Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gmail. Már amikor használom; havi 1x elolvasom a leveleket, és annyi.
A Red címû filmet láttad?
A heavy cost. I pay it gladly.
"The trees move. Do you not see it?"
nem, nincs annyira bajom senkivel, mint neked, hogy állandóan ezt is, azt is el akarjam kerülni, vagy nagy vagányul meg akarjam verni, mert elszerette a kedvesem. de ahogy látszik hamar túl vagy a nagy szerelmeiden.
(befejezed a beszólogatást, mert akkor én is. ok?)
mennyire vagy társasági ember?
Minden nap hallok/olvasok valami random/érdekes dolgot. Tegnap például a varánuszokról olvastam. (Amúgy, hogy lehet egy állatnak olyan nevet adni, hogy ánusz?)
Hogy valami érdekes legyen: A varánuszok képesek szûznemzésre, viszont így csak hím utódot képesek világra hozni. Náluk a nõsténynél van kétféle kromoszóma, és a hímnél egyféle. (Különben nehéz lenne nõsténynek egyedül hímet összehozni. 😄) És épp ezért is lehet csak hím utód, mert így vagy XX vagy YY lesz, és mivel az YY
#86172: Én is attól tartok... 😄
Még egy érdekesség, de volt már, és nem friss: #85140
#86174: Szép. A gömb alak várható volt, a kék színt nem tudtam. (A napom meg... vicces volt.)
Filmnézés, sakk, egyéb.
Ha egy olyan ismerõst látsz meg az utcán, akit nem akarsz látni, hajlamos vagy kerülõvel menni?
lefagyott a kezem ablakpucolásnál, nem is csináltam meg az egészet. eljött barátnõm, lementem a tescoba. hangulatilag kicsit melankólikusan, de ez a nyomi szürke idõtõl van.
esti program?
Hogy telt eddig a napod?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Tessék pozitívan hozzáállni, a kórházban rendberakják a kezed!
Tudsz valami érdekességet, amit nemrég olvastál / hallottál?
(Én meg megyek kórházba megint, hurrá.)
Este lenne kedved 1-2 meccshez?
Milyen gyakran fordulsz meg Plázában vagy hasonló nagyobb bevásárló-komplexumban?
Mit szólsz ahhoz, hogy Wawrinka nyerte az Australian Open-t?
★★★★★
How are you?
★★★★★
mész ma valamerre?
ha brutálisan (értsd mondjuk seggrészegen, kádban, oldal lelógó fej szinten) elalszod a nyakad, mennyi idõ alatt áll helyre?
jelnyelvet könnyen megtanulnád?
Könnyel elalszol mikor lefekszel?
#86153: Olyan önkényes igazságosztó szívesen lennék. (Mint mondjuk Batman.)
#86151: Amikkel eddig játszottam azok jórészt igen. Sajnos PC-re elég kevés van.
Számítottál rá, hogy Batman megjelenik ebben a kommentben?

nem, mindenki védje meg a saját igazát, más ne kontárkodjon bele. amúgy is, ki vagyok én, hogy bárkit is ítéljek? (véleményem van, el is mondom, de nem törvénykezek)
a paradicsomtól nem ég a gyomrod?
te?
és beelõztek
#86146 nem rólad volt szó, hanem chhaya-ról calver kommentjében.
szívesen tetszelegnél igazságosztóként?
Off: És tényleg. Amúgy, ne is mondd... <#gonosz1>#gonosz1>
Verekedõs játékokat szereted?
neked?
off: nekem még részeg sms fordítós privátokból (csilisbab?) van meg a neved <#bohoc>#bohoc>
#86144: Tényleg leírtam a keresztnevem, noha nem én voltam az, aki agyonreklámozta azt.
Ki szokott repedezni a szád?
nem játszok velük, de odanézek, ha játszanak vele, meg ha segíteni kell a megoldásban esetleg az is megy.
autós játékok nem unalmasak?
szereted lövöldözõs mókákat?
#86140: szerintem itteniek közül csak chhaya meg én vagyunk olyan elvetemültek, h nem osztottuk meg minden nagyérdemûvel... legalábbis hirtelen csak az róla nem ugrik be név.
kipróbálod?
#86139: eh. leginkább unom magam, semmi szórakoztató játékkal nem játszottam már hetek óta
#86140: most ülök itt a gép elõtt, egy ujjal a számban (mert nincs kedvem kimászni tükörhöz), és ha bárki látna, teljes idiótának nézne... de tudom.
és szerencsére beelõztek, mert semmi kérdés nem jut eszembe... de ha mégsem: tudsz ajánlani valami jó játékot idõelbaszásra?
#86139: Az aláírásom tükrözi.
Képes vagy U alakot formálni a nyelveddel?
én 6-ot. nem tudom, miért.
#86136 nagyon.
kedélyállapotod milyen?
#86136 Eléggé, de nem annyira, mint régen.
#86137 Nem is tudom, kb. 5-6-ot. 😄 Tanultam gépírást, de félúton lemaradtam, és nem volt kedvem gyakorolni, amikor pötyögni helybõl gyorsabban megy. 😞 Csak hát hibásabban is.
Mi a keresztneved?
te?
off: azért imádnivaló, h egy morbid viccel mennyire meg lehet fagyasztani az egész topicot <#gonosz1>#gonosz1> (most nem tudom, h titkon büszke legyek magamra, vagy iszonyodjak)
átlagtól gyorsabban, de hibásan is. meg szerintem a kezem bénázza el a betûsorrendet pl. kettõsbetûknél. pedig tanultam digit. írást.
hány ujjadat használod gépelés közben?
és akkor legyen kérdés is... gyorsan gépelsz? (legyünk relatívak, nem kell "szó per perc", amíg valaki nem olyan mint a villám - avagy néha lecsap - az már megfelelõ)
#86131: nem erre gondoltam, hanem ugyanolyan morbidságú viccek, csak péniszmentes kiadásban. példának.... nem találom már a képet, de gyakorlatilag ez volt, alatta "i'm gonna menstruate on everything you love" felirattal, amitõl instant csöppet hátrább csúsztam székestõl <#vigyor1>#vigyor1>
beelõztek