be
inkább csak tudok :D
és te prohard szinten golfozni?
-
#84816 ha beledobnak, épp nem fulladok meg, de inkább vízparton rohadok
#84815: simán csak csöppet kaotikusan, avagy akkor, amikor van mit.
film kvíz topicot látogatod? -
#84815 Igen. Bonyolult...
#84806 Ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy te a MIB-es centuriai naptár szerint dolgozol? Egy nap 37 óra vagy mi?
Beelőztek. -
#84814 6 éves koromban volt mandulaműtétem. addig szinte folymatosan azzal kínlódtam.
#84810 ? -
#84813 nem, de ha elkerülhetetlen, akkor sem :D de tudok.
te? -
#84812 ( 161 new message )
rég volt torokgyuszim
tüszös mandulagyuszd vót-e? -
#84811 akkor oksi. nehogy már neked hamarabb múljon, mint nekem :D -
#84810 Nem minden évben, csak amikor úgy jönnek össze a dolgok. Olyan helyre megyünk, ami régóta érdekel és meg tudjuk engedni anyagilag is.
Szeretsz úszni?