97995
-
#86649 Nem, de egy időben közel jártam hozzá. (Ilyen vérnyomás és pulzuscsökkentő féle nyugtatót, nem ilyen "de szééép ez az asztal" nyugtatót.)
Ha már itt járunk, milyen asztalod van? -
#86648 Kétszer vettem be felet, nem nagyon éreztem a hatását.
Szedtél valaha nyugtatót? -
#86647 változó , ált. a 2 szélsőség között mocorgok
vettél már be altatót életedben? -
#86646 Az engem picit sem érdekel.
#86643: Habár picit játszottam vele, 1-kor már azért lefekvés közelben voltam. :D Kissé laggol, de szerintem nem utoljára játszottam vele.
Mennyire vagy mély alvó? -
kamionosjoe #86645 Ha éjszaka van akkor nem.
Ha jó nekem az jó neked? -
#86644 nem tudom. ilyenkor már aludni szokott.
ez a film tényleg gagyi. 1x végig néztem.
a felhők felett mindig süt a nap?
-
#86643 persze, ki vagyok én h kételkedjek minden idők egyik legrosszabb filmjében?
szerinted Duke elment aludni, vagy elnyelte a tag pro? -
#86642 én tudom, hogy vannak :P
van fogtündér? -
#86641 szerintem igen, pl ennél kb 2 másodperc volt kiszúrni, h kaszkadőr, és további 30 megtalálni a videót
de én hinni akarok a láthatatlan törpe ninjákban!
te akarsz hinni a láthatatlan törpe ninjákban? -
#86640 nem tudom, nem gondoltam ilyenre.
szerinted? -
#86639 szinte mindig készételt eszek, nem vagyok oda szendvicsekért
#86638-ról meg fingom sincs
érezted már úgy, h az internet teljesen kinyírta a gyermekes csodálkozásunkat? (és nem, nem a szmegmás videóra gondolok ) -
#86638 #86636 enregia lenne belőle anyag helyett. bár jelenlegi tudásszinttel ez nem lesz meg.
lesz ebből valami?
-
#86637 persze. csak csinálni nem szeretem.
milyen gyakran eszel készételt? -
#86636 Majdnem annyira, mint Garfield.
Szerinted mi történne, ha egy embert fénysebesség fölé gyorsítanánk? -
#86635 ööö... fogalmam sincs. de ez inkább az "egy világ dőlt össze bennem" arckifejezés volt. mármint... atomenergia. olyan... modernnek hangzott. bedobjuk a plutóniumot a nagy dobozba, jön egy kis mágia, és bumm, energia! erre gyakorlatilag egy túlspilázott gőzerőmű...
lasagna-t szereted? -
#86634 igen :D de ettől még tök nyugisan alszom, attól is, ha ezt az életbe sem tudtam volna meg.
milyen mimikával nyugtázod, ha valami meglep?
-
#86633 ma tudtam meg, h az atomenergia... áh, inkább idézek reddit-ről:
"Nuclear reactor: hot rock boil water, steam make power."
utána egy óráig csekkoltam különböző forrásokat, mert a buksim nem akarta elfogadni ezeket a tényeket.
tudtad h így működik? -
#86632 de szépen utaltál arra, hogy kinyírnád :D
még mindig nincs olyan szerintem.
neked van olyan? -
#86631 egy gúglizás után aszondom, h aki ilyet juttatna a közelembe, azt nem soká a természetet táplálná
kérdés: #86628 -
#86630 nincs szerintem.
#86629 ? -
#86629 ha megoldható, akkor szinkron. ha nem, akkor felirattal.
nyúltál már viszketőporhoz? -
#86628 eredeti nyelv, mindig
valami teljesen alap dolog, amit csak utóbbi időben tudtál meg? -
#86627 #86625: Jajj, bazz, azt hittem újabb segma videó... :D
Mindjárt kipróbálom.
#86624: Ha boltba megyek, akkor általában viszek táskát, de amúgy minden elfér a zsebeimben. (Elvégre hím vagyok.)
A kérdés az akart lenni, hogy ha úgy viselkedsz, ahogy #86619-ben leírtad, akkor ki figyelmeztet rá? (De szerintem ez feltűnik az illetőnek magától is.)
#86626 Ha már leírtam, nincs kedvem kitörölni. /\
Filmeket magyar szinkronnal vagy eredeti nyelven nézel inkább? -
#86626 kitől fogadod el a figyelmeztetést leginkább, ha épp az előbb említett helyzetben vagy? :D
így?
(már lassan zombimód fáradt vagyok, csak bemásoltam a kérdésed) -
#86625 szeretek mindig valami folyadékot magamnál tartani, szóval általában táska
mennyire vagy merész, és mennyi felesleges időd van? -
#86624 #86620 Iiigen, bizonyos embereknek hajlamos vagyok én is reflexből ellentmondani... :D
#86621 Igen, ha eszik az eső, használok esernyőt. Nem szeretek megázni.
#86622 Ne haragudj, de ezt a mondatot nem tudom értelmezni. :D
Hordasz táskát, vagy zsebben elfér minden? -
#86623 nem mindig. ha van kapucni, akkor nem cipelem azt a vackot.
#86622? -
#86622 elvétve.
#86618 ennyi bőven belefér (have fun) :)
ki figyelmeztet leghamarabb, ha "csakazértis" vagy "csakazértse" alapon működni, amikor már rég rájöttél, hogy nem kéne megesik veled? -
#86621 Néha volt, hogy valaki közölte, hogy öltözzek fel jobban vagy nem hajlandó velem mutatkozni, én meg csakazértse vettem fel több ruhát. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Félreértés elkerülése végett: December volt, én meg pólóban flangáltam.[spoiler]Alul fel voltam öltözve. Perverz állatok...
Ha esik az eső, használsz esernyőt? -
#86620 hát... ha valaki rám akarja erőltetni a "bölcs" véleményét, általában instant szembefordulok vele, és nagyon nagy lelki erő kell ahhoz, h lázadási hajlamomat kontrollálni tudjam
te? -
#86619 Van sajnos. A szókincsének a felét kívülről tudom, annyiszor ismételgeti.
Zsebanarchia. :D
Szoktál "csakazértis" vagy "csakazértse" alapon működni, amikor már rég rájöttél, hogy nem kéne? -
#86618 "Nem számít." :D (Amúgy, nem tudom, nem figyeltem meg.)
Kikérem magamnak. Én sokat használom, és szerintem nem vagyok bölcsészes. (És szerintem tök jó cucc. :))
#86615: Kinek mi a kicsi. Nem azt mondom, hogy robbantsunk fel egy kórházat, vagy öljük meg a kerületi ügyészt, de mittudomén, együnk mekis reggelit délben, vagy ilyesmi. (Bár nem szeretem a McDonald'sos kaját.)
Van olyan szófordulat, amit egy barátod/kollégád sokat használ, és Te felfigyeltél rá? -
#86617 Hát azt mondták, hogy az túl bölcsészes, és az emberek zöme nem tudja értelmezni, úgyhogy nagyjából leszoktam róla. Pedig régen sokat használtam...
Van olyan szófordulat, amit gyakran használsz? -
#86616 Simán.
#86614: Kinek mi az éneklés... :P
Nem az volt a kérdés, hogy a boldogsághoz szükséges-e. Hanem a világnak szüksége van-e rá. (Nyilván nem, mert úgy se számítana; de na...)
Szoktál pontos;vesszőt használni? -
#86615 igen.
#86613 mennyire kicsire? mert inkább lehetőségre van szükség, mint arra.
fel tudsz szedni kis papírgolyókat a lábujjaddal? -
#86614 Hát, kinek mi kell a boldogsághoz... :)
Szoktál a zenével együtt énekelni? -
#86613 Csak nagy ritkán.
Szükség van egy kis anarchiára? -
#86612 Elsőre megijedek... Ha megsérül, akkor sajnálom és képtelen vagyok kiröhögni, de ha semmi baja, akkor nevetek (jobb esetben vele együtt).
Szoktál könyvtárba járni? -
#86611 nincs jogsim, nem vezetek.
#86610 ? -
#86610 ma egyet sem szerencsére. tegnap 2 volt, de seggre estek, nem hasra.
nevetős, vagy sajnálkozós a látvány? (esetleg sajnálod, de maga a szitu röhögős)