Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flippy
Nekem is az ami neked, nah meg pizza és gyros.

Kedvenc ital?

tigeroo
rántott pulykamellfilé + kukoricás rizs, + az a gyalult vöröskáposzta, nyammi😊

neked?
Voltan
Azért, mert ha piros lenne, nem lehetne észrevenni benne a trolit.

Melyik a kedvenc ételed?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
ez jó kérdés! nem tudom! lehet azért mert a felhõk megtelnek csapadékkal és....😄

miért zöld a fû?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Voltan
Van, de nagyon béna vok... 😞(

Miért esik állandóan a rohadt esõ?

kulabácsi
áhh utálok, de mivel autóm nincs....

van jogsid?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Igen, 2000. nyarán Gödrõl a váci kórházba. Rosszul léptem, és a térdkalácsom úgy gondolta hogy megnézi milyen az ha elmozdul kilencven fokot balra.

szeretsz tömegközlekedési eszközön utazni?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

LSL
mondjuk egynek az jó, h tök ismeretlenekkel buliztunk reggel 9ig, és meghívtak jópár piára, közben sejtésük sem volt rólunk...

vitt már el mentõ?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

tigeroo
hát hétfõn bementünk a helyi vásárba és loptunk mindenfélét...
1900forintos lézer? HA..!

neked?😛
LSL
Hát pont fele fele arányban.

Mi a legõrültebb dolog amit mostanában csináltál?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Lacee
elsõre, nem egy bonyolult dolog, csak minimális odafigyelést igényel és kész.

inkább magyar vagy külföldi zenéket hallgatsz?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ddomi87
nincs.Nyárion kezdem kocsira...várom...

Neked hanyadjára sikerült a jogsi?(ha van)

ööö...retekegér...!

Szeretem, finomak.

Van nagymotorra jogsid?

flippy
Egy morbit mesébõl😊 Happy Tree Friends😊

Szereted a csigákat?

Karminca
Viktória.

Honnan jött a beceneved?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

flippy
Nem sörözök😊
Én se rajongok érte.

Mi a keresztneved?

Lacee
Hoegaarden, Heineken, magyarok közül Borostyán.

neked?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
nemtom h mia jó a sörben...majdnem 16 éves vagyok, cherry-t , meg abszintot, meg jäger, meg mindenfélét szeretek de aztat nem :|

ásványvíz a kedvencem, naponta megiszom 2lityit belõle :xD

sörmárka?
kulabácsi
sör sör sör!!😄

neked?

tigeroo
hát az íze!!

kedvenc itókád?😛
kulabácsi
hát az íze!!

miért mi a jó abban ha vmi iszonyat savanyú??

Karminca
Van,amit igen.

Na de mégis mi a yoo abban,ha valami szétégeti a szádat????

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

kulabácsi
jah régen jó volt, de asszem mostmár nem is adják, meg lehet nem is tetszene...

szereted a rajzfilmeket?

Nem.

Szereted a Dr. Bubó rajzfilmet?

kulabácsi
egyáltalán nem! sztem hülyeség...

hiszel a tündérekben?

jazzy
Az hogy csipos. Ezt nem lehet megfogalmazni, ha szeretsz valami illatot vagy valami izt nem tudod megmondani miert jo. Azert jo, mert jo.

Babonas vagy? Milyen dolgokban hiszel ilyen teren?
Karminca
Hawaii.

Mi a yoo a csiliszószban? (ezt soha életemben nem értettem,de tényleg.....)

youareokay
igen, tudok

melyik a kedvenc pizzád?

ööö..igazad van

😊

akyyy
csiliszósz. van itt egy "üvegtigris" nevezetû hely, é ott olyan csipõset adnak hogy eglész éjjel ég a szám😮OO

tudod hol van jó hamburgeres?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kulabácsi
nem válaszóltál vazze😄

tigeroo
nem (bocs, 3 bünti, nem tudok szerkeztgetni ha lemarad vmi)

ha most választhatnál 1 gyrost mivel "szerelnéd fel"? (csiliszósz, sajt, tejföl, saláta, etc)
kulabácsi
egész csírke, falánk vok😄

szereted a mekikaját?

tigeroo
sültkrumpli + rántattsajt -.-

egész csirke v. csirkecomb?
kulabácsi
hi!! neeem!! ez nem olyan topik, talán próbáld a gogliban, vagy a viccek topikban

Hy!

Vki nemtud nekem a Tannenbaum - számítógép hálózatok könyvõl mondani 2-3-* viccet?
Tartozok ennyivel az elõadónak :-)

Köszi

kulabácsi
én is vazz😄

mit kajálsz vacsorára?

tigeroo
jah..😊

naés te?😄
kulabácsi
pffff ez nehéz kérdés! sztem az alváshoz😄

szeretsz álmodozni?

tigeroo
jaja, igaz kb. 1éve horgásztam utoljára (=csanakozás)

mihez értesz a legjobban? D:
kulabácsi
hát persze!! megesik néha😄

szeretsz csónakázni, evezgetni?

tigeroo
passz

borultál már fel biciklivel?
flippy
nemtudom

Mi köze van a krumplis zsáknak a tengelyes tükrözéshez meg a szögfordításokhoz???

Voltan
Dettó.

Vajh mikor jön ki a S.T.A.L.K.E.R.? 😄

kulabácsi
nem, 3 naponta elég...

és te?😄

Annakin
má mér lenne gáz! nem értem. sztem még mindig jobb egy kissé slankabbnak lenni, mint ducinak😊)

minden nap borotválkozol?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
jah néha odatévedek.

szted gáz ha egy ember sovány?

jazzy
Legyen apolt, nem art ha kicsit barna.

Szoktal honfoglalozni?
Annakin
talán egy. de még nem számoltam😊)

szted, hogyan néz ki egy ideális nõi kéz

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

artschi
ha az ember bírja lelkileg és anyagilag, akkor igen.

mennyi piros toll van az asztalodon?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!