98419
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• videobaby
    akkor kérdés:
    milyen típusú mosógéped van?
  • Fresh Duke
    Kedv- és helyzetfüggő. Suliba például mindig a legrövidebb úton megyek, mert még így is kések általában 5-10 percet. :D

Beelőztek.
  • videobaby
    megszokottat szeretem. akkor nyugodtan mélázhatok, visz a lábam magától.

te?
  • chhaya #88529
    Nemtom, nem szeretek "leg..." dolgokat kiválasztani.

Egy adott helyre mindig ugyanazon az útvonalon mész, vagy szeretsz változtatni?
  • Fresh Duke
    6 betű. Az egyik leggazdagabb, legtöbb hatalommal bíró ember a világon, aki titokban egy önbíráskodó igazságosztó, aki azzal tölti az éjszakáit, hogy pusztakézzel veri agyon a bűnözőket.

Mely volt életed legboldogabb pontja?
  • The Protector
    Soha nem szktam kutakodni,viszont presztizsből gyakran lopkodok jelszavakat.Mindenkinek tudom a jelszavait mindenhova,de soha nem olvasok el semmit.Ez magánszféra és gusztustalan dolog elolvasgatni más leveleit.Csúnya dolog.

Egy facebook csoport aminek tagja vagy?
    Ha nincs facebookod:Ki az a filmszereplő,kitalált személy aki a legjobban hasonlít rád jellemben.
  • videobaby
    volt rá példa, hogy papírt találtam mosás előtt zsebben, megnéztem mi az, hát nem épp rám tartozott a dolog, nem olvastam végig. akiknek tudom a mailját, azoknak nem a privátját olvasom, hanem a hivatalos részét. direktbe nem túrok zsebekbe, meg mit tudom hol még. ha tudni akarok valamit, inkább kérdezek. nem vagyok zugdetektív.

te?
  • chhaya #88525
    #88523 Előfordult néhányszor.

#88524 Van benne valami.

Szoktál kutatni más holmijában, ha nincs lebukásveszély? (pl. véletlen bejelentkezve maradt mail-fiókban leveleket olvasgatni, ilyesmik)
  • videobaby
    univerzálisan mindenkire:
    eze

tetszik?
  • videobaby
    nem, mert minek, ha én magam jöttem rá, hogy marhaságot beszéltem. ha más világít rá, akkor sem.
    (babonán alapul, biztos ismered te is, de mára tényleg illendőségből tesszük. :) idegesít is kicsit, hogy valaki eltüsszenti magát a részlegemben és 11 nő kívánja egészségére. ha napi 20x, akkor annyiszor. pedig tök taknyos az illető, messze nem egészséges.)

voltál már olyan helyzetben, hogy véletlen is hallottál valamit, amit nem kellett volna?
  • The Protector
    Nem.Csak egy igazán okos ember képes megváltoztatni a véleményét.Ehhez intelligencia kell.

Jellemezz egy képpel egy általad kiválasztott aktív tagot a kommentjei alapján.
  • chhaya #88521
    Persze, de szerintem ez illem, nem babona.

Akkor is kiállsz a véleményed mellett, ha már rájöttél, hogy nincs igazad?
  • videobaby
    max az, hogy tüsszentéskor egészségére kívánom az illetőnek.

te is?

• chhaya #88519
    Ritkán látok, egy esetben emlékszem rá, hogy kívántam is valamit... Az megvalósult.

Van valamilyen babonád?
  • videobaby
    van 4 olyan barátom/barátnőm, akik mellett mindig, minden körülmények között, csak mert róluk van szó. a többinél kb úgy, ahogy kedvem tartja, de azért valamit biztos tennék. (ugrómókus :D)

ha hullócsillagot látsz kívánsz valamit?
  • Calver
    utóbbi, nem vagyok kis ugrómókus, ha teszem azt valaki magának csinál szart, takarítsa is fel egymaga.

te?
  • videobaby
    átvitt értelemben igen.

minden esetben kiállsz a barátod mellett, vagy hagytad már kaksiban?
  • Calver
    szeretek, de inkább a kifacsartabb verzióikat vagy elbaszottabb szólásokat.

jól tudsz nyávogni?
  • videobaby
    megválogatva.

mivel megválaszotlad a kérdést, ezért új kérdés.
    szeretsz közmondásokat használni beszélgetések közben?
  • videobaby
    maiak közül gackt, régiek közül nem is tudom. schopin talán.

neked?
  • Fresh Duke
    Nehéz lenne egyet kiválasztani.

Szereted a klasszikus zenét?
  • Ic3 m4n
    yep

kedvenc zeneszerző?
  • videobaby
    a macskafélék, egyes madarak, farkasfélék a toplistások. és néhány félmajom, maki, mert nagyon aranyosak, meg a mókusok.

vacsiztál már?
  • Fresh Duke
    Hmm. Talán a nők. (No offense.) Illetve, a macskák. (Kicsik, nagyok egyaránt.)

Vacsoráztál már?
  • chhaya #88508
    Nagyjából igen.

Melyikek a legszebb állatok a világon szerinted?
  • videobaby
    általában.

tisztában vagy az értékeiddel? (tulajdonságok)
  • videobaby
    amelyiket adott pillanatban eszem. mindegy a tölteték, de a túrókrémes talán, ha nagyon döntenem kellene.

neked a kedvenced?
  • Fresh Duke
    A nutellás és a baracklekváros.

Ha át akarsz kelni a zebrán gyakran elengednek az autósok?
  • chhaya #88504
    A mai nap ilyen szempontból semleges.

Melyik a legfincsibb palacsinta?
  • videobaby
    valahogy viszem a prímet mindig, pedig nem is akarom. megesik az is, hogy csak csendes megfigyelő vagyok és azzal tök jól érzem magam.

megérte.

neked?
  • Fresh Duke
    Én leginkább az 1 személyből álló társaságokat kedvelem. Ott nem bánom, ha a másik figyelme rám szegeződik. Amúgy meg, inkább megbújok az árnyékokban.

#88499: A kérdés az akart lenni, hogy: "Megérte ma felkelned?" És legyen is ez akkor a következő kérdés.

Megérte ma felkelned?
  • chhaya #88501
    Hát ez elég relatív... A hozzám hasonló humorérzékkel rendelkezők igen, a nagyon eltérők nyilván nem.

Szeretsz a társaság középpontjában lenni?
  • videobaby
    értelmes kérdésre értelmesen feleltem, de volt pár idétlen is, azok miatt nem.

jó humorúnak tartanak?
  • Fresh Duke
    (Azért röviden említsük meg, hogy játékokban elég híres vagyok a sasszememről. (Nem mintha élőben nem lennék az. ))
    Íjjal nem nagyon vagyok kibékülve, mert nagyon ritkán (2 évente 1x) kerül a kezembe, ezért nincs benne szinte semmi gyakorlatom. Egyéb lőfegyvert se fogtam a kezemben már jó pár éve... Viszont kosárlabdával, alumíniumgalacsinnal, stresszlabdával és rágóval általában mindig célba találok. Illetve, a lyukérzékem is elég jó.

Megérte ma felelned?
  • videobaby
    igen, nem megy 8-as körön kívülre.

te?
  • chhaya #88497
    Igen, és a végsőkig megnehezítem ezzel a begyógyulását.

Jól célzol? IRL, nem játékban.
  • Fresh Duke
    Ez csak egy szó; számomra nincs jelentése.

Ha van valami sebed, szereted tapogatni, piszkálgatni?
  • chhaya #88495
    Alapvetően igen, ami fontos, az minden rendben van.

Te?
  • The Protector
    A boldogság.Egyértelmű.

Boldog vagy?
  • Fresh Duke
    Azt se tudom, hogy mi lesz 5 nap múlva.

Mi az élet legnagyobb szépsége?