97995
-
#86849 ühüm, elég jól is, illetve... jól ki tudom szúrni, h mikor kinek vannak rossz lapjai. vagy csak mindenki körülettem pocsék benne
és beelőztek -
#86848 na, az pont az a kártyajáték, amit 4-en nem tudtak nekem megtanítani.
akkor kb egyetértesz a reboot magyarázatommal, így más kérdés:
neked nem fáj a fejed ma?
-
#86847 Nemtom, hogy jó-e, midenesetre nekem is ez a szó jutott eszembe.
#86846 -
#86846 Nem vagyok akkora játékos, hogy ezek a dolgok érdekeljenek. Sőt, egy igazi játékoshoz képest nem is vagyok játékos. :D Nemtom mit takar a reboot... feljavítást? Nem foglalkoztat az ilyesmi.
Tudsz pókerezni? -
#86845 állítólag a final fantasynak van feljavított változata, de igazság szerint akkor eljátszottam vele, már nem érdekel. ugyanígy a kingdom heartsnak is találtak ki felújítást (bár lehet, hogy tévedek). akkor játszottam, most már nem fogok újra bele.
reboot esetleg feljavítani, felújítani, újra indítani- filmre, játékra értve az eredetit új életre kelteni, "kiszínezni".
szerinted így jó lefordítani/értelmezni?
-
#86844 Nem, engem nem olyan könnyű elfújni. (Nem csak azért, mert kövér vagyok, vélhetőleg a karate is rásegített.) Meg túl erőse széllel se találkoztam az utóbbi pár évben. (Mondjuk túl nagy viharba se mentem ki, ha nem volt muszáj.)
Vannak régi játékok, amiket szeretsz, vagy amiket régen szerettél?
Ha igen, mit érzel, amikor ezeket X év elteltével folytatják vagy rebootolják, vagy kiadnak belőlük egy HD verziót?
(Bónusz (ha valakit az előző kérdés nem érintene): Hogy mondanád magyarul a (játékokra és filmekre értett) reboot szót?) -
#86843 nem laknék, igazság szerint 10 emeletnél magasabbra nem is költöznék.
(igazad lehet abban, hogy kicsinálná az izületeket)
megesett már veled, hogy olyan erős szél fújt, hogy szó szerint elvitt pár métert? -
#86842 Ha nem bánod, hogy hosszútávon tönkreteszi az ujjaidat, akkor biztosan. (Jó, a tenisz a könyököt, a karate meg az ízületek felét... Mellékletes.) Amúgy, olyan szempontból jó, hogy (mielőtt tönkretenné) megerősíti a kezeket és az ujjakat. No meg amúgy is sokan szeretik. Nagyon hobbi szinten lehet kipróbálnám, ha a közelben olcsón lenne rá lehetőség.
#86841 -
#86841 Jó kérdés. A kilátás biztos szép lehet olyan magasból. Viszont felhőkarcolók leginkább nagyvárosokban vannak, azok meg nem arról híresek, hogy olyan tiszta lenne a levegő, és esélyes, hogy a szmogtól semmit se látnék. (Bár szerencsére nem mindenhol olyan rossz a helyzet, mint Kínában.) Másfelől, ha bedöglik a lift, akkor meglehetősen szarügy van. :D (Főleg, ha beváráslás után akarok feljutni.) (Jó, vélhetőleg több lift is van, és csak nem hal meg az összes egyszerre. Viszont fene tudja mennyit kell várni 1-1 liftre, míg a többi lakót elviszi oda, ahova menni akar. (Főleg ha a legtöbb szerencsétlen még csak azt se tudja, hogy mi a különbség a fel és a le hívógömb között, és még a másodikra is lifttel járnak.)) Zongorát is körülményes lehet oda felvinni, meg macskát se nagyon lehetne ott tartani...
Szummázva, inkább kihagynám. :D
És Te? -
#86840 nem. jó nekem a kertes ház nagyon.
sziklamászás jó hobbi?
-
#86839 Szeretnék. *-* Itt a lakásban inkább nem, de szüleimet győzködöm, hogy a kertbe elfér fűnyíró helyett. De sajnos nem igazán vevők az ötletre. :(
Laknál felhőkarcoló tetején? -
#86838 Nem, inkább megmaradok a macskánál. (Esetleg vadászgörényt, az is macskakaját eszik.)
És Te kecskét? :D -
#86837 Nem szeretem a popcornt.
Tartanál patkányt háziállatnak? -
#86836 Ha nem mérgező, vagy döglött, akkor igen. :D
A csokis vagy a sós popcorn a finomabb? -
#86835 Nem rémlik... Csak ilyen "úgyse mered" típusú dolgok voltak, és ezek általában valaminek a megmászását jelentették... Mászni viszont jól tudok, sosem éreztem magam veszélyben. Amúgy nem szeretek fogadni, nem nagyon szoktam.
Fognál a kezedbe tarantulát? -
#86834 Nem., hacsak a fogadás nem számít annak. (Mármint, az ilyen baráti fogadások.)
#86832: Jöhetnek, szeretem az ilyeneket.
#86828: Cöh.
Csináltál valami (akár egészségre káros) hülyeséget fogadásból? -
#86833 Szeretem őket, bár én sem tudom megjegyezni őket.
De ha van új, bármikor szívesen fogadom. :D
#86831 -
#86832 a zinternet aszondja, h ami jobb szereti a szárazföldet a talpa alatt, az tortoise, ami vízben él, az turtle, de én sem bírom megjegyezni google nélkül. ugye magyarba mi egy szó alá vesszük a kettőt, ami bölcs ötletnek tűnik, tekintve h angol anyanyelvű kétlábúak és nonstop keverik őket
btw a gyilkos teknősnek is volt egy kis segítsége... sas formájában, aki "ki akarta nyitni", és valószínűleg kőnek nézett egy szép kopasz buksit
szeretsz az ilyen teljesen értelmetlen, de szórakoztató tényeket megtudni? -
#86831 Utánaolvastam, nem nyertem. :D
Akkor legyen új kérdés, mert válaszoltam is magamnak...
Szoktál bármilyen szerencsejátékot űzni? -
#86830 Nekem sem volt még, de ezek után nem is lesz.
Nemtom mi a különbség... Tippre talán az, hogy az egyik amerikai, a másik angol szó rá? Bár ez túl egyszerű lenne...
Szóval mi a különbség? -
#86829 nem
neked?
bónusz: tudtad, h a teknősök embereket ölnek néhanapján? (Aeschylus)
bónusz #2: na és tudod h mi a különbség angolban a "turtle" és "tortoise" között? -
#86828 Nem egyszerű veled beszélgetni mostanábann. :D
Fogalmam sincs, mit olvasnék. De asszem ha most a tengerparton lehetnék, nem az olvasás lenne a legfőbb gondom. :D
Volt már ékszerteknősöd? -
#86827 Reális keretek között... nem is tudom, nincs nagyon kedvem semmihez sem.
Irreális keretek között... erre lenne tippem, de ez meg még annyira se számít, mint a másik.
Mit olvasnál most a tengerparton? -
#86826 Nem.
Mit csibálnál most legszívesebben? -
#86825 Nem tudom, az még messze van.
Nem vagy fáradt? -
#86824 Nem nagyon érdekelnek, szerintem még egyet sem láttam végig.
Mi lesz a vacsi? -
#86823 Fogalmam sincs. (Könyvből még csak tippem sincs. :D Sorozatból, filmből... hát, nehéz megmondani.)
Szereted a Bond filmeket? -
#86822 Szoktam, bár nem túl gyakran, szerintem egy kaptafa az összes.
Melyik a legjobb krimi sztori szerinted? -
#86821 Igen, szeretem.
#86819: A sógi a japán sakk, az más.
Szoktál krimiket olvasni? -
#86820 Apám.
Szereted a krimit? -
#86819 ezt ismerem, csak sógi néven, játszottam már. tetszik.
azt hiszem, alapokat anyutól tanultam.
téged ki tanított sakkozni? -
#86818 A legtöbbet igen.
#86815: Igen, de nem jön be túlzottan. Akkor már inkább malom.
#86816: Go.
Ki tanított meg sakkozni? -
#86817 #86815 én sem, mivel azt sem tudom mi az.
táblajátékokat szereted? -
#86816 mit csinálni?
(ez a janggi hasonlít a rókafogóra. tetszik) -
#86815 Nem, pedig próbáltak megtanítani.
Te? -
#86814 Ilyen például a Csaturanga. De mondjuk a janggiban is csak akkor patt a patt, ha egyik fél se tud lépni. Meg ahogy írtam, japánoknál elvből nincs döntetlen. (Lehetséges, de ott akkor újat kezdenek.)
Elég sok sakkváltozat van, biztos többnél is van hasonló.
Tudsz gozni? -
#86813 ezt nem tudtam.
melyik sakkban nincs döntetlen? -
#86812 Patt.
Tudtad, hogy van olyan sakkváltozat, ahol nincs döntetlen? Illetve, japánok a sóginál döntetlen esetén azonnal új játszmát játszanak? -
#86811 advil ultra, no spa.
#86809 kezd nagon fájni a fejem. némiképp megfáztam.
hogy nevezik a sakkban a döntetlent?
-
#86810 Valószínűleg. Csak akkor szoktam orvoshoz menni, ha már nagyon fáj.
Melyik a kedvenc fájdalomcsillapítód?