Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõfizus vagy vagy kártyás?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
egs 😊
én tökfõzeléket, krumplikrokettet csináltam. jó kis móka volt annyit kiformázni és megsütni 😄
meg szoktad engedni másnak, hogy használja a mobilodat? (pl. neki nincs rajta pénz)
Hmmm vadas sertésszelet zsemlegombóccal. *_* Nagyon fincsi volt.
Te?
nem tudnám megmondani, akkor veszek, ha kell. elég sokat kapok is, adok is. nincs semmi rendszer benne 😊
mit ebédeltél?
Milyen gyakran veszel magadnak ruhát?
szerencsére nincs, nem is kell addig amíg a kis megszokott telóm végleg be nem döglik 😊
mi nevettetett meg ma?
De tényleg félreérthetõ, a kommentek alapján mások is sikeresen felháborodtak rajta.
Okostelód van?
fbook, sg, port.hu, molly, pár torrent, néhány más még.
te?
Szerintem a fb-s chatet nem fogja érinteni, messenger nélkül is rendesen menni fog továbbra is. 😊
Milyen oldalakat látogat minden nap, vagy legalább heti többször?
hír24-et szoktad olvasni?
Gyakran chatelsz fészbukon?
hallottad?
http://szoftverhotel.hu/facebook-messenger
most ezzel akarják felvezetni, hogy megint elbaltáznak valamit?
Neked is gyanúsan üres a postaládád, amióta lezajlott a választás? 😄
Feküdtél már le "foglalt" illetõvel?
A heavy cost. I pay it gladly.
#89923 köszi 😊
coca, vagy pepsi?
Mikor lesz legközelebb telihold?
Neked?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Hogy vagy?
Video:Tartsd lenyomva a controll-t és görgess az egérrel,így lehet nagyítani/kicsinyíteni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem kifejezetten készülök, itthon nem lesz locsolkodás, de együtt lesz a rokonság. munkahelyre meg max viszek pár csoki tojglit és kész.
szereted a kukoricapelyhet?
húsvétra készülsz valamilyen módon?
Dum spiro, spero.
mit kell megnyomni, ha véletlen elnyomtam a méretet? (mmint az egész kisebb lett)a fene, hogy ezt folyton megcsinálom és mindig elfelejtem, mit kell nyomni, hogy visszaálljon a rendes méretûre.
#89917 ?
használsz textil zsepit is?
Mindig a zebrán mész át, amikor zöld a lámpa, vagy szoktál össze-vissza átfutkosni az úton?
Szoktál turkálóban ruhát venni?
általában támadó vagyok. bár, leginkább maga a játék érdekel, mindegy, hogy nyerek, vesztek. érezzem jól magam a partneremmel.
mikor mostál fogat?
Sakkban milyen stílusban játszol? (Védekezõ, támadó, aktív, passzív, stb.)
tudok adni önzetlenül, tudok jobb kedvre deríteni, tudok õszintén együtt érezni. azt is tudom, mikor nem érdekel már tovább valaki/valami.
http://www.youtube.com/watch?v=6EKYcAS_2ys jó?
#89900 Igen az! Ha kicsit ütsz nem ért belõle, ha nagyot, akkor kárt teszel benne. A cél az, hogy tudatosítsam valakiben, hogy amit csinál az rossz, ha a szóból nem ért.
Miben vagy igazán jó?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
mit vacsizol?
te?
"The trees move. Do you not see it?"
nyugis típus vagy?
hány csatornából tudnád összeállítani a számodra fontos és általad nézett tv csomagodat? (lehet külföldi is)
Dum spiro, spero.
Szereted (szeretted kiskorodban) a Flintstone családot?