97995
-
#86609 Majdnem betonbafejelőset sokat, az egyik még kapaszkodott is belém (ami nagy szó, az instabailitás élő illusztrációja vagyok).
Mersz vezetni ilyen sunyi fagyott utakon? -
#86608 hja, de nem voltam tőle elájulva
hány embert láttál ma, aki (majdnem) arccal előre találkozott a betonnal a felfagyott utcának hála?
#86588: heh :) sok ideje hangoztatott véleményem, már sok kétlábút "megtérítettem" IRL, és még többnek az agyára mentem vele -
#86607 nem. inkább úgy, hogy azt hiszem, hogy értek hozzá, de kiderül, hogy nem annyira, mint gondoltam.
#86605 2 órát még biztosan. pedig álmos vagyok...
ettél már pirítóst lekvárral?
-
#86606 Már nem sokáig, az előbb el is aludtam egy órára a kanapén...
Szoktál úgy csinálni, mintha értenél egy adott dologhoz, közben nem is? -
#86605 Ja, hát engem így nem érdekel semmi sem.
#86599: Nem. (Ez kimaradt.)
Meddig tervezel fennmaradni? -
#86604 (jelen esetben a stilisztika szabadossága hozza magával a romló helyesírást is.ezt a nyelvet könnyebb elsajátítani, aztán lesz nagy gond a tényleges írással.)
igen, meglehetősen. még mások számára nem annyira jelentős dolgokon is eszem magam általában. (magyarázatot próbálok találni )
te hogy vagy ezzel? -
#86603 Ez inkább stilisztika, mint helyesírás, de így oké, értem mire gondolsz. :)
Sokat rágódsz egy adott dolgon? -
#86602 jó, akkor bővebben: köztudottan a virtuális világban az írás/helyesírás sokkal lazább normatívákat üt meg, egyszerűen a vele járó szleng, rövidítések miatt.
így oké? :) -
#86601 nem személyeskedésnek szántam :) -
#86600 Csak egy kérdést tettem fel, nem kell rögtön személyeskedni. :) -
#86599 mert az. ill. akkor, ha pl. hivatalos dolgot intézek gépen, persze, hogy nincs különbség. de akkor nem is játék, mint ez itt. nincs bővebb magyarázat. ( szerintem a nemtom, meg micsináljak, meg a társai sem ütik meg a nívót helyesírást tekintve)
#86597 nem vagyok.
te az vagy? -
#86598 Miért más a kézírás meg a gépelés közti megítélés? -
#86597 Szerintem... nem számít. De általában tudja jelezi az emberek értelmi szintjét.
Miért vagy ilyen agresszív? -
#86596 igen, legszívesebben felpofoznám azt, aki elbénázza (nem digitális írásra értem, hanem hagyományosan papírra)
szerinted? -
#86595 Megfelelő emberekkel igen.
Fontos dolog a helyesírás? -
#86594 nem én döntöm romba...
#86593 ? -
#86593 bevásárlás, főzés, lustulás, mamázás.
(nem voltá valami bőbeszédű a válaszod:D)
szeretsz beszélgetni? -
#86592 Végülis semmi különös.
Megmentjük a világot a pusztulástól? -
#86591 Semmi extra.
Neked? -
#86590 Nem igényel túl nagy szaktudást.
#86586: Mi bajod van az időutazókkal? :D (Amúgy, ha van/lesz/volt időutazó, akkor az biztosan magyar (lesz/volt)).
#86588: Biztos vagy ebben?
Hétvégi program? -
#86589 win7 ultimate asztalin és lapostopon is.
tudsz rendszert újrarakni, vagy rábízod valakire? (pc) -
#86588 #86585 Nem lőttem még. Szerintem nem is fogok.
#86586 Végre valaki szintén így gondolja. *ellágyult szmájli*
#86587 NEM.
Milyen oprendszert használsz? -
#86587 Inkább azt mondom, hogy "négy óra ötven", azt könnyebben felfogják. De mondtam én már olyat is, hogy "fél négy múlt 12 perccel", nem igazán szoktam törődni a formalitásokkal. :D ("Introduce a little anarchy...")
#86585: Apám anno épített egyet, szinte biztos vagyok benne, hogy ki is próbáltam. (Ahogy a többi "játékát" is. :D)
Szereted a fegyvereket? -
#86586 első, idiótán fogalmazzuk meg magyar nyelvből másképp az időt, mintha időutazók rakták volna össze a nyelvet -
#86585 3 kőkemény sor azért nem oly megterhelő mentálisan
na és számszeríjjal lőttél már? -
#86584 Nemtom, én végigolvastam, ha ez megnyugtat. :)
Hogy mondod alapból az időt? "Négy óra ötven" vagy "háromnegyed öt múlt öt perccel" ? -
#86583 jaj :D fps mi? :D (ezen tényleg jót nevettem :)) az játék, nem azokkal játszol, amikkel a híresztelések szerint kiölik az emberekből a gyilkossággal szembeni elenérzést. ha háború lenne, akkor úgyis vinnének, akár akarod, akár nem. szívem szerint soha, senkit semmilyen körülmények között nem küldenék katonának.
#86581 talán 2x sátraztam, tetszett, de azért a saját ágyam jobb :D
ezt végig is olvassa az, aki utánam fog írni?
-
#86582 Off: Azt minek? Van pár éves FPS múltam...
Meg amúgy is, a féltő kommenteket vártam... :( -
#86581 lőttem már, de a körülöttem levők nagyobb veszélyben voltak, mint a céltábla :D
szeretsz sátrazni? -
#86580 nem. csak akkor, ha kapsz kiképzést előtte.
íjjal tudsz lőni?
-
#86579 mennék én is, ha a családom is jönne. -
#86578 Küzdenék. A jelenlegi szituációban... úgyse számítana.
#86575: Nehéz most így megmondani, kóstolnom kéne mindkettőt.
Jó ötletnek tartod, hogy én katonáskodjam? :D -
#86577 sehogy. kötözném a sérülteket, meg próbálnám túlélni a helyzetet.
#86575 ? -
#86576 Szívesen elpucolnék egy háborúmentes országba.
Te? -
#86575 de, akkor történik a legjobb. lefekszem végre.
túrótorta gyümölcs darabokkal, vagy anélkül a fincsibb? -
#86574 Hát, ha Ted rokonára hallgatsz, akkor ja.
Ha hadi állapot lenne érvényben Mo-n, akkor szívesen védenéd az országot vagy vonakodva? -
#86573 Nem vagyok.
#86571: Jól hitted. Velük nincs bajom, csak van köztük 1-2 bunkó.
#86572: A hely az mellékletes. Érdekes, látszólag csak neked nem sikerül.
Hajnali 2 után már semmi jó sem történhet? -
kl24h #86572 Akció-kaland.
Hol szeretnél nyaralni majd?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!#86567: "És azt is, hogy lehetőleg az utolsó kérdésre válaszolj (a vicc kedvéért), ne össze-vissza."
Egyszerűen nem lehet, mert amíg én megírom, addig lehet egy két személy megelőz!!! -
#86571 azt hittem eddig, hogy csak a cigányokat nem kedveled :D
#86569 ? -
#86570 #86567
A drámák nem feltétlen állnak picsogásból. Például a Rocky filmek is drámák, de kb arról szólnak, hogy Rocky edz, aztán megverni a niggert afro amerikait. (Oké, a Rocky 4-ben a szovjetet veri meg, de ott meg agyonvernek egy niggert afro amerikait.)