97995
-
#86969 igen, de csak kísérőként egy ksigyerekkel.
#86964 megkínálom kávéval, megkérdezem miért jött és célzok rá, hogy sok dolgom van még, ne maradjon sokáig.
hogy szoktál labdába rúgni? (belső lábélllel, vagy orral?) -
kamionosjoe #86968 Megkérem szépen(vagy nem szépen), hogy fáradjon kifelé.
Te mit csinálsz? -
#86967 tippem sincs, nem fordult még elő ilyen, még szerintem kicsiny életem során hittérítők sem csengettek
te? -
#86966 Nem.
#86964 -
kamionosjoe #86965 Nekem sem.
Jártál már pszichológusnál, pszichiáternél? -
#86964 Nem volt.
Mit csinálsz, ha nem szívesen látott vendég toppan be hozzátok? -
#86963 nem. annyira nem szoktam pánikolni semmitől. vagy csak nem kerültem még olyan helyzetbe...
neked? ha igen, mennyire volt pocsék?
-
kamionosjoe #86962 8-kor kelek.
Volt már pánikrohamod? -
kamionosjoe #86961 Németül elég jól, de a nyelvtant még gyakorolni kell azért.(Remélhetőleg lesz egy közpfokú nyelvvizsgám belőle hamarosan)
Angolul csak kicsit, azt is kéne még bőven gyakorolni.
(Amúgy sose voltam jó nyelvekből mindig kettesekkel mentem át a suliban, úgy látszik az élet meg akart büntetni, hogy engem ide külföldre sodort, de velem nem b@szik ki azért se. :D)
Valaki beelőzött. -
#86960 középfokon egyiken sem, angolt, oroszt, németből valamennyit értek, tanultam pár szót törökül )tök szép nyelv, nem hittem volna) és pár jelelés.
meddig akarsz aludni holnap? -
#86959 off: Vampire - The Masquerade: Bloodlines, egyik legjobb CRPG Troika-éktől. (ex-Fallout-os csapat) -
#86958 szövegkörnyezettől függően lehet kitér, elkerül, de ha valaki bujkál a zsaruk elől, arra is az "evading the cops" kifejezést használjuk
hány idegen nyelven beszélsz?
bónusz: és minimum középfokon? -
kamionosjoe #86957 Nem jut semmi eszembe.
Mit jelent az "evading" angolul? -
#86956 Régebben szívesen néztem vámpíros filmeket, de manapság nem igazán készítenek nézhetőt. Könyvekkel mindig hadilábon álltam... :D Játékokból most nem nagyon rémlik vámpíros.
Viszont, maga a vámpíros témát szeretem. A vér(ízé)t is szeretem. (És az egyik védjegyem, hogy... áh, a fantáziádra bízom.)
Tudsz mondani egy vámpíros (számítógépes) játékot? :D -
#86955 Itt helybe ülve tudnék, szóval szerintem tusolok, eldöglök egy könyvvel, és olvasok, amíg el nem alszom.
Érdekelnek a vámpíros filmek/könyvek/akármik? -
#86954 Hmm, valószínűleg volt már rá példa, bár nem jut eszembe konkrét eset.
Mikor tervezel aludni? -
#86953 Hát ööö olyasmire, hogy "ha ezt meg tudom csinálni eddig és eddig, akkor megjutalmazom magam valamivel" - asszem a foadás rossz szó volt erre.
Így? -
#86952 Mire gondolsz? :) (Egy (fiktív) konkrét példa kehet segítene.) (2:1) -
#86951 Attól tartok, a tavasz még odébb van.
Szoktál magaddal is fogadásokat kötni? -
#86950 Magam részéről a latyakot szeretem kevésbé, mert nem vagyok elesős fajta, viszont utálom, mikor a farmerom tiszta víz, és a bakancsom/cipőm tiszta sár.
A tavasz jön már, vagy csak kis pihenőt tart a tél? -
#86949 A latyakot jobban utálom.
Szerinted melyik a rosszabb? -
#86948 legtöbb helyen igen, sőt, már a latyak is eltűnt
inkább legyen latyak, vagy csöppet lefagyott, havas/jeges út? -
#86947 van egy bakancsom, de amíg nincs 30+ centi hó, addig maradok adidas superstar-omnál valami vastagabb zoknival, mert előbbivel ellentétben azzal igen kicsi az esélye beton megcsókolásának. (avagy nem csúszik)
neked? (ha van) -
#86946 90%-ban télen is sportcipőben járok. Ha (nagyobb) hó van, vagy jég, akkor bakancsot használok.
Nálatok is felolvadt már a jég? -
#86945 Fárasztó és nyűgös volt kissé.
Nem jut most eszembe semmi különös ismertetőjegy.
Milyen téli cipőd van? -
#86944 The Wolverine. Tetszett, jó volt. (Mikor elkezdtem még nem tudtam mikor játszódik, majd kiderült, hogy az X-men 3 után.) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont nem tudom hova tenni, hogy levágták a körmeit... Először is, miééééééért? Másodszor meg, hogyan?! Illetve, fura volt ez a Vasember boss is a végén.
#86942: Nem gondoltam túl bonyolult dologra. Mondok egy konkrét példát. (Habár van több is.)
1-2 ismerősöm szerint az egyik ismertetőjegyem, hogy folyton napszemüvegbe járok, év- és napszaktól függetlenül. És jól belegondolva van benne igazság. (Tavasztól nyár végéig, nappal, szemüveg nélkül konkrétan nem lehetett látni.) Most is, ha elmegyek itthonról, általában van rajtam napszemüveg.
Hogy telt a napod? -
#86943 +1, korrekt volt, lehetett volna jobb is. látszik, h kiindultak egy remek alapötletből, de fingjuk sem volt, hogy kellene befejezni
te? -
#86942 Nemtom, ez már hajaz a "hogyan látnak téged mások" kérdésre, és az ilyenre sosem tudok egyértelműen válaszolni... Amúgy nem hiszem, hogy bármi is különösebb védjegyem lenne, max tisztában vannak az emberek a hobbijaimmal és a prioritásaimmal. Vagy csak fáradt vagyok és túlbonyolítok egy egyszerű kérdést. :D
Milyen filmet láttál legutóbb és hogy tetszett? -
#86941 Nem mondanám.
Van valami "védjegyed", vagy valami Rád jellemző tevékenység? -
#86940 Előfordul. :D
Várod a nyarat? -
#86939 Előfordul.
Kéretlenül is kapod a tanácsokat? -
#86938 Szoktam, de nem azért, hogy ülepedjen, hanem mert nem szeretek sokáig egyetlen dologgal foglalkozni. Egy kis változatossággal könnyebb.
Kéretlenül is adod a tanácsokat? -
#86937 igen.
te? -
#86936 Jó pár filmajánlás, tag pro ajánlás, random érdekességek... Semmi különleges.
Tanulás közben szoktál szüneteket tartani, hogy leülepedjen a tudás? -
#86935 Igen.
701 új üzi. Volt valami érdekes? -
#86934 Fogorvostól kb 10 hónapja. De ha a véradás is annak számít, akkor kb 2 hete. (Illetve, holnap vérvétel. Lusta vagyok időben felkelni, és odamenni, viszont csütörtökig legkésőbb meg kell csinálnom.)
Szeretsz sétálni? -
#86933 nem, pedig általában szoktam. még az álmom hangulatára sem emlékszem most.
mikor kaptál szurit utlojára? -
#86932 Melegben vagy sportoláskor igen.
Emlékszel mit álmodtál az éjjel? -
#86931 egy gyűrű, egy levél, egy medál. nem tudnék választani.
izzadós típus vagy? -
#86930 Nem tudom, még sosem kaptam. Én inkább mentálisan nyomom el a fájdalmat.
A legszebb dolog, amit eddig kaptál?