98378
-
4.45-kor. lefeküdni meg éjfél felé, vagy előbb.
milyen szertartáson vettél részt legutóbb? -
nem érdekel a biológia.
x #87480:
beelőztek -
a térhallás, onnan jutott eszembe :) ha nem lenne egy belső kis időérzéked, nem lehetne térhallás, mivel az egész azon alapul, h egyik füleddel pár ezredmásodperccel (vagy kevesebbel?) hallod meg a hangot, mint a másikkal
beelőztek -
Kérdés meg... hm...
Mikor keltél ma? És mikor tervezel lefeküdni? -
Nos...
Testérzet. Érzed, hogy épp milyen pozícióban van a tested.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(És nem arra gondolok, hogy fejjel lefelé vagy-e. Hanem például ha csinálsz egy mozdulatot, akkor nem tudod leírni, hogy mely testrészed épp mit hol csinált, de érezted, és épp ezért meg tudod csinálni újra. (Karatéban technikáknál van, hogy a mester mondja, hogy "az előző 7 szar volt, de ez most jó volt", és hiába fogalmam sincs, hogy kívülről mi volt más, de az érzeti különbség az megvan.)
Hőmérséklet különbség érzet. (Már ha játszik.)
Más most nem ugrik be, de rémlik, hogy van még. Ja, én meg látom a jövőt, ez is ilyen érzék izé.
#87523: Még nem, elég jól elkerültem eddig őket. Mondjuk felnőtt dobermann harapott már a combomba, az nem volt kellemes.
-
bőrérzék, empátia, intuíció és ennyi most.
#87523 nem, de próbált.
van még valami? (érzékek) -
#87522: már múltidő, halott disznó ismerkedett meg egy kevés mustárral, borssal, meg pár dologgal, és 190°C-al
#87523: siklókat (azt hiszem) kölyökkoromban módszeresen felkaptam, szóval több mint valószínű
és kérdés lent, de már tuti h írt valaki ezalatt -
hát... nem tesznek a master race tagjává, de annak számítanak szvsz
hány érzékszervet tudsz hirtelen fejből az iskolában tanul ötön kívül? (amit ott úgy adnak elő, h csak öt, és elképesztő mértékű faszság) -
Kínait kaptam, azt vacsiztam.
Supaplex. *-*
Nekem egy olyan kígyós játék volt az első gépen, ami anno minden telefonon alap felszereltség volt. :D
Mart már meg kígyó? -
ha igen, akkor y8-on a connect és kijutós játékok.
#87520 van térhallásom, seggbe rúgnám azt, aki körberohangál csettintgetve körülöttem :D nagyon idegesítene.
mit vacsizol? (fejfájós random kérdés...) -
Őszintén, magam se tudom. Amire vissza tudok emlékezni, hogy elég rég volt az a Doom 1 és a Supaplex. De játszottam a Doomnál gagyibb játékkal is, de fene se tudja, hogy melyik volt előbb. Arról viszont van fotó, hogy 4 évesen a Doom előtt ülök. :D
A böngészős játékok nem számítanak PC-s játékoknak? -
csukd be a szemed, és kérj meg valakit, h csettintgessen úgy, h közben körülötted mászkál. na, az.
...feltéve, h van térhallásod, mert bizonyos betegségek ezt simán kiüthetik, és nem olyan embert ismerek, akivel pont ez történt. (és olyat is, aki erre 20+ évesen jött rá
)
kérdés lent -
nem játszok pc-n.
#87517 ? -
öööö... nem emlékszem a nevére. XT, gyönyörűséges zöld-fekete monokróm kép, és dobozokat kellett tologatni, meg... volt benne valami lift is?
neked? -
ásítozok és fáj a fejem, így minden fölösleges mozgást kerülök. lustadögnek érzem magam.
5.1-es hangnak mi értelme, ha eleve csak 2 füled van hozzá? -
Ma elég durván. :D Amúgy, inkább felgyorsít, igyekszem minél előbb átjutni a pocsolyákon. (Az elindulást mondjuk lassítja...)
Mi volt az első PC-s játék, amivel valaha játszottál? -
off: meglett közben, hársfa az elkövető -
#87511, #87512: nem ez az :C
biológia csak érintőlegesen, és hja, jó szórakozás volt dobálni
olyasmi nyúzott időben, mint ma (tegyük fel, h mindenütt felhős fehér fos volt, sajnos erre tényleg nem tudok jobb kifejezést) mennyire vagy lelassulva? -
érdekel. mindig is a kedvenc tantárgyam volt.
#87512 ? -
szerintem a juharra gondolsz és azért, mert nem volt elég hideg ahhoz, hogy egyszerre lepotyogjon a magja. bőven akad a fákon még.
játszottál ezzel "helikopterest" gyerekként?
(eze? http://hu.wikipedia.org/wiki/Hegyi_juhar ) -
Juhar? Itt azt írják, hogy télen hullik a termése.
Érdekel a biológia? -
eh, zombiapokalipszis esetén úgy is az első áldozatok között lennék, akkor meg minek? (ha meg nem, akkor meg biztos vagyok benne, h az első áldozatok spejzoltak)
melyik fának van olyan termése, hogy egy "U" betű felére hasonlító levél, rajta egy kis biszbasz, és annak a végén 3(?) mag, valamint az egész remekül repül a szélben?
bónusz: és hogy a picsába kerül napi két marék ebből a bejárati ajtóm elé télvíz idején? -
tudom, hogy melyik boltból mit akarok megvenni, aztán jöhet még amit meglátok és megéri megvenni.
szoktál tartós élelmet elspejzolni? -
annyira tudatosan, hogy konkrétan észre sem szoktam venni, h mi van még a boltban, ha nem az a cél tárgy
de olyan szinten, h akkor tudtam meg, h átalakítottak egy boltot ahova minden második nap megyek, amikor valaki felhívta rá a figyelmemet.
te? -
Van, elképzelni sem tudom, hogy lehet anélkül élni. Nem lenne biztonságérzetem.
Tudatosan mész vásárolni ("csak ez kell és csak ezt veszek") vagy impulzusszerűen? -
fizu után sokat, fizu előtt nagyon-nagyon keveset.
van megtakarított pénzed? -
Nem volt, valószínűleg nem is lesz.
Mennyi készpénzt hordasz magaddal átlagosan? -
nem, de nem is szeretném, hogy legyen.
neked? -
ettem, nagyon ki vagyunk békülve, mind kézalátét, mind főfogás formájában
volt már nyulad? -
puhatestűeket a büdös életbe nem ennék meg. rovarokat, egyéb bigyókat sem. ( gyümölcsben megbúvó kukacokon kívül. azt szét nem szedem csak azért, hogy megnézzem megették e már előttem.)ehető kategóriában meg a nyuszi nem ízlik.
ettél már nyulat?/szereted?
-
nem tudok választani pár kutyafajta közül 
és legrosszabb ízű/számodra elfogyasztás szempontjából legkevésbé szimpatikus állat? -
majmok. valamiért rühellem őket. félmajmok, makik aranyosak.
szerinted? -
A kanapé az egérpadom.
#87495 Galaxis útikalauz *-*
Melyik a legcsúfabb állat a világon? (Ízeltlábúak és attól lefelé most nem játszik) -
ez lapostop, asztalin meg a fene tudja. sosem használom.
(azért, ha emlékezetem nem csal, a főemlősök között is akad olyan. a csimpánzok is tudnak hobbiból gyilkolászni, meg a tasmaniai ördög is hobbigyilkos. hullagyalázók tudnak lenni az oroszlánok, meg egyéb nagymacskák is. ezek szerint mégsincsenek egyedül a hülyeségeikkel.)
munkahelyen sem tudom, nem figyeltem.
használsz egérpadot?
-
soha nem volt az esetem 
off: akkor pontosítok... ők az egyetlen állatfaj, akik színtisztán szórakozásból ölnek. meg... egyéb vicces dolgok.
hány gombos egered van? -
ez az emberekre is jellemző. akkor..?
életbe nem is hallottam a pasasról, nem hogy olvastam volna.
scooby doo aranyos figura? -
#87493: passz?
#87494: csak szeretnek élvezetből megölni és megerőszakolni dolgokat
banner-ért meg köszönet
Douglas Adams műveit olvastad/szereted? -
mi bajod a delfinekkel? teljesen aranyosak. -
szerintem volt :D
nem szoktam.
hétvégén telihold lesz? -
az tuti
és nem, amúgy is csak tusolok, de az ötlet tetszik.
te?