Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flippy
nem igazán érdekel. De azért ne legyen 3 éves, meg 80 se😊

És téged?

kulabácsi
és megint...😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
ufff lassú voltam!! szal Dani a keresztnevem...

téged érdekel h milyen idõs emberekkel fórumozol?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
ádám...<#vigyor2>

tijedé?:ð
kulabácsi
hát nekem foglalt volt amit akartam, azt ez ugrott épp be😄 meg hát a rajzfilmet is nagyon szeretem!

téged érdekel h milyen idõs emberekkel fórumozol?

flippy
egy "ari" mesébõl jött. Eccer már írtam😊 happy tree friends. És a kedvenc szereplõm volt flippy, így rám ragadt:-p

Mi a keresztneved?

tigeroo
nicknév vagy becenév?😄

hjáááj

szal tiger05 volt elõször a gamestar.hu-n (05 azé me 5évesen kerültem elõször géphez...1995, jazz jackrabbit 2)
azt' a gamer.hu fórumon má tigeroo voltam..😊 ez volt kb. 4éve 😄 azóta tigeroo

hogy miért tiger? zsigerbõl jött😄

a becenevem meg száncsó hámhám (száncsó pándzá lenne, don quiote vagy miben volt :ð mind1 a nevem kicsit hasonlít rá..egyik osztálytársam akasztotta ráam)

neked?
flippy
Nem. Viszonylag nyugodt ember vagyok...de vannak kivételes napok😊

miért az a beceneved ami?

kulabácsi
persze, sztem nincs olyan nap h ne háborodnék fel vmin! dehát kerûljük a stresszt😄

sokszor szoktál ideges lenni?

tigeroo
hát pár éve amikor töribõl vettük a magyar kalandozásokat..:l

elképzeltem ahogy a kolostorokban körmölik a szöveget a szerzetesek az évkönyvekbe + imátkozás közben mormolják azt h " a magyarok nyilaitól ments meg uram minket"

plusz még pár feltaláló... bár ha a mai magyarországot kossuth vagy széchenyi, vagy petõfi vagy....Árpád...vagy mittomén ki látná szal biztos kiátkozna minket..vagy legalábbis a képviselõket<#mf2>

az utóbbi napokban háborodtál fel valamin? ujság, tv, csicsergések..<#whatever>
kulabácsi
hát nem igazán, vhogy mostanában nincs igazán mire büszke lenni!

Te voltál már?

tigeroo
szerintem a 'haza'

nem home, otthon, stb. hanem....haza....puszta, nomád törzsek, lovas magyarok íjjal, folyópart, turulmadár...<#rinya>

"ott az én hazám hol a szív s lélek egyet akar"

bocs, éppen echo of dalriada megy winampban, elfogott a magyaros érzés<#smile>

voltál már úgy igazán büszke a hazádra?😊
Annakin
hát persze csak probléma, h igazi mondanivalóval kevés film bír. hiszen tudjuk, h a filmipart is a kezdetektõl egy zárt tábor uralja amerikáan. azok pedig inkább butítani akarják a népeket nem pedig jóra és szépre tanítani.

tudom, h sok van de szted melyik az egyik legszebb magyar szó?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
hát sajna filmet nézni, pedig az olvasással többre mennék...

szereted a tanulságos filmeket?

Annakin
IGEN! Nagyon ajánlom minden élõlénynek, h nézze meg és tanuljon, hogyan lehet manipulálni és összeugrasztani két, egyébként békés népet. a film profin bemutatja ezt az átkozott módszert, amit szerte a világon alkalmaznak más békésen egymás mellett élõ néptömegekkel is a "világ urai".

mit szeretsz inkább csinálni, olvasni v filmet nézni?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
jah nem rossz különben!

láttad a hotel rwanda c filmet?

A. I. - Mesterséges Intelligencia

Te láttad/szereted ezt a filmet?

flippy
Imádom a sötétséget, de azért szeretek a napon "sütkérezni" is:-p<#smile>

Kedvenc filmed?

Annakin
asszem erõs nagyon. vagy lehet, h keverem vmivel😊)

szükséged van sok mozgásra meg napfényre, vagy elvagy a sötét szobádban is?

0Hanga
Salamon szigeteken, de sajonos ennek nem sok az esélye kivéve, ha megnyerem a lottot.

Milyen ize van tabasconak?

flippy
Jamaicában, Cubában, vagy Afrikában😊

És te hol töltöd?

persze. a kutya is megérzi az orrával azokat a kémiai anyagokat, amit az ember a félelemérzete közben kiválaszt magából.

hol töltenéd a nyaradat a legszívesebben?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

kulabácsi
hát bízom benne, de sok esélyt sajna nem látok erre mostanában...

szted egy állat megérzi az érzéseidet?

Annakin
egyáltalán nincs. sok "fejlesztés" pusztán vmely tudományág egomán feszengése, semmi több. elõbb-utóbb el fognak tûnni a semmibe, mert nem természetesek ezek a gépek. pl: vastüdõ, meg hasonló kínzóeszközök.

szted eljön még olyan korszak, amikor többet figyelünk egymásra és az összes élõlényre legfõképpen sok szeretettel?

kulabácsi
a teljes önpusztítás felé...

szted szükség van ennyi dolognak a gépesítésére?

talán az, hogy önálló akarattal rendelkezik, véleménye van önmagáról a környezetérõl és úgy mindenrõl általánosságban, tehát gondolkodik.

szerinted hová tart a világ és a társadalom?

Annakin
igen.

mi az a valami, amitõl egy lényre azt mondhatjuk, h értelmes?

kulabácsi
hát ha hinnék nem tudnék aludni, szal nemtom...

hiszel vmi földönkívüli erõben ami befolyásol?

flippy
Szerintem igen😮 <#csodalk>😊

Hiszel a szellemekben?

😊 Szerintem biztos, bár most konkretice így nem emlékszem rá.

vajon élnek értelmes lények rajtunk kívül a galaxisban?

nem, mert szerintem csak rosszabb lehet, inkább a múltban éltem volna, több dolgot lehetett felfedezni, kifejleszteni
a mai embernek már semmi dolga, csak hogy éljen és próbáljon boldog lenni

ittál már porcukros teát?

nem nagyon szoktam 😞

ha elõremehetnél a jöbõve azzal a feltétellel hogy nem jöhetsz vissza abba a jelenbe ahonnan elindultál, megtennéd?

Karminca
Gyönyörûszép kék. Amikor valaki egyszer azt írta,hogy hiányoznak neki a szép szürke szemeim,azt hittem,leütöm. De amúgy tényleg szép szemeim vannak,anya egyik barátja eccer elvitt magával tök messzire csak azért,hogy a tökidõs apukájának megmutassa,hogy milyen szép szemeim vannak....

Meddig néztél rendszeresen meséket/Most is szoktál meséket nézni...?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

flippy
Asszem 13

Milyen színû a szemed?

Tom and jerry

Hány ajtótok van a házba?
flippy
Kb. 25-30. Nemtom pontosan váll alá ér😊 (növeszd csak😄)

Mi a kedvenc meséd?😄

tigeroo
4-5, de kurvasûrû<#vigyor1>

nyárig növesztem.

neked?😄
flippy
Kispál és a Borz, SlipKnot, Bob Marley, Red hot chili peppers, Alvin és a Mókusok.

Hány cm a hajad?

tigeroo
red hot chili peppers, placebo, depresszió😊

te kedvence(i)d?
flippy
vadász, bolé, gyümilé, víz.

Kedvenc együttes?

tigeroo
mivel sok ásványvizet iszok = ásványvíz, na jó meg cherry coke-t is minden nap iszok (sulibüfé rox..)

neked?
flippy
Nekem is az ami neked, nah meg pizza és gyros.

Kedvenc ital?

tigeroo
rántott pulykamellfilé + kukoricás rizs, + az a gyalult vöröskáposzta, nyammi😊

neked?
Voltan
Azért, mert ha piros lenne, nem lehetne észrevenni benne a trolit.

Melyik a kedvenc ételed?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
ez jó kérdés! nem tudom! lehet azért mert a felhõk megtelnek csapadékkal és....😄

miért zöld a fû?

Voltan
Van, de nagyon béna vok... 😞(

Miért esik állandóan a rohadt esõ?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
áhh utálok, de mivel autóm nincs....

van jogsid?

Igen, 2000. nyarán Gödrõl a váci kórházba. Rosszul léptem, és a térdkalácsom úgy gondolta hogy megnézi milyen az ha elmozdul kilencven fokot balra.

szeretsz tömegközlekedési eszközön utazni?

LSL
mondjuk egynek az jó, h tök ismeretlenekkel buliztunk reggel 9ig, és meghívtak jópár piára, közben sejtésük sem volt rólunk...

vitt már el mentõ?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

tigeroo
hát hétfõn bementünk a helyi vásárba és loptunk mindenfélét...
1900forintos lézer? HA..!

neked?😛