97995
-
#84889 sehogy nem jó.
meddig bírja egy energiatakarékos izzó? -
#84888 Csak kivágnám pár emelettel magasabbról. Télen.
A bosszú hidegen tálalva jó? -
#84887 nem. kicsinyes dolog.
ha valaki kidobna az ablakon és eltörne valamid igyekeznél megbosszulni? -
#84886 Nekem csak biszex lányokkal volt... Ez is régen, manapság teljesen másról szoktam álmodni.
A bosszú jó dolog? -
#84885 vagy 1000 éve.
van olyan, akinek nem? -
#84884 jepp
volt biszex álmod? -
#84883 nem, de valszeg nem is fogok.
te vacsiztál? -
#84882 Még nem hallottam róla.
Vacsoráztál már? -
#84881 1 esetben nem adtam. azok a szállítók be is lettek panaszolva és fegyelmit is kaptak, mert, mint utóbb kiderült, sok panasz volt rájuk. ettől eltekintve igen.
tudtad, hogy angol okosok rájöttek, hogy a macskák az embert az anyjuknak tekintik, egy nagyra nőtt és lusta macskának? (napokban olvastam) -
#84880 Elítélem az állatok bántalmazását, az állatkísérleteket, minimális összeggel támogatok egy állatvédő szerevezetet. Túl aktív más téren nem vagyok.
Mindig adsz borravalót? -
#84879 mondhatjuk, igen.
te? -
#84878 réges-régen
Állatvédő vagy? -
#84877 6. a többinél nem érné meg azt berakni, vagy díszkivilágítás lenne alakásban.
#84875 régebben sokszor.
hintalovon? -
#84876 tavalyelőtt megfáztam.
Energiatakarékos izzóból mennyi van nálatok? -
#84875 Egy éve kb.
Ültél már hintaszékben? -
#84874 enyhe.
mikor voltál beteg legutóbb? -
#84873 Inkább nem mondok semmit.
Milyen idő volt ma Nálatok? -
#84872 Régi mobilom van és azon hosszadalmas a pötyögés, úgyhogy nem nagyon.
Melyik túró rudi a legjobb? -
#84871 ez nagyon változó. ma nem volt teló, tegnap meg legalább 8x hívtak.
smst szeretsz írni? -
#84870 Tegnap este 8 óra 41 perckor.
Milyen gyakran telefonálsz és mennyit naponta? -
#84869 semmit. ül, vagy mászik.
#84868 ?
-
#84868 hülyeség. mindenki boldog akar lenni.
mikor hívtak telón legutóbb? -
#84867 Nem hülyeség. A boldogság állapot, tehát (vég)cél nem lehet. Mindenkinek más lehet a saját egyéni célja vagy céljai, a boldogság inkább az élet értelme lehet. Az meg hozzáállás kérdése inkább. Szóval boldogság nélkül értelme az életnek? Nincs. Minek csinál végig akkor mindent az ember? Hogy elmondhassa, hogy megcsinálta? Boldogságot kitűzni célként veszélyes lehet, mert könnyen egy görcsös akarás válhat belőle. Ez nem olyan, hogy eldöntöm és az lesz. Meg kell hozzá találni a lelki békét és egyensúlyt.
Sztori most nem jut eszembe.
Mit csinál a pók a falon? -
#84866 Szép történetek nem nagyon akarnak beugrani. Vicces dolgok szoktak történni, de szép az utóbbi ~8 hónapban nem történt.
Engem egy szép mosoly tud feldobni. Lehangolni meg az, ha nem mosolyt kapok egy adott illetőtől.
Neked van valami szép történeted?
Bónusz: Nekem egy filozófus szerűség azt mondta, hogy nem kell, hogy az legyen az ember életcélja, hogy boldog legyen. Hogy egy embernek nem kell kell a boldogságra törekednie. Erről mit gondolsz? Boldogság nélkül van értelme az életnek? -
#84865 Tényleg nem vigasztal. :)
Szeretetfüggőségem bizonyítékaként az dob fel és hangol le pillanatok alatt, hogy a hozzám igazán közel álló néhány ember hogyan beszél és hogyan viselkedik velem. Ehhez képest minden más csak kismiska. :D (De amúgy elég könnyű engem feldobni, tudom magamról és sokan mondják is, felbosszantani elég nehéz.)
Mesélsz valami szépet, ami veled történt? Ami bármilyen okból megmaradt benned. -
#84864 Szerintem az előbbi. "Megszerezni" majd elveszteni a legrosszabb... De legalább vigasztal* a tudat, hogy ha rövid ideig is, de az enyém volt.
(*Amúgy, picit se vigasztal.)
Mi az, ami egy pillanat alatt fel tudja dobni a kedvedet?
És mi az, ami egy pillanat alatt le tud hangolni? -
#84863 Egyik rosszabb, mint a másik. :D De azt hiszem, az előbbi. Ha sosem volt az enyém, akkor gondolhatom azt, hogy talán nem is vesztettem olyan sokat. Ha az enyém volt, akkor már biztosan tudom, hogy mennyit ért, fájdalmasabb lehet a hiánya.
Szerinted? -
#84862 Hajlandó vagyok kockáztatni, de nem akármit. Plusz, ha minden biztos lenne, akkor elég hamar unatkozni kezdenék.
Mi rosszabb, ha valami a Tied, de elveszted, vagy az, ha sosem lehetett a Tied? -
#84861 Semmilyen, kedvetlen.
Hajlandó vagy kockáztatni, vagy inkább biztosra mész? -
#84860 Igen, de ma se volt szerencsém...
Milyen kedved van? -
#84859 nem, fortunáé a szerencse.
bátor vagy? -
#84858 Nem nézek TV-t.
Bátraké a szerencse? -
#84857 nem, de elmennék szívesen.
a bushmanok is úgy beszélnek :D
szoktad nézni a national geographicot? -
kamionosjoe #84856 A filippínó érdekes, hogy ilyen kattogó hangokkal beszélnek és azt mondják nem is nehéz megtanulni.
Jártál már Ázsiában? -
#84855 ritkán rágózom, de akkor mindig fújok lufit.
melyik a legérdekesebb nyelv a világon? -
#84854 Állítólag. A legtöbb ember részéről csak némi odafigyelés kérdése lenne az egész.
Tudsz rágóval lufit fújni? -
#84853 nem vagyok néhány istent, meg nagyjából kinek a kije tudom. amúgy mást nem.
a kövérség népbetegség? -
#84852 2. Egy BMX még kiskoromban, és egy monti most.
Nah, arra gondoltam. (Csak szeretek ilyen értelmetlenül/pontatlanul fogalmazni, és elvárom, hogy mások értsék, hogy mire gondolok.)
És akkor utólagos javítás: "jártas"
A skandináv mitológiában mennyire vagy jártas? :D -
#84851 Semennyire. Azt tudtam, hogy van skandináv m., de, hogy a norvégoknak külön m-re is futja azt nem.
Hány kecajod volt eddig életedben összesen? -
#84850 #81757
Mennyire vagy jártad a norvég mitológiában?