97992
-
#91154 de. konkrétan A világnyelvet beszélje, német meg társai max pár helyen munkavállalásra jók második nyelvnek (ahova akar a fene menni, tekintve h ott *németül beszélnek*), azon kívül meg kb seggtörlésre
Fargo-t nézed? -
#91153 Ha vetnél egy pillantást egy történelmi atlaszra, nem kérdeznél ilyeneket.
Check this.
Szerinted a nemzetköziesedés és a globalizáció korában nem alapfeltétel az, hogy legalább egy "világnyelvet" beszéljen az ember? -
#91152 dehogy. utálok más nyelven beszélni.
miért az angol a nemzetközi nyelv? -
#91151 ha az h menet közben (sorozatnézés, társai) rám ragad önszorgalomnak számít, akkor igen.
neked is megeszi néha fórummotor hozzászólásaidat? -
#91150 Nekem az első, igazán nagy spórolásom eredménye egy immáron négy éves Panasonic plazma drágaság. Elég sokat filmezek meg Tv-zek is, úgyhogy nem bántam meg a belefektetett pénzt.
Szoktál önszorgalomból idegen szavakat tanulni? -
#91149 VAn,régi,több mint 20 éves kocka,sosem nézek tv-t,néha háttérzajnak van bekapcsolva.
Neked? -
#91148 A pö... a Lego:LOTR-szel.
Van otthon TV-d? Ha igen, milyen? -
#91147 ezen szám egyik sorának ("looking through a window made of time") meghallásakor megálltam egy pillanatra hangosan elgondolkozni, h miért csinálna valaki ablakot kakukkfűből. az áldozat kis híján szétfejelt egy asztalt.
mivel játszottál legutóbb? -
#91146 :D
Majd holnap megindulnak a kis alkoholisták ;D
Mostanában nem volt olyan,inkább gondolkodom mielőtt megszólalok :)
neked ? -
#91145 szabadtéri alkoholfogyasztós, kár h az összes kis pöcs punnyad
legszörnyűségesebb szóvicc, amit az utóbbi időben elsütöttél? -
#91144 nekem is már nagy,van vagy fél centi,lassan nyiratkozni kellene nekem is :)
Milyen arra az idő ?
-
#91143 6 centi talán elől vagy valami ilyesmi? bár már kezd elég igénytelenül kinézni szegény, meg kéne már nyiratkozni
neked? -
#91142 hajnalban 4 körül aztán visszaaludtam és 5-kor keltem fel,de akkor már nem aludtam vissza,pedig még jó lett volna ;)
Hosszú a hajad ? -
#91141 pár órája, egész héten végig kialvatlanul funkcionáltam, be kellett már pótolni
te? -
#91140 Köszi jól,ma volt váll-és csuklya edzés,egész jól sikerült :)
Mikor keltél ? -
#91139 Jól,egész nagy vagyok már,de továbbra sem tömegelek,kb 70kiló vagyok és eléggé szálkás.Minden nap edzek viszont nagyon skip legday vagyok lassan mert ülőmunkát végzek és lábra nem tudok edzeni a hasam miatt.Guggolás fáj meg minden ilyesmi,egyedül vádlira tudok edzeni.Egyelőre ott tartok,hogy már csak a fekvőtámasz és a kétkezes előre emelés nem megy mert az még fájdalmas.
Neked? -
#91138 nem
hogy megy a kondi? -
#91137 Igen,ha ezzel jobb életet biztosírok magamnak,egy ideig belevágnék-bele is fogok hamarosan.
FOsós hányós vírus megvolt? -
#91136 csak muszájból. ha pl. a páromnak kellene menni, akkor persze, mennék vele és jó darabig enne a fene az itthoniak miatt.
te hogy vagy ezzel? -
#91135 egészen pontosan: 1
laknál messze a családodtól? (pl. amerika, ausztrália, ázsia, vagyis európán kívül) -
#91134 1.
te? -
#91133 Vívás.
Hány kontinensen jártál eddig? -
#91132 ha nem látom, nem hallom, nincs gondom. ha közelembe jönnek, akkor van baj :D
legjobb sport szerinted? -
#91131 dehogyis, nem igazán vagyok kibékülve a bogarakkal, rovarokkal és mindenféle csúszómászókkal :D
te hogy állsz velük? -
#91130 csak telóban, samuhoz ragaszkodom.
tartanál pókot házi kedvencnek? -
#91129 Három naponta.
Mennyire vagy márkahű? -
#91128 nem, csak normális sakkot szoktam. szerintem megtanulnám.
hányszor mosol hajat hetente? -
#91127 Senkinek sem.
Tudsz sógizni? (Japán sakk.) -
#91126 Passzolom, nem szoktam nagyon sokat napozni, illetve nem teszem ki magad hosszabb ideig a napsütésnek, inkább pólóban vagyok, ha kényelmesebb póló nélkül, és ha bevállalom a leégést, akkor leégek. (vagy nem. :D )
Ha adtad, kinek adtad idén az adód 1%-át?
(nem muszáj nevet, címet. :) ) -
#91125 bár fehérebb vagyok mint egy szellem alapból, de komikus módon soha nem égek le... ill életemben egyszer sikerült, 8+ strandolással, napon töltött óra alatt, naptej nélkül.
te? és mennyire vagy hajlamos leégésre? -
#91124 *annak már az "alapkategóriájú" vicce is fárasztó -
#91123 Attól függ, de ha először hallom azt a bizonyos viccet, akkor sokkal viccesebbnek tűnik, mint amikor sokadjára hallom.
..de attól is függ, hogy ki mondja azt a viccet.
Akit nem kedvelek, annak már az "alapkategóriájú" vicce se vicces, akit viszont kedvelek, annak szinte nem fárasztó a vicce. :D
Leégtél már az idén az erős napsütésnek kitett testrészeden? -
#91122 nagyon, mind mesélni a "tanultakat", de még inkább beszélgetés közben kitalálni az oda megfelelőt és nézni ahogy a körülöttem lévő emberek a fájdalomtól nyögve a buksijukhoz kapnak.
te? -
#91121 Eddig mindenki azt mondta, hogy ügyesen masszírozok... Bár nem nagyon szeretek, hamar megfájdul tőle a kezem.
Szereted a fárasztó szóvicceket? -
#91120 Igen, néha jól tud esni. (Főleg, ha az illető ügyesen is csinálja. De már maga a törődés is jól esik.)
Ügyesek a kezeid? -
#91119 Előfordult már eddig életem során egyszer, azóta is nagy talány nekem az orrvérzés.
#91118 -
#91118 24, plusz felül két bölcsességfog, amik féloldalasan bújtak ki. :D
Szereted, ha masszíroznak? -
#91117 A bölcsességfogaim nem nőttek ki, de a többi még megvan.
Vérzett már / Szokott vérezni az orrod? -
#91116 30, alul nincsenek bölcsességfogaim. viszont amik vannak felül, azok legalább tip-top állapotban
neked? -
#91115 Kettő, ami be is van tömve, meg egy szuvas, ami majd szájsebészes móka lesz. :| Bölcsességfogak jeee. \o/
Mennyi fogad van? (Csak hogy témánál maradjunk. :D)