Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
sztem nem, de ez a csajon múlik, h mennyire kattan be az ilyenekre...

van barátnõd/barátod?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

artschi
passz.

szerinted adhat okot szakításra az, hogy a barátnõd tanul otthon, te pedig egy koncerten a nyakadba veszel egy másik lányt, de utána nem lesz belõle félrelépés részedrõl?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kulabácsi
nemtom

vki tudja?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

flippy
Tudtam.

Mekkora a Föld térfogata?

Karminca
mivel nem napozok,így nem...😛

Tudtad,hogy nem csak káros következményei lehetnek?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

egyértelmûen a Lindt-csokik. ha megkóstolod, újradefiniálhatod a csokoládéról alkotott fogalmaidat😊 csak egy baja van, hogy amilyen finom, olyan drága is (karácsony táján kaptam egy doboz Lindt pralinét, amit a boltban 6-7.000-ért mérnek)

nem tartasz a napozás káros következményeitõl?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

tigeroo
(hbátlan, ötös, leülhet)

jaja szeretem😊 ..ha nincs más<#idiota> sztem régen szerettem

számodra a legfinomabb csoki(márka)?
Annakin
a-négyzet + b-négyzet = C-négyzet. a derékszögû háromszög befogóira tett négyzetek területeinek összege = az átfogóra tett négyzet területével. így is van igaz-e😊))

szted jó a fekete-keserû csoki?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

tigeroo
..7közben emgnéztem a Gyûrûk Ura I-II-III-at (3x láttam már)
végig a film közben azon gondolkoztam hogy frodó meleg-e <#idiota>
de most komolyan..ugy néz samura az egész filmben, + amikor samu a végén házasodik, mosolyog majd komor lesz az arca mintha sajnálna valamit<#idiota>

emlékszel még hogy hogy szól a pitagorasz-tétel?
Karminca
ezen még nem gondolkoztam.

Mi volt a legnagyobb hülyeség,ami eddig eszedbe jutott?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Annakin
nem tudtommal. de a férjem horkol😞(

szted megváltozik a Föld pálya azáltal, h felgyorsult az emberi idõszámítás?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Nem.

Horkolsz éjszaka?

Annakin
igen szerintem sem hátrány. én tudok biztos ami biztos.

laktál már kollégiumban?

jazzy
Nekem fontos, bar amire szuksegem van el tudom kesziteni magamnak, de a fozes a koztudatban is ilyen "noi" dolog, es ha en is meg birtam tanulni, neki sem hatrany.

Szerinted?
Annakin
ok igazad van. tudok. de nem akarok.

szted fontos, h egy lány tudjon fõzni?

Annakin
nem tom de sztem még nem kéne úszkálnod benne😊) várj még pár hetet.

szoktál a napon sütkérezni órákig?

jazzy

Baratnomet nem verem at, balcsi nem tudom hany fokos.

Tudsz deriválni?
Annakin
én sem szeretem igazán. Sõt!

átvered a barátnõdet?

flippy
Szerintem az.

Hány fokos a Balcsi?

igen

szemét dolog párhuzamosan két csajjal kavarni?

kulabácsi
nem voltam még ott...

csalt már meg a barátnõd/barátod?

artschi
attól függ. bár halasztani utálok, mert csak magammal tolok ki...

fürödtél idén a Balcsiban?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

LSL
Nekem a hétvégi pofavizit annyi, hogy hazajövök. De nem mindig fodul elõ. Ha meg ünnep van, akkor jókat lehet kajálni. Hálisten nem olyan nagy a család...

Ha kapsz egy feladatot, rögtön elvégzed, v halsztod az utolsó pillanatig?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

kulabácsi
hát iszonyatosan utálom...

és te?

Annakin
én tegnap. sokszor elõfordul persze egyedül.

hogy bírod a nagy hétvégi, családi pofaviziteket?

kulabácsi
nehéz kérdés, sztem kb 1 éve, eléggé magamban tartom az ilyen érzéseket...

és te?

artschi
ha túl nagy a tömegnyomor, akkor nem.

Mikor sírtál utoljára?

kulabácsi
hát attól függ h kinek mi a buli...de péntekenként rendszeresen (csak sörözgetni)

szereted a tömegnyomoros partykat?

Karminca
nemgyakran utazom vonaton,ha mégis,akkor aki melelttem ül,aztmár ismerem....

Milyen gyakran jársz el bulizni?

Nolycsy
Hosszabb távra nem.

Vonaton szoktál beszélgetni a melletted ülõkkel?

Nolycsy
Köszi!<#circling>

Karminca
nemtudom. Általában joghurt,de a kefírt is át tudom alakítani úgy,hogy ehetõ legyen....

Ismerkedtél már meg buszon valakivel?

Annakin
sztem a fekete.

joghurt vagy kefír? (most megnézek egy filmet, utána eszembe jut vmi jobb kérdé)

Karminca
szeretném,csak az a baj,hogy olyan 11 körül szoktam elmenni aludni,mert eléggé korám(05:45) kelek...

Mi a jobb? Ha egy csaj állandóan rózsaszínt hord(mindene rózsaszín,semmi más szín nincs rajta),vagy ugyanez feketével...?

Nem.

Meg fogod nézni a Csodálatos Elmét a TV2-õn Vasárnap?

artschi
attól függ. ha az a ruha egy átlátszó tanga, ami gyorsan tépõdik, akkor lehet babarózsaszín 😊

ettél ma csokis kekszet?

kulabácsi
nem de ha ingyen adod akkor jöhet😄

szted szép egy lány vmi babarózsaszín ruhában?

kék

Ismersz gazdag nagyon gazdag embert akinek kell panzió? 😊))

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Karminca
szalma

Általában milyen színû ruhákat hordasz?

kulabácsi
hát álltalában póker meg csocsó vmi kávézó, kocsmában...

széna vagy szalma? (nem jutott eszembe jobb😄)

tigeroo
jah, mostanában szerény városunkban elburjánzottak a motorosok, és mindenki a mi városrészünkre járkál (=gyk ahol én lakom, sõt soxor a mi utcánkban) mindenki, sok volt ottátárs, dumálunk és dumálunk a mocin ülve😊
régi szepp idök

neked?
kulabácsi
a tökfõzeléket, de sok van...(jah go kocsma mindenkinek😄)

van szokásos pénteki programod?

jazzy
Jol megyunk nemsokara kocsmaba.
(Boldog szulinapot Nolycsy)

Melyik kajat utalod a legjobban?
kulabácsi
szarul de büszkén!

és te?

teljesen mindegy a hajszíne, csak legyen a külsejében valami megkapó.

hogy vagy?

ddomi87
torrent.

szõke vagy fekete?

ööö...retekegér...!

kulabácsi
hát én mindenes vok, igazából nagyon hangulatfüggõ a dolog, de amiket leírtál annak kb a felét én is láttam, és tényleg jók! szeretem az ilyen elgondolkodtató drámákat....

dc vagy torrent (vagy esetleg videótéka😄)?

Annakin
ok. van egy pár konkrét ajánlatom: "Irodai patkányok", "A bukás", "traffic", "Összeesküvés elmélet", "Az ígéret megszállotja", "Apokalipszis most", "A kilencedik kapu", "Az ördög ügyvédje", a "Gépész", "21 gramm", "Végsõ megoldás szerelem", "Rosemarys baby", "Lebegés", "13-as rendõrõrs" stb. rengeteg van, ezeket mind ajánlom + jöhet sokféle történelmi film is.

te milyen filmeket szoktál nézni?

kulabácsi
jah! bár a szobám lehet nem errõl árúlkodni, de ott is megvan mindennek a helye, csak nem látja mindenki😄 szal igen, csak lusta is vok...

milyen filmeket szoktál akkor inkább nézni?

Annakin
most konkrétan ezt a filmet bírom nagyon. de elmegy pl. a "dogma", a "blöff", a "banditák" is stb. sajna a vígjátékokkal megfogtál nem igazán nézem õket. de egy csomó komoly film van, amit ajánlani tudnék.

szereted a rendet a környezetedben?