98419
-
Fáradt, de alapvetően elégedett.
Melyik nagymacska a legszebb? -
Fresh:Való igaz.A csaj írt neem egy szép búcsúlevelet,hogy nem szeretne velem többet találkozni(nem csináltam semmi rosszat).Egész egyszerűen besokallt mindentől,feléget mindent maga mögött stb......ez amiatt is volt mert szerelmes belém de nagyon,viszont nekem van bnőm. -
[Oh, és az alvást elfelejtettem. Meh...]
Csokis meggy. [Már ha ez ízkombinációnak számít. :D] Az az örök kedvenc.
Milyen a kedved? -
Alvás.
Melyik a legjobb ízkombináció, amit mostanában leginkább szeretsz?
-
A vasárnapi. Az elég közel volt az ideálishoz.
Olyan 20 fok és napsütés. Esetleg enyhe meleg szél.
Mi az a dolog [a levegő, folyadék és étel után], ami nélkül a legrövidebb ideig bírod? -
25-30°, mindegy h mi van, csak ne legyen ilyen fehér fos az ég
neked? -
6:40
Milyen az ideális hőmérséklet és időjárás számodra? -
Valahogy úgy...
Olyat szoktam venni, csak legutóbb láttam valahol valami akciós vackot, és hülye fejemmel megvettem... Meg a halogének általában könnyen elpattannak, ha véletlenül ütés éri őket. :D [Nem tehetek róla, begipszelt kézzel néha bénázok, mikor egy pulóvert leerőszakolok a karomról...]
Mikor kelsz holnap? -
gyártanak, halogén izzókra vadássz. 70W-os (1200 lumen, kb mint volframszálas 100W-os) halogén Tungsram égők fénye kifejezetten kellemes, nálam már a fél lakásban azok vanank.
édes anyucikáját energiatakarékos szarságoknak? -
Nálam a logika és az érzelem 1:1 arányban van jelen. A helyzettől függ, hogy végül melyik dönt.
#88000: Férfi és női barátság nem létezik.
#88002 -
Nem bonyolultak, a legtöbbje nagyon is kiszámítható, ahogy a legtöbb ember.
Miért nem gyártanak manapság JÓ égőket? -
Szerintem az lehet benne, hogy a nők többsége sokkal inkább érzelmi alapon dönt, mint ahogy a férfiak szoktak... És a hímek hiányolják az ösztönös döntésekből a logika tiszta egyszerűségét.
Érzelmi alapon vagy logikusan döntesz inkább? -
Szerintem az van,hogy a bonyolult viselkedésük a mindennemű teljes logika hiányát mutatja.Végtelen egyszerű ösztönlények a nők nagy része.Vannak kivételek,de ritka.Van egy nagyon jó lány barátom,ő ilyen barát barátnő,teljesen friendzonedba téve,de néha olyan hülye szegényke,olyan dolgokat művel,hogy elképesztő.NEm buta,hanem hülye.De nagyon szeretem.
Van igazán jó lány barátod? -
mert a legtöbb hím azt tévesen azt feltételezi, h csilingelő dolgok hiánya minden téren hatalmas szellemiségbeli különbségekhez vezet, pedig kurvára nem így van.
szerinted? -
1-2.7végén néztem utoljára 2db filmet(fogságban és philips kapitány) de előtte meg 2hónapja nem néztem egyet sem.
Miért bonyolultak a nők?(szerintem nem,de ezt szokták mondani) -
Index, de nagyon kell unatkoznom ahhoz, hog híreket kezdjek olvasni... általában a főcímekkel megelégszem, és találok jobb elfoglaltságot.
Mennyi filmet nézel hetente átlagosan? -
Egér van bill nincsen.Othon,tehát otthon-otthon,vidéken minden száítástehnikai eszközből van tartalékom.Monitor,VGA,CPU-mind a lecserélt jó állapotú cuccos.
Híreket hol nézed,miket olvasol? -
Igen, de ritka, hogy kifejezetten csípős cuccra vágyjak.
A mekis kaját én se eszem meg.
Tartasz otthon tartalék billentyűzetet/egeret? -
Mekis hamburger, számomra érthetetlen dolog.
Szereted a csípős ételeket? -
90%ban igen.
Étel amit sokan szeretnek de TE nagyon nem csíped? -
Csontlevest és tejszínes-gombás sertésragut penne tésztával.
Minden nap eszel főtt ételt? -
Mindig másra gondolok.Van,hogy átgondolom az életem,merre tartok,honnan jövök.Ilyenek.Van,hogy aktuális dolgokra,de van,hogy gyerekes szarságokra mint,hogy játékban mire megyek rá,mi a megoldás.Szóval változó.
Mit ebédeltél ma? -
Van pár, de nincs kedvem megosztani őket. Ide elég a Duke.
Mire szoktál gondolni lefekvés és elalvás között? -
Néha szükséges,főleg oda ahova nem ér el a törvény keze.
Van beceneved?Ha igen mi? -
Ismerem. Semlegesen állok hozzájuk.
Mi a véleményed az önbíráskodásról? (Tudom, ezek nem (teljesen) önbíráskodók, mert rendőrt hívnak.) -
A régieket szeretem a mai napig kb 2000-2006ig.A mostaniakat már nem sajnos.
Tolvajkergetőket ismered/szereted? -
nyersen nem, de főzve napi szinten valamilyen formában zöldséget.
szereted a popzenét? -
csak nyáron 
te? -
Gyors nem vagyok,de az állóképességem nagyon jó.Futással fogytam így hosszútávon nagyon jó vagyok.
Elég zöldséget és gyümölcsöt eszel? -
nem. párszor próbáltak vagánykodni, de csak 1x törént meg, hogy orrba kellett csapnom szerencsétlent. tényleg sajnáltam.
jó futó vagy? (értem ezalatt, hogy gyorsan, kitartón tudsz) -
eh... sok-sok kiló izom, éles fogakkal és ostoba gazdákkal felszerelve? köszi szépen, megtartom a megfelelő távolságot.
te? -
Nem szoktam elesni.
#87979: Az egyikük megvert és megkergetett egy dobermannt, majd lehetett futni a kutya után (végig az utcán). Bár, ez kellően szándékos volt, vélhetőleg.
Félsz a kutyáktól? -
kormika elgáncsolt(mert ott tekergett a lábam körül és ki akartam kerülni, de pont belefordult) és ahogy megtámaszkodtam a konyhaszekrény szélénél lelöktem a vajas kenyerem, pont a macskára esett, megijedt a belebotlás és ennek hatására, elkotort az asztal alá, ahol mazsika fetrengett, de ő fél kormitól, hát kimenekült onnan, egyenesen a vajas kövön át, amitől oldalra csúszott és nekifarolt a szék lábának. ekkora láncreakciót nem igen produkáltunk még :D
veletek történt már ilyen? :D -
Hát először is mindig halálra rémül attól, amit csinál, és valahogy védekező-támadó állásba helyezkedik, de közbe lesunyt fülű riadt tekintettel néz, hogy vajon mit szólok a helyzethez... Most feldöntötte a vizestálját, úszott az egész konyha. :D
Mi volt a legviccesebb baleset, amit a cicák okoztak? -
nem, hanem lapulva vertyognak, vagy mit csinálnak és kotornak el, hogy ott sem voltak :D
mert a tiéd mit csinál olyankor? :D -
Tudni, hogy mikor kell hallgatni, az igazán sokat ér.
A te cicáidnak is van egy hülye fura beállásuk, amikor rosszat csináltak? :D -
igen, van olyan.
hallgatni arany? -
Vacsorát.
#87974 -
Már nem, felesleges.
Néha a csend a legjobb beszélgetés? -
#87969 azt neked kell tudni.
mit vacsiztál?