Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio
és 1,2m átmérõ az alsó -.-

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
beelõztééé ^^

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
már nem

hány m^3 hó kell egy 180cm-es hóemberhez ha az alsó gömbje kb 12,3m átmérûjû és 2m-ént csökkent az átmérõje. És 3 szintes ^^

Fresh Duke
Nem tudom, egy ideje nem nagyon járok ki, és általában a függönyt se húzom el.

Mit érzel most?

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
nem tudom. a valós életem egy részét is virtuálisan bonyolítom.

süt a nap?

Kontrakcio
nehiszem

napi szinten a virtuális/valódi életed aránya?

videobaby
nem 😄

kellene?

Én nem jártam még.

Az SG rabja vagy? 😊

★★★★★

videobaby
igen, talán 3x.

neked tetszett?

Akkor nem sok.

Jártál már a parlamentben?

★★★★★

videobaby
ha úgy érted, hogy agyalok-e valamin, akkor igen. sokszor nem kapcsolódnak az álmaim ahhoz, amin ép gondolkodtam.

mi értelme van megválasztani egy pártot, ha aztán szidja a választópolgár, amire pont õ szavazott?

Kontrakcio
nincs más választásom , még megválogatni sem tudom

te elõre betöltöd lefekvés elött az álmaidat?

videobaby
igen, de 5-7 óra is elég.(jó éjt 😊)

szeretsz álmodni?

Fresh Duke
Most.

Szeretsz aludni?

videobaby
ne menj olyan korán, úgyis tuti a 2-3 óra 8legalábbis felénk)
#86318 azt tudom, hogy nagyon jó játékos vagy 😊
holnap csak a házi munka a fíx és le kell menni mamázni kicsit.
#86319 szeretek nyerni 😄 ha nem, akkor nem dõl össze a világ 😄

mikor tervezel lefeküdni?

Fresh Duke
El kéne mennem laborba... De ráér az pénteken is.

Mikor kelnek a nyugdíjasok?
Avagy, ha 7-kor nyit a labor, mikorra menjek oda, hogy ne kelljen 2 órát sorba állnom?

Calver
ehhe, igen, én is inkább gépelési lustaság okán hagytam rá <#idiota>

rohangálás, aztán pénteken is, aztán... gyááá

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
az, h jó móka legyen. sokszor ehhez elég a részvétel is, de aki azt állítja, h nem szórakoztató néhanapján másoknak átvitt értelemben egy új segglyukat csinálni, az szimplán hazudik.

beelõztek

Fresh Duke
A részvét, mivel úgy sem számít. (De azért gyõzni jobb. (Fõleg, ha tétje van. 😄))

#86316: GTA San Andreas multiban nem találkoztam még játékossal, aki képes lett volna 1v1-ben legyõzni, akármilyen fegyverrõl is volt szó. Illetve, nálam jobb pilótát se termelt még ki a játék. <#smile> (Pedig úgy kezdtem el a multit, hogy elõtte még nem repültem 1x sem. 😄)
Van pár játék, amiben még elég jó voltam, csak nagy hányadát én sem próbáltam ki multi playerben. (Jó részének nem is volt olyan opciója.)
Na, de csak szerénykedek, naphosszat sorolhatnám a játékokat. <#badpokerface>

Holnapi program?

videobaby
(úristen.. 😄 még jó, hogy elõre szóltál 😄)

nem, mert az hülye és teljesen közismert szavakhoz is béna. kiiktattam a figyelmeztetést.
#86314 nem, mert, ha játék, akkor nekem mindegy,nem dõl össze a világ, ha a partneremnek gratu a gyõzelméhez. sõt, vele örülök.

a játékban a részvétel a fontos, vagy a nyerés?

Calver
bármilyen taktikai mókában kis tanulmányozás után felmosom a padlót a többi kétlábúval, de ilyeneknél sajnos nem szokott lenni multi. Battlefield 1942-ben szerintem még bekötött szemmel is letankolom a legtöbb pályát. FTL-ben minden pontszámom afelett van, amit az átlag játékos valaha is elér, és a top 5-ös listán 5 különbözõ hajó van. Tropico-ban kisujjból kirázok egy utópiát, akkor is, de a fél sziget félúton fellázad ellenem. öööö... most más nem jut eszembe.

te? / #86315

Calver
rossz embert kérdezel, nem vagyok az a rágódós típus

sokszor javítja ki a helyesírásodat kedves böngészõd? (most maradjuk a helyes eseteknél)

#86313: én inkább valami ilyesmire gondoltam <#gonosz1> (NE. NÉZD. MEG. ez a legszörnyûbb dolog, amire valaha ráakadtam az internet bûzös mocsarában. nem viccelek.)

Fresh Duke
Van, aki képes rá, és van, aki nem.

#86311: Szerencsére nem mindenkinek errõl szól... 😄

Van olyan játék, amiben úgy érzed, hogy Te vagy a legjobb?

videobaby
ez pont úgy hangzik, mint amikor kiborítod a teát és sírva felrakod a fbookra, hogy 50-en lájkolják. kaksi 😄
#86312 én .

videobaby
nem kutakodok, fölösleges. ha valami érdekel, megkérdezem az illetõt és annyi. vagy mást, aki tudja (feltételezésem szerint), aztán összerakom magamnak amit akarok.

mindig muszáj valamin rágódni, vagy lehet egyszerûen tovább lépni?

Calver
ühüm. irl mindig is ment a sorok között olvasás (még mindig meglepõdök, h az emberek mennyi dilijüket felfedik ha kicsit is figyelsz, aztán megrémülök h basszameg, valószínûleg én is ugyanezt csinálom), neten meg az emberek nagy részének fingja sincs a személyes adatai védelmérõl.

te?

off: na és az "ez a legszörnyûbb dolog amit életemben láttam... meg kell osztanom MINDENKIVEL!" mottóhoz mit szólsz? <#zavart1>

Fresh Duke
"Cat pictures."

#86305: Nem feltétlen, bár ez is egy jó megközelítés. 😄

#86306: Nem azt mondtam, hogy én találtam ki, csak azt, hogy ismerõs. 😛

Könnyen derítesz ki másokról információkat? (Akár interneten, akár IRL.)

Calver
eh, megteszi. hulla fáradt vagyok, de ahhoz képest meglepõen felpörögve

kérdés lent

Calver
#86305 elvileg, de arra meg csak Duke tudja a választ, szóval íme egy alternatív:

mi lenne szerinted a legtökéletesebb mottója az internetnek?

videobaby
pont ez, mert kérdõjel van a végén 😄

jó kedved van?

chhaya
Ez a flegmatikus személyiségtípus jellemzõje, sajnálom de nem te találtad fel a spanyolviaszt. 😛

Belezavarodtam, mi most az aktív kérdés? 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
ballonkabát van (bár kicsit nagy rám), kalap is, még dohányzom is, bár az dupla whisky jéggel és film noiros kék cigarettafüst sajnos kiesik.

erre gondoltál? <#zavart1>

#86304, #86300: ó, oks, berakva még egy-egy opció elsõ és második kategóriába, köszi az ötleteket

Fresh Duke
Off: Nem feltétlen. Én például megadtam a telefonszámom FB-on, de senki se látja. (Azért adtam meg (többek között), mert ha "neadjisten valaki feltörné", akkor telefonnal bármikor vissza tudom venni az irányítást.)

Fresh Duke
GMT+2-nél "7 minutes to midnight" van. (Volt, amikor írtam.)

#86300: "Megfigyelõként", hol hallottam ezt? 😊

#86297: Nem hiszem.

Mennyire megy a nyomozás?

Calver
off: de az nem inkább annyi lenne, h simán nem töltöd ki? az meg benne van elsõ kategóriában

chhaya
Azt hiszem eléggé ügyes, mert néha megkérdezik, hogy bal kezes vagyok-e... Mondom nem, miért? Mert jobbosok ezt jobb kézzel szokták. Jaaa nem tudtam...

Mikor merre hány óra?

chhaya
El volt írva. Kibújt belõlem a magyartanár. 😄

Calver, esetleg lehetne a második részben egy olyan lehetõség, hogy "még az ismerõsök számára is korlátozom a személyes adataimat, mert inkább csak megfigyelõként vagyok jelen az oldalon" vagy valami hasonló... magamból kiindulva

Calver
jobbos vagyok, de szinte mindent tudok ballal is, aminek hála fõzés közben pl úgy nézek ki, mint egy bespeedezett polip

mennyire ügyes a nem-domináns kezed?

Calver
uhh, köszi, ezt nem tudom hogy sikerült elgépelni <#zavart1>

videobaby
az baj? 😄

videobaby
balos, de amikkel nem gondoltak ránk, azt jobbal megtanulom hamar.
(segíts neki, mert tényleg szarban lehet 😊)

sejtem, hogy ki elõzött be 😄

chhaya
Megint nem olvastam vissza és megint benne maradt a mondatban egy felesleges szó. :C

chhaya
"Down-kór"
😄
Ennyi. :S

chhaya
#86290 Nem. Kollégám nyaggat, hogy segítsek neki megírni (=írjam meg helyette), mert neki a munka + suliba járás + vizsgákra tanulás + záróvizsgára készülés miatt nem tud idõt és energiát ráfordítani.

#86291 Horvát tengerpart.

Jobb vagy balkezes vagy?

Calver
horvátország talán, bár nem vagyok nagy nyaralós típus

#86290: eh.

válasz az elõzõ kettõ közül egy számodra szimpatikusat, vagy: utolsó beküldött kérdéshez valami bölcs ötlet?

Voltan
Pusztán a visszakérdezést. 😊

De akkor had kérdezzek én!

Hol volt a legkedvesebb nyári vakációs élményed?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

videobaby
nekem 1 hét volt anyaggyûjtéssel, kidolgozással. napi kb 5 óra alvással.
(ma úgy látszik, mindig megelõz valaki)

fõsulira akarsz menni?

videobaby
én kurvaanyázás nélkül, de csak mehet után olvasom át . aztán max nevetek, hogy na, analfabéta mindenemet 😄

baj, ha elgépel valamit az ember, vagy vicces?

chhaya
Ugyanez, pedig évek óta minden második nap elhatározom, hogy holnaptól bizony tutira visszaolvasom még elküldés elõtt, és csak tökéletesen megszerkesztett, hibátlan gépelésû szövegeket küldök el. 😄

Mennyi idõ megírni egy szakdogát?

videobaby
biztos nem, meggyõzõ voltál 😄

valaki írt közben, akkor kérdez õ.. 😊