97995
-
#88350 na, pl a főtéri korcsolyapálya. szerintem baromi randa lett, nem tudom mit esznek rajta.
nekem is volt, mert a hülye anesztezes túlaltatott. hiába mondtam, hogy nekem átlagtól kevesebb kell. kishíján nem tudtak felébreszteni és majd 1 napig nem tisztult ki belőlem az, aminek 3 órán belül oldódnia kellett volna.
neked mi ilyen dolog van, amit te nem értékelsz úgy, mint a többiek?
-
#88349 Nem volt még szerencsére.
Mi olyan dolog van, amiért a körülötted levők odáig vannak, de nem tudod megérteni, miért? -
#88348 Igen,kórházban.Kicsit meg is haltam,már félig a túloldalon voltam
Neked? -
#88347 Csak ha lassan mondom. :D
Harry Potter következő része, két Salvatore könyv és Harper Lee, aki nem volt a listán.
Volt már halálközeli élményed? -
#88346 nem, mert összeakad a nyelvem :D eleve lassú beszédű vagyok, de azt tudom gyorsan is csinálni :D
(milyen könyvet kerestél?)
jól szoktak a nyelvtörők sikerülni neked? -
#88345 #88342 Ilyenkor rá szoktam vágni, hogy "ügyes vagy és büszke vagyok rád", függetlenül attól, hogy ki mit mond... Főleg, amikor nem tudom, miről van szó pontosan. :D
Szoktam figyelni őket, ha már ott császkálnak körülöttem, de főleg csajokat (haha) és ruha-cipő-hajviselet ötletek gyűjtök. Illetve a hajléktalanokat lesem, és pucolok arrébb, ha meglátok egyet.
#88343 Kellemesen... Nyugi volt a munkában, könyvtárban megtaláltam azt, amit kerestem, itthon is minden szép és jó.
Szoktál hadarni? -
#88344 amekkorát elbírsz :D gratula :D -
#88343 óhatatlanul is. bár leginkább nem őket figyelem, inkább csak lesek ki a fejemből és erre a mozgás pont jó eszköz. valamit nézni kell... de azt nem tudnám megmondani, ki mit csinál, ha nem túl kirívó dolog (pl megüti a gyerekét, vagy valami hasonló).
hogy telt a napod?
-
#88342 ööö... annyira nem, nagyon unatkoznom kell ahhoz, h elemezni kezdjem a körülöttem lévőket
te?
alternatív kérdés: mekkora e-peent lengethetek, ha ma eddig tagpro-ban 12 játékból 10-et megnyertem, és tettem ezt zsinórban? -
#88341 Ha jönne a komplett családom és az összes ember, akit amúgy szeretek a közelemben tudni... :D Amúgy nem szívesen, de a nonstop nyarat itt helyben támogatom.
Szoktad az utcán csak úgy (pl. buszra várás közben) az embereket figyelni? -
#88340 valami kellemes hőmérsékletű és kulturálisan hozzám közel álló helyre ezer örömmel, mert a tököm tele van már a téllel és a hideggel
te? -
#88339 Van egy aranyos pici anyajegy a járomcsontomon.
Elköltöznél külföldre véglegesen? -
#88338 persze.
van anyajegy/szemölcs az arcodon? -
#88337 igen.
te? -
#88336 yup, de jobb szeretem eredeti helyén tartani
#88332: azt hiszem az lesz a nyerő, trailer jónak tűnik
The Protectornak: hogy tetszik az új topicszabályzat?
mindenkinek: látogatsz sg-n kívül másik fórumot? -
#88335 Nem,csak adtam.
Te adtál már vért? -
#88334 Csak egy dologra vágyom. De az... nem számít...
Kaptál már vért? -
#88333 Szombat.
Ha három kívánságod lenne, mint kívánnál? -
#88332 Én mindig a kedvelt színészes dolgokra voksolok. Sokszor nem egyezik az ízlésem az átlagéval, illetve ritkán csalódik az ember a kedvenc színészeiben.
Melyik a kedvenc napod a héten? -
#88331 Néha igen, de ez elég ritka.
Nekem általában azok a filmek szoktak bejönni, amik valós történeten alapszanak. A könyv adaptációk se szoktak általában rosszak lenni. De például egy Alkonyatot akkor se néznék meg, ha vallatni akarnának...
Off: Az olvasásról alkotott véleményem.
És valaki beelőzött. -
#88330 van h igen, és ki is rakom, vagy h csak felkapok valamit a földön/fotelon lévő ruhakupacból
mit nézzek inkább, rommá istenített filippínó akciófilmet (On the Job) vagy szex-shopos komédiát általam nagyon kedvelt színészekkel (Cusack, Emma Roberts)? -
#88329 Ja, mondjuk ez is igaz, nagyon sok jó könyvet csúful elcsesznek a megfilmesítéskor... Egyszerűen egy több száz oldalas szövevényes cselekményt nem lehet bezsúfolni másfél órába úgy, hogy azt a történet ne szenvedje meg. :| Pl. a Golden Compass akkorát bukott, hogy a többi részét le sem forgatták, a könyv trilógia viszont baromi jó.
6:40-kor kelek.
Előre megtervezed, hogy milyen ruhát veszel fel másnap? -
#88328 nincs, mindenevő vagyok
#88326: még tippem sincs
#88325: nekem egyetlen bajom, h csomószor könyvadaptációknál a levegőben lóg egy rakás szál... pl Filth-ből is sok helyen baromira hiányzott háttérinfó (ami tvtropes alapján könyvben benne volt), vagy It's Kind of a Funny Story (ami mellesleg ki-be-baszottul jó) is rendelkezett egy rakás kidolgozatlan szállal... mindkettőnél menet közben sikerült rájönnöm, h ja mert h ezek könyvadaptációk.
és kisregényírás közben beelőztek -
#88327 jó, kinget a süketnéma-vak is kiszúrja :P
nyálcsurgós-könnyes vackokon, poreszen kívül nem bánok semmit. a sci-fi-fantsy eléggé tudom szeretni. meg amiben állati szereplők is vannak.
#88326 ?
-
#88326 moly
tess pl.
nem, mert eléggé átírogatják. inkább csak utána szokott olyan sejtésem lenni, hogy mintha...aztán rákeresek, vagy inkább megkérdezek valakit, mert lusta vagyok dúrni a netet.
mikor tervezel kelni holnap? (ma-.-)
-
#88325 Nem hivatalos infó, csak saját tapasztalat... Ha látok valami jó filmet, az jó eséllyel már régebben megjelent könyv formában... Előfordult már nem egyszer, hogy kiszúrtam filmnézés közben a könyv íróját, pedig nem olvastam előtte az adott könyvet, csak olyan jellegzetes volt a stílusa (Stephen King :D).
Mi a kedc műfajod filmek terén? -
#88324 nem vágom őket, és az indiánokat amúgy is megöli az... ööö... valamilyen himlő, nem jut eszembe most a neve.
#88320: ez az infó honnan?
észre szoktad venni filmnézés közben, ha az aktuális film könyvadaptáció? (feltételezzük, h úgy ülsz le elé, h ezt nem tudod) -
#88323 én a nevemet tudtam "leírni", de inkább csak az alakzatokat figyeltem meg. én is a suliban.
melyik indiántörzshöz tartoznál, ha választhatnál? -
#88322 Nem, a suliban tanultam meg.
Te? -
#88321 ha pontozásra gondolsz ilyen-olyan filmes portálokon, akkor igen. de az is tény, hogy a nekem tetsző filmek előbb tényleg könyvben voltak. (így is igen :D)
tudtál írni/olvasni, mielőtt iskolába mentél volna?
-
#88320 Ritkán, de szoktam.
Tudtad, hogy a legtöbb jó filmet könyv alapján készítik? -
#88319 szoktam, nálunk manhattan van, nagyon fincsi.
(első 50 randi szuper film tényleg. engem az lepett meg, hogy ott nem buggyant alakot játszik)
a dogmát még nem is láttam. jónak néz ki.
természetfilmeket szoktál nézni?
-
#88318 van... egy. mégpedig a Dogma. legalábbis én ennyit tudok. egyesek szokták emlegetni még az Alien-t, de... Ripley karaktere lehet h sok segget szétrúg, de háromdimenziósnak nevezni erős túlzás.
egyetlen jó Adam Sandler film pedig... Az 50 első randi. amin mai napig meg vagyok döbbenve, mármint h AS és jó.
kérdésnek meg maradjon a gyorséttermes -
#88317 kb 1-et sem :) van olyan? ja de. a lady chatterly szeretője, vagy az anna karenina. (lehet, hogy rosszul írtam azt a hülye nevet, de lehet, hogy nem).
én bírom sandlert, szerintem minden filmje jó :D neked melyik az az 1?
másnak kérdés: szoktál gyorsétkezdében enni?
-
#88316 sorban a filmek? az x2 meg amelyiknek két része van... és az ok annyi, h Adam Sandler-nek egy jó filmje van, azt leszámítva minden szerepe... brrr.
hány filmet tudnál mondani így hirtelenjében, ahol a főszereplő nő nemű, és egy kidolgozott, három dimenziós karakter? -
#88315 nem szoktam.
"igen, igen, szerencsére nem x2, sajnos igen" ezt e :D mi igen nem2x:? -
#88314 nem, csúcson működik a beleélésem/gondolkodás kikapcsolása, úgy az ember nem akar horrort nézni. legalábbis jó horrort nem, szart meg amúgy sem akar.
tvtropes-t szoktad olvasgatni?
#88312: melyik ezt? -
#88313 nézd meg a nagyfiúkat is, tényleg szuper :) -
#88312 ezt részletezd már :D -
#88311 igen, de sosem nézem egyedül és mindig fel van kapcsolva a kislámpa hozzá :D mondjuk, sokszor előre tudom mi lesz, de azért a zenei aláfestés baromi jóra szokott sikeredni. inkább az hat meg :D
te?