97995
-
#86889 elmaradt levelezgetés halogatása hajnali 2-3-ig ejjráérünk arra még elven, halk zokogás amikor ráébredek, h mennyi mindent kellene lepötyögnöm, majd dühös pötyögés.
és beelőztek -
#86888 de a kedvedért megnéztem, egyiknek a tappancskája sem moncsicsi :D de jót nevettem :D tényleg feldobtad a kedvem :)
alvás csak sokkal később, addig meg viselem a migrént ahogy bírom. kb ennyi az esti programom. semmit nem szeretnék már itthon csinálni.
az ágy jobb, vagy bal oldalán szeretsz aludni?
-
#86887 Már régóta, és mindig rácsodálkozom, hogy mások nem látják benne.
Alvás...?
Neked? -
#86886 a rendes, tojással főzött feketetea tényleg élénkít. a filteres nem.
#86885 nem :D picit sem. erre most jöttél rá, vagy mi? :D
esti program? -
#86885 #86882 Alig észrevehetően, de tényleg hat benne a koffein. Persze minőségtől is függ.
#86883 Nagyon-nagyon-nagyon kell ahhoz unatkoznom, hogy játsszak valamelyikkel. Régen szórakoztam némelyikkel, de vagy elment tőlük a kedvem, vagy megszüntették őket. :D
Szerinted is olyan a cica tappancsa, mint egy moncsicsi? -
#86884 Nem szoktam.
-
#86883 ilyet nem csinálnak, hogy az addiginál magasabb árat írnak. felénk legalábbis nem. (meglepett)
szoktam, de a legtöbbnél arra szorítkozik, hogy amit kérnek megadom. aztán csinálom a magam dolgát.
te szoktál? -
#86882 Azok valahogy nem kötnek le. (És annak se örülnék, ha telespammelnék a hírvonalamat.)
#86879: Én az ilyen +20%-os kajákat szeretem, amik akkorák, mint az eredeti. Meg mikor Tescoban 2 árán 3 csokit adnak, de egy csoki 1.5x annyiba kerül, mint más boltokban. Meg mikor a Lidlben meghirdetnek egy jó akciót, de nyitás után fél órával már egy darab sincs az állítólag termékből. (Ugye vannak olyan termékek, amik csak egy hétig vannak.)
Rád van valamilyen hatással a fekete tea? -
#86881 Nekem az a kedvencem, amikor rácsesznek valamire egy 50%-os árengedményt, eredeti árnak pedig odaírnak valami magasabbat. Így azonos árért eladják, akciósan reklámozva, és aki nem jár nap mint nap az üzletben és nem ismeri az eredeti árat, az szépen be is veszi.
Szoktál fészbukos játékokkal játszani? -
#86880 állsz* -
#86879 amikor a sok butuska beveszi, hogy a 70-80 % kedvezménnyel megvásárolt akármije jó vétel volt. vagy a másik, amikor aranyos módon kiírják, hogy 2-őt fizet, 3-mat vihet- és legyek megtisztelve, mindaddig be is venném, amíg alapból nem az egységárat nézném.
te hogy álssz ilyenekkel? -
#86878 ne pótold, vannak jobb játékok is annál :D
azt ne akard megérteni :D volt erről egy paródia is régebben :D
dobolni tanulnál? -
#86877 Manapság sajnos azt írnak rá, amit akarnak. De nem kizárt*, hogy a sűrítmény 100% narancsléből készült. (*De az.)
"Kedvenc" bolti átverésed? -
#86876 Éjfélnél nem tovább.
(Így sem ismerem a játékot, pótoljam a hiányosságaimat, vagy már mindegy? :D)
Hogy írhatják rá a dobozra, hogy 100% narancsléből készült, amikor az is rá van írva, hogy sűrítményből? o_O -
#86875 pont link a kedvencem te :D és nem metroszexuál beállítottságú, pusztán féltékeny vagy a sármjára :P
#86872 egy hosszú akció-kalandjáték. talán a final fantasyhoz tudnám hasonlítani, bár elég nagyzoló a hasonlat.
meddig maradsz fenn?
-
#86874 ó pazdet azt hittem h ez egy max 400x800-as méretű kép... -
#86873 ő:
...
na, most h minden jelen témába járó Zelda rajongó heveny agyvérzést kapott a szentségtörésért amit most elkövettem... szóval az ott fent Link, a Zelda játékok erősen metroszexuális főhőse. magyar wiki szócikk Zelda sorozatról, akció-kalandjátéknak nevezik őket, ami szerintem baromság, mert a kalandjáték erősen más. mindegy. rohangálsz, kardozol, hősködsz, baromi sok része van, kritika és játékosok imádják és egyikkel sem játszottam még, mert Glorious PC Gaming Master Race-hez nem igazán jutottak el.
na, így már megvan? -
#86872 Nem. Az miaz? -
#86871 a royal storyra szoktam rá, ez építős játék, mint pl. a sims.
tag pro kicsinált :D
amit szeretnék, az a zelda.
emlékszel/ismerős a zeldára? -
#86870 újabban max tag pro-val baszom el az időmet ha rámjön, azon kívül semmi zseniálisra nem akadtam rá ja, meg néha előjön egy-egy fellángolás Tropico-zni, de soha nem tart sokáig, mert már minden küldetést fejből tudok
te játszol valamivel? -
#86869 nagyon fáj a fejem, szerintem ma kihagyom a vacsit.
mivel játszol? -
#86868 Szerintem nem kell lemondania, mert amúgy se áll túl jól a szénája.
Még nem, majd csak játék után.
És Te? -
#86867 ha a jelenlegi hg lemondana, akkor igen.
vacsiztál már? -
kamionosjoe #86866 Nekem megfelelne ő is, de jelenleg még én vagyok a házigazda.
Azt gondolod, hogy akkor szabadon garázdálkodhatnál? -
#86865 szerintem határozottan, csak majd ki kellene egészíteni a régieket. meg visszarakni.
#86862: ne haragudj (vagy de, igazából nem érdekel), de én téged max arra kérlek meg, h legyél oly kedves és felejtsd el ezt a házigazdaságot, mert már lendületesen bebizonyítottad sokszor, h nem neked való.
és beelőztek -
#86864 Volt pár dolog, de a leget inkább nem írnám le ide.
#86861: Igen.
Neked megfelel Calver új házigazdának? (Erre többen is válaszolhattok.) -
#86863 fél-off: Baldur's Gate "Enhanced" Edition utánérzés nagyon, ott is bedobtak pár új NPC-t, és... ennyi. ja, meg új bugokat, mert miért ne, közben semmi lényegi változás nem történt, amire pedig veszettül szükség lett volna. -
kamionosjoe #86862 Én tudom mi az és azt nem akarom visszarakni, de egy hasonlót lehet helyette készíteni, ha megcsinálod és megkérsz akkor beállítom.
beelőztek -
#86861 #86859 #86858 igazatok van, az jó is volt. viszont, új kérdések nem jöttek nagyon hozzá. (bár most is sokbevett kérdést ismételünk :D)
jó ötlet lenne egy választható kérdéssor? (nekem szimpi ) -
#86860 Ezt általában el tudom dönteni. Azt nem mindig, hogy mikor szívat valaki és mikor beszél komolyan.
Mivel szívattak meg életedben legjobban? -
#86859 volt benne pár (30 vagy ilyesmi?) betárazott kérdés, ha valaki lusta volt kitalálni egyet vagy nem volt jutott semmi az eszébe, csak mostani hg úgy érezte, h jobb poén lenne kiirtani és helyette erkölcscsősz szövegét benyomni bannerba
na, így rémlik? -
#86858 Kérdések, ha nem jut eszedbe éppen egy.
#86854: Én támogatlak.
#86857: Nekem mindegy; nem tudom mi lenne rá a legjobb szó, azért kérdeztem.
Volt, hogy valakiről nem tudtad eldönteni, hogy teljesen hülye-e, vagy csak megjátssza? -
#86857 off/ akkor reboot= újrakezdés, újraindítás? így megfelelőbb? -
#86856 igen, de csak akkor, ha kissé édeskés az íze.
milyen lenyitható fül volt? -
#86855 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Off: Rebootra nem tudom mi lenne a megfelelő szó. Nem kifejezetten "feljavítás", mert arra mondják, hogy reboot, ami a sztorit elölről kezdi. (És ebből adódóan van, hogy más irányba megy benne, épp ezért nem az eredeti játék/film feljavítása.) Ugye a "HD edition"-ök ténylegesen csak feljavítások.
A kérdés onnét jött, hogy van az Age of Empires 2, 1999-ben kiadott (szerintem zseniális) stratégiai játék. 2013-ban kiadták a HD Editiont 20 dollárért, és állítólag annyi a (látható) különbség a 2 játék között, hogy van benne 16:9. (És már évekkel ezelőtt megjelent egy (rajongók által készített) mode, amivel ugyanezt a hatást el lehet érni... ingyen.) -
#86854 kevés olyan dolog közé tartozik, amitől visítva menekülök... főleg a kovászos uborka, brrrr
ecetes uborkát szereted?
#86851: lehet róla szó, első lépésben tuti visszaszerezném Tarajos Sültől (régi hg) azt a lenyitható cuccot, ami a fejlécben volt... már ha még meg van neki a forráskódja -
#86853 nem, de tudok jelentkezőt, aki lenne.
#86852 ? -
#86852 nem, mert rászoktam a sapka,vagy kapucni nyújtotta védelemre rendes méretű szélnél.
kapor ízét szereted?
-
#86851 Csak a fülem, de ha szélvédett helyre érek, akkor el is múlik.
Lennél házigazda itt? -
#86850 ma megúsztam, tegnap enyhén zúgott, tegnapelőtt fájdalomcsillapítóznom is kellett
szokott a széltől zúgni a búrád?