97995
-
#86569 a sci-fi, fantasy pl. tetszik. vígjátékok, akciók még. soriból a szulejmán most.
#86567 azt, hogy végre éjjel 2 óra legyen.
nem vagy álmos? -
#86568 mindenevő vagyok, max a drámáktól tartom magam távol, mert kell a fenének másfél óra picsogás
te?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a "topicszabályzat" csak azért van ott, h burkoltan gúnyt űzzünk belőle, a zinternet és az erkölcscsőszködés soha nem fértek, és soha nem is fognak megférni egymás mellett. amíg nem valakinek a jó édes anyját szidod, ne zavarogj rajta. -
#86567 Nem.
#86566: Jókat. Minden műfajban vannak jó és rossz filmek. Az utóbbi időkben leginkább akció-vígjátékokat néztem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ajánlom (csak neked) ezt a topikot. Ott lehet sírni, ha valami nem tetszik. És azt is, hogy lehetőleg az utolsó kérdésre válaszolj (a vicc kedvéért), ne össze-vissza.
Vársz most valamit? -
kl24h #86566 Attól függ milyent.
Milyen típusú filmeket nézel?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ajánlom mindenkinek (rajtam kívül) mielőtt megfogalmazna hozzászólását, elolvasni a topikszabályzatot!!! -
#86565 ok, akkor nem sír az, aki ffi :) nem mert ffi, hanem mert csak :D
#86563 igen.
#86562 mai este: net, tisztálkodás, mosogatás, rajzolás/tervezés, beszélgetés/cset, mérés, aztán majd valamikor aluka.
szoktad nézni a tényeket? -
#86564 off: én nem ezt mondtam, és nem is tudnék hozzászólni, h "jajj de férfiatlan" meg ilyen faszságok, mert... őszintén szólva nincs róla véleményem és hidegen hagy. szimplán annyit mondok, h a hímek nem azért nem picsognak, mert [blablabla értelmetlen okok], hanem szimplán mert nem, bármi különösebb ok nélkül. egyszerűen pénisszel rendelkező embertársainknak nem szokása sírni
#86557: ha kiugró boka, akkor kétszer, mindkétszer visszaugrasztottam, elsőnél ájulással karöltve, mert hollywood hazudott, ízületek visszaugrasztása *mocskosul fájdalmas*.
és jött messze túl sok beelőzés -
#86563 Nem rémlik.
#86562: Mindig mással.
Tudsz táncolni? -
kl24h #86562 Mert kell repüljön. :)
Kérdés: #86561 -
kl24h #86561 Csak kiugró bokára!
Esténként mivel foglalkozol szabadidődben? -
#86560 de, ficam volt bokában 4-5 esetben (párszor táncórán, párszor a szuper járda miatt).
#86558 ha nem erre, majd megmondja :D
miért bőregér a denevér? -
#86559 jaj :D szerintem nem férfiatlan, ha egy férfi tud/mer sírni. nem ettől lesz férfiatlan/töketlen az illető. ez inkább a hímek tévképzete, nők nem így látják.
gyulladt már be a szemed a strandvíztől?
-
#86558 most kiugró bokára és hasonló vicces dolgokra gondolsz? (2:1) -
kl24h #86557 Inkább az időseket láttam, de nagyon ritka.
Nem volt soha kimenve a lábad a helyéről?
#86554: tavasz
-
#86556 egyes bölcsek aszondják igen, ami szerintem elbaszottul nagy hazugság. gyakorlatilag egyetlen dolog ami nekem egész életemben beugrik, az Anachronox-ban egyik jeleneten elpityeredés volt, ezen kívül semmit nem könnyeztem meg... pedig elég picike nyuszika vagyok, nagyon távol az "ejjdekemény túlkompenzáló alfahím" definíciójától
szerinted? -
#86555 tavasz, mert a kedvenc virágjaim akkor kezdenek nyílni, nyár, mert minden illatos, ősz, mert a legszínesebb, tél, mert akkor lehet hóban sétálni
szóval: tavasz.
#86552 utcai papucstól a térdcsizmáig minden. lapos sarkú, magas sarkú vegyesen. túrabakancs, saru.
a férfiak is szoktak sírni?
-
#86554 tavasszal meg ősszel ki vagyok békülve, ha van... de már pár éve nem találkoztunk. szóval megmaradt kettő közül a nyár.
neked? / #86552 -
kl24h #86553 Nem.
Melyik a kedvenc évszakod? (tél, nyár, tavasz, ősz?) -
#86552 lakásba lakok, nincs kert. amíg volt, addig meg úgy voltam, h a jó édes anyját a kertészkedésnek.
milyen cipőd van?
#86540: 26 341, gah -
#86551 legyen akkor egy nyári, szűk szabású maxi ruha, mell alatti kötővel.
#86550 ? -
#86550 holnap 8 előtt kelek, vasárnap 7 után. elképzelném én a 10-ig alvást is :D
szoktál kertészkedni? -
#86549 9-ig tervezek.
#86545: Néha előfordul, de nem túl gyakran.
Kérdésnek legyen mondjuk még egyszer ez: #86541 (#86540) -
kl24h #86548 Nálam a hétvége olyan mint akármilyen más hétköznapi nap.
Most én teszem fel ugyanezt a kérdést: "meddig tervezel aludni hétvégén?" -
#86547 erre válaszoltatok, akkor új kérdés:
meddig tervezel aludni hétvégén? -
#86546 bohóc ruhák között jelmezkellékesben? amúgy bármelyik ffi ruházati boltban.
#86542 ?
-
kl24h #86545 Mostanában nem nagyon, mert nincs rá időm és kedvem se, de régebben gyakrabban.
Te? -
#86544 #86542 Nem rágom.
Gyakran nézel klipeket? -
kl24h #86543 Nekem ez a nagy fekete-fehér kockás "ruhadarab" lenne, amitnt látható ezen a videoklipen is.
Hol találnék ilyent? -
#86542 te még olyat nem láttál.
rágod a körmöd? -
#86541 Magamon talán az ing. A másik nemen nincs. (A "nincs" nem azt jelenti, hogy nincs kedvencem, hanem hogy az a kedvenc, amikor nincs rajta semmi. :D)
Neked? -
#86540 #86538
Óóó... Könyvjelző eszköztár 52 elem, a menüben levőket nem tudok kijelölni, mert mappába vannak rendezve. :D De az több.
Eszközök > Oldal adatai > Biztonság
"Megnéztem már ezt a webhelyet korábban? Igen, 19.433 alkalommal" NYÁÁÁ
Pedig kutyából a nagy az igazi. Berni pásztor, kaukázusi juhász *-*
Najó a corgik is aranyosak. :)
#86539 Nem. Rühellem. Gyűlölöm. Úgy érzem, hogy meg akarnak folytani.
Kedvenc ruhadarabod?
-
#86539 anélkül is vissza lehet nézni, biztos elbarmoltak valamit, vagy most hozzák helyre.
garbót szoktál hordani? -
#86538 off: könyvjelzőknél kijelölöd a legfelsőt, shift+end, és ollé
na és az adatvédelmes cucc hol van?
#86536: kutyákkal nem vagyok kibékülve, nem igazán szeretem, 60 kilót pengeéles fogat tartanak egyesek pórázon
és beelőztek -
#86537 #86535 167 cm.
#86536 Éhes oroszlán ketrec nélkül 1 méteren belül. Az ízelt lábúak nem zavarnak.
Miért nem linkelődnek mostanában a hozzászólásszámok? -
#86536 6-8 lábúak zömétől libabőrös leszek. félni nem félek, de viszolygósak. no1 a pók, sáska, lótücsök. elég elképzelni, hogy rám mászik és már futhatnékom van.
te?
-
#86535 Félni egyiktől sem, de az embereket kedvelem a legkevésbé.
#86533: Látod, én ezért nem nézek ilyeneket. :D
#86515: Amint eszembe jut valami leírom. :)
Milyen magas vagy? -
#86534 Hangulatfüggő. Most éppen fáradt vagyok és nem jutnak eszembe kérdések, úgyhogy válaszolni.
Milyen állatoktól félsz/viszolyogsz? -
#86533 Nemtom, nem találom, hol írja ezt rókában?
Viszont az adatvédelemnél és előzményeknél megtaláltam, hogy hányszor néztem a sg-hu-t korábban, és elborzadtam. o_O -
#86532 chromeban vagy 40, foxiban a fele kb. inkább 2/3-a
kérdezni, vagy felelni szeretsz jobban?
-
#86531 eszköztárra aszondja, h 353 elem, menüre csak 35-öt
neked? -
#86530 Firefox, Chromium, Opera van a gépen, a rókát használom alapvetően.
Hány oldal van a könyvjelzőid közt?