97995
-
#86929 úgy 20 évvel ezelőtt még szerettem, de csak stan és pant. őket is csak módjával. meg egyszer, még gyerek koromban láttam egy vámpíros filmet. nem tudom mi volt a címe, de életem első horrorja volt :D az is f-f volt (pedig voltak színesek is jó ideje)
halántékmasszázs segít a migrénen? -
#86928 off: ja, és The Man from Earth-ért kösz, jó ideje meg akarom nézni, mindig kiment a fejemből, most felkerült a lejátszási listára (aka utorrent) -
#86927 nem, és a rajongótáboráért sem vagyok oda
te?
#86922: Grosse Pointe Blank (magyar cím szörnyű), Weirdsville, Freaky Deaky. mind viszonylag ismeretlen, mind elképesztően jó. esetleg ha populárisabb is jöhet, Amerikai Szépség a kevés hibátlan film közé tartozik. vagy... Eternal Sunshine of the Spotless Mind. vagy... ennyi egyelőre elég szerintem -
#86926 igen. evolúció sosem volt szimpi amúgy sem. egykori biológia/anatómia tanáromnak is megmondtam ezt. azt mondta, neki sem tetszik, de ezt kell leadnia tananyagban. agnoszticizmus meg megint nem jön be.
(szerintem is jöhetne a tavasz:D)
szeretted a fekete-fehér filmeket? (chaplin, stan és pan, ilyenek)
-
kamionosjoe #86925 már áraszthatná :)
#86916 Legényanya fent van youtube-on is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hiszel Istenben? -
#86924 de :D
http://www.imdb.com/title/tt0268695/
nagyon hosszú, sok szálon futó történet. érdemes megnézni :)
#86923 ? (most ezt dúdolgatom, gőzöm nincs, miért) -
#86923 átmenetileg szoktam, azátn ide-oda elrakom, vagy törlöm idővel.
rég csináltam papírsárkányt, akkor sem a hivatalos verziót, csak hurkapálca és selyempapír/krepp papír szalagokkal. szépen repült :D
tavaszi szél vizet áraszt? -
#86922 Régen gyűjtögettem a teccősebb képeket, mostanában nem nagyon, nem látom értelmét. Sokkal több kerül fel a netre, mint amilyen intenzitással le tudom őket menteni. :D
The Man from Earth ?
Nem akarsz inkább te ajánlani nekem filmet? :D -
#86921 gépre nem, ha valami jót találok, vagy könyvjelző eszköztár (nem véletlen a 350+ elem) vagy imgur accomra átmentem
te? / #86920 -
#86920 még soha sem próbáltam
milyen az?
#86918: Exam jó, The Lost Room... uhh. környezetemben szinte mindenkinek tetszett, amíg el nem kezdtem nekik sorra mutogatni a nagyobbnál nagyobb lyukakat és szép lassan ici-pici darabkákra tépni. nem szerettek érte -
#86919 Sárkánnyal még nem próbálkoztam, de repülőt sem tudok, szóval szerintem nem.
Szoktál lementegetni magadnak a gépedre képeket, vagy nem, mert minek? -
#86918 #86915 Szeretek, kellene is már, különben holnap az íróasztalomra bukva fogok aludni. Előfordult már.
#86916 Nem, nem nézek túl gyakran filmet, ritkán kötnek le. Néhány igen... Ha még nem találtál néznivalót (és esetleg nem láttad, amit kétlek :D) akkor ajánlom szeretettel Az elveszett szobát, vagy a Vizsgát, vagy...
...mindegy is, mert beelőztek.
-
#86917 néha odanézek, írni nem szoktam.
#86915 igen, de viszonylag kevés alvásigényem van (tudod, ki sokat alszik, keveset él-na nem, csak tényleg elég 6 óra is, ha nincs annyi, az sem vészes jó ideig).
ha ezeken vacilálsz, akkor riddick.
tudsz röpképes papírsárkányt csinálni?
-
#86916 Legényanyáról hallottam már több istenítést (Béláim?), látni még nem láttam... Sandler-nek meg hitem szerint egy jó filmje volt életében
egyenlőre +1, Michael Clayton, Riddick, és Ender's Game között vacillálok... meg Grand Piano piszkálja buksimat, mert Cusack, de tudom h szar lenne
asszem 4 távirányító van szétszórva/fiókokba elrejtve
itteni filmes topicot szoktad nézegetni/írni is bele esetleg? -
#86915 Fogalmam sincs.
#86912: Van pár. Többek között kórház és suli. Meg fel is kéne kelni, mostanában nem nagyon megy. :D
Szeretsz aludni? -
#86914 http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1474
legényanya
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=3606
vizesnyolcas
utóbbi a jobb :) -
#86913 ilyet én is csináltam :D meglepően kényelmes póz, csak nem törökülésben volt a lábam, hanem kinyújtva keresztbe.
#86911 ? -
#86912 majd elválik, még nem tudom
neked?
#86908: válaszolni akartam ám #86905-re, csak totál kimaradt. első kettőt láttam, kalózkodáshoz most valahogy nincs hangulat. másikba emlegetettekből meg első kettőt nem vágom, utolsótól nem voltam elájulva
#86909: ez piszkálja nekem is a csőrömet (Scorsese? DiCaprio? jó hogy!), de nincs 720p :C -
#86911 ez jó film, érdemes rászánni magad :)
megkeresem honnan jöttek elő a hangyák a konyhában, főzés, munka. ennyi a tuti.
hány távirányítótok van? -
#86910 Ha már fekve olvasok, akkor már nagyon kínlódom a tanulással, olyankor minden pózban fekszem. (Kedvencem, mikor úgy fekszek, mintha a falon ülnék törökülésben. (Magyarán, háton.))
#86909 -
#86909 Változó, bár az utóbbi 1 évben már nem kérték el a személyimet, szóval ez is haladás. :D A tapasztalat alapján [x-3;x+4] intervallumon belülre szoktak saccolni.
Film, film, film... A Wall Street Farkasa című alkotáson gondolkodom mostanában. Esetleg megnézhetnéd, aztán elmondhatod, hogy megéri-e. :D
Holnapi program? -
#86908 mindig fiatalabbnak, már csak alkat miatt is.
amiket javasoltam filmek nem jó egyik sem, te válogatós filmezni akaró :D? de válogatós valaki :P akkor nézd meg a vizes nyolcast, vagy a legényanyát. vagy a zimmer ferit.
ha fekve olvasol valamit, akkor hason, vagy hanyatt fekszel inkább?
-
#86907 fiatalabbnak, konkrétan 18-20-nak. perpill kicsit bassza a csőrömet, de 40+ nem hiszem, h nagyon fogok rajta zavarogni
téged?
off: műfaj kb mindegy, sírós drámákon kivételével abszolút mindenevő vagyok. -
#86906 #86903 Milyen műfajban? Nem mintha képben lennék filmek terén, de tudok úgy csinálni. :D
#86904 Ja ilyen szintű dolgokban nekem is megy egyszerre többfelé. :D A komolyabb dolgoknál viszont igyekszem kerülni.
Idősebbnek vagy fiatalabbnak szoktak nézni a korodnál? -
#86905 pillangóhatás, donnie darko. gyűrűk ura :D karib-tenger kalózai.
-
#86904 nem rossz példa :D (hülye :D)
#86901 pl. 3 beszélgetés szimultán cseten (nem fölös tracssparti, hanem munkaügyi megbeszélés), miközben a barátnőd lelkivilágát ápolod (aki épp akkor esik be hozzád) bánatsütizés közben meghallgatva a legújabb fejleményeket valami világrengető dologban, de kapsz hívást is-intesz a barátnődnek, hogy folytassa a szóáradatot, mert figyelsz-, hogy azonnal keress ki az illetőnek egy tervet amit előtte segítettél neki összeállítani, de volt annyi esze, hogy elszórja a világba és félig meg is vagy vele, mire a vezetékes megszólal és a főnököd közli, hogy nem mehetsz szabira, de ez neked nem fog tetszeni, hát elmagyarázod neki, hogy próbáljon ellene tenni, mikor már be van írva. és még így sem kevertem el a csetablakokat és a hízelgős macskám is meg lett szeretgetve. (a kávém lett csak elodázva, arra már nem volt elég kezem és szám).
a másik jó dolog, amikor 3 gyerek hány, lázas, szaladsz egyiktől a másikig, tea, víz, lavór, kinek mi kell, de a leves ki akar futni, a macska be akar jönni egy levadászott rigóval, egyik kérdez, másik közli, hogy kiöntötte a vizet a párnára és még a postás is hozott egy hivatalos levelet. ezzel is el lehet bírni :D
szupernagyi beájulna? :D
-
#86903 bónusz: tudsz valami jó és viszonylag intelligens (avagy ami nem vágódik be böllérkéssel agysejtjeim közé, mint utóbbi időben kijövő hollywoodi akciófilmek 99%-a) filmet így estére? -
#86902 zsonglőrködésnél 6 labda (vagy láncfűrész!), mert ha egyre nagyobb figyelmet fordítasz, a többi öt az arcodon fog csattanni? (vagy sok munkát adni a helyszínelőknek )
szerinted? -
#86901 Tetszik.
Mi az a 6 dolog, amire egyszerre ugyanolyan minőségben lehet odafigyelni? :D -
#86900 igen, ha valakivel beszélgetek és a téma/szitu miatt osztatlan figyelmet igényel. másik dolog, ha sürgős intézni való van. akkor minden mást háttérbe szorítok.
nekem fejfájás, fáradtságmentes időszakban 4-6 dologra való figyelmem van úgy, hogy mindegyiknél érdemlegesen benne is vagyok. fáradtság/betegség/havi.. ezt redukálja akár 0-ra is annyira dekoncentrált tudok lenni.
szárazvirág díszítésként tetszik?
-
#86899 Kettőre tudok simán, többre nem szeretek, mert az valamelyik rovására megy.
Van olyan tevékenység, amibe annyira bele tudsz mélyedni, hogy teljesen kizárod a külvilágot? -
#86898 lassan ott tartok, h nem tudok két dolognál kevesebbre figyelni úgy, h nem unom szét magam. de tényleg, legutóbb filmnézés közben is neten olvasgattam, filmet csak néha kidobva teljes képernyőre, mert egyébként halálra untam magam.
amúgy attól függ, h milyen szintű koncentrációt igényel. neten céltalan böngészés? simán. pár soros szövegek elolvasgatása? röhögve. viszonylag összefüggő szöveg olvasgatása vagy rövid kommentek írása? megoldható. wall-of-text olvasgatása vagy rendes, kibontott szöveg lefirkantása? esélytelen. 3 dolog nem szokott lenni, szimplán mert soha nem szokott lehetőségem lenne 3 dolog között megosztani a figyelmemet.
te? -
#86897 igen, de azt nem, hogy ragadok tőle.
wippy tényleg jó.
én is csak azt, hogy mikor kell bevenni. mellé még az összetételét.
3, vagy több dologra tudsz figyelni egyszerre úgy, hogy mindnél érdemben ott legyél? -
#86896 wippy, ócsó és jó
porcukrot szereted ételeken? -
#86895 nem szedek gyógyszereket
milyen papírzsepit használsz? -
#86894 Általában csak azt, hogy mikor és mennyit kell bevenni belőle egy nap, evés előtt vagy után, stb. A mellékhatásokat nagy ívben kihagyom. :D
Te? -
#86893 ez nem moncsicsi, hanem jegesmaci :D teljesen jó :D
krémlevesnek, amúgy megeszem, de a karfiol jobb.
#86892 ? -
#86892 egy életművész vagy, de tényleg :D :P
#86890 jobb, de ez azért, mert bal kezes vagyok és így érzem magam jól. menet közben is azt szeretem, ha bal oldalamon van a másik személy.
én pici helyet foglalok alváskor, nem szoktam letúrni senkit. (vagy lehet, hogy eleve én vagyok a gyengébb:D)
gyógyszereknél elolvasod a tájékoztatót? -
#86891 Ilyen irányból kell nézni. Naaaa? :D
Ha szemből nézzük az ágyat, akkor a jobb oldal az enyém. De nem én akartam így, nekem teljesen mindegy. :D
Szereted a brokkolit? -
#86890 jobb, és buldózereset játszok ha bal oldalra kényszerítenek
te? és átgázolsz-e a másikon?