97988
-
Bebut #97105 Star Wars: Bizonyos szemszögből.
Van-e jobb egy délutáni alvásnál? -
atiapuka #97104 Mivel mással, mint zöldborsófőzelék ebéddel itthon a négyfal közt:)
Mit olvastál utoljára? -
Bebut #97103 Még nincs.
Mi a terv, hogyan ünnepled meg a május 1et? -
#97102 Alkohol. Többnyire sörben lévő formájában.
Van olyan közvetlen ismerősöd, aki igazoltan elkapta a COVID-19-et? -
kamionosjoe #97101 Élő.
Milyen kábítószert használsz? -
atiapuka #97100 Bocsesz, hogy erre válaszolok.
Éppen Ken Follett - A harmadik iker c. könyvét olvasom. Érdekes, tudom ajánlani.
Mellesleg én szeretem Follett könyveit ...
Műfenyő vagy élő? -
Bebut #97099 Igen, több mint 3 hét szabadság.
Pihenős vagy aktív szabadság? -
#97098 gondolatot
várod a karácsonyt? -
#97097 Csak ha muszáj, de ellene sem vagyok.
Mit olvassak? -
#97096 szupererőm, hogy az altatókra immunis vagyok, szóval választásaim kb melatonin és nyugtatók. 250-500 mikrogramm melatonin és minőségi, kipihentető alvásod lesz (törni/vágni kell, mert 3 mg a legkisebb adag belőle), illetve legtöbb embernek 125 mikrogramm frontin/xanax/akármilyen benzo tökéletesen elég.
mennyire használsz gyógyszereket? -
_Galamb_ #97095 Nem, mert nem tudok... :) Inkább simogatok és enyhén nyomogatok, de masszírozni azt nem szoktam.
Ha nem tudtál egyik este elaludni, pedig tudtad, hogy másnap ezeregy dolgot van, akkor mit vetettél be, hogy minél előbb álomba szenderülj? -
Bebut #97094 Netezésre, sg-t is főleg erről olvasom, most is.
Szoktál maszírozni? -
#97093 Otthonról, gép elől. Mobilról eszembe sem jut.
Mire használod legtöbbet a mobilodat? -
Bebut #97092 Kb mindet, régen csak tejcsoki, de már szeretem az étet is. Viszont ha lehet ne legyen benne semmi darabka(mogyoró, szárított narancs, mandula).
Honnan szoktál sg-zni? -
Midtjylland #97091 Egyre kevésbé szeretem. Gyerekkoromban nagyon szerettem, főleg szánkózni.
Milyen márkájú csokolédékat szeretsz? -
#97090 Nem, szeretem a nyarat és a meleget. Bár ezzel az idővel is kiegyeznék, csak reggel lehetne melegebb.
Szereted a havat? -
atiapuka #97089 Kramer kontra Kramer
Nagyon megható könyv, főleg egy elvált apukának ...
Örülsz, hogy vége a nyárnak, a dög melegnek? -
Bebut #97088 Nagyjából én is így vagyok. Olasz, magyar kiemelkedik, de igazából minden jöhet.
Mit olvastál legutoljára? -
#97087 A változatosságot szeretem, mindegyik nemzettől vannak kedvenc ételeim, nem tudnék csak egyet választani.
Te? -
Bebut #97086 Labda pöttyös, mez az csíkos.
Melyik nemzet ételeit szereted legjobban?(magyar, olasz, görög, spanyol....)
-
#97085 Nem, annyira nem vagyok oda a gombákért.
Pöttyök vagy csíkok? -
kamionosjoe #97084 Sosem kóstoltam, pedig Bécsben még olyant is árulnak az utcán, hogy kenyérre kent kaviár, de persze elég drágán mérik.
Szarvasgombás ételt ettél már? -
#97083 Szeretek. Enni jó, még jobb, ha főznek is rám.
Szereted a kaviárt? -
Bebut #97082 Nekem ez nem csak egy 4 napos lesz hanem majdnem 3 hét szabadság kezdete. De ebben a 4 napban pihenés, esküvő, fesztivál.
Szeretsz étterembe járni? -
atiapuka #97081 Én ezt a kérdést passzolom.
De egy múltkori kérdésre válaszolnék (ismét). Múltkor valaki kérdezte, hogy ciki ha egy férfi sír. Én akkor is válaszoltam. De a héten láttam egy filmet, és bevallom, ... A film címe Éjjeli napfény. Gyönyörű és nagyon megható film. Legalábbis én teljesen a hatása alá kerültem.
A négy napos ünnepet hogy fogod kihasználni? -
#97080 Mindegyikre büszke voltam, amikor elvégeztem, de igazából egyik sem fontos.
Van valamilyen vicces kisgyerekkori hiedelmed? -
#97079 Persze. Kádárt még személyesen is ismertem, de nem a Jánost..
Melyik végzettségedre (iskoládra) vagy a legbüszkébb, illetve melyik lett mostanra teljesen lényegtelen? -
#97078 Hétvégén még dolgozok utána nyári 1 . 5 hét szabi. Csak kevesebb pénzem mint mire számítottam.
Szerinted létezik olyan szakma egyáltalán hogy kádár vagy kárpitos? -
#97077 Csak a túrósat...meg a kakaóst...és a lekvárost is...esetleg még a mogyorókrémest is néha..
A jól megérdemelt nyári szabidon vagy már mától mint én? -
#97076 meló mindkét nap
szereted a palacsintát? -
#97075 Szeretem, jöhet mind.
Hétvégi tervek? -
#97074 A régiek közül a Surda kalandjait mesélő Vruc Vetar (Forró szél), a mai időkből a Chernobyl HBO minisorozata.
Épp saslikot grillezek. Szereted a saslikot vagy más grill ételeket? -
#97073 Nem vágyódik vissza Versaille- ba
akit egy huligánt ott ver szájba
( by nyomasek bobo ; Szeszélyes évszakok MTV )
Melyik tv sorozat volt rád a legnagyobb hatással?
-
Bebut #97072 Sajnos nqgyon beállt a ritmus a korán kelésre, ezért 8körül felébredek. Ha buli volt vagy valamiért sokáig fent voltam előző nap akkor max 10.
Tudsz jó szóviccet? -
#97071 A vércsoportom tudom, A -, a hozzá javasolt étrend nem érdekel, nekem nem jön be.
Mikor ébredsz magadtól, ha nem kell sehova időre menned? -
#97070 Elég vérszegény vagyok, ami az átlagostól alacsonyabb vérnyomással párosul.
Számomra nem ajánlott a véradás, mert elég durván elszédülök utána. Egyébként B rh+ vagyunk mindketten a párommal.
Te tudod a saját vércsoportod és hiszel a hozzá javasolt étrend hasznosságában? -
#97069 Nem emlékszem délutánra / estére. Általában 10 perc után elfelejtem, ha nem koncentrálok rá ébredés után.
Szóval fogalmam sincs, pedig biztosan álmodtam valamit, mindig szoktam.
Szoktál vért adni? -
Bebut #97068 Ürömi hütte.
Mit álmodtál legutoljára? -
#97067 Legjobb: a mai ebédet békésen átszuszókáltuk.
Legroszabb: 33 celsius odakint, emiatt alig haladtam valamit a kerti munkáimmal.
Tudsz ajánlani egy jó éttermet valami szép csendes, nyugodt helyen? -
#97066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már amennyiben cikknek lehet nevezni a wikit.