Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy "bölcsesség", amit egy filmbõl tanultál meg?
A heavy cost. I pay it gladly.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
#84170 hosszú felsorolás lenne :P
http://www.youtube.com/watch?v=puu5-HQUO24
tetszik?
Mi volt az ebéd?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
#84168: Mások szerint az vagyok.
Valami, amiben jó vagy?
ha iszol akkor mennyi kv-t reggel?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Minden reggel tolsz barnát?
lesz pc fejlesztésed az elköv . 0,5 évben?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
neked?
milyen monitort használsz?
"The trees move. Do you not see it?"
#84151: 80336 <#rolleyes>#rolleyes>
#84150: Ezeket pont nem használom. Fa-t szoktam nagy ritkán, az se rossz.
#84155: Mankó: "Jajj, fekete ájfont kaptam, nem fehéret!" vagy "Reggel 8-kor lesz a vizsgám, hogy rohadna le a tanár karja!" és hasonlók.
legnagyobb elsõ világbeli probléma, ami mostanában bosszant?
(ekkora tusfürdõ és testápoló is egyben? )
szép a képen látott terület?
és beelõztek
#84141: át akarsz itt verni, mert nem, csak egyszer feltettem a kérdést magát, máskor meg utaltam rá <#gonosz1>#gonosz1>
ezek közül melyik a neked szimpibb?
Szeretsz reggelente, ébredés után az ágyban heverészni, még mielõtt ténylegesen felkelnél?
Milyen tusfürdõt használsz?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Sajnos/Szerencsére nem. Habár többször megfordult a fejemben, hogy 1-2 jóembernek visszafizessem a kedvességét így vagy úgy, de végül sosem tettem. Egyrészt azért sem teszem, mert Keresztény vagyok, másrészt azért sem, mert jobb akarok lenni náluk. És amúgy is jobb a haragot elengedni.
Van, amikor jól esnek, és jót nevetek rajtuk, de van, amikor fizikai fájdalmat okoznak... :D ("Your PUNishment must be more severe.")
Ha zsepit veszel, akkor 10x10-es csomagot veszel, vagy sima 100-ast?
Szereted a szóvicceket?
Bosszúálló típus vagy?
#84140: '92-ben. Pontos dátumhoz nézd jobb oldalt mindennap, hogy szülinapos vagyok-e. <#gonosz1>#gonosz1>
És Te?
Mikor születtél?
fél percnyi meredt bámulás után (amíg feldolgozta a kapott információt) közölte, hogy legyek oly' kedves és közösüljek egy sündisznóval, mert gyakorlatilag ezen válasszal kinyírtam a kedvenc játékát, képtelenség, hogy ezt bárki is tudja überelni, nekem meg nem kicsit dagadt tõle az egóm <#gonosz1>#gonosz1>
megteszi?
Mesélsz valami vicceset, ami veled történt?
Amúgy tudom, hogy elvileg az antipatikus a helyes, de arra nem áll rá a szám. Igaz a másikra sem. Inkáb úgy mondom, hogy nem szimpatikus.
Van olyan szó, amirõl csak sokára jöttél rá, hogy családi alkotás, és a köznyelv nem használja?
antipatikus vagy unszimpatikus?
és neked?
neked van ilyen?
Melyik az a divatirányzat, ami kivágja nálad a biztosítékot?
#84123 nemi hovátartozástól független az elõzõ véleményem.
(személy szerint nem tetszik az, amiben a borsot is meg lehet látni, mert kinyomja a gatyát a szûkessége miatt.