97995
-
#87052 Nem túl sok minden.
Fej vagy gyomor? -
#87051 még mindig a munka és zene a délutánra.
neked? -
#87050 Attól függ, hogy hol/min kell vinni, és hogy mi az.
Mai program? -
#87049 nem, de kérdezd tőle.
#87047 inkább hinni szeretek az embereknek. amúgy nem mindig tudom megállapítni. olyan is volt, hogy azt hittem, de kiderült, hogy tévedtem.
30 kg-os súlyt milyen távra tudnál elcipelni pihi nélkül? -
szurnamkatat #87048 Nem. Ha így lenne, nem tudnának hülyére venni a nők.
A Kata leszbi? -
#87047 Gond nélkül.
Könnyen meg tudod állapítani, ha valaki hazudik? -
#87046 hagymás, paprikás alapra megfőzöm, petrezselyem, köménymag, oregánó, fokhagyma, só, bors (2 féle), szerecsendió, babér. rántással sűrítem.
erőspaprikát mennyire tudod megenni? -
#87045 Majdnem annyira, mint egy lincselés.
Te hogy fűszerezed a bablevest? -
#87044 ha jól emlékszem, akkor 4x. 3x hívtak, 1x én hívtam.
3 éve voltam nőgyógy rákszűrésen.
angry birds vicces játék? -
#87043 Azok.
#87040: Az, aki név szerint nemrég lebűnözőzött párat.
Hányszor telefonáltál az elmúlt 24 órában? -
kamionosjoe #87042 Aranyosak.
Voltál már rákszűrésen? -
#87041 nekem cicás volt :D
nem politizálok.
a delfinek aranyosak? -
kamionosjoe #87040 Szigorúan tilos!
Ki politizált? -
#87039 Nincs.
Lehet politizálni SG-n? -
kamionosjoe #87038 Itthonra simán, főleg így télen amikor hidegebb van.
Neked olyan van? :) -
#87037 némelyiket igen.
nyuszifejes papucsot felvennél? -
kamionosjoe #87036 Sajnos a német tanárom lemondta a mai órát így most itthon vagyok, most egy Flappy Bird nevű játékot találtam, azzal játszok. :)
Délután még nem tudom...
Szereted az ügyességi játékokat? -
#87035 halk szentségelés után megitatom a fiúkat kávéval, elzavarom az egyiket boltba (ha már csak úgy beállítottak :D), délután munka közben zenehallgatás, még főzés folyamatban és átlépni, nem átesni valamelyikük 45-ös cipőjén, amit a cipőtartó helyett mellé rakott le. amellett akkor már kis dumcsi, ha jöttek a kis lógósok :D
neked program?
-
kamionosjoe #87034 Délelőtt hamarabb elmegy.
Mi a terv már? -
#87033 ocsmány. amúgy sem túl gyakran néztem, annyival meg kibírható.
délelőtt, vagy délután jobb dolgozni?
-
kamionosjoe #87032 Nem, mert abból csak a gond van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sőt szerintem emiatt a mentalitás miatt van Magyarország nagyon lemaradva, mert sajnos kedves politikusaink is így gondolkodnak. Lehetne sorolni a neveket: Hagyó Miklós, Zuschlag, Schmitt Pali bácsi és a legújabb Simon Gábor. Ezt már inkább spojlerezem. :D
Mit szólsz a főoldalon az új design-hoz? -
#87031 miért ne? a baj azzal van, h közel sem vagyok elég biztos benne, h elég bölcs lennék lebukás elkerüléséhez
te? -
#87030 Nem.És utoljára kb ovis koromban volt olyanom.
Folytatnál bűnöző életmódot ha tudod,hogy nagyon szépen meggazdagodnál belőle és emberek sem halnának bele? -
#87029 változó. alapesetben mosás után rögtön vasalom és aztán teregetés.(gyűlölök vasalni, így csak ami nagyon muszáj). száradás után szekrény. ha fel akarom venni, akkor mosás után a szárítóról öltözök úgymond.
mostál már textil zsepit kézzel? (ehh :D) -
#87028 erős épp nem, de a (megközelítőleg egyetlen értelmes) szólás szerint a zseni átlátja a káoszt
mosógép után milyen utat jár be nálad a ruha? szárító/vállfa majd használat, vagy berakosgatod szekrénybe, esetleg neadjisten ki is vasalod? -
#87027 neeem , rend a lelke mindennek. amúgy meg, a saját általad teremtett káoszt még jó, hogy átlátod :P
attól lesz erős valaki, ha rendetlen? :D
-
#87026 van ami két héttel ezelőtt lett megnyitva, csak még mindig nem néztem végig. meg amúgy is, a rend a gyengék mentsvára.
rend a gyengék mentsvára? -
#87025 az igen :D nem csoda, hogy eltévedtél :D
nálam chromeban 3, foxinál már csak 1.
mit tudsz ennyi mindent csinálni ilyenkor? :D -
#87024 24
nálad? -
#87023 jaaa, mindig a végére. nem rakja be semmi közé. így is el tudok néha keveredni :D
hány lap van megnyitva most neked? -
#87022 van megnyitva 10 böngészőlapod. éppen baszakszolsz a másodikon, rányomsz középső egér gombot egy linkre, megnyit egy új lapot. hova teszi, harmadiknak (jelenlegi mögé), vagy tizenegyediknek (a végére)? -
#87021 miért örülsz te a baldurnak? :D
ha új lap, akkor a jelenlegi mögé. vagy hogy értve a végére? teljes a képzavar. na, erre válaszolj, mert tuti ilyen sem volt még :D -
#87020 ühüm, most is oda akartam linkelni képet, csak két tab közül nem a nyerőre ütöttem vissza. de a Baldur's Gate emlegetése örömmel tölt el
böngésződben h van beállítva, h megnyitsz egy új lapot, jelenlegi mögé teszi, vagy a végére? (na ilyen kérdés sem volt még) -
#87019 mostanában tutira nem.
te rendszeresen?
(ha már itt randalírozol, akkor nem ment mindenki aludni:D) -
#87017 na szóval... tippem sincs.
film kvíz topicot látogatod? -
#87014 nem volt olyan.
elment mindenki aludni? :D -
#87013 ezeréves samsung, rubint rékánál is butább
legízléstelenebb/sötétebb vicc, amit utóbbi időben/legutóbb elsütöttél? -
#87012 Hangulatfüggő, de általában jókat tudok nevetni azon, hogy milyen szerencsétlen vagyok, illetve zömmel a többiekkel nevetek ilyenkor. Csak ha rosszindulatot is érzek a dologban, akkor szoktam kicsit megsértődni.
Milyen telefonod van? -
#87011 nem, bármi ilyen rendfenntartó (bhahaha)/fehérköpenyes igazságosztó szerep nagyon távol áll kicsiny személyiségemtől
te?
mennyire viseled jól, ha egy vicc rajtad csattan/a te saját vicced csöppet seggbeharap? -
#87010 167 cm.
Beállnál SS katonának?