Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Dettó.

Vajh mikor jön ki a S.T.A.L.K.E.R.? 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
nem, 3 naponta elég...

és te?😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
má mér lenne gáz! nem értem. sztem még mindig jobb egy kissé slankabbnak lenni, mint ducinak😊)

minden nap borotválkozol?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
jah néha odatévedek.

szted gáz ha egy ember sovány?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jazzy
Legyen apolt, nem art ha kicsit barna.

Szoktal honfoglalozni?
Annakin
talán egy. de még nem számoltam😊)

szted, hogyan néz ki egy ideális nõi kéz

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

artschi
ha az ember bírja lelkileg és anyagilag, akkor igen.

mennyi piros toll van az asztalodon?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Annakin
semmi=minden.

szted nehéz egy válás után talpra álli?

LSL
Néha összeülünk, ha még egy kicsit iszunk is rá vicces megoldások születnek (állattenyésztés 😊 )

Szerinted mi történt a a big bang elõtt?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

ddomi87
4-es.

Szerecc Activityzni?Gyakran jáccol(jáccototk)?

ööö...retekegér...!

flippy
Kicsit😊 De inkább csak a kezemen.

Hányas vagy/voltál kémiából?

jazzy
Gondoltam ra, hogy megtanulok valamilyen szinten, ami kesik nem mulik.

Tudsz hullahoppkarikazni?
Annakin
nehogy bedõlj már ennek a da Vinci kódoknak! igen, szeretem a rohadt meleget, sokkal jobban mint a mínuszokat.

gondoltál már arra h hacker legyél?

kulabácsi
gépezem😄 meg most fejeztem be a da vinci kódok, hát.....

szereted a rohadt meleget?

Annakin
ja, bocs. nyereményjáték nem érint😊)
ha kinézek az ablakon.. tömeg, manager arcok, megcsinált nõk és férfiak. hát nem tom, én nem igazán ez vagyok.

mit csinálsz éppen most?

tigeroo
csak annyi a kérdés hogy kikvoltak a pogány keresztények
(egy nyereményjátékhoz kell, 3 kérdésbõl az 1ik szal röviden<#ravasz1>)

ha kinézel az ablakon milyen érzés fog el?
Annakin
helyesebben, amire kíváncsi vagy, õk sztem a pogány õsmagyarok. nem keresztények!

Annakin
hú. hát röviden, az elsõ egyistenhívõ emberek, akik becsülték a Teremtõ Isten erejét, a Természet erõit mind! pl.: mire vagy kíváncsi konkrétabban? írok neked hosszan is privátba de addig is olvasd el: Yotengrit I.-II., s a Nimród gyûrûjét!! tényleg ajánlom, nem uncsi, élvezetes olvasmány egy Magyar fiatalembernek!

leírod nekem privátba a kérdéseidet?

tigeroo
hogy emlékezz a "szebb" idõkre =)

kik voltak a pogánykeresztények? tudja má valaki (privát üzi vagy valami)😄
Annakin
manapság már nem. szerencsére elmúlt ez a betegségem is😊)

miért jó/kell nosztalgiázni?

a futócipõm Saucony (T5 modell), azonkívül van egy British Knights és két Scholl utcai cipellõm, egy Columbia szandálom, egy Lowa túrabakancsom, meg egy Schimano SPD-s kerékpárcsukám.

szoktál nosztalgiázni?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Karminca
sötétkék-fehér csíkos.

Milyen márkájú cipõd van?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

jazzy
Valami nyari vacakra, erdekes. Pontosan nem tudom mire, ugyanis sokszor van az, hogy a szobaban rosszul vagyok, a levegon jobban, van amikor forditva, egyelore nem tudom mire vagyok, orvoshoz menni lusta vagyok..

Milyen szinu a kedvenc polod?
Annakin
középtáv. 400 és 800 m-en versenyeztem is gimis fénykoromban. régi szép idõk de jó volt!! nagyon szeretem a sportokat.

allergiás vagy vmire pl. állatok szõre, v növények pollen stb.?

jazzy
Nem tudom, nem vagyok pesti, viszont azt tudom, hogy a loveszetet 1 evnel nem nagyon lehet tovabb csinalni mert eszmeletlen monotonna valik, en is jartam 1 evig, utana halalra untam es egyre rosszabbul teljesitettem.

Inkabb rovidtavot szeretsz futni, vagy hosszut? (olyan nincs hogy nem szeretsz😛 )
Annakin
<#vigyor4>aha, voltam kirándulni a Mogyoróhegyen. meglátogattuk kedvenc kis szarvasokat, vaddisznókat meg õzikét. de sajna du eleredt az esõ.

tudod, h hová lehet járni Bp.-en lövészetre?

nincs pizsamám csak egy éjszakára bejáratott macis pólóm, "K*rva anyád!" felirattal 😊

voltál ma valamerre?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Annakin
nem, nagyon uncsi sztem.

szoktál pizsamát húzni alváshoz?

flippy
Nem😊

Hány fogad van?

kulabácsi
nincs velük bajom, de azért sztem nem lehet sokáig csinálni, szükség van egy jó kis rátothúsra néha😄

szoktál passziánszozni a gépen?

Annakin
nem de nagyon szeretnék végre megtanulni.

mi a véleményed a vegetáriánusokról?

csé

tudsz pókerezni? ha igen volt már royal-flushod?

ddomi87
általában melegszendvics.-kedvenc

milyen játékkal jáccol multiba ha jáccol?

ööö...retekegér...!

kulabácsi
nem, de nem is kívánom!!

milyen vacsit csinálsz magadnak?

LSL
Az egyik hoszabb, mint szürke

Ettél ma csokit?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

jazzy
Biztos lehet de nekem ennel ertelmesebb most nem jut eszembe mint pl

Mi a kulonbseg az afrikai es az indiai elefant kozott?
kulabácsi
jó kérdés, mondjuk olyan 2õt?? igazából most nem állok neki lemérni ha nem baj😄

szted ennyi üzi után (17347) lehet még értelmeset kérdezni?

jazzy
rakenem a monitorra te meg nyalogasd le😛

mekkorat ugrasz helybol?
kulabácsi
õõõ hát legyen karamell olyat még sztem úgysem ettem!!

átfaxolod ha kész??😄

jazzy
Hat lehet csoki, vanilia, eper, karamell, citrom, es tobb nem jut eszembe D:

melyiket kered?
kulabácsi
jah eléggé, mivel igen hajlamos vok a depresszióra, nekem minden ilyen meglátszik a hangulatomon😞

milyen puding közûl lehet választani?😄

Annakin
abszolút össze-vissza eszem. nincs rendszer. persze be kéne tartani vmilyen rendszert.

lehangol ez az esõs idõjárás?

jazzy
Naponta 6-7x eszek 3 orankent.

Milyen izu puding legyen?
kulabácsi
sokszor, de keveset!!

megtartod a napi 3 fõ étkezést, vagy elszórtan eszel?

jazzy
Szeretem.

Hanyszor eszel 1 nap?
kulabácsi
nem igazán rajongok az ilyen zenéért, szal koncerten sem voltam!!

szereted a goát?

ddomi87
Jön amikor jön.

szereted a kispált?voltál már koncertjükön?

ööö...retekegér...!

ddomi87
Jön amikor jön.

szereted a kispált?voltál már koncertjükön?

ööö...retekegér...!

kulabácsi
sajna nekem sem...

készakarva akarsz kapcsolatot, vagy úgy vagy vele, h jön amikor jön?

flippy
nincs.

Neked?