97988
-
kamionosjoe #97307 Csak is értelmes emberekkel, de az talán nem is vita, hanem beszélgetés.
Milyen buliban voltál utoljára? -
#97306 Tagadó asszem nincs, oltásellenes van, de igyekszem mindenkivel kerülni a témát, úgyhogy nemtom mennyire fanatikusak.
Szeretsz vitázni? -
#97305 Be, most fogok jelentkezni a 3. körre hamarosan. Eddig szputnyikot kaptam,
Vannak fanatikus covid-tagadó, meg oltásellenes ismerőseid? -
#97304 Már jó ideje nem voltam beteg szerencsére. Utoljára az első oltás ütött ki még februárban.
Be vagy oltva? -
#97303 két monitorral tolom, másodlagos csak néha van benyomva amikor munka úgy kívánja, mert egyéb esetben vakító tud lenni számomra.
voltál lebetegedve az utóbbi hónapokban? -
#97302 Tavasszal volt 10 éves, de látszólag nem érzi magát túl idősnek. :D
Egy monitort használok.
Te? -
#97301 nem szokásom, bár utóbbi időben zenét se nagyon szoktam.
#97298: gyönyörűséges ő már idős cica, jól emlékszem? szerintem valami 10 éve láttam már róla fotót a macskás topicban
hány monitort használsz? ha több, mint egy, folyamatosan vagy csak néha váltasz több-monitoros üzemmódba? -
Bebut #97300 Már nem nagyon, de ki tudja ha lesz még jó idő, lehet kéne még grillezni.
Hallgatsz rádiót? -
#97299 Nekem a sí is az volt 1994 - ben. :)
Tervezel még nagyobb eseményt / kirándulást az idei évben? -
Mi a legextrémebb sport / akármi, amit eddig kipróbáltál? -
#97297 á, nem is szoktam karácsonyozni.
van kisállatod? -
_Galamb_ #97296 Fúúú, nem is tudom... de ha választanom kellene a sok teendő között, akkor talán a portörlés. Mindent leszedni a polcokról, szekrényekről, letörölni (ami csak pár perc ) és utána mindent visszatenni, ami nekem több óra is lehet. :D
Október vége van, de kitaláltad már mivel leped meg karácsonykor a szeretteidet? -
#97295 porszívózás, azon egyszerű okból, hogy porallergiás vagyok, szóval maszkban kell tolnom.
te? -
#97294 Talán két éve karácsony körül. Idén és tavaly biztos nem, előtte nem igazán emlékszem, mikor.
A házimunkák közül melyiket utálod a legjobban? -
_Galamb_ #97293 liiiidddllllll..... töredék összegből telepakolom a hűtöt és a fagyasztót. Valamiért jobban tetszik, mint az aldi. De az aldi se rossz, főleg a turkálós része :)
Mikor voltál utoljára megfázva? -
#97292 Egy. Plants vs Zombies.
Aldi vagy Lidl? -
#97291 Laptop, mobil, utóbbin inkább csak böngészek, sokkal lassabb bármit intézni rajta, mint lapin.
Mennyi és milyen játékok vannak a telefonodon? -
Koothrappali #97290 37 éves vagyok, már töröm a magyart.
Milyen eszközön szeretsz netezni? (PC, laptop, mobil, TV, tablet stb.) -
#97289 Angolul elvileg középszinten, gyakorlatilag sokat felejtettem, sok mindent értek, de megszólalni nem merek. Németből nyögvenyelősen eljutottam középszintig, de kb. semmire nem emlékszem.
Te? -
#97288 azonnal forr a vérem ha valaki a "lúzer" szót használja. van rá magyar kifejezésünk, fasznak kell a műangollal majomkodás. ugyanezen az elven elindulva, ha valaki angolul próbál irkálni és látványosan nem megy neki, mert ő olyan nagyvilági... garantálom, hogy bárki aki napi szinten használ idegen nyelvet soha nem fogja erőltetni, örülni fog ha végre anyanyelvén kommunikálhat.
hány nyelvet beszélsz és milyen szinten? -
#97287 Stephen King Setét Tornyának utolsó része van folyamatban, előtte az előző részt olvastam.
Mi az, ami bármikor képes simán felbosszantani? -
#97286 talán Andy Weir - Artemis volt az utolsó áldozat.
te? -
Bebut #97285 Igen és igen. Hosszabb szabadság, és a családdal lehet lenni.
Mit olvastál legutóbb? -
#97284 Úgy kétezer éve, talán. :D
Szereted / várod a karácsonyt? -
Adamcsaka #97283 Nem, talán 5-6 éve, de mikor volt szent az-az este utoljára amiről szó van? -
_Galamb_ #97282 Végülis a napokban már esett a hegyekben :D de ha arra a 10-20 centis hóra gondolsz országszerte.... szerintem csak jövőre... :(
Tudod mikor volt utoljára hó szenteste? -
#97281 Rántott sajt
Krumplipüré
Szerinted mikor esik le az eső hó idén? -
_Galamb_ #97280 Nyaralni? :D Annyira jót kacagtam..... de nem... :D
Mi a mai ebéded? -
#97279 Feketerigó.
Voltál idén nyaralni? -
kamionosjoe #97278 Semmilyen dinnyét nem ettem még idén.
Milyen madarat láttál legutóbb? -
_Galamb_ #97277 Sajnos igen. Pedig nem akartam, de mivel a párom májtranszplantáción fog átesni, ezert neki kötelező volt és ha a közelében szeretnék maradni, akkor muszáj nekem is felvennem azt a "sz@rt". :(
Ettél már idén igazi, mézédes húsú görögdinnyét? -
kamionosjoe #97276 Nincs, pedig ha belegondolok jó lenne ha lenne valami, mert mostanában elkerül a szerencse.
Megkaptad már a veszettség elleni oltást? -
#97275 Valószínűleg jó lesz itthon.
Van valami kabalád vagy szerencsét hozó "rituáléd" ? -
#97274 Igen. Amit csak tudok, igyekszem magam megcsinálni. Sokkal értékesebbnek tartom az így megcsinált dolgokat, még akkor is, ha nem lesz profi a végeredmény.
Idén nyáron szeretnél külföldre utazni vagy jó lesz itthon? -
#97272 Inkább nagyáruházban. Nagyobb a választék, és nem szeretem, ha a kisboltos minden mozdulatomat árgus szemmel figyeli.
Tudsz / szeretsz autót vezetni? -
#97271 Mostanában a tavaszi pollenekre.
Kisboltban vásárolsz inkább vagy nagyáruházban? -
#97270 italízlést soha nem kritizálnék (kivéve ha valaki Sopronit vagy whisky-kólát iszik), szeretni szeretem, de újabban két évtized nyugalom után újra előjöttek tejfehérje-allergia tünetei rajtam, viszket a szám belülről ha tejet iszom (más tejtermékekre szerencsére semmi), szóval inkább távol tartom magam tőle, egy anafilaxiás roham bőven elég volt egy életre.
allergiás vagy valamire? -
Bebut #97269 Sehogy, nem ízlik az íze.
Szereted a kakaót, nem túl gyerekes? -
#97268 Nem nagyon hoz lázba a szabadban való ételkészítés, de enni szívesen eszem. :D
Hogy iszod a kávét? Ha nem iszol, miért nem? -
#97267 Ez
Szeretsz grillezni?