97992
-
#96787 Kék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közben részben informálódtam paypal ügyileg. De mennyire biztonságosak a tranzakciók, ha hozzárendelek egy bankkártyát? Ahhoz nem tudnak hozzáférni ha összekapcsolom őket? Csak a paypal-hoz? Ilyesmire következtettem...
Régen különlegesnek és misztikusnak gondolták a zöld szemű embereket. Mit gondolsz erről? Van bármi jelentősége a szemünk színének? -
#96786 Van paypal-em... de azt hiszem, a kérdést sem teljesen értem, úgyhogy nem tudok segíteni. :D
Milyen színű a szemed? -
#96785 Pl. most is ezt érzem. Elintéztem a teendőimet mára, bontottam egy HB-t, csak úgy simán két ujjal, abszolút büszke és elégedett vagyok magammal Az idő halad a maga tempójában..
Használsz paypal virtuális kártyát?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy gondom. Adott egy bankkártya, ami mellé nem köthetek webkártyát bankon belül csak extra plusz költségekkel, mert csomagot kellene váltanom hozzá. Kérdés: van rá plusz költségek nélküli opció, hogy nyithassak valahol egyet, amihez biztonságosan hozzá is rendelhetek egy bankkártyát? Netes vásárlások miatt kellene, a bankkártyán nagyobb összegek mozognak havi szinten, nem szívesen fizetnék róla webshop-okban ha nem muszáj..
Köszönetem, ha van erre használható tipp..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.25. 12:08:09 -
#96784 Hogy a magad erejéből építesz, alkotsz valami használható dolgot a kézügyességed és a leleményességed által. Amikor minimális eszközökkel sikerül tüzet csinálni, menedéket építeni, kötelet fonni stb, az mindig nagy sikerélményt ad.
Milyen körülmények között érezted már, hogy lassan, vagy legalább megnyugtató tempóban telik, hogy nem rohan az idő? -
#96783 Hogy nem tettem meg mindent amit szeretnék ebben az életben.
Mi a legjobb a buschaftkodásban? -
#96782 Túrázás, buschraftkodás, megmutatni a világot a gyerekeimnek, zenélés
Mitől félsz a legjobban? -
#96781 Neb@sz........képeket és kóstolási elérhetőséget kéretik máris a sör totyikba (katt) kitenni plíz
Amúgy utoljára 8 éve. Lassan ideje is tovább cuccolni..
Mi az amit örömmel csinálsz? -
Bebut #96780 A sör annak számít? Azt főzök itthon. Néha a füvet ie elég egyedien nyírom le.
Mikor költöztél utoljára? -
#96779 Igen. Sőt, néha alkotni is.
Te alkottál már valami egyedit? -
#96778 Ritkán, nagyon a türelmem végén járok, ha már káromkodom.
És mivel ritkán szoktam, többnyire mindenki nagyon élvezi hallgatni.
Szeretsz / szoktál kézműves termékeket használni, fogyasztani?
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2018.06.24. 17:35:11 -
#96777 Nem jellemző, illetve csak ritkán ha káromkodom.
Te szoktál káromkodni? -
#96776 Leszoktam róla, hogy hosszú időre előre elképzeljek bármit is, mert úgyis máshogy lesz.
Vagy így képzelem, ahogy most van, vagy sehogy.
Szoktál magadban hangosan beszélni? -
#96775 Csatlakozom. Lényegében ugyanígy gondolom.
Milyennek képzeled a 15 - 20 évvel későbbi életedet? -
#96774 A legszimpatikusabb elgondolás mind közül. A pokol-mennyország opció egy vicc, a nagy büdös semminél meg jobban tetszik, bár azt se bánom. Ennél komolyabb véleményem nincs.
Neked? -
#96773 Igen. Nagyjából ezt mindet. Előző életemben sörmester lehettem..
Miként vélekedsz jelenleg a reinkarnációról, és mire alapozod ezen véleményed?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.06.06. 18:35:48 -
#96772 Naná, mindig! Abból sosem elég.
Milyen tipusú sört kedvelsz? Lager, bak, pils, kukorica, búza, alkoholmentes, vörös, fekete, ale... stb.? -
#96771 Folyamatosan érzem ezt, ha a neten lógok (mégis ott lógok), ha a melóban más hibájából "állok", ha füvet vágok (hisz úgyis megnő), ha fodrászhoz megyek hajvágásra (megnő)..stb.
Érzed úgy néha, hogy több szabadidő kellene? -
#96770 1-4-6 óra, de ennek nagy része munkahelyi dolgok miatt van..
Érezted már hogy elpocsékolod az életed, hogy hasznosabban is "kitölthetnéd" az idődet? -
#96769 Én még sosem találkoztam olyan emberrel, aki az élete minden momentumával teljesen elégedett lenne. Bár a ciprióták elég közel állnak hozzá..
Magamba tekintve, jelenleg elégedett vagyok az életemmel, de minden nap tudnék olyat mondani aminek még jobban tudnék örülni...
Átlagosan mennyi időt fordítasz naponta az internet használatra? -
kamionosjoe #96768 Persze, minden esetben elolvasom.
Mennyire vagy elégedett az életeddel? -
atiapuka #96767 Legszívesebben olvasok. Vagy zenélek, illetve keresgélek a neten zenéket, ha olyanom van. Olykor-olykor rejtvényezek ...
Te először elolvasod egy-egy könyvnek a hátulját, vagy isten ments, mert akkor már nem érdekes a könyv? -
Bebut #96766 Nem nagyon. Feltalálom magam, de ha unatkozák akkor meg inkább pihenek.
Mit csinálsz olyankor mikor nincs semmi dolgod? -
#96765 Is is. Attól függ, mi a célja az idegen helyen tartózkodásnak. Mi jelenleg nyaralunk egy olyan országban, ahol még nem jártunk, így evidens, hogy érdemes volt keríteni egy helyi idegenvezetőt aki elkalauzol pár kellemesebb helyre. Van GPS is, angolt itt is beszélik..amúgy meg eltévedni még budapesten is el lehet, ha 20 éve nem jártál arrafelé (lásd példának Kőbánya Kispestet, amit úgy átépítettek, hogy még én is csak vakartam a fejem, aki 20 éve naponta megfordultam ott..)
Szoktál unatkozni? -
#96764 Felújítás van szüleimnél, ott segítettem ezt-azt.
Könnyen kiismered magad idegen helyeken? -
#96763 Még tart..napozgatás, fürcsi a tengerben, meg tegnap bejártuk fél észak Ciprust.
Dögmeleg van, de a szobánk légkondis :)
Csavargunk még, és fotózgatunk..
Neked? -
#96762 Nem jut eszembe semmi végleges. Próbálok változtatni azon, ami rossz, de tulajdonságokon változtatni nem annyira egyszerű.
Hogy telt a hosszú hétvége? -
#96761 Egyedül, vagy vihetek magammal bárkit?
Ha egyedül, akkor nem. Ha ketten mehetünk valakivel, akkor igen :)
Hagytál már fel bármilyen rossz tulajdonságoddal végleg? -
Bebut #96760 Színtévesztő vagyok szóval az őszi színek nem nyűgöznek le annyira, mint mást. Ezért a tavaszt jobban bírom.
Válalnád a Mars küldetést, hogy soha többet nem térhetsz vissza? -
#96759 Inkább a hőmérséklettel van összefüggésben, de egy kicsit többet, igen.
Szerinted mikor szebb a természet, tavasszal vagy ősszel? -
Bebut #96758 Már volt rá példa, hogy rájöttem, hogy ez álom, talán itt is menne.
Mivel már begépeltem a válaszomat az előzőre csak közben írtál ezért beteszem azt is.
Mindkettő. Star Wars és Gyűrűk Ura fan vagyok. Nem tudok különbséget tenni. Ha általánosságba kellene, akkor inkáb sci-fi, mérnök létemre ez jobban érdekel.
Többet vagy a szabadban, így hogy tovább van világos? -
#96757 Könyven sci-fi, filmben fantasy.
Mondjuk találkoznál egy beszélő nyúllal. Kérdeznél tőle valamit, vagy rögtön tudnád, hogy csak álmodsz? -
#96756 #96753 Sós-karamellás ízű jégkrémet még nem kóstoltam, és ha rajtam múlik, nem is fogok soha. :D Elég behatárolt az ízlésem nasik / édességek terén.
#96754 Túrós tésztát sehogy, nem szeretem. Amúgy alapvetően a túrót jobb szeretem édesen (pl. palacsintában, sütikben, fagyiban, túri rudi!), sósan ritkán eszem.
#96755 Nekem sosem tűnt ez fel a zenével kapcsolatban, nem is hallottam még erről. A környezetemből is inkább ellenpéldát tudnék hozni. :D
Sci-fi vagy fantasy? (Nekem se futja értelmesebb kérdésre.) -
atiapuka #96755 Zeph, tuti ismered a Ryan Paris I wanna ... című slágerét spanyulol is. Az nem tetszik neked? Nekem jobban bejön, mint az angol verzió.
Marha nagy. Most éppen mi szól? Az O-Zone-Dragostea Din Tei (Gabry Ponte Radio Version).:))) És tetszik.:P
Egyébként régebben valahol olvastam, hogy általában a nők a magyar zenéket szeretik, a férfiak pedig a külföldit. Mert a nők a szövegre figyelnek inkább, mint mi pasik, a dallamra, a ritmusra, a hangszerelésre. És szerintem van benne valami ...
A párom pl. régebben nagy rocker volt, és csak a magyar rock. Na én jöttem, a külföldi zeneszeretetemmel.:)
Utoljára szerkesztette: atiapuka, 2018.05.13. 13:33:30 -
atiapuka #96754 Én magyar zenét sosem hallgatok. Már emiatt többször megkaptam, hogy micsoda magyar vagyok én ... De nem igazán érdekelnek az ilyen vélemények.
Az angolon kívül nekem tetszik a spanyol, német, francia. De persze ezekből talán 2-3 szám. Sőt múltkor rákattantam a Colonia nevű együttesre. Ők például horvátok. És nekik több számuk is tetszik.
Ami mondjuk tökre nem tetszik, az az orosz, és a kínai/koreai. Már belehallgattam pár olyan zenébe is. Érdekes, mert mondjuk a Bonfeel E. Band együttest szeretem, pedig ők valami ázsai szöveget halandzsálnak. Igaz nekik éppen emiatt csak igazán a zenéjük tetszik.
Hogy eszed a túróstésztát, szalonnával vagy cukorral? Tudom bugyuta kérdés, de most értelmesebbre nem futja.:) -
#96753 Inkább is is. Hangulatomtól függ. Imádom még az olasz nyelvű slágereket és a francia sanzonokat is. Német szo-szo, orosz és ukrán pedig alig alig. Kínai, japán a legritkábban, egyéb nyelvű zenéket pedig szinte soha sem hallgatok.
Kóstoltad már a sós-karamellás ízű jégkrémet?
-
#96752 Vegyes, talán kicsit jobban húzok a külföldi felé (a magyarnál túlzottan lefoglal a szöveg), viszont angol nyelvűn kívül nem hallgatok mást.
Te? -
atiapuka #96751 Nekem a régebbiekről vannak valahol válogatásaim (én válogattam, amik nekem tetszettek). Általában a skandinávok mindig bejöttek. De most, hát ... Megmondom őszintén, nekem a magyar tetszett a legjobban. Kíváncsi vagyok a győztesre ...
Bevallom, nem vagyok romantikus, nekem mindegy, hogy nyugta, vagy kelte. Egy zene, vagy egy film jobban meg tud fogni. De azért remélem, hogy válaszolni fog neked egy romantikus alkat is. Talán zeph.:)
Inkább a magyar vagy a külföldi zenéket preferálod előnyben? És ha a külföldieket, akkor az angolon kívül milyen nyelvűt? -
#96750 Nem szoktam nézni. Azt az egyet láttam, amikor Rúzsa Magdi indult... Mikor is, 10 éve? :D
Nem sok véleményem van róla, csak annyi, hogy nem érdekel.
A napkelte vagy a napnyugta a szebb? -
atiapuka #96749 Nagyon egyformán gondolkodunk! És ez jó, hogy vannak még ilyen emberkék.
1. segítőkészség, 2. őszinteség, 3. empatikus képesség
Mi a véleményed az idei eurovízióról az előző évekhez képest? Nekem csalódás (igaz csak a döntőt nézem, gondoltam, itt a legjobbak lesznek) -
#96748 Nemrég beszélgettünk egy másik fórumon erről, és nagyon hasonló a véleményünk. :) A szándékos gonoszságnál és rosszindulatnál semmi sem borít ki jobban, amikor valami készakarva és a tetteinek teljes tudatában árt a valakinek (akár fizikailag, akár lelkileg), csak azért, hogy a másiknak rossz legyen, vagy mert az illetőnek módjában áll megtenni. Hab a tortán, ha ez a viselkedés párosul még azzal, hogy védteleneket bánt (gyerekeket, időseket, állatokat), vagy ha jól megmagyarázza magának, hogy neki joga van ehhez, mert a többiek fölött áll… Meg ha csak szórakoztatja a károkozás és nincs rá semmi oka, nem „megélhetési bűnöző”, az tényleg kivisz az észből.
Melyik pozitív emberi tulajdonságot értékeled a legjobban?
(Ha nagyon nem tudsz egyet választani, akkor legyen három.)