97988
-
#97387 KEllemes egész évben lehetne ilyen, eltudnám viselni.
Mikor vettél utoljára bármilyen ujságot?
-
#97386 Hűvösebb legyen, ritkán szoktam véletlenül kitakarózni.
Milyen ott az idő? -
Bebut #97385 Fekete. Nagyon szeretem, minusz 25fokig jó. Szóval itthon soha nem fázok benne.
a hálószobában hidegebb legyen, és inkább jobban betakarózol, vagy inkább melegebb, hogy ne fázzál, ha véletlenül kitakarod magad? -
#97384 Telet mindenképpen, bár hazánkban pár éve tisztességes hideg és tél nem volt, hó pedig nem is esett. Mondjuk az utóbbi nem hiányzik.
Milyen színű a kedvenc télikabátod? -
#97383 Persze, mindig az kell, ami éppen nincs. :D
A telet vagy a nyarat bírod jobban? -
Bebut #97382 Én örülnék neki, szeretke hegységekbe menni túrázni, valahogy a szemnek az szebb. Petőfit sose értettem az alföld szeretetével. De sok más szempontból is hasznos lenne, de ez van valtoztatni már nem lehet.
Ha nyáron 20fok van, te is már meg akarsz fagyni, és ha télen 10fok már mennél a strandra?
-
kamionosjoe #97381 Leggyakrabban Mekiben, de más helyekre is bemegyek néha KFC, Burger King stb...
Jó lenne ha több hegy lenne Magyarországon? -
#97380 Tortillat és teszek bele sült tojást
vagy szendvicset.
Szoktál menni gyorsétterembe? Ha igen, melyikbe?
Utoljára szerkesztette: smith09, 2022.08.04. 18:21:08 -
#97379 Szinte csak hideget eszek vacsira. Napi egyszeri meleg kaja elég, az pedig megvan ebédre.
Mit szoktál vacsorázni? -
#97378 Cipő kb 80 euró
Gyakran eszel hideget vacsorára? -
#97377 1,3 millió forint, egy grafikusnak szereztem be számítógépet + digitalizáló táblát.
neked? -
#97376 Lidl.
Mi volt a legnagyobb összeg amit netes vásárlás során kifizettél? -
#97375 Nem nagyon, csak a főbb dolgokat.
Hol vásárolsz legszívesebben? -
Bebut #97374 van és mostanában elég sokat is megyek vele.
követed a politikát? -
#97373 Csak ha itthon vagyok.
Reggelente.
Van biciklid? -
#97372 Első dolgom lesz, mihelyt beérek az irodába.
Te? -
#97371 Elmegyek súlyzózni, tv zek, veszek pár dolgot a boltban,
Iszol ma kávét? -
#97370 Aktív semmittevés, intenzív naplopás.
Mik a terveid holnapra? -
#97369 Teljesen, tavaly 18 év után váltottam, és nem bántam meg.
Mi a kedvenc vasárnapi programod?
-
kamionosjoe #97368 Az egyéntől függ. Én idén elég aktív nyaralást csináltam, egy hét alatt elmotoroztam Spanyolországba meg vissza.
Elégedett vagy a mostani munkáddal? -
Bebut #97367 Nem, boldog párkapcsolatban élek már jó pár éve. És előtte sem voltam fent, a hagyományos úton találkoztunk.
Aktív vagy passzív nyaralás? -
kamionosjoe #97366 Én sem gondolom annak, de azért a fiatalok szedjék össze magukat és mozduljanak ki inkább.
Fent vagy valamelyik társkereső oldalon? -
#97365 Nem.
Miért lenne az? -
Renata100 #97364 Nem nagyon, eddig is sokat ettem, most is.
Szánalmas dolog az internetes társkeresés? -
#97363 Eddig is elég spórolósan éltünk, szóval ezen felül már nem nagyon tudunk mit tenni. Elvileg az átlagfogyasztás alatt maradunk. Remélem. Szüleimnél (vidéki családi ház) nincs gáz, csak palackos, viszont dupla az áramfogyasztás, ott a számlára kíváncsi leszek.
Befolyásolja a nyári hőség, hogy mit és mennyit eszel? -
kamionosjoe #97362 Én már most elkezdtem a spórolást, kevesebbet költök, kevesebbet használom a számítógépet, nem égetem feleslegesen a villanyt, nem folyatom feleslegesen a vizet, főzéshez fedőt rakok a lábosra. Nálunk szerencsére vegyes tüzelésű kazán van és palackos gázzal főzünk úgyhogy a gázszámla miatt nem kell aggódni. Elektromos áramból viszont majdnem a dupláját használtuk eddig, mint a megadott 210 kw, szóval kíváncsi vagyok milyen összegű számla fog kijönni.
Te? -
#97361 Nálam igen.
Van olyan bármilyen dolog amin spórolni fogsz a közeljövőben? -
kamionosjoe #97360 Le költözök a vízpartra, most is a strandon voltam.
tényleg nem működik a válasz gomb? -
#97359 Igen. Ráadásul nálam már a "válasz" gomb sem működik.
Kánikula ellen milyen praktikákat vetsz be? -
kamionosjoe #97358 Már régóta nem járok.
Kihalt a topik? -
#97357 Bizonyos szempontból már elérte, gondolok itt gazdasági dolgokra. Háborúban nem fogunk részt venni szerintem.
Vártál locsolkódokat / mentél locsolkodni? -
kamionosjoe #97356 Még nem, de gerincműtét után szerintem már jobb ha nem csinálok ilyeneket. Bár lehet nem lenne gond, de jobb az óvatosság.
Szerinted eléri Magyarországot a háború? -
#97355 Próbáltam már, tandemugrást. Bármikor újra.
Te? -
#97354 Ha már háziállatoknál tartunk, személy szerint a 16 éves macskámról van a legtöbb fotó a telefonomon. :)
Kipróbálnád az ejtőernyőzést? -
#97353 Inkább rabszolgaként. :D
Miről / kiről van a legtöbb fotó a telefonodon? -
#97352 határozottan, semmiért nem hagynám hátra a cicáimat.
szerinted a macskák nagyra nőtt, szőrtelen, deformált macskaként tekintenek ránk emberekre? -
#97351 10 éve ugyanaz a macska, nincs és nem is szokott olyan sérülésem lenni, amit ő okoz. Egyszer harapott meg annyira, hogy feldagadt a helye, de akkor is én voltam a hülye, mert sötétben félálomban ráléptem szegényre.
A háziállat családtag? -
#97350 nem, távol tartom magam a demokrácia nevű mesétől.
van kisállatod? és ha igen, átlagosan hány heg/friss sérülés van a kezeiden?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2022.03.25. 18:00:31 -
#97349 Megyek.
Te? -
#97348 Szerintem jó fejek, én is az vagyok.
2022. április 3-án elmész szavazni?