97995
-
#87009 179, kis trükközéssel épp SS alapanyag
te? -
#87008 Körülbelül ide, hogy max. fürdőruhában látszódjon.
Milyen magas vagy? -
#87007 ja amúgy The Protector-nak meg üdv újra itt, rég láttunk -
#87006 hmmm. egy fekete pötty a lábujjaim közé, mert én *az* a pöcsfej vagyok ha nem szabálykijátszóan, akkor tippem sincs, semmihez nem vonzódok annyira, h úgy érezzem, habtestemre rá kellene firkálnom.
#87005: na jó, mondjuk bőrszínben azért nálam is vannak határok de igazából nem pontos amit írtam, mert az alt rockos kislánykákat nagyon kedvelem, de akkor sem szem/haj/stb színre játszok.
és a fültágító egy emberiség elleni bűntett.
akkor kisregény után kérdés: ha úgy éreznéd, h valamit muszáj magadra tetováltatnod, milyen helyre raknád? jól elrejtett, lásd felkar, comb, esetleg vádli (pfejj) és hasonlók, vagy valami jól látható helyre, teszem azt alkar, kézfej, társai? -
#87005 Hát ennél válogatósabb vagyok, mert ragaszkodom az eurpid nagyrasszhoz. :D Ezen belül szemszín, hajszín, ilyesmi az halál mindegy, csak legyen nálam magasabb és súlyosabb. Preferenciák vannak, de nem ragaszkodom hozzájuk.
Fültágító jól néz ki? -
#87004 Same here!!!
Ha csak szexuális dologról van szó akkor csípem az extrém csajokat(tetkó,piercing vagy vmi stílus képviselői)
Két kérdés,amelyik rád igaz arra kell válaszolni.
1.Nincs tetkód,de egy tetkód muszáj magadra tetetned.Ha szereted,ha nem a tetkókat fel kell rakatnod magadra.Mi lenne az?Miért?
2.Van tetkód.Miért?Mi az és mit jelképez?
U.I:Zavaróak az összetettebb,magyarázós kérdéseim? -
#87003 semmi ideálom sincs külső tekintetében, bár a trolloktól és huttoktól távol tartom magam, mert azért mégis csak legyünk ennyire felszínesek. soha nem is értettem, amikor valaki ilyen elbaszott "korlátokat" állít magának, h "jajj nekem csak a szőke hajú, barna szemű, bögyös macák gyünnek be, he!"
neked? -
#87002 9
Az ellenkező nemben milyen külső fog meg a legjobban? Van ideálod? -
#87001 Nagyon,a fent említett filmet is láttam.Jet Lee,Tony Jaa,Scott Adkins,Chan,Bruce Lee és IP-man(asszem doni jen fonetikusan).Nagyon szeretem az ilyen filmeket.
Ajánlok is ha esetleg kimaradt.Never Back Down.
Beelőztek.
Kérdés:1-10 es skálán mennyire vagy elégedett a szerelmi életeddel? -
#87000 Ja igen, egy negatívum a filmmel kapcsolatban: Minden küzdelem alatt ugyanaz a zene szólt. :D (Tetszett a zene, de el nem hiszem, hogy nem tudtak volna írni még egyet.)
Ték. (Hacsak valaki el nem viszi.) -
#86999 Fist of Legend / A Legenda Ökle. Nekem tetszett, habár a "téma" [japán megszállás, karate vs kung fu] már jó pár filmben ki lett vesézve. (Mélyebb mondanivaló sajnos nem volt a filmben, habár nagyon könnyen elrejthették volna benne.) A verekedések jók voltak benne, Jet Lee hozta a formáját. Tudom ajánlani.
#86998: Azt mondják, hogy elég jól.
Számomra is 9 óra lenne az ideális, bár kevesebbel is elvagyok egy darabig. (Anno divat volt a koliban, hogy éjjelente CS1.6-oztunk, 8-kor meg mentünk órára. Általában reggel már csak azért se szoktam látni, mert éjjel kiégett a szemem a képernyő előtt... :D)
Szereted a verekedős filmeket? -
#86998 Általában igen,de sokszor összezavarodok.
Mi volt a legutoljára látott film címe?Tetszett? -
#86997 #86995 Ugye!! És mindig olyan lustának érzem magam, amikor mások mondják, hogy 5-6-7 óra bőven elég nekik. :/
#86996 Pocsékul. Életkort is. Szemmértékem sincs.
Jól számolsz fejben? -
#86996 Attól függ, miről van szó. Az esetek nagy részében a minőség fontosabb, mint a mennyiség, de általában egyik sem elhanyagolható.
Mennyire tudsz ránézésre jól saccolni? (Például az előtted sorban álló emberek számát?) -
#86995 Szívem szerint 9-et. 8 kéne, hogy normálisan működjek és ne legyek félhulla. Hétközben 7-et alszom maximum, de gyakrabban 6-ot. Irigylem, akiknek ennyi vagy csak kevesebb is elég a mindennapokhoz. Nekem sajnos kevés és nagyon érzem a hangulatomon. :(
Minőség vagy mennyiség a fontos? -
#86994 9, emberbe annyi való
te? -
#86993 Mostanában elég sokat, a vizsgaidőszak elpuhított. Ma 8 órát aludtam, vélhetőleg átszokok majd a 6-7 órákra. (Amint kiderül, hogy mikor vannak az óráim...)
Szíved szerint hány órát aludnál egy nap? -
#86992 Zombi, csak nézek ki a fejemből.
Hány órát szoktál aludni naponta? -
#86991 Nekem mai nap legnagyobb történése az volt, mikor vért vett tőlem a doktor néni. :( (Meg pisilnom is kellett, még szerencse, hogy nem mentem el itthon.)
És milyen a kedved? -
#86990 Kihúzta a fodrász egyenesre a hajam, és nem tudom túltenni magam rajta, hogy mennyire rosszul áll. Évek óta nem volt egyenes. Valószínűleg többet nem is lesz. Ezentúl értékelni fogom a bongyorodást. Ez a mai nap legnagyobb történése és tanulsága.
Veled mi a helyzet? -
#86989 Több szempontból is úgy gondolom, hogy meg kell tudnia. Egyrészt, folyamatosan hazudni szar dolog. (Persze, van olyan személy, akinek megy.) Másfelől, ha nem mondják el a szülők, hanem "lebuknak", abból vélhetőleg nagyobb vita lesz, mintha elmondták volna. Harmadik, egészségügyi szempontokból sem árt, ha tisztában van vele a gyerek. (Például, leáll mindkét veséje, aztán hiába várja, hogy bármely rokona lepasszolja neki az egyiket.)
Mondjuk, szerintem nem az számít, hogy ki a vér szerinti szülője, hanem az, hogy ki nevelte fel.
Mi a helyzet? -
#86988 Persze, hogy hazugság. Ettől viszont még nem gondolom, hogy az örökbefogadottnak feltétlen meg kell tudnia az igazat, akár felnőttként se. Bár az ilyesmit gondolom nehéz kivédeni.
Szerinted feltétlen meg kell tudnia, hogy örökbefogadták? -
kamionosjoe #86987 I don't no.
Hazugságnak tartod ha egy örökbefogadott gyereknek nem árulják el, hogy a szülei valójában nem is a szülei? -
#86986 Nem. :(
Most melyikünk hazudott nagyobbat? -
kamionosjoe #86985 Nem.
Érezted már, hogy valahol szeretnek? -
#86984 Szerintem repülőről elég nehéz lehet csillagokat vizsgálni.
Érezted már úgy, hogy nem látnak szívesen? -
kamionosjoe #86983 Soha nem voltam, sőt a planetárium.hu oldalon utána kellett olvasnom, hogy ez mégis mi a csuda.
Csillagvizsgálóban viszont már voltam.
Csinálnád egyszer repülőgépen? -
#86982 igen, párszor.
te voltál? tetszett? -
#86981 csak a tüskéjét, van is egy itthon
voltál már a planeáriumban? -
#86980 kérdezd meg klicskoékat, majd ők megmondják.
fogtál már tengerisünt?
-
#86979 Szoktam. Táskát feladni/leadni vonatról/buszról, lépcsőn felvinni/levinni. Volt, hogy egy lánynak kivittem a cuccát az állomásig. (Persze, a mai világban semmi sincs ingyen. :D) Babakocsis anyukának is segítettem, olyan is volt, hogy megfogtam a gyereket, míg levette a cuccát a vonatról.
#86978: Lehet akkor kap egy próbát.
A legtöbb boxoló azért ostoba, mert sok ütés éri a fejüket? -
#86978 off: nem kell ahhoz nosztalgiafaktor, anélkül is hihetetlenül jó plusz egyáltalán nem érzik rajta a kora, mocskosul magasak voltak ennél a játéknál a... nem jut eszembe magyar elnevezés, "production value"-ra gondolok, tehát licenszelt (és zseniális!) zene, mindenki le van szinkronizálva, minden szinten topon van, max annyit fogsz észrevenni, h nem oly' hihetetlenül éles a grafika. widescreen hack-et rakd fel hozzá mindenképpen -
#86977 nincs semmi olyan extra, ami miatt annyira rajonganom kellene érte.
szívesen segítesz másoknak, ha látod, hogy rászorulnak? ( pl. cipelni valaki helyett a táskáját, felsegíteni egy idős személyt a buszra, lesegíteni egy babakocsis anyukát a buszról, akármi) -
#86976 Idézőjelet? Igen. (De a kedvenc írásjelem a pontosvessző. ;_; :D)
Várod a holnapot? -
#86975 gépen van, hogy nem, ha írott formában, hagyományosan kell, akkor igen.
(volt egy irodalom tanárom középsuliban, ő raplis volt a kiolvasomra. azt mondta, a betűk ott maradnak a könyvben, ergo elolvassuk és nem kiolvasuk)
szeretsz "" jelet használni? -
#86974 Szöveget elolvasok, könyvet kiolvasok.
#86959: Közben utánanéztem, és én is ezt találtam a legígéretesebbnek. (Viszont régi, és mivel még nem játszottam vele nincs nosztalgiafaktor sem. )
Ha hosszabb szöveget írsz vissza szoktad olvasni? -
#86973 igen, bár biztos sokat romlott a rajztechnikám. rég nem ábrázoltam embert.
a nyomtatott irodalmat elolvasod, vagy kiolvasod? hogy szoktad mondani? -
kamionosjoe #86972 90%-ban.
Le tudod rajzolni valakinek az arcát felismerhetően? -
#86971 ma csak munkavédelmi szabályzatot olvastam, unalmas volt, nem vicces.
a kötelező olvasmányokat mindig elolvastad? -
#86970 "Csőrrel."
#86967: A finom stílusommal megkérem.
Valami vicces, amit mostanában olvastál? :D