Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ha kisebb csapatokkal operál (lásd pl Warcraft 3), akkor várhatóan jóban leszünk, fõleg ha lehetõségem van gerilla harcmodorra is. ha 200+ fõs hadsereget ad a kezembe, akkor viszont elmehet a fenébe.

te?

"The trees move. Do you not see it?"

chhaya
Nemtõl függetlenül az arroganciát, lekezelést, lenézést, hisztit, érzelmi zsarolást, nyaggatást, rosszindulatot, kétszínûséget... Asszem... Biztos van még, de ezeket különösen.

Szereted a stratégiai játékokat?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
én a lehugyozást inkább mélyen a másik szemébe nézéssel kombinálva dominancia mutatására használom, de végül is így is mûködik <#gonosz1>

eh, legyen még egyszer #84823 / #84821, mert jó kérdés, még ha mindenki ki is nyuszizik (vagy csak most tûnt el) válaszadás elõl <#zavart1>

Kontrakcio
ha nem tudom megdugni , lehugyozom :D

szerinted?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Calver
hirtelen semmi nem ugrik be... max az, h messze túl sûrûn az a fajta nõtípus talál meg (vagy a passzív-agresszív, vagy a hiperaktív, bár az annyira tán nem szörnyû), akivel abszolút de semmit nem akarok kezdeni.

te?
bónusz: na és a veled egyezõ nemben?

Kontrakcio

léptél már lószarkupaczsáknyicitromba?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

chhaya
Még nem próbáltam, de egyszer életemben mindenkiképpen ki akarom próbálni az ejtõernyõzést.

Mit utálsz legjobban az ellenkezõ nemben?

Calver
valahogy így tudnám összefoglalni a véleményemet bármiféle "magasra felmászunk és onnan leugrunk" dologgal kapcsolatban:

te?

Kontrakcio
az tulzás , de ültem már lovon, nyereg nélkül is ( fasza volt -.- )

és de bázisugrani?

BRAT
Nem.

Lovagolni tudsz?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Kontrakcio
be

inkább csak tudok :D

és te prohard szinten golfozni?

Calver
ha beledobnak, épp nem fulladok meg, de inkább vízparton rohadok

#84815: simán csak csöppet kaotikusan, avagy akkor, amikor van mit.

film kvíz topicot látogatod?

BRAT
Igen. Bonyolult...

#84806 Ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy te a MIB-es centuriai naptár szerint dolgozol? Egy nap 37 óra vagy mi?

Beelõztek.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

videobaby
6 éves koromban volt mandulamûtétem. addig szinte folymatosan azzal kínlódtam.

#84810 ?

videobaby
nem, de ha elkerülhetetlen, akkor sem :D de tudok.

te?

Kontrakcio
( 161 new message )

rég volt torokgyuszim

tüszös mandulagyuszd vót-e?

videobaby
akkor oksi. nehogy már neked hamarabb múljon, mint nekem :D

chhaya
Nem minden évben, csak amikor úgy jönnek össze a dolgok. Olyan helyre megyünk, ami régóta érdekel és meg tudjuk engedni anyagilag is.

Szeretsz úszni?

Calver
off: vasárnap hajnal -> szerda, azt akármilyen deréken számolja a kétlábú, az biza négy nap, és kösziszépen, pont elég is volt ennyi, fõleg a napi másfél liter kakukkfû teából.

videobaby
2 napos torokgyuszi? nem kevés az kicsit?

videobaby
tiszaparton és balatonnál volt eddig a legjobb. bár nagyon rég nem voltam.
(dehogynem értesz hozzá.te sem kevésbé, mint akárki más.)

minden évben mentek nyaralni? ha igen, milyen alapon döntötök a helyszínrõl?

Calver
hát nézzük... éjszaka befejeztem még pár dolgot kicsit futtában, majd megközelítõleg reggel 8-tól este 7-ig regenerálódó alvásban vettem részt, megszakítás nélkül, a torokgyulladásom pedig ennek hála felszívódott. szóval mondhatjuk, h jól.

és beelõztek

chhaya
Ne haragudj, de nem értek ezekhez a szociális ármánykodásokhoz, majd gyakorlom. :D

Jól telt, kellemes volt a hangulat és a munkával is jól haladtam, finom vacsit rittyentettünk, minden a legnagyobb rendben.

Hol szeretsz nyaralni?

videobaby
nem. ill. némiképp. abban kimerül, hogy nézem a csillagos eget.
(direkt azért csinálja vedd már észre...amúgy nem többes szám kellene és fölöslegesen sírsz. ez meg a te lelki nyugalmad érdekében.)

ma jól telt a napod?

chhaya
Illetve holnap. Félrenéztem az évet. :D

chhaya
Jelenlévõ más hölgyek lelki nyugalma érdekében mellõzd az ilyen válaszokat kérlek, mert megint én leszek lebaszarintva, hogy kellettem magam. Köszi. <#zavart1>

Január 27-én.

Érdekel a csillagászat?

Fresh Duke
Azt csak egy módon tudhatod meg. <#rolleyes>

Mikor lesz telihold?

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
A környezetemben mindenki odáig van értük, hogy milyen aranyosak, de nekem valahogy nem tetszenek. De nagyon tisztelem õket.

Milyen pózban alszol?

videobaby
nem mennék sivatagba :D amúgy egy bushman megteszi :D

a bushmanok aranyosan néznek ki?

Calver
egy jól feltöltött luxus lakókocsit.

te?

videobaby
korhoz és szimpátiához van kötve.

#84796 ?

videobaby
soha.
fõzni nagyon jól tudok, sütni is, de arra néha lusta vagyok.
#84792 igen, járkálj 10 kg-s táppal :D (nem, de én ma vettem fél kg csirkenyakat egy kutyinak. szoktam, ha ilyet látok. )

mit vinnél magaddal egy sivatagi kirándulásnál?

chhaya
Majd ha eljön a Nagy Reccs? <#nemtudom>

Mennyire vagy türelmes?

Ricsi234
Nem tudok fõzni, de vizet forralni igen..:DD

Szerinted mikor fog véglegesen eltûnni a föld?

chhaya
Csak ha muszáj

Te? (S ha igen, szeretsz is?

BRAT
Nem. Ma vagy 20-at láttam. 10 kilós kutyatáppal a csomagtartóban járkáljak?<#smile> Ha nagy dög, akkor telefon a sintérnek és altatás. A kicsiket leszarom.

Tudsz fõzni? (ez a nagy szavazóban most érzékeny felülete egyeseknek)

videobaby
ha a seggpucér (:D) a kiindulási pont, és eleve késésben vagyok, akkor 10 perc elég. ha nem vagyok késésben, akkor 20 perc kb.

ha látsz egy kóbor éhes kutyust, vagy cicát, adsz neki ételt?

BRAT
Seggpucérról menetfelszerelésbe kb 5-7 perc. Ilyenkor csak hónalj és fütyimosás, fogmosés helyett Chlorhexamed. Ruha cipellõ, kocsikulcs lakáskulcs, riasztó és go

te?

chhaya
Igen, siklót, meg valami nagy dögöt is simogattam már.

Ha spontán menned kell valahova, mennyi idõ alatt vagy menetkész?

BRAT
Tervek és szabályok szerint élek.

Fogtál már kígyót? (hüllõ)

videobaby
ehh. *dolgok alakulnak

videobaby
most váltok munkahelyet. egyébként annyira nem tervezek, inkább alakulnak a golodk és ahhoz alkalmazkodom.

te mindig tervezel és felkészülsz a lehetõségekre?

BRAT
nem feltétlen, de sérvnek többszörös az esélye. Attól jobban félnék.

2014-re mi a nagy terved?

videobaby
hozzá vagyok szokva.

aki ülõmunkát végez aranyeres lesz?

chhaya
Nem, semmi jó nem sülhet ki belõle

Szeretsz kézzel írni?

chhaya
Ha akarnám, sem hozhatnám.

Te igen?

videobaby
nem, csak idegességet néha. az sem tart sokáig.

nem kell keverni a munkát a privát szférával igaz?

BRAT
Levelek írása.

Szoktál haza vinni munkát?

chhaya
Normális.

Esti program?

BRAT
Mozi.

BMI indexed?