Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
#86180: Nem nekem lesz, csak valaki érdeklõdött.

Gmail. Már amikor használom; havi 1x elolvasom a leveleket, és annyi.

A Red címû filmet láttad?

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
nem állunk olyan kapcsolatban, hogy tudd.

mit fogsz vacsizni?

Calver
ejjmá' na.

#86176: na és bolygónak?

milyen levelezõrendszert használsz?

"The trees move. Do you not see it?"

Fresh Duke
Picit sem.

A lakcímed még a régi?

videobaby
tartsd meg a véleményed magadnak, nem érdekel, hogy téged mi érdekel.
nem, nincs annyira bajom senkivel, mint neked, hogy állandóan ezt is, azt is el akarjam kerülni, vagy nagy vagányul meg akarjam verni, mert elszerette a kedvesem. de ahogy látszik hamar túl vagy a nagy szerelmeiden.
(befejezed a beszólogatást, mert akkor én is. ok?)

mennyire vagy társasági ember?

Fresh Duke
#86173: Jujj, de érdekes. Nem.
Minden nap hallok/olvasok valami random/érdekes dolgot. Tegnap például a varánuszokról olvastam. (Amúgy, hogy lehet egy állatnak olyan nevet adni, hogy ánusz?)
Hogy valami érdekes legyen: A varánuszok képesek szûznemzésre, viszont így csak hím utódot képesek világra hozni. Náluk a nõsténynél van kétféle kromoszóma, és a hímnél egyféle. (Különben nehéz lenne nõsténynek egyedül hímet összehozni. 😄) És épp ezért is lehet csak hím utód, mert így vagy XX vagy YY lesz, és mivel az YY invalid érvénytelen nem összehozható, azok nem fejlõdnek ki.

#86172: Én is attól tartok... 😄
Még egy érdekesség, de volt már, és nem friss: #85140

#86174: Szép. A gömb alak várható volt, a kék színt nem tudtam. (A napom meg... vicces volt.)

Filmnézés, sakk, egyéb.

Ha egy olyan ismerõst látsz meg az utcán, akit nem akarsz látni, hajlamos vagy kerülõvel menni?

videobaby
ez tök jól néz ki 😄 nekem is új és tetszik 😊
lefagyott a kezem ablakpucolásnál, nem is csináltam meg az egészet. eljött barátnõm, lementem a tescoba. hangulatilag kicsit melankólikusan, de ez a nyomi szürke idõtõl van.

esti program?

chhaya
Számomra az volt a legutóbbi érdekesség, hogy a súlytalanság állapotában a gyertya lángja kék színnel és gömb alakban ég. Errõl eddig sosem hallottam.

Hogy telt eddig a napod?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
tudok, de titok 😊

te, amit meg is osztanál?

chhaya
Aha játszhatunk majd. 😊

Tessék pozitívan hozzáállni, a kórházban rendberakják a kezed!

Tudsz valami érdekességet, amit nemrég olvastál / hallottál?

Fresh Duke
Plázában olyan évente 1x. Tescoban kb havi 1x. Az Interspárnak van hasonló komplexuma itt, mivel elég közel van, ott elõfordult, hogy egy héten többször is.
(Én meg megyek kórházba megint, hurrá.)

Este lenne kedved 1-2 meccshez?

chhaya
Munka, este fõzõcske, ennyi a fix.

Milyen gyakran fordulsz meg Plázában vagy hasonló nagyobb bevásárló-komplexumban?

Fresh Duke
Semmit.

Holnapi program?

videobaby
igen 😊

mit mondott a doki?

Fresh Duke
Nem tudom.

Ebédeljek?

videobaby
annyira semmit, hogy azt sem tudom miaz/ki õ 😄

mit ebédelsz?

Jól.

Mit szólsz ahhoz, hogy Wawrinka nyerte az Australian Open-t?

★★★★★

videobaby
I'm sad . (due to weather)
(egy korai virág a téltemetõ te 😄)

te hogy vagy?

A tavaszt?

How are you?

★★★★★

videobaby
nyugisan és melankólikusan.(hülye idõjárás tuti)

tudod mit hívnak téltemetõnek?

Fresh Duke
Orvoshoz.

Hogy érzed Magad?

videobaby
rég volt már olyan, masszázzsal pár napig vállból fordulós volt. aztán oldódott a görcs. nem részegség miatt sikerült, csak bénán volt a párnám.

mész ma valamerre?

Calver
tippem sincs, ennyit tudod jelnyelven. (kontextussal, én visítottam rajta)

ha brutálisan (értsd mondjuk seggrészegen, kádban, oldal lelógó fej szinten) elalszod a nyakad, mennyi idõ alatt áll helyre?

videobaby
pár perc elég hozzá. ha rágódom valamin, akkor pedig 2-3 óra is kell.

jelnyelvet könnyen megtanulnád?

Fresh Duke
Ha a legújabb filmeket vesszük, akkor picit sem.

Könnyel elalszol mikor lefekszel?

videobaby
igen 😄 jó ez a szmájli 😄

pókember meg sem közelíti batmant?

Fresh Duke
Nem, nagyon is szereti a paradicsomot.

#86153: Olyan önkényes igazságosztó szívesen lennék. (Mint mondjuk Batman.)

#86151: Amikkel eddig játszottam azok jórészt igen. Sajnos PC-re elég kevés van.

Számítottál rá, hogy Batman megjelenik ebben a kommentben?

videobaby
filmekben ja, de mindent ki is bírnak kis kínlódás után 😄 (mmint arcbeverés)
nem, mindenki védje meg a saját igazát, más ne kontárkodjon bele. amúgy is, ki vagyok én, hogy bárkit is ítéljek? (véleményem van, el is mondom, de nem törvénykezek)

a paradicsomtól nem ég a gyomrod?

Calver
kicsiny "törvények > józan ész" típusú társadalmunkban szar igazságosztó lenne belõlem, mert én az utóbbit preferálom <#fejvakaras> plusz az igazságosztóknak lépten-nyomon beverik az arcát, ez annyira nem szimpatikus

te?

Calver
ööö... fighting force-al annak idején elképesztõ mennyiségû idõt elbasztam, de azon kívül nagyon kevés jön be.

és beelõztek

videobaby
azokat igen. sokat játszottunk pl. tekkennel, meg dead or alive-val.

bejövõsek?

videobaby
nekem eléggé. nem kireped, de cserepes kissé.
#86146 nem rólad volt szó, hanem chhaya-ról calver kommentjében.

szívesen tetszelegnél igazságosztóként?

Fresh Duke
Néha rájön, de szerencsére elég ritkán.

Off: És tényleg. Amúgy, ne is mondd... <#gonosz1>

Verekedõs játékokat szereted?

Calver
régebben szokása volt, mostanában nem, még ki sem száradt igazi legnagyobb télvíz idején sem... és ez így belegondolva eléggé furcsa.

neked?

off: nekem még részeg sms fordítós privátokból (csilisbab?) van meg a neved <#bohoc>

Calver
FlatOut-on kívül? de.

és beelõztek

Fresh Duke
Nem mindegyik.

#86144: Tényleg leírtam a keresztnevem, noha nem én voltam az, aki agyonreklámozta azt.

Ki szokott repedezni a szád?

videobaby
(pedig pont itt írta meg a nevét régebben.)
nem játszok velük, de odanézek, ha játszanak vele, meg ha segíteni kell a megoldásban esetleg az is megy.

autós játékok nem unalmasak?

Calver
cod-ok hidegen hagynak, meg általában minden, ami történt elmúlt évtizedben FPS-ekkel <#fejvakaras> (kivéve Call of Juarez sorozat, azok még mindig kurvajók)

szereted lövöldözõs mókákat?

#86140: szerintem itteniek közül csak chhaya meg én vagyunk olyan elvetemültek, h nem osztottuk meg minden nagyérdemûvel... legalábbis hirtelen csak az róla nem ugrik be név.

videobaby
amivel a család egy része játszott, az a cod ghost. szerintem pont olyan, mint a többi lövõs, de az összes ffinak tetszik.

kipróbálod?

Calver
#86138: az az, mind igazi kuriózum, és általában zseniálisak <#alien>

#86139: eh. leginkább unom magam, semmi szórakoztató játékkal nem játszottam már hetek óta

#86140: most ülök itt a gép elõtt, egy ujjal a számban (mert nincs kedvem kimászni tükörhöz), és ha bárki látna, teljes idiótának nézne... de tudom.

és szerencsére beelõztek, mert semmi kérdés nem jut eszembe... de ha mégsem: tudsz ajánlani valami jó játékot idõelbaszásra?

videobaby
van, aki nem? (2:1)

Fresh Duke
Calver nem oszt meg ilyen információkat a közérdemûvel. <#gonosz1> (Az enyémet meg szerintem már tudod.)

#86139: Az aláírásom tükrözi.

Képes vagy U alakot formálni a nyelveddel?

videobaby
legyél büszke 😄 ez a kategória pont erre van. a menszeszes gofri viszont megnevettetett 😄
én 6-ot. nem tudom, miért.
#86136 nagyon.

kedélyállapotod milyen?

chhaya
#86133 Ja értem... Akkor ilyenekre gondolsz, ugye? Én anno ettõl dobtam egy hátast, nagyon jó. 😄 De ez is amit írtál, jajjj. 😄

#86136 Eléggé, de nem annyira, mint régen.

#86137 Nem is tudom, kb. 5-6-ot. 😄 Tanultam gépírást, de félúton lemaradtam, és nem volt kedvem gyakorolni, amikor pötyögni helybõl gyorsabban megy. 😞 Csak hát hibásabban is.

Mi a keresztneved?

Calver
általában hét, kisujjak nyugiznak, jobb hüvelykujj szintúgy, ballal nyomom szóközt

te?

off: azért imádnivaló, h egy morbid viccel mennyire meg lehet fagyasztani az egész topicot <#gonosz1> (most nem tudom, h titkon büszke legyek magamra, vagy iszonyodjak)

Fresh Duke
9-et.

#86124: Csak idõ kérdése.

Mennyire vagy hajlékony?

videobaby
értem, rendben 😊
átlagtól gyorsabban, de hibásan is. meg szerintem a kezem bénázza el a betûsorrendet pl. kettõsbetûknél. pedig tanultam digit. írást.

hány ujjadat használod gépelés közben?

Calver
off: én érteni értettem, azért is próbáltam #86130-t úgy írni, h legkevésbé sem célozzon az ellenkezõjére, de néha azért szövegben ilyet nehéz kifejezni. meg azt leírni, h "elismerésem, h bár sértõnek vehetted volna személyes okokból az egyik legundorítóbb viccet, amit valaha ember papírra vetett, ezzel potenciális piszkálva mások csõrét, mégsem tetted ezt" eléggé... érdekes. na érted.

és akkor legyen kérdés is... gyorsan gépelsz? (legyünk relatívak, nem kell "szó per perc", amíg valaki nem olyan mint a villám - avagy néha lecsap - az már megfelelõ)

Calver
nem, nem vagyok oda versekért.

#86131: nem erre gondoltam, hanem ugyanolyan morbidságú viccek, csak péniszmentes kiadásban. példának.... nem találom már a képet, de gyakorlatilag ez volt, alatta "i'm gonna menstruate on everything you love" felirattal, amitõl instant csöppet hátrább csúsztam székestõl <#vigyor1>

beelõztek

videobaby
nem sértõdtem meg, csak felkavart viszont elismertem, hogy a kategóriájában no1. értve?
#86128 tényleg nem tudhatta, nincs is gond.
#86131 walesi bárdokat pl. bármikor-

te?