97995
-
#87630 nem vagyok :D
mire alapozod? :) -
#87629 Nem, de szívesen fotózok.
Miért vagy ilyen agresszív? -
#87628 a volt főnökömnek, miközben elküldöm a halál f..-ra aztán képen vágnám egy svédpadlóval. barátnőmnek, amikor megmondom neki, hogy nem csak lesz kaksiban, hanem már most nyakig ül benne, de legalább melegíti. egy srácnak, aki azt képzeli magáról, hogy baromi okos és tévedhetetlenek az okfejtései. pont ezért folyamatosan mellé is fog sok mindenben, de vak ezt meglátni. pedig tényleg nagyon okos ember. a volt kolléganőmnek, aki most veszítette el a 18 éves lányát autóbalesetben. neki nem tudnék mit mondani, de az is valami, ha tudja, hogy sokan vannak mellette.
szeretnél fotográfus lenni?
-
#87627 Mindent látnak, de én csak előre nézek.
Van valaki, akinek mélyen a szemébe néznél? Kiébe? -
#87626 40+ fokos makacs lázat 10 perc alatt leviszi, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító is, de eléggé feszít mikor adják.
(jó kis program :D)
van mindentlátó szemed?
-
#87625 Megváltoztatom a világ uralkodó rendjét.
Az Algopyrin injekció mennyire hatékony? -
#87624 az még messze van.
esti program? -
#87623 Pár ember már megfordult itt.
Hétvégi program? -
#87622 Rendszeresen.MEg kaját is szoktam a madaraknak tenni a párkányra,míg esznek tök jó őket figyelni.
Volt,hogy vmi nagyobb állta berepült bement a lakásotokba? -
#87621 majdnem semennyire.
szokott az ablakod párkányára gerle, vagy galamb ülni? -
#87620 frankfurti
mennyire vagy naprakész az aktuálpolitikával? -
#87619 Egyikre sem vagyok kifejezetten büszke,főleg a magyarságra.Ez van.
Kedvenc levesed?
-
#87618 itt is, örülök is neki :)
elsősorban inkább magyarnak vagy inkább európainak tartod magad? -
#87617 Biciklis lámpa annak számít?
Ott is süt a Nap? -
#87616 Szerintem korrekt,de mások szerint botrányos a külalakom.
Mi volt a legutóbbi elektronikai kütyü amit vásároltál? -
#87615 iskolában tanított magyar kézírással (c-kötéses elmebaj) olvashatatlanul és nevetségesen lassan. a saját kézírási stílusommal (amerikai ball-and-stick-re hasonlít) kicsit kaotikusan, de szvsz szépen és viszonylag gyorsan.
te? -
#87614 Jobb kézzel nem. Ballal... az még kiderül. :D
Szépen írsz? -
#87613 Nem.
Ha kézzel írsz, döntöd valamerre a betűidet? -
#87612 inkább hallgatni szeretem, annyira nem hiszem, hogy jól adnék elő viccet. tőlem a random válaszreakciókat szokták értékelni beszélgetés közben.
lecsót szereted? (ha már paradicsom lett említve) -
#87611 szerintem. legalábbis általában röhögést kapok, kés/paradicsom még soha nem jött
te? -
#87610 inkább hallgatni, ahogy más meséli .
jól tudsz vicceket "előadni" ? -
#87609 eh mindenesetre akinek a legutóbb előadtam konkrétan lefejelte mellettem az asztalt
szeretsz előadni agyrohasztó vicceket? -
#87608 ja jó :D
nem csajos úgy egy kicsit? :D -
#87607 miért ne? ö_ö -
#87606 nem.
minek? -
#87605 néha. most pl azon, h milyen ijesztően kifejezőek tudnak néha lenni a szmájlik
raktál már szmájlira szempillákat? -
#87604 Nem szeretem a személyeskedő kérdéseket, és a hp [nem Harry Potter] válaszokon se tudok mosolyogni.
#87601:
Szeretsz elmélkedni? -
#87603 matematikaiaktól.
te? -
#87602 Kolléganő sosem hallotta még a "kloáka" szót, úgyhogy javasoltuk neki, hogy keressen rá google-n, lehetőleg képp el együtt. Ott elég vicces volt. :D
Milyen kérdéstől/kérdésektől vered a fejed a falba? -
#87601 #87525!
mi volt a legutóbbi dolog, amin rekeszizomrepesztően röhögtél? -
#87600 nagyjából tisztában vagyok a jellegzetességekkel, de eszemben nincs naponta követni és el is hinni amit ott leírtak. mese kb. vannak olyan részei amik bejönnek, de nem hiszem, hogy azért, mert ott le van írva. inkább csak csillagjegyekhe tartozó jellemvonások érdekelnek. a többi kaksi.
nem jut eszembe kérdés. kérdez más?
-
#87599 Nem nagyon,de azért ha újságban látom elolvasom.Ennyi.
Mi volt ma ebédre? -
#87598 általános jellemzés, talán. napi mese? pfeh.
te? -
#87597 1 4 9 16 25 36 49 64 81 100 121 144 ... ennyi. 12^2-ig.
beelőztek, meglepő módon -
#87596 nem szoktam fejben számolgatni négyzetszámokat.
#87595 ?
-
#87595 a horoszkóp szerint a fene tudja, amúgy meg nem érdekel. szám szám, mindegy.
hiszel a horoszkópnak? -
#87594 23, már ha szerencsésnek mondható.
#87591: Filmet ritka, ahhoz nagyon gáznak kell lennie. (De sajnos már volt rá példa.) Sorozatot általában csak akkor kezdek el, ha már ismerem valamennyire, és tudom, hogy tetszeni fog. (Olyan minőségi romlás még nem volt, amiért abbahagytam volna sorozatot.) Játékot volt, hogy hagytam abba, mert rövidtávon élvezhetetlenné/unalmassá vált. (Példa most nem ugrik be, de valószínűleg nem ritka játékoknál a csalódás.)
Meddig tudod fejből a négyzetszámokat? -
#87593 Annak nagyon szarnak kell lennie,de előfordult már igen.
Szerencseszámod? -
#87592 nagyon trükkösen manipulatív, de nem gonosz célból. kiegyezünk egy semlegesben? -
#87591 valameddig olvasgattam azt is, aztán... nem tudom, érdeklődés hiányában elmaradt a folytatás?
szoktál dolgokat félúton abbahagyni? (film, sorozat, akármi)