Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a konstrukciós és mérnöki tevékenységeket ûzni, de nem bûzlik a fizikai munka sem.
Szeretem a jó sci-fi-ket olvasni és nézni. Szeretem a kémes/modern háborús filmeket.
Szeretek nyelveket tanulni. Szeretem a kutyákat, õk is engem. Szeretek fõzni.
Nem szeretem a lusta, önkontroll nélküli, parazita embereket és a szarkeverõket. Akik nem akarnak, vagy tudnak tanulni, azokat kerülöm.
Nem akarok meghalni, inkább hibernáltatom magam majd.
Hobbim a rajzolás, cangázás.
6-an is beelõztek.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
neked milyen telód van?
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Szereted a közmondásokat?
A heavy cost. I pay it gladly.
ha valamit nagyon bizonygatnak az tutira kamu?
Gyújtasz ma gyertyát?
Sok mindent szeretek, röviden nehéz összefoglalni. Szeretem az õszinte, jó embereket. Szeretem a tudományokat, szeretek értékes emberek között lenni, szeretem a természetet nagyon, a viharokat, a sportokat, majdnem mindet, kivéve kosárlabda. Szeretek sorozatokat nézni angolul, szeretek emberekkel lenni, de néha kell egy kis magány. Az álmom egy szép, mosolygós, rendes lány, feleségként. Szeretnék 2-3 gyereket, egy vizslakutyát. Egy szép házat nagy kerttel, szalonnasütõ helyiséggel 😊)
Hobbim a sportok, szeretek számítógépes játékokkal játszani, bulizni, gitározni.
Kielégítõ a válasz? 😊 Ez egy jó kérdés volt, jellemezd magad TE is "röviden". 😊
Jellemeznéd Magad röviden?
Hogy hívnak, mit szeretsz, mit utálsz, mik az álmaid, mikor a hobbijaid?
mi volt a jeled óvodában?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szeretem õket, szépek, bár nem nagyon kötnek le.
Mi a háttered?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mikor kelsz holnap?
Tudtad-e, hogy Tesz-vesz város lakói kommunisták?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
engem most hívtak törökbe😛 )
talán az aranykulcsocska. már nem nagyon emlékszemrá, de gyönyörû képek voltak belefestve.
neked?
Kiskorodban melyik volt a kedvenc mesekönyved?
mikor hívtak meg törökországba? 😄
#81959: wat
Van tetkód?
Bónusz: Szeretnél tetkót?
Extra bónusz: Undorítónak tartod a tetkókat? 😄
Te?
BRAT: nagyon várom már azt a kibaszott havat. 😄
Várod azt a kibaszott havat? <#help>#help>
Várod a havat?
Mutatsz képet Magadról?
Jól kiismered magad a hivatali int.-ben?
Milyen színek dominálnak a ruhatáradban?
hogy telt a napod?
TE?
No meg Chaplin klasszikusa is megvolt.
TE?
láttál már néma filmet?
Szerinted a rendõrség/TEK figyeli az SG (akát metaadat szinten)
Volt, akibe elsõ pillantásra beleszerettél?
Egy tábla csoki meggdig tart ki nálad?