97988
-
kamionosjoe #97347 Ahhhhhaaammm!
Mit gondolsz agglegényekről? -
#97346 Most éppen süt a nap.
Jöhetne már a tavasz? -
#97345 Covid miatt mindenképpen, de az ukrán - orosz háború is szerintem befejeződik addigra, sőt még hamarabb is.
Nálatok is borongós az időjárás? -
#97344 Kalapáccsal elvertem az egyik ujjam, egyébként összességében jól.
Szerintetek milyen nyarunk lesz? Békés? -
kamionosjoe #97343 Én nem hiszek ezekben.
Hogy vagy? -
Bebut #97342 Hát minimum érdekes, de működhet. Ha azonos érettség szinten vannak, és hasonló a jövőkép, akkor lehetnek boldogok.
Szerinted van jövője a crypto pénzeknek? -
kamionosjoe #97341 Hát a múlt hét az elég kemény volt, két nap is jól berúgtam és más napokon is piáltam. Normál esetben azért 4-5 sörnél többet nem iszok.
Mit gondolsz az olyan párkapcsolatokról ahol 10+ év van a két fél között? -
#97340 Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy egész évben hányszor iszom alkoholt, és akkor sem sokat.
Te? -
kamionosjoe #97339 Összevissza kajálok mindent, sokszor nem eszem reggelit csak egy kávét bedobok. Nagyjából így vagyok az ebéddel meg a vacsorával is.
Mennyi alkoholos italt iszol egy héten? -
#97338 2019 május.
Mit szoktál reggelizni? -
kamionosjoe #97337 Én nem hiszem, hogy lesz támadni akarnak.
Mikor fotózott utoljára az utcátokban a google maps-os kocsi? -
#97336 Legutóbb DI fm-en hallgattam zenéket, konkrétan progressive house stílusban.
Szerinted az oroszok támadni fognak, vagy csak megy a szájkarate? -
#97335 Gondolom befizetnék egy világ körüli útra, miután a családom és a barátaim eléggé az agyamra mentek az aggódásukkal. Pedig én csak nyugit akarok!
Milyen zenét hallgattál utoljára? -
kamionosjoe #97334 Elejétől fogva hidegen hagy a dolog. Maszkot felveszem ahol kötelező aztán ezzel le van zárva.
Mit csinálnál, ha kiderülne, hogy agydaganatod van és akármikor véget érhet az életed? -
#97333 Jane Yolen: Csipkerózsa amit legutóbb befejztem, holokauszt téma. Most Jodi Picoult: Apró csodák van folyamatban, rasszizmus meg az ebből adódó bonyodalmak.
Mennyire vagy már rosszul a koronával és oltással kapcsolatos témáktól? -
#97332 Kim Stanley Robinson - The Ministry for the Future. alapvetően vállalható jövőbetekentős "hard" sci-fi a globális felmelegedés következményeiről és annak megállításáról, de egynek nagyon bugyután idealista, kettőnek még mindig baromi viccesnek tartom, hogy a vezető nemzet benne india, ahol jelenleg az év nagy részében vágni lehet a levegőt.
te? -
#97331 Igen.
Mit olvastál legutóbb? -
Bebut #97330 Alapvetően igen. Néha izgalmas, néha unalmas, de nicns semmi gondom vele.
Mikor reggel felkelsz világos van már? -
#97329 Akár vissza se jövök. Mikor mehetek?
Szereted a munkádat? -
#97328 Ha belehajszolnak egy döntéskényszerbe akkor nehezen tudok dönteni.
Minden körülmény adott lenne, bevállalnál egy űrutazást, mondjuk egy jövőbeli Mars utazást? -
kamionosjoe #97327 Elgondolkodtam, de szerintem nincs kedvencem. Egyébként szeretem a dokumentum filmeket csak eddig nem éreztem szükségét, hogy kedvencet válasszak magamnak a sok film közül. :)
Könnyen vagy nehezen tudsz dönteni ha választanod kell? -
#97326 ha TED Talk is belefér, akkor talán Allan Savory előadása az, ami sok-sok év távlatából is tisztán megvan, valamint ez a videó, ami szépen szétpukkasztja a húsfogyasztás hatalmas és végtelen gonoszságával kapcsolatos minden, utóbbi években oly' populáris mesét.
mivel érdekes téma: neked? -
Zsombor99 #97325 Bocsi, hogy csak most reagálok. :| Átlagosan sikerült, megvoltak a szokásos dolgok: Bud Spencer filmek az RTL tévécsatornán, valami virslivel készített étel és persze tévés (M1) visszaszámlálás éjfélkor, koccintással. Akkor a "Ki van fent legtovább?" témába írtam is, ~04:04-ig mertem fent maradni, nehogy álmosság alapú probléma legyen belőle. Másnap ~11:00 körülig aludtam csak, pedig szabad lett volna tovább is...
Melyik a kedvenc dokumentumfilmed és miért az?
(Régebbire reagáltam, a kérdés sort pedig nem akarom megtörni, ezért tovább adom.) -
#97324 Aspirint használtam utoljára.
Melyik a kedvenc dokumentumfilmed és miért az? -
kamionosjoe #97323 Ennyire pocsék nekem még nem volt, még karácsonykor beállt a derekam aztán becsípődött egy ideg és azzal szenvedek azóta is.
Milyen gyógyszert használtál utoljára? -
#97322 Kb. 10-ig
Jól sikerült a szilveszter? -
Zsombor99 #97321 Nem igazán ‒ úgyis elfelejtődik és/vagy a végén nem lenne betartva...
A hosszúra nyúló szilveszter után végül meddig aludtál elsején? -
#97320 Nem többet, mint 2021-től.
Szoktál újévi fogadalmat tenni? -
Bebut #97319 Barátoknál, főzünk valamit, társasozunk, aztán remélhetőleg hamar alvás lesz.
Mit vársz a 2022től? -
#97318 Rendeltem a kupac könyvet.
Hol leszel és mit csinálsz szilveszterkor? -
#97317 egy minőségi, 12 kilós zacskónyi, ivartalanított macskáknak való száraztápot.
te? -
#97316 Lencse talán, a többit elengedtem.
Virslit és a pezsgőt mindenképpen.
Mit vásároltál legutóbb a neten? -
Bebut #97315 sg, FB, netflix, origo, index, reddit, gmail ......
Tartod a szilveszteri hagyományokat? (lencse, disznó stb.) -
#97314 Az idokep.hu-t szoktam megnézni reggelente vagy max előző nap, hogy mire számíthatok.
Milyen oldalakat látogatsz rendszeresen? -
Bebut #97313 Rántott hal, különböző köretekkel.
Szoktál időjárás jelentést nézni? -
Jaxxon5 #97312 Sziasztok! AUNA Worldwide CD internet rádiót vásároltunk, de folyamatosan Network Timeout hibát ír ki. Néha fel tud kapcsolódni és hallgatható a rádió, de nem értem, hogy mikor és miért működik/nem működik. Valaki tudna segíteni? -
kamionosjoe #97311 Halászlé, bejgli, csak a szokásos.
Nálatok? -
Bebut #97310 Nem, mindig feltalálom magam.
Mi lesz a karácsonyi menü nálatok? -
kamionosjoe #97309 Ahol jó érzem magam.
Szoktál unatkozni? -
#97308 Kérdés, hogy mi a buli. Öregedek lassan, házi partikra járok már csak barátokkal. Ugyanakkor a legutóbbi nagyon nagy buli a Slayer búcsúkoncert volt, ´19 nyarán.
Mi neked egy jó buli?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2021.11.19. 22:51:53