97995
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ic3 m4n
    nem ettem még olyat

finom?
  • videobaby
    most egy türkiszzöld, kötött, rövid nyakú, sztreccs garbó és az egyik féltrapéz, földig érő szárú farmernaci, aminek van farzsebe és telótartója is.

tejfölös uborkasalátát szereted?
  • The Protector
    Egynek sem,youtube accountom sincsen.

Kedvenc ruhád?
  • ressy14
    Imádom, és a banánturmixot is :)

Hány csatornának vagy a feliratkozója youtube-on?
  • videobaby
    hemedisz-nek.

eperturmixot szereted?
  • ressy14
    Önmagában nem, tejföllel néha (évente egyszer) eszek egy kis tányérnyit belőle.

Kinek szoktad adni az adód 1%-át?
  • Fresh Duke
    Talán a Lidlben.

Szereted a paradicsomot önmagában?
  • videobaby
    állatsimogató :D
    a mostani tökéletesen megfelel: tiszta, csendes gépek vannak, kellő védőfelszerelés, normális főnök, jó a csoport, kényelmes munkakörülmények, tisztelet.

hol vásárolsz leggyakrabban?
  • chhaya #88142
    Amennyiszer csak szükségét érzem.

Mi / milyen számodra az ideális munkahely?
  • The Protector
    Borongós.

Hányszor mosol fogat egy nap?
  • videobaby
    maga a munkahely és a csoport is fontos. nem vállanék el akármit több pénzért sem. pont ezért döntöttem most amellett a hely mellett, ahol most vagyok és nem a másik mellett.

milyen az idő felétek?
  • The Protector
    Számomra legalább annyira fontos mint az,hogy milyen a munka.Egy szar melót pl elvállalnék szuper fizetésért.

Te?
  • videobaby
    spule, ez egy számforma, kímín=kémény,meg nem tudom még mik így hirtelen. de van sok.

ha munkát vállalsz, a pénz a legfőbb motiváció?
  • The Protector
    Hát,nem sok.Egyelőre várom az egyik munkám elfogadását amit pénteken csináltam.De ma sztem csak hömbölgés lesz,meg film nézés.Azt az F1-es filmet akarom megnézni amiben a Thor a főszereplő.Állítólag jó film.

Mondaz pár olyan szót ami a TE lakohelyedről,vagy megyédből származik.Tájszólásra,fura szavakra gondolok.Esetleg ha nem vagy inkognitóban a megyét is megírhatod.
  • Fresh Duke
    Itt már írtam: #88029
    Lehet nem láttad az illetőt, de biztos váltottál már vele pár szót. :D

Mai tervek?
  • The Protector
    Tördelek belőle.Egy 3-as sort letörök,majd azt is tördelem a kemezmben.Egyesével nem lehet a tábláról csücsök nélkül törni.
    Én még nem is láttam olyat aki beleharapott volna,nem is ismeek ilyet.

Kedvenc csokid?
  • Fresh Duke
    Huh, fogalmam sincs. Talán az, hogy San Andreas multiban bármely szerverre felléptem, ott mindenkit kipicsáztam. :D

Hogy szoktad enni a tábla csokikat? Tördeled, vagy úgy eszed, mint egy sima csokit?
  • Calver
    Baldur's Gate első részének első nekifutás, és ahogy összeállt szépen a történet kerek egésszé, zseniális.

neked?
  • The Protector
    Nem.

Életed legnagyobb játékos eredménye?
  • videobaby
    kulcs, pénztársa, zsepi, okiratok, toll, avonos számológépes mappa, teló, belépőkártya, pipereholmik, betét, hajcsat/gumi.

próbáltál már nagyítóval tüzet gyújtani?
  • Calver
    attól függően h hova szemüveg, napszemüveg és ezeknek tokjai, "vész-tűz" (avagy egy doboz gyufa), zsepi, kötél, síkosító, ásó, sokszor számológép, valami firkálásra fenntartott füzet, ha nincs rajtam kabát, cigi is oda megy, meg igazolványok

te?
  • The Protector
    Soha,nem szabad,most meg pláne nem.

A táskádban,hátizsákodban miket cipelsz magaddal ha mész valahova?
  • videobaby
    álmos nem igazán, inkább nyomott.
    miért nem kérsz meg egy unatkozó modit? azok tutira látják.

milyen gyakran kajálod túl magad?
  • Calver
    írni is akartam, h tőled a +1-et minimum delfinekkel ábrázolva várom
  • The Protector
    Nekem is ok,de sok delfin is legyen.
  • Calver
    adnék, viszont fejből tippem sincs h kell összerakni, Tarajos Sül meg nem lépett be egy ideje :C elő is akartam dúrni a cuccot web.archive.com-ról, de sg félúton letiltotta archiválást

istenes bekajálás után álmos leszel?
  • videobaby
    most nem várok semmit, játékot eleve meghagyom a játékmániás családtagjaimnak. nem is gondoltam, hogy csak ennyi a h.p. könyv lapszáma. a film alapján azt hittem, sokkal bővebb. lehet, neki kezdek, ha ennyire kampányolsz mellette :P
    (belegondolva, egy drakan2 jöhetne játékban :D)

adnál be pár kérdést a kérdésdobozos izébe itt a topikban?
  • chhaya #88123
    Munkahely téríti, év elején megkapjuk az egész évre valót bérletmennyiséget, úgyhogy nem szoktam venni.

Nekem tetszik... Az 1. rész 300 oldal sincs és egy elég középszerű mese... Most az 5. résznél tartok, ez már 750 oldal, és baromi nagyon fejlődött az írónő stílusa, olvastatja magát... Még mindig mese, de már a jobb fajta, komolyabb felhangokkal. Idáig láttam a filmeket is, de akkor elég semlegesnek éreztem, nem sokra emlékeztem belőle.

Várod most valamilyen könyvnek/filmnek/játéknak a megjelenését?
  • videobaby
    nagyjából igen, vagy azt hiszem, hogy igen.
    (tényleg jó? filmen láttam pár részét, az tetszett. )

szoktál buszbérletet venni?
  • chhaya #88121
    Harry Pottert (és ezzel kapcsolatban arra jöttem rá, hogy 1. egészen aranyos mese, 2. mérföldekkel jobb könyvben, mint filmen... a körülötte zajló felhajtást még mindig nem értem, de a feketelistámről lekerült).

Tisztában vagy a rád vonatkozó törvényekkel? Legyen az a Munka Törvénykönyve, Btk, akármi.
  • videobaby
    egy gépkezelési leírást a munkahelyen.

te mit?
  • videobaby
    nagyon is megfelel, mást nem szeretnék hg-nek.
  • chhaya #88118
    De, szerintem alszom is hamarosan.

Mit olvastál legutóbb?
  • chhaya #88117
    Részemről támogatva, az a kérdezős bigyusz pedig mindenképp jó lenne.
  • videobaby
    részt, mondjuk autóval.

nem vagy álmos?
  • Calver
    részt, minden költség fizetett luxushajón mondjuk. és 80 nap helyett legyen 80 év.

te?
  • The Protector
    Kérdésem:

Résztvennél föld körüli utazásban?Ha igen,milyen járművön?
  • The Protector
    A better call saul-ra leszek kíváncsi.

beelőztek
  • Calver
    hmmm... gyakorlatilag már minden amit vártam kezdett is

egyetlen kivétel kb True Blood utolsó évada, szóval akkor legyen az.

neked van valami ilyen?
  • Fresh Duke
    Leginkább a jellegzetességeikről. Van, akit a járásáról, van akit a kutyájáról (már ha Nála van :D), van akinek a kabátját szúrom ki könnyedén. Ezekkel általában előbb felismerem a másikat, mint ő engem. (Kivéve, amikor gipszben és pólóban vagyok.) Az arccal kicsit nehezebb dolgom van, ha nincs nálam szemüveg. Illetve, mostanában szimpla intuíció alapján ismerem fel őket.

Egy sorozat, aminek várod az új évadját? (És mondjuk idén jön.)