97995
-
#88390 Igen.Ha arra gondolsz gyakorlatilag mindent ami náluk kissebb megölnek.A madárfiókáktól kezdve a pockok,minden szart megölnek.
Van fóbiád/mentálhigénés betegséged? -
#88389 nem, mert nálunk meg a 4 személyre receptek alapján csinált kosztot 2-3 jó evő hím beveszi (mondjuk, ha összejön a család). bár nem szoktam receptkönyv alapján főzni, sütni, de amikor látom milyen mennyiségű alapanyaggal variálnak, meglepődök, hogy csak annyi? sütiben is eleve a dupláját veszem mindennek a hozzávalókból. és közel sincsenek 350 kilósak :D 70-80 kg közöttiek, de tudnak enni.
tudtad, hogy a kis 'házikedvenc' cicák ritka nagy gyilkosok az állatvilágban?
(ma olvastam egy cikket ) -
#88388 de, megvan a kérdés!
szerintem a "négy személyre" típusú recepteket négy mekkora személyekre tervezik? 350 kilós amerikaiakra? mert általában mindent megfelezve elég kaja lesz belőlük ahhoz, h fél évig etesse vele az ember etiópiát. -
#88387 inkább ne, a delfinek ritka nagy köcsögök, de ha már kiharcolták...
semmi kérdés nem jut eszembe, szóval kérdezzen valaki. illetve... egy Douglas Adams könyv címét akartam kérdéssé csavarni, de sehogy sem az igazi. -
#88386 én nem bánom, ha nem , de ha ennyire akarod, akkor biztos kellene :D
éljenek a delfinek?
-
#88385 1-2-vel játszottam azóta nem nagyon hatott meg
nem kellene már valakinek erőteljesen feldolgoznia a Springtime for Hitler-t pc gaming master race-re átírva? -
#88384 1-2-vel játszottam.
prince of persia melyik része a legjobb? (játék) -
Szereted a körökre osztott stratégiai játékokat? -
#88382 ps1,2,3, x360.
neked? -
#88381 Szoktam adni általában.
Milyen játéplatformjaid vannak? -
#88380 nincs, inkább csak olyan testalkat van, ami jobban tetszik, más meg kevésbé. kinézet meg annyi, hogy legyen ápolt.
adnál pénzt hajléktalannak?
-
#88379 Hajamba nem,csak a ruhámra.
Van testalkatilag,kinézetileg pédaképed? -
#88378 munka, kávézás, főzés.
#88377 ? -
#88377 52 kg.
nem tudom, de itt is van mit ettél topik.
ragadt már bogáncs a hajadba?
-
#88376 Instagram? Az meg mi? :D
85. :C
Holnapi program? -
#88375 64? 67? valami ilyesmi, nem tudom most hirtelenjében hol a mérleg
te?
off: az nem az instagram, ahol az egydimenziós pistikék nonstop megosztogatják az ebédjüket? -
#88374 Nincs, nem elég dizájnosak hozzá a kaják, amiket eszek.
Hány kiló vagy? -
#88373 semmi ilyen, én még pont azon netes generációt kaptam el, akik tudják, h kiket érdekel a szánalmas kis életük (senkit.)
neked?
#88372: általában sárgabaracklekvárt használok, de volt már, h "felolvasztottam" egy adag nutellát és azzal öntöttem nyakon -
#88372 csinálj, én nem szoktam, így nincs. palacsintát szoktam csinálni.
őszintén megvallva, azt sem tudom, miben különbözik a 2 tészta. csak a gofrié sűrűbb valamivel. de azon kívül?
mi a kedvenc feltéted rá?
-
#88371 Még nem csináltam, és receptem sincs.
Szerintem csinálj, majd twitterelj róla egy képet.
Van Twittered? -
#88370 többször pár órákat aludtam ma, szóval igazából egyik sem volt konkrétan "felkelés"
csináljak gofrit?
bónusz: van jó gofri recepted? -
#88369 igen.
#88368 ?
-
#88368 ha nincs nálam napszemüveg, akkor szinte megvakulok tőle és fáj a fejem.
mikor keltél? -
#88367 Elég érzékenyek az erős fényre, de elviselik.
Ott is sütött ma a Nap? -
#88366 nem.
hogy bírják a szemeid az erős fehér fényt? (amikor enyhén felhős az ég pl)
*lehúzós, nem elhúzós... -
#88365 nem volt hozzá szerencsém
amúgy az a Nemes István/John Caldwell/Jeffrey Stone az ugyanennek az írója, beugrott, h mintha már emlegetted volna ezeket a könyveket
még egy kis kiegészítés #88361-hez meg Codric-hoz... a legtöbbje a felsoroltaknak hajlamos eléggé gonosz mű lenni ([URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/LowFantasy]"szakszóval" élve low fantasy[/URL]), de általában mindben megvan a humor, ami ellensúlyozza az egészet. Codric-ban ez nincs, aminek hála az egész valami rémisztően sötét és elhúzós. zseniális, de... uhh.
és már nem is próbálom követni hányan előznek be -
#88364 vedd le a várólistáról és ess neki :D
#88362 nem ez a legfőbb gondom, sosem voltam betojva a lehetőségtől.
#88361 ezek 2/3-át olvastam már, volt amelyiket nem fejeztem be, mert nem tudott lekötni. ill megnéztem a végét, hogy azért mégis legyen sejtésem a dologról. zömében viszont tényleg bejövősek.
te tartasz egy meteorbecsapódástól?
-
#88363 #88360 Az Álomhajsza régóta várólistás, a másik cselekményét olvasva pedig kellemetlen párhuzamot sikerült felfedeznem egy magyar fantasy-íróra nézve...
(Calver, nincs ennek egy kis Jeffry Stone beütése? Illetve fordítva... Ha már fürge Calver... :D)
#88361 Köszi, elraktározom ezeket. :D
Najó megyek olvasni, úgyis beelőztek. -
#88362 Semmi.
Tartasz egy esetleges meteorbecsapódástól? -
#88361 de még mennyire, sőt, előre betippeltem kérdésedet és már elő is kezdtem dúrni párat
Worluk világában játszódó könyvek mindegyike elég jó szokott lenni, én konkrétan a Káosz-ciklusból "A Káosz Kincsével" kezdenék, kicsit bele a közepébe, de nagyon kellemes olvasmány. "Az Élőhalott Balladáját" (és folytatásait) már ajánlgattam neked, ez is elképesztően jó (folytatásai... eh.), egyik legviccesebb könyv, amihez valaha szerencsém volt. mindkettő megalkotója Nemes István.
"Codric" is zseniális (ez már másik írótól), de az valami elképesztően kibaszottul sötét.
és akkor még egy kis Shadowrun, ez inkább cyberpunk, de ezek mind nagyon jók.
viszont amiket felsoroltam mind-mind meglehetősen cinikus és kellően vérgeci művek, általában közel sem szentlelkű főhősökkel (Drizzt, pfej), már ha pl Fürge Calver-t lehet egyáltalán hősnek nevezni (nem, nem lehet), viszont... jók. nagyon.
és beelőztek kisregényírás közben -
#88360 az álomhajsza az egyik kedvencem. a másik a világok háza. ismerős valamelyik? -
#88359 kb 2 percig tűröm, aztán felajánlom, hogy adok zsepit, vagy segítek befogni a száját rágás közben, vagy hozok kalapácsot, ha ropogást akar hallani, ha meg a nemiszervét vakargatja, akkor megkérdezem, hogy rég volt fürdetve, hogy ennyire viszket?. vagy helyzet függő mit vált ki belőlem, de tuti nem szeretem ezeket.
#88356 szerintem pedig nem akkora világgyalázás az írói stílusa :)
mi lesz vacsira? -
#88358 #88356 Pedig a Drizzt sorozatot végig fogom olvasni, ha már elkezdtem. :D Más nem érdekel tőle, annyira tényleg nem jó író, de nem is rossz annyira, hogy ezt félbehagyjam. Na meg tőle olvastam először (és eddig egyedül) sötételfekről, új volt, tetszett a szokványos fantasy szereplőkhöz képest.
#88357 Ujjropogtatásra igen, mert a hideg ráz tőle, szipogás nem érdekel, max megkínálom zsepivel az illetőt, ha meguntam.
Ajánlasz jó fantasyt, ha már témánál vagyunk? :D -
#88357 max megvillantom dominanciámat az illető túlcsámcsogásával de felőlem mindenki úgy eszik, ahogy akar.
és te? ill ugrassz hasonló dolgokra, pl ujjropogtatás, szipogás, társai? -
#88356 22-23°C, valahogy így.
#88352, #88354: mert annyira... rossz író. tudom, tudom, best-seller, de a nép meg nem épp az igényességéről híres.
Cadderly könyvek úgy-ahogy vállalhatóak, de azt leszámítva... brrr. és mert ifjabb koromban kurvasok könyvét elolvastam mielőtt rátaláltam a "jó" fantasy-ra, és ég a pofám h ilyen szemétért rajongtam főleg az n+1-edik kibaszott Drizzt könyv az idióta szentlelkű főszereplőjével és félkegyelmű bandájával, szörnyű, van az összes között kb egy "vállalható" kategóriába tartozó... ("A világ háta")
és beelőztek nagy fikázásom közben -
#88355 helyiségtől függően 21-24° .
#88353 ne fogd vissza magad, adott 2 ember :D
általában én is körömmel, vagy fogpiszkálóval, nyelvvel.
rászólsz arra, aki csámcsogva eszik?
-
#88354 #88351 Miért nézel ilyen csúnyán. :(
#88352 Ha magam vagyok, akkor a karmocskáimmal, ha társaságban, akkor szerzek fogpiszkálót.
Hány fok van nálatok a lakásban? -
#88353 ha kihívásra vágyom és nagyon kretén arcokat akarok vágni a körülöttem lévő élvezetére, a nyelvemmel. ha nem, köröm, sőt, van h zsebemben lévő blokkokat használom, ami kb pont olyan higiénikus mint amilyennek hangzik.
te?
#88352: majd kifejtem, de min két embert akarok akkor már antagonizálni -
#88352 mi bajod vele? :D én még egyszer sem haltam bele :D
kérdés: ha belemegy valami a fogaid közé mivel piszkálod ki? (pl málnamag, húsrost, akármi) -
#88351 mindig szokott lenni, de most semmi nem jut eszembe
neked?
#88347: Salvatore? R.A. Salvatore? mert ha igen...