97995
-
#87510 eh, zombiapokalipszis esetén úgy is az első áldozatok között lennék, akkor meg minek? (ha meg nem, akkor meg biztos vagyok benne, h az első áldozatok spejzoltak)
melyik fának van olyan termése, hogy egy "U" betű felére hasonlító levél, rajta egy kis biszbasz, és annak a végén 3(?) mag, valamint az egész remekül repül a szélben?
bónusz: és hogy a picsába kerül napi két marék ebből a bejárati ajtóm elé télvíz idején? -
#87509 tudom, hogy melyik boltból mit akarok megvenni, aztán jöhet még amit meglátok és megéri megvenni.
szoktál tartós élelmet elspejzolni? -
#87508 annyira tudatosan, hogy konkrétan észre sem szoktam venni, h mi van még a boltban, ha nem az a cél tárgy de olyan szinten, h akkor tudtam meg, h átalakítottak egy boltot ahova minden második nap megyek, amikor valaki felhívta rá a figyelmemet.
te? -
#87507 Van, elképzelni sem tudom, hogy lehet anélkül élni. Nem lenne biztonságérzetem.
Tudatosan mész vásárolni ("csak ez kell és csak ezt veszek") vagy impulzusszerűen? -
#87506 fizu után sokat, fizu előtt nagyon-nagyon keveset.
van megtakarított pénzed? -
#87505 Nem volt, valószínűleg nem is lesz.
Mennyi készpénzt hordasz magaddal átlagosan? -
#87504 nem, de nem is szeretném, hogy legyen.
neked? -
#87503 ettem, nagyon ki vagyunk békülve, mind kézalátét, mind főfogás formájában
volt már nyulad? -
#87502 puhatestűeket a büdös életbe nem ennék meg. rovarokat, egyéb bigyókat sem. ( gyümölcsben megbúvó kukacokon kívül. azt szét nem szedem csak azért, hogy megnézzem megették e már előttem.)ehető kategóriában meg a nyuszi nem ízlik.
ettél már nyulat?/szereted?
-
#87501 nem tudok választani pár kutyafajta közül
és legrosszabb ízű/számodra elfogyasztás szempontjából legkevésbé szimpatikus állat? -
#87500 majmok. valamiért rühellem őket. félmajmok, makik aranyosak.
szerinted? -
#87499 A kanapé az egérpadom.
#87495 Galaxis útikalauz *-*
Melyik a legcsúfabb állat a világon? (Ízeltlábúak és attól lefelé most nem játszik) -
#87498 ez lapostop, asztalin meg a fene tudja. sosem használom.
(azért, ha emlékezetem nem csal, a főemlősök között is akad olyan. a csimpánzok is tudnak hobbiból gyilkolászni, meg a tasmaniai ördög is hobbigyilkos. hullagyalázók tudnak lenni az oroszlánok, meg egyéb nagymacskák is. ezek szerint mégsincsenek egyedül a hülyeségeikkel.)
munkahelyen sem tudom, nem figyeltem.
használsz egérpadot?
-
#87497 soha nem volt az esetem
off: akkor pontosítok... ők az egyetlen állatfaj, akik színtisztán szórakozásból ölnek. meg... egyéb vicces dolgok.
hány gombos egered van? -
#87496 ez az emberekre is jellemző. akkor..?
életbe nem is hallottam a pasasról, nem hogy olvastam volna.
scooby doo aranyos figura? -
#87495 #87493: passz?
#87494: csak szeretnek élvezetből megölni és megerőszakolni dolgokat
banner-ért meg köszönet
Douglas Adams műveit olvastad/szereted? -
#87494 mi bajod a delfinekkel? teljesen aranyosak. -
#87493 szerintem volt :D
nem szoktam.
hétvégén telihold lesz? -
#87492 az tuti és nem, amúgy is csak tusolok, de az ötlet tetszik.
te? -
#87491 #87488 Elég sokat...
#87489 Linux Mint, melóban win XP.
Szoktál gumikacsákkal fürdeni? (ilyen kérdés se volt még biztos) -
#87490 ilyen fehér fos időben... ki nem.
kérdés lent -
#87489 20+ biztosan, meg minden más szemét is, gyakorlatilag tele van az asztalom, ideiglenes "tárhelynek" használom
milyen oprendszert használsz?
The Protectornak meg: a delfines dolog amúgy honnan jött? mindig jókat kacagok rajta, de 12+-ban pont azok ellen a rohadékok ellen kampányoltam mindig -
#87488 16.
te is ásítoztál ma? -
#87487 Nulla darab parancsikon van az asztalomon.
Neked mennyi van? -
#87486 Most is az van.MAjdnem minden nap edzek és túlerőltetem magam minden alkalommal.
Felülről lefelé az 5. paparncsikonod az asztalon? -
#87485 akárhová leteszem a fenekem, ha épp nincs szék szabadon.
mikor volt legutóbb izomlázad?
-
#87484 asztalnak nem, messze túl csontos ahhoz a seggem, de kanapénak simán
te? -
#87483 képkezelő.com, tinypic. vagy az adott oldal képfeltölőjét, mert az teljesen egyszerű.
szoktál az asztal sarkára ülni, vagy csak székbe? -
#87482 még várom, h bekövetkezzen. eddig max egy üdítően sötét beszólás elkövetése gyerekekről és sütésről, majd az azt követő whooosh
milyen képfeltöltőt használsz? (ha használsz) -
#87481 objektíven is tudok döntéseket meghozni, viszont általában érzelmi alapon szoktam. aztán vagy megbánom, vagy nem.
mi volt a mai nap legjobb eseménye? -
#87480 felelőtlen kezelés miatt picit meg van törve a sarka, lásd itt, vagy még szebben itt. régi AMD-k nagyon szerették ezt csinálni, mostaniaknál... passzolom. intelnek szokása valami védő cuccot rádobni ezt megakadályozandó. a proci sokszor túléli és működik utána, de... érdekesen. (vagy le kell tekerni az órajelet, vagy kell extra feszültség, vagy... mindenesetre ne vegyél olyat.)
és még egy dolgot kihagytam, nézd h slot nincs-e konkrétan az alaplapon kitörve/kihajlítva, volt már szerencsém olyan zsenibogarat látni, aki sikeresen rátehénkedett videokártya kábelére, amire az kiszedte a helyéből a PCI-e 16x slotot...
és beelőztek ketten is -
#87479 Egyik kedvenc főzelékem.
Tudsz objektív döntést meghozni?
Bónusz: Képes vagy egy döntést logikusan meghozni, vagy mindig a pillanatnyi érzéseid szerint döntesz? -
#87478 én aztán semmit.
sárgaborsó főzeléket megeszed? -
#87477 20%-ban igen :) lehetett volna kimerítőbb is.
sarkos alatt mit értesz?
-
#87476 #87474: messze túl korán
#87475: zárcsere óta nem, de vegyél fogkrémet, kifogyóban van
és öööö... táp tesztelőről tudok (nem sok értelme van, egy széthajlított gépkapocs/feszmérő kombó ugyanazt tudja), másra... szem. alaplapnál általában elég feltűnőek a púpos/elpukkant kondik vagy kiégett slotok, procinál figyeled h sarkos-e (bár nem is tudom mostaniakkal azt meg lehet-e még játszani), memória... az csak memtest-el vagy hasonlóval derül ki. videokártyánál meg nézd, h hány marék por van benne, mert ha nem volt szétszedve, valószínűleg nem volt sütéssel sem "javítva"
kimerítő válasz volt? -
#87475 pont ma vettem egy Adidas parfümöt
Követsz?
Külső gépről futtatható hardver-állapot tesztelő progi van? Alaplaphibák, processzorbúgok, memóriafoglalati hibák stb? És ha igen mi az? Külön hardvert igényel-e? -
#87474 mindkettőt, mikor melyiket. inkább deo.
mikor keltél ma? -
#87473 sg-s smileykat mindig kikeresem
használsz parfümöt vagy deo sprayt?
#87471: persze, nincs levédve :D -
#87472 Én szeretem, bár elég ritkán eszek. (Van egy csomag vámpírfogam a szekrényben. )
Van olyan smiley amit nem keresel ki a listából és a kódját írod be? -
#87471 számomra csöppet túl édesek szoktak lenni
te? / ressy14-nek: általad készített banner majd visszamehet a fejlécbe? mert szvsz szemnek erőteljesen kellemes lett :)