97992
-
#91234 dehogy, vannak barátnők is a világon, nem csak barátok :D
hajmosás után használsz balzsamot? -
#91233 bezony, egy rövid balcsi becsusszan majd
a vb idejére a nők magányosak lesznek? -
#91232 ezt neked gaz :D
én magam lepődnék meg legjobban, ha mennék nyaralni.
te mész? -
#91231 valami gaz :D
mész idén nyaralni? -
#91230 egy olyan válltáska, ami gyakorlatilag 3 hét alatt kezdet is tönkre menni. nem volt drága, de még annyit sem ért emiatt.
tudod mi a petúnia? -
#91229 Városban eléggé. Kint a kertben/lent a telken/noname faluban meg istenigazából ki nem szarja le, nem igaz?
Mi volt a legutóbbi dolog, amit megbántál, hogy megvettél/túl sok pénzt áldoztál rá? -
#91228 nem látogatom egyiket sem
hosszú nadrág papuccsal hülyén néz ki? -
#91227 Hogy a viharba ne. Ma éppen a 12+os képek topikon röhögtem magam halálra.
Gumiból melyik a kedvenc topikod? -
#91226 [meghatódik]
öööö... pár régi tagot ismerek személyesen akikkel valaha még elindítottuk a "connection" topicok áradatát komoly mennyiségű alkohol elfogyasztása keretében, de most aktív emberek közül asszem csak Tuvok-kal futottam össze másfél éve, videokártya vásárlás okán.
gumiszobát látogatod? -
#91225 Erről a fórumról senkivel sem. Bár Calverrel összefutnék, nagy forma lehet.
Te? -
IXEMGabeo #91224 Egyeseknek az a módszerük...ha nem fogad szót, nem ad tiszteletet nem árt néha megtanítani neki hol is van a helye...persze ezt sem szabad rendszeresen, mert egy életre sérülést okozhatunk számára
Hány emberrel találkoztál erről a fórumról személyesen? -
#91223 gyalog galopp, karib-tenger kalózai1,2, george a dzsungel hőse.
veréssel lehet gyereket nevelni? -
#91222 Sotet zarandok.
Kedvenc harom filmed? -
#91221 dehogy, csak az ajánlót olvasom el, nem mászok bele a közvetlen sztoriba.
kedvenc regényed? -
#91220 Nem.
Szoktál hátralapozni a könyvben és előre csekkolni az eseményeket, vagy mindig egyenletesen haladsz az olvasással? -
#91219 minden zöld főzeléket szeretek.
szeretsz fejben számolni? -
#91218 1-2 ezer ft-ot
spenótot szereted? -
#91217 nyáron igen.
mennyi pénzt szoktál magadnál hordani általában? -
#91216 Csak ha túl sok alkoholt fogyasztok, de akkor kegyetlenül, van hogy egy órán át folyamatosan.
Szeretsz nyitott ablaknál aludni? -
#91215 10-30 perc.
gyakran csuklasz? -
#91214 t<10min
te? -
#91213 rugóstul nekem :) nem, hanem a konvektorban. ez pénzes megoldás lesz -.-
szerintem úgy mondja mindenki, ahogy érzi, mindkettő helyes kiejtés.
mennyi idő alatt fürdesz meg?
-
#91212 tűzhelyen? emlékeim szerint lófasz az ilyen, volt h az egész gomb röppent ki miután elengedtem rugóstul mindenestül, 2 perc volt visszalegózni... asszem.
rugóstól vagy rugóstul? -
#91211 nem emlékszem most így hirtelen ilyenre. inkább ideges lettem pár baromságtól, de mélydepibe nem estem. ha megtalálom, belinkelem azt, ami kiverte a biztosítékot átmenetileg.
kiugrott a szikráztató rugója, az gáz? :D
-
#91210 ne hergeld, csak még morcosabb lesz tőle. bár eddig minden előre megbeszélt sörözést/borfesztivált elkerült a égszakadás, szóval én egész elégedett vagyok
mi volt a legutóbbi dolog, amit messze túl soká fogtál fel és hihetetlenül megzuhantál tőle? (legyen akár szó- ill. képvicc, vagy bármi más) -
#91209 én :D -
#91208 hot-dogot ketcup, mustár, krumplit hol ezzel, hol azzal, mustárral sosem, néha csak magában.
szégyelje magát az időjárás, ha vissza kellett kapcsolnom a fűtést? -
#91207 hotdogot ketchuppal és mustárral, visítok ha valaki majonézzel kajálja előttem, sült krumplira max ketchupot teszek nagy ritkán
te? -
#91206 én is kecsapnak ejtem
mivel eszed a hot-dogot / sült krumplit? ketchuppal, mustárral vagy majonézzel? -
#91205 ketchup, én kecsapnak mondom. a többi kiejtésmódját meghagyom másoknak.
szerinted? -
#91204 nem kifejezetten
kecsap, kecsáp vagy kecsöp? -
#91203 kifejezetten idegesít, de van, aki nézi a családból, ezért én is hallom/látom.
olajoshalat szereted?
-
#91202 férfi vagyok
vélemény az éjjel nappal budapestről? -
#91201 jar jar :D
milyen fehérítőt használsz mosásnál? -
#91200 Jolee Bindo, kérdés sem fér hozzá
szerinted? -
#91199 KOTOR 1-2 vitan felul.
A legjobb sw karakter? -
#91198 tekintve h utóbbi hetekben SW játékokat veszem sorra (KotOR 2, KotOR, Jedi Academy, most épp a gyengusz Jedi Knight 2), igen, ki vagyunk békülve (mondjuk Baljós Árnyakkal pont nem, az még pár hónapja újranézésből is kimaradt, bár jó okkal)
legjobb SW játék? (több stílus esetén mehet több is) -
#91197 sw: baljós árnyak
szereted a sw-t? -
#91196 Lone Survivor
Te? -
#91195 igen, de cirmike már nem él. akkor felépült szépen :)
mit néztél legutóbb? (film)