Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kisebesedett/kidörzsölõdött orra legjobb gyógyír szerinted?
"The trees move. Do you not see it?"
Mindig tartasz Magadnál zsepit?
A heavy cost. I pay it gladly.
te?
#85370 :D :D 2 napja elõször, de ezen igen jót nevettem :) kell a tésztához lazító anyag, különben csak gumis döglött izé lesz.
kaptál már olyan személytõl privit, aki letiltott, hogy ne tudj válaszolni?
#85367: nem, nem vagyok édesszájú
értesz a különbözõ fûszerekhez?
de akkor sütõpor hiánya, nem? legalábbis emlékeim szerint amikor emberi fogyasztásra alkalmas piskótát csináltam, nem raktam bele.
és fingom sincs h dolgoznék-e ott, annyira nem vagyok nagy cukrász, viszont beelõzni biztos beelõztek már megint páran
Vízzel még nem csináltam piskótát, de olajjal igen. Úgy is finom lett.
Édesszájú vagy?
szerinted?
dolgoznál cukrászdában?
Édes krémes vagy sós süti a jobb?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
tudod mi a különbség a vizes és a valódi piskóta között?
#85358: Lennék, de max egy 20 évvel ezelõtti katonaságnál, nem a mai hurkatöltõknél.
Bírod Christopher Lambertet?
ha kellene katonásdit játszani, akkor eü. simán. nem tudom azt katonáéknál hogy mondják.
jó buli volt a kiképzés?
(baby: Szentendrén egy elég jól felszerelt helyen voltunk, de aztán egy hetet Csobánkán és két hetet Táborfalván is eltöltöttünk terepgyakorlaton, oda csak egy telefont tudtunk vinni ha jól emlékszem.)
Lennél katona?
★★★★★
Kedvenc "edzõs jeleneted" valamelyik filmbõl? (Például, Rocky, Batman Begins, Matrix, vagy akármely küzdõs film.)
vitában a saját véleményed mellett érvelsz inkább inkább, vagy a másikét téped apró darabokra?
Ha ellátnak elég könyvvel és kreatív hobbis cuccal, akkor örömmel szabadságolom magam egy idõre. :D
Szeretsz vitázni?
(jó, de ott volt elektromos holmi jópár. vagy nem?)
te nem vagy tengeribeteg?
Kajakozni/kenuzni szeretsz?
★★★★★
Élnél a világ egy eldugott pontján, elzárkózva minden ember elõl? (Tegyük fel, hogy könyv, TV, illetve minden 2 irányú kommunikációra alkalmatlan dolog megtalálható lenne, amire szükséged van. Bár lehet érdekesebb lenne, ha se rádió, se TV
Támogatnád a melegek házasságát, ha szavazásra bocsátanák a kérdést?
Szemüveg vagy kontaktlencse?
mi lesz a vacsi?
hiszed?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
szerinted?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
mi van a bal kezed mellett?
A múlton bármennyire is szeretnél, nem tudsz változtatni. Se szóval, se érzéssel, se tettel. A hozzáállásod változhat, az adott esetrõl bõvebb tudást halmozhatsz fel; de attól még a múlt nem változik meg.
Hányas cipõt hordasz?
nem?
Hogyan gondoltad?
nem?