98421
-
eddig nem igazán tűnik annak.
meghunyászkodsz portested akarata előtt, és álomra hajtod a fejed? -
csakis samu :)
jó éjt? -
ötletem sincs
szerinted?
#85228: ejj, de szép lenne, ha a kétlábúak jelleme ily' könnyen és fekete fehéren összefoglalható lenne, hogy "jó" vagy "rossz". -
amilyen most a kedvem, azt mondom, hogy igen. ha rendben lennék, akkor azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ. ha pl. gyerekeket ölt, akkor haljon meg.
#85227 enni inkább, sütésre is volt példa.
legjobb telómárka szerinted?
-
Ha úgy jön össze, akkor igen. Sütit bármikor szoktam, amikor épp van.
#85228 -
Mindig éjfél után van.
Megölni egy rossz embert jó tettnek számít? -
emberfüggő, van akinek felbassza a gyomrát, meg van aki hajnali 3-kor süt még halál nyugodtan rántott sajtot.
szoktál éjszaka enni? na és sütni? -
vörös, lila, fok, póré, új, gyöngy, bármilyen jöhet.
(egs)
éjfél után enni baj? -
ma is pont azt kajáltam, jó borsos, hagymás csirkemáj 
hagymát szereted? -
nagyon. spec nem erre gondoltam, de helyzetnek ez is megeshet.
én lereszelem mindig, mert kihúzná a szálat a harisnyámból, vagy másból.nem várom meg, amíg lekopik kissé a széle. libabőrös leszek, ha akad a körmöm.
májat szereted?
-
off: szerintem senki se kezdjen bárki erőcsoportjával, de volt már szerencsém nem egyszer olyat látni, h egydimenziós juliska nekiesett ököllel pistikének, aztán amikor pistike reagálni merészelt, a fehér lovagok nekiugrottak. kifinomult, nem-e? -
nincs vele gondom, de általában felesleges, 1 nappal nyírás után olyan simák a karmaim, mint egy baba popsija.
te? -
szerintem meg mindenki kezdjen a maga erőcsoportjával. ha kandúr az illető, akkor ne nővel vagánykodjon.
#85220 ? -
ha nem szakad be a vége, akkor 2 hetente lereszelem, hogy ne legyen nagyobb a szabadszél 3-4 mm-nél.
bírod a körömreszelést, vagy hidegrázós? -
attól függ, van h csak két-három hetente, de van, h megszáll az ihlet és oly' röviden tartom körmeim, hogy egy leszbikus is megirigyelné.
te? -
max fehér lovagok kicsiny buksijában, ami sajnálatos módon társadalom kevésbé értelmes egyedeit is megfertőzte, és amit egyes, leköpést sem érdemlő nőneműek nagy előszeretettel ki is használnak... legalábbis nem egy példát láttam már ilyenre.
szerinted? -
Én azt mondom, néha nem árt elfenekelni az asszonyt.
Milyen sűrűn vágod a körmeidet? -
büdi a szaga, de kedvességből csinálják. aranyosak.
nőt megütni gyávaság? -
Nem könnyű feladat, mi is csak 1x játszottuk el velük... Mondjuk az egyik cicánk kifejezetten szereti a vizet. :D
Ha elég jól lefogod, és elég vastag ruhában vagy, akkor talán van esélyed elvérzés nélkül megúszni. :D
#85213: Nem kínzom vele Őket, mosakodnak enélkül is. Csak akkor mosnám meg manuálisan, ha annyira koszos lenne, vagy ha valami olyan anyag lenne rajta. (Például olaj.)
Szereted, ha a macskád nyalogat? -
kihagytam, hogy le is kell nyomni kissé. amúgy annyira gyakran nem kell fürdetni. a nyelvükkel tökéletesen rendben tartják magukat. -
kevés víz kell, langyos. nem nagy helyen, pl. lavórba. ha megfogod a marjánál és erősen tartod nem tud kapálózni. ez ösztön.
megpróbálod? :D -
#85210 Ő bökött rá helyettem. :D
#85211 Egyszer próbáltuk eddig, csúfos vége lett. Még gyűjtjük az erőt a következő akcióhoz.
Hogy kell egy víztől idegbeteg cicát megfürdetni? :D -
Nem kell, koptatják eleget a szomszéd fáján. Meg amúgy se viccből van Nekik karmuk. (Mondjuk egy 100%-ig szobacicának lehet nincs rá akkor szüksége.)
Meg szoktad fürdetni a macsekod? -
nem, kijárósak,vadásznak, másznak. nem nő túl nekik.
(jó lesz biztos :D nem is ismerem)
hogy segített választani? -
Ritkán hallgatok zenét, de akkor kb. mindkettő működik egyszerre.
Hát, ha lakás belül fellelhető lenne... De a cicám segített, a Vérmacska 2. részének állok neki. :D
Szoktad vágni a cicáid karmát? -
előző. de ha épp mindegy kedvem van, akkor amit hallgatok meghatározza a kedvem (ill. befolyásolja).
te is így vagy ezzel?
(álmohajsza jó. fogj hozzá :))
-
Ráböktem kettőre, de egyikhez sincs kedvem most. :D
A hangulatodhoz választasz zenét, vagy a zene irányítja a hangulatod? -
bökj rá :D én úgy szoktam.
mi a nyerő? -
Mindig érdekelt a pszichológia, de pszichológus nem lennék.
#85204 -
Próbálkozom csak, de néha sikerül egész elfogadható eredményre jutnom... Persze másnak elmagyarázni még így is bajos lenne, de magamat meg tudom nyugtatni, hogy mivan.
Hogy döntsem el, hogy mit olvassak legközelebb? :D
Fél órája dilemmázom. -
99%-ban igen.
Lennél pszichológus? -
dehogy. érzelmeket nehéz szóban kifejezni.
te tudod? -
Mindig, abban van minden holmim, a zsebemben nem tartok semmit.
Szeretek én is a Balcsira menni. Azért a minőségi különbség még létezik.
Mindig meg tudod magyarázni az érzéseid okát? -
2 van használatban, de eltéve is van vagy 4-5.
szépen jellemzed a magyar tengert. érdekes, de sok külföldi nem ezt mondja.
szeretnek odamenni.
mindig van nálad retikül? -
A hideg és tiszta víz, a zsongás, a homok, illetve a horvát kavics is tökéletes, a víz morajlása, a színek, a fények, a hangulat, a nap, az emberek, a béke és a nyugalom. Bár a Balatonnál is teljesen jól elvagyok, azért a tengerhez képest az egy pocsolya, méretre és tisztaságra is, az élővilágáról nem is szólva.
Hány táskád van? -
1-2 célom van. amúgy inkább alkalmazkodom a helyzethez.
mi olyan jó a tengerpatban?
-
Tengerparti homokban hason fekve napozni és a vizet bámulni.
Mindig van előtted valamilyen cél, vagy csak úgy élsz bele a nagyvilágba? -
Tiramisu evéshez.
Hát neked? -
Nem tudom.
Mihez lenne most kedved? -
egy üzit kaptam. meghalt egy kollégám.
rezervátumban jó élni?