97995
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    igen, de csak kísérőként egy ksigyerekkel.

#86964 megkínálom kávéval, megkérdezem miért jött és célzok rá, hogy sok dolgom van még, ne maradjon sokáig.

hogy szoktál labdába rúgni? (belső lábélllel, vagy orral?)
  • kamionosjoe
    Megkérem szépen(vagy nem szépen), hogy fáradjon kifelé.

Te mit csinálsz?
  • Calver
    tippem sincs, nem fordult még elő ilyen, még szerintem kicsiny életem során hittérítők sem csengettek

te?
  • Fresh Duke
    Nem.

• kamionosjoe
    Nekem sem.

Jártál már pszichológusnál, pszichiáternél?
  • Fresh Duke
    Nem volt.

Mit csinálsz, ha nem szívesen látott vendég toppan be hozzátok?
  • videobaby
    nem. annyira nem szoktam pánikolni semmitől. vagy csak nem kerültem még olyan helyzetbe...

neked? ha igen, mennyire volt pocsék?

• kamionosjoe
    8-kor kelek.

Volt már pánikrohamod?
  • kamionosjoe
    Németül elég jól, de a nyelvtant még gyakorolni kell azért.(Remélhetőleg lesz egy közpfokú nyelvvizsgám belőle hamarosan)
    Angolul csak kicsit, azt is kéne még bőven gyakorolni.
    (Amúgy sose voltam jó nyelvekből mindig kettesekkel mentem át a suliban, úgy látszik az élet meg akart büntetni, hogy engem ide külföldre sodort, de velem nem b@szik ki azért se. :D)

Valaki beelőzött.
  • videobaby
    középfokon egyiken sem, angolt, oroszt, németből valamennyit értek, tanultam pár szót törökül )tök szép nyelv, nem hittem volna) és pár jelelés.

meddig akarsz aludni holnap?
  • Calver
    off: Vampire - The Masquerade: Bloodlines, egyik legjobb CRPG Troika-éktől. (ex-Fallout-os csapat)
  • Calver
    szövegkörnyezettől függően lehet kitér, elkerül, de ha valaki bujkál a zsaruk elől, arra is az "evading the cops" kifejezést használjuk

hány idegen nyelven beszélsz?
    bónusz: és minimum középfokon?
  • kamionosjoe
    Nem jut semmi eszembe.

Mit jelent az "evading" angolul?
  • Fresh Duke
    Régebben szívesen néztem vámpíros filmeket, de manapság nem igazán készítenek nézhetőt. Könyvekkel mindig hadilábon álltam... :D Játékokból most nem nagyon rémlik vámpíros.
    Viszont, maga a vámpíros témát szeretem. A vér(ízé)t is szeretem. (És az egyik védjegyem, hogy... áh, a fantáziádra bízom.)

Tudsz mondani egy vámpíros (számítógépes) játékot? :D
  • chhaya #86955
    Itt helybe ülve tudnék, szóval szerintem tusolok, eldöglök egy könyvvel, és olvasok, amíg el nem alszom.

Érdekelnek a vámpíros filmek/könyvek/akármik?
  • Fresh Duke
    Hmm, valószínűleg volt már rá példa, bár nem jut eszembe konkrét eset.

Mikor tervezel aludni?
  • chhaya #86953
    Hát ööö olyasmire, hogy "ha ezt meg tudom csinálni eddig és eddig, akkor megjutalmazom magam valamivel" - asszem a foadás rossz szó volt erre.

Így?
  • Fresh Duke
    Mire gondolsz? :) (Egy (fiktív) konkrét példa kehet segítene.) (2:1)
  • chhaya #86951
    Attól tartok, a tavasz még odébb van.

Szoktál magaddal is fogadásokat kötni?
  • Fresh Duke
    Magam részéről a latyakot szeretem kevésbé, mert nem vagyok elesős fajta, viszont utálom, mikor a farmerom tiszta víz, és a bakancsom/cipőm tiszta sár.

A tavasz jön már, vagy csak kis pihenőt tart a tél?
  • chhaya #86949
    A latyakot jobban utálom.

Szerinted melyik a rosszabb?
  • Calver
    legtöbb helyen igen, sőt, már a latyak is eltűnt

inkább legyen latyak, vagy csöppet lefagyott, havas/jeges út?
  • Calver
    van egy bakancsom, de amíg nincs 30+ centi hó, addig maradok adidas superstar-omnál valami vastagabb zoknival, mert előbbivel ellentétben azzal igen kicsi az esélye beton megcsókolásának. (avagy nem csúszik)

neked? (ha van)
  • Fresh Duke
    90%-ban télen is sportcipőben járok. Ha (nagyobb) hó van, vagy jég, akkor bakancsot használok.

Nálatok is felolvadt már a jég?
  • chhaya #86945
    Fárasztó és nyűgös volt kissé.

Nem jut most eszembe semmi különös ismertetőjegy.

Milyen téli cipőd van?
  • Fresh Duke
    The Wolverine. Tetszett, jó volt. (Mikor elkezdtem még nem tudtam mikor játszódik, majd kiderült, hogy az X-men 3 után.)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont nem tudom hova tenni, hogy levágták a körmeit... Először is, miééééééért? Másodszor meg, hogyan?! Illetve, fura volt ez a Vasember boss is a végén.

#86942: Nem gondoltam túl bonyolult dologra. Mondok egy konkrét példát. (Habár van több is.)
    1-2 ismerősöm szerint az egyik ismertetőjegyem, hogy folyton napszemüvegbe járok, év- és napszaktól függetlenül. És jól belegondolva van benne igazság. (Tavasztól nyár végéig, nappal, szemüveg nélkül konkrétan nem lehetett látni.) Most is, ha elmegyek itthonról, általában van rajtam napszemüveg.

Hogy telt a napod?
  • Calver
    +1, korrekt volt, lehetett volna jobb is. látszik, h kiindultak egy remek alapötletből, de fingjuk sem volt, hogy kellene befejezni

te?
  • chhaya #86942
    Nemtom, ez már hajaz a "hogyan látnak téged mások" kérdésre, és az ilyenre sosem tudok egyértelműen válaszolni... Amúgy nem hiszem, hogy bármi is különösebb védjegyem lenne, max tisztában vannak az emberek a hobbijaimmal és a prioritásaimmal. Vagy csak fáradt vagyok és túlbonyolítok egy egyszerű kérdést. :D

Milyen filmet láttál legutóbb és hogy tetszett?
  • Fresh Duke
    Nem mondanám.

Van valami "védjegyed", vagy valami Rád jellemző tevékenység?
  • chhaya #86940
    Előfordul. :D

Várod a nyarat?
  • Fresh Duke
    Előfordul.

Kéretlenül is kapod a tanácsokat?
  • chhaya #86938
    Szoktam, de nem azért, hogy ülepedjen, hanem mert nem szeretek sokáig egyetlen dologgal foglalkozni. Egy kis változatossággal könnyebb.

Kéretlenül is adod a tanácsokat?
  • BRAT
    igen.

te?
  • Fresh Duke
    Jó pár filmajánlás, tag pro ajánlás, random érdekességek... Semmi különleges.

Tanulás közben szoktál szüneteket tartani, hogy leülepedjen a tudás?
  • BRAT
    Igen.

701 új üzi. Volt valami érdekes?
  • Fresh Duke
    Fogorvostól kb 10 hónapja. De ha a véradás is annak számít, akkor kb 2 hete. (Illetve, holnap vérvétel. Lusta vagyok időben felkelni, és odamenni, viszont csütörtökig legkésőbb meg kell csinálnom.)

Szeretsz sétálni?
  • videobaby
    nem, pedig általában szoktam. még az álmom hangulatára sem emlékszem most.

mikor kaptál szurit utlojára?
  • Fresh Duke
    Melegben vagy sportoláskor igen.

Emlékszel mit álmodtál az éjjel?
  • videobaby
    egy gyűrű, egy levél, egy medál. nem tudnék választani.

izzadós típus vagy?
  • Fresh Duke
    Nem tudom, még sosem kaptam. Én inkább mentálisan nyomom el a fájdalmat.

A legszebb dolog, amit eddig kaptál?