97992
-
#91114 perpill kettő, ill nem is lyukas, mindkettőből letört egy darab... bah, rühellem genetika ezen tényezőjét, betömésük után megint visíthatok majd napokig mint most, mert mindkettő pont faszán az ínynél gázos.
neked? -
#91113 Jo sok eve, de lassan ideje lenne. Nincs kulonosebb panasz, de azert megnyugodnek, ha atnezne :)
Hany lyukas fogad van? -
#91112 ühüm, fogorvost boldogítottam... kb mostanra el is múlt a hatás, már nem lóg a fél arcom
mikor voltál utoljára fogorvosnál? -
#91111 Gondolom függ a mennyiségtől is. De szerintem olyan 2 óra.
Dokinál voltál?
-
#91110 kb ugyanez, bár nem szűkítem fantasy-ra, kicsit újabban haldokló műfaj. taktikai játékokat és rpg-ket is nagyon csípem.
mennyi idő alatt múlik el kb a lidokain hatása és a tőle keletkező kvázi szélhűdéses állapot? -
#91109 Fantasy RPG.
Neked? -
#91108 Igen,bar az 'ultra' az csak alom.Mediumon is nagyon pofas.A free-roaming pedig peldatlanul szorakoztato.GTA 5-ot azert remelem egyszer lathatom pc-n,de addig tokeletes a WD is.
Kedvenc jatektipus? -
#91107 egyikkel sem játszottam, de mindkettőt kipróbálnám
géped viszi az előbbit? -
#91106 Baratom lakodalma utan.
Watch Dogs vagy GTA 5? -
#91105 nem tudok.
mikor aludtál hotelben? -
#91104 Munkafüggő.
Szeretsz pókerezni? -
#91103 előbbi
te? -
#91102 nem
lassan de pontosan dolgozol vagy inkább gyorsan és trehányan? -
#91101 Emberfóbia? De már sokat javultam. ^_^
Szeretsz biliárdozni? -
#91100 Tom & Jerry ha az is annak szamit.
Van valami fobiad? -
#91099 van örök kedvencem a régi filmek között, pl. egri csillagok, a tenkes kapitánya, a kőszívű ember fiai, liliomfi, ilyesmik. na meg a hippolit. az oszkártól is lehidalok :D
melyik klasszikus mesét kedvelted legjobban? -
#91098 Nem.Sissy-t ismertem,nagyon szep szineszno volt.(Romy Schneider)
Btw szereted a regi filmeket? -
#91097 valaki olyan mondta, hogy van szíve, aki minimum titániumból van kívül, belül. annak aztán nincs szíve.
tudod mit jelent az a szó, hogy süssy? -
#91096 Csak franciául tanulót hallottam, de az Ő szájából minden szépen hangzott.
#91094: Biztos.
A hét vicce? -
#91095 hallottál te már franciákat, ha a németnél kevés undorítóbb van szerintd? :D (2:1)
-
#91094 rendes emberek, van osztrák bnőm, a fia félig magyar. nincs gondom a németekkel, pár szót megtanultam, nem igazán tetszik. német cégnél dolgozom, a precizitásuk a munkakörülményekben is példás. ez nagy pozitívumuk.
kimerítő a válasz? :D -
#91093 a néppel nincs gondom, jót el lehet velük beszélgetni a háborúról, a nyelvüknél viszont kevés undorítóbb dolog van a világon
te? -
#91092 nein :D
szereted a németeket? -
#91091 itt tutira nem :)
te igen? -
#91090 egyik barátom viccelődése
Elárulsz magadról egy titkot? -
#91089 Attól függ, mire gondolsz. Van már olyan drog, ami a filmbeli zombikhoz hasonló állapotra redukálja az embert. Szerintem a legtöbbjük elég ostoba enélkül is. Ha szimplán csak az agyatlan vagy ignoráns emberekre gondolsz... azokat általában nem csípem.
Mi csalt legutóbb mosolyt az arcodra? -
#91088 Szimpatikus felfogás.
És te mit gondolsz a zombikról? -
#91087 Ma 2 dologra is rájöttem, és mindkettő csak abban erősített meg, hogy semmi sem számít. ^/_\^
(Illetve, felfedeztem, hogy valamit, amit eddig nem értettem, továbbra se értek, és valószínűleg soha nem is fogok megérteni.)
Legyen egy pszeudorandom kérdés: #91025 -
#91086 Igen, pont a hétvégén tettem barátommal kapcsolatban egy felfedezést, ami eddig nem tudatosult bennem (és szerintem benne sem).
Te? -
#91085 A krumplit. Főleg a hasábburgonyát és a krumplipürét. (Az előbbit önmagában is szívesen megeszem.)
Volt valami, amire ma (vagy a napokban) jöttél rá? -
#91084 #89566
Melyiket szereted jobban köretnek, a krumplit vagy a rizst? -
#91083 Stalker: Shadow of Chernobyl. (Pic-a-Pixekből minden fellelhetőt megoldottam már legalább 1x.)
Mitől félsz legjobban? -
#91082 Állítólag igen, még nem próbáltam.
Mivel játszottál legutóbb? -
#91081 Nincs még annyira meleg. Főleg, hogy ma is esett az eső.
#91079 -
#91080 "Dikkmá főnök, nincs egy cigid?"
Hogy bírod ezt a nagy meleget? -
#91079 Nehéz leget kiválasztani, de talán a gyerekbőgés. Utálom a kis szarzsákokat.
Szerinted az ember halála előtt lepereg a szeme előtt az élete? -
#91078 Sok mindentől függ, nem mindig.
Milyen hang zavar a legjobban? -
#91077 Már nem érdekel, hogy milyen nap van. De régen a pénteket szerettem. Azért, mert újra láthattam valaki olyat, aki nem számít.
Ha valamit elkezdesz, be is fejezed? -
#91076 Burgonyafánk-sütés. ^_^
A hét melyik napját szereted a legjobban és miért? -
#91075 Igen, még nagyon régen.
Tervek az estére?