Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemüveg vagy inkább kontaktlencse, ha szükséges lenne?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Mi lesz a vacsi?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Jársz kozmetikushoz?
cicánál sem segítkeztél fialásban? :D (nekem 3 fialásnál is kellett, egész éjjel pesztrálhattam a macsekot -.-)
Vezettél már traktort?
vettél már le szülést?
Te?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Hogy bírod a vért?
talán egy medál.
csináltál makkból, gesztenyébõl állatot kis korodban?
Mi volt eddig a legszebb ajándék, amit kaptál?
A heavy cost. I pay it gladly.
kaptál ma valami jó hírt?
Szerinted az emberek unalmasak?
Történt veled valami szokatlan az utóbbi idõben?
Egy nap, amit vársz?
#89830 Miért pont kedd? Semmi extra, sima hétköznap lesz.
Szereted a medvehagymát?
Keddi program?
"na édeseim, ott rohadjon le a billetek, ha még 1 akármelyik párt melletti kampányolást kell olvasnom. teleszemetelték az üzifalam mindenféle pártos marhasággal, kezdek begurulni. kösz, elég, nyughassatok végre."
ez kb pont elmondja, mitõl lettem átmenetileg forrponton. a tévében is ez megy. elég, idegesít... ma csak 1 telóhívás volt, a nem tudom melyik párttól, de folyamatában mindenhol ez van témában. ehhh...
téged mi?
Mi bosszantott fel legutóbb?
Szerintem sokan túlértékelik ezt a barátság dolgot.
Esett ott az esõ?
Hol vásárolsz legszívesebben?
van ilyen?
Mit gondolsz azokról, akik képesek a politikán úgy összeveszni, hogy egymáshoz sem szólnak, s akár régi barátságot szakítanak meg miatta?
Már nekem is. ^/_\^ Nem csak tárgy hiányozhat.
Mikor kaptál pofont legutóbb?
szeretsz élethelyzeteket vizsgálni?
Ha hirtelen kiderülne,hogy éveken át hazugságban éltél mivel örökbefogadott gyerek vagy,mit éreznél?Felkeresnéd az igazi szüleidet?Haragudnál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
alt hangfekvés tetszik?
szeretek, könnyen ismerkedem.
te?
Hány poharad van?
Azt ugye tudod,hogy az a legrosszabb ha nem szavazol.Én nem szavaztam mert nem Pesti vagyok és elkéstem a szavazócetlimnek az átkérvényezésével.Határidõn túl adtam be úgyhogy ez van.
Szeretsz idmerkedni?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mikor sírtál utoljára?
Voltál szavazni?
#89807: Zongora és orgona.
Milyen virágot/fát tartanál szívesebben/ültetnél szívesebben?
Olyat, ami hosszan virágzik (vagy évente többször), vagy olyat, ami évente 1x legfeljebb 3 hétre, de sokkal szebb, mint az elõbbi?
Mit olvastál utoljára a neten vagy bárhol?
szerinted?
Melyik hangszernek van a legszebb hangja?
Állat vagy dolog amitõl félsz/írtózol?
Szereted az ilyen idõt?
Milyen sampont használsz?
Milyen ott az idõ?
hány kérdést küldtél be eddig a szavazósba?
Dum spiro, spero.