97992
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Calver
    hát... napszemüveg nélkül nem fogsz utcán látni, maradjunk annyiban. mondjuk az ilyen nyári, hét ágra sütő napra még talán annyira nem is, amikor ilyen fehér fos árasztja el az eget, na arra kegyetlenül.

neked?
  • Fresh Duke

Mennyire érzékenyek a fényre a szemeid?
  • ressy14
    én sem szeretek

legszebb madárfaj?
  • chhaya #91552
    Utálok.

Te?
  • rooney8
    több érzelem is kavarodik bennem

szeretsz vezetni?
  • The Protector
    Semmi xtra.Meló meló hátán.Most ez megy végig,kicsit egyhangúak a napjaim.

Milyen kedved van?
  • Fresh Duke
    Nem, értelmesebb dologra is el tudom herdálni a pénzt.

(Nekem van arab ismerősöm. Se nem feketébb, se nem erősebb a testszaga, mint az átlag fehér embernek. Külső alapján valószínűleg sose mondanád meg Róla, hogy az.)

Tervek a jövő hétre?
  • chhaya #91548
    Nem használok, én sem szeretem.

Csajon is zavar, férfin is... Valahogy nagyon nem vagyok rájuk hangolva, mert kb. a parfümök 99%-ától amúgy is fordul egyet a gyomrom. A tömény pacsulikkal, amikor valaki szinte látható szagmintát húz maga után, szó szerint kínozni lehet.
    Az arabos kérdésre csak tippem van, szerintem ők azért viszik túlzásba, mert a sötétebb bőrűeknek alapvetően erősebb a testszaguk... De őszintén szólva nem sok arabhoz volt szerencsém eddig irl.

Szoktál lottózni?
  • Calver
    nem, nem szeretem

te?
    bónusz: és mi a véleményed az olyan hímekről, akik magukra tolnak kb napi egy üvegnyit?
    bónusz bónusz: és miért csinálja ezt az összes arab?
  • chhaya #91546
    Szeretem.

Használsz parfümöt? Ha igen, milyet?
  • videobaby
    51-53kg között váltakozó.

túrókrémet szereted?
  • Fresh Duke
    Nemtom.

Hány kiló vagy?
  • videobaby
    nekem a normál"" kecskék sem okoztak soha gondot.
    hogyne használnám, napi szinten ott beszélek meg pár dolgot, vagy csak simán megy a duma.

legutálatosabb házimunka?
  • Calver
    eh

fél-off: az állatsimogatós kecske nem kecske, oda csak megtört lelkű, idomított valamiket küldenek be, amikből idővel sok száz kéz még inkább kiöl mindent természetes életösztönt és pusztítási vágyat. egy igazi kecske az életedet és véredet akarja (de legalábbis pár kék-zöld folttal tarkítani), és *meg is fogja kapni*.

szoktad használni fb chatet?
  • videobaby
    ott rohadjon meg az illető. felénk sok van belőlük, többnyire külföldiek.
    adnék puskát a vadállatoknak, megtanítanám lőni őket, aztán lássuk melyik győz...
    (félsz a nagy kecskéktől? állatsimogató tele van velük. soha nem bántanak senkit. )

mennyire veszed komolyan magad?
  • chhaya #91540
    Általánosságban nem vagyok és nem is tartanak annak. Viszont ha valaki (ok nélkül) undok velem, azzal én is nagyon köcsög tudok lenni. Szerencsére ez ritka.

#91538 Olyan haláli aranyosak a kis kecskék, a nagyok meg folyton meg akarnak enni, de úúúgy akarok egyet. *_*

Mit gondolsz a hobbivadászatról?
  • videobaby
    sosem ökleltek fel, simán hátat lehet nekik fordítani. ha téged fel akart borítani, akkor vmit elszúrtál.
    van, aki nem lógatja a nyelvét. pl. én sem.

mennyire vagy undok nagy általánosságban?
  • Calver
    van aki nem? (2:1)

és... fordultál már el kecskétől? mert akkor pontosan tudnád, ahogy markolásznád a sajgó seggedet amiben másodpercekkel ezelőtt két méretes szarv okozott komoly kárt
  • videobaby
    miért lenne gonosz? sosem ettem kecskehúst, tejét ittam csak. szerintem a gidák teljesen aranyosak, a felnőtt kecskékkel sincs gondom.

ha nagyon odakoncentrálsz valami, akkor szoktál a nyelveddel játszani? ( van, aki nyújtogatja,, vagy lógatja a szájából )
  • Calver
    élőben nem, de tudom h vissza tudnak növeszteni végtagokat

mi a véleményed a kecskékről - született gonosz 4 lábon vagy ízletes vacsora?
  • videobaby
    egy pingvines szülinapi köszöntőt :D

láttál már axolotl-ot?
  • Calver
    mp3 lejátszón The White Stripes - I'm Slowly Turning Into You, magamba énekelgetéssel Huey Lewis And The News - Hip To Be Square

te?
  • Fresh Duke
    Valószínűleg a Kékestető.

(Van egy sejtésem, hogy azért a déli partot szereted jobban, mert az közelebb van. Talált? :D)

Milyen zenét hallgattál legutóbb?
  • chhaya #91532
    Jó lenne a nyáron legalább 1-1 napra eljutni a Balcsihoz, igen. A déli partot jobban szeretem, főleg Balatonlellét és környékét.

Mi a legmagasabb épület vagy hely, ahol eddig voltál?
  • Fresh Duke
    Hogy van víz. ^/_\^ (Meg jobb esetben, szép bikinis csajok. )

Tervezel valamikor a Balatonra menni?
    Bónusz: Melyik részét preferálod leginkább?
  • dartonite
    Tetszik,varom a tobbit.
    Mi a jo a strandban?
  • chhaya #91529
    Éppen annyira, hogy ne nyavalyogjak, amiért nem jön velem senki strandra. :D

Mit szólsz a foci vb eddigi eredményeihez?
  • dartonite
    Meg nem elegge.
    Nalatok?:)
  • chhaya #91527
    Persze, hogy szép.

Nálatok is lehűlt a levegő?
  • videobaby
    nagyon ritkán szoktam nap közben.

telihold szép látvány?
  • Calver
    ha tehetem, délelőtt alszom. azon kívül... ha nagyon hulla vagyok, ledőlök simán napközben is pár órára

te?
  • Fresh Duke
    Van.

• Fresh Duke
    Valószínűleg mindkettő közrejátszik.

Nem. Egyszer 10 évesen szívtam egy slukkot, azóta semmi. (Bár volt lány, aki próbált megtéríteni, de nem jött neki össze.)

Szoktál napközben aludni?
  • videobaby
    dehogy.

van annak értelme?
  • Calver
    legyen mondjuk Emma Roberts, őt nagyon csípem.

fél-off: egyik verzió szerint szimplán mert egy elbajos fekete komédia (mert ugye volt ott egy olyan jelenet is, amikor Ray Liotta karaktere bemutatta a keménycsávóknak, és... kicsit máshogy zajlott le a dolog, mint gondolta), másiknak meg mondhatjuk azt is, h Ronnie szemén keresztül látjuk az eseményeket, nem feltétlenül helyesen, tekintve hogy Ronnie-nak *kurvára* nincs ki mind a négy kereke

dohányzol?
  • Fresh Duke
    Igen.

#91511: Hátööö... érdekes volt;nem volt rossz. (Bár a Super jobban tetszett.) Szerintem a film vége elég gyorsan lezajlott, és 1-2 dolgot nem igazán értettem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mellkasba lőtte a csókát, elvesztett kb 2 másodperc alatt kb fél liter vért, de azért ráérte a securitys golfkocsival elvinni a rendőrségre, hogy majd ez után hívjanak neki egy mentőt. :D (Persze a főnöke már ott volt, mire odaért, de véletlenül se hívott volna mentőt korábban.)
    Senkit se zavart, hogy mindenféle jog/hatóság nélkül mellkasba lőtt egy fegyvertelen embert. Az se zavart senkit se, hogy fegyvere volt. (Ami később a biztonsági őröknek is lett, annak ellenére, hogy úgy volt, nem kaphatnak.
    Miután betörte a vitrint, miért kellett egy tucat rendőrt hívni? Egyáltalán miért vitték be? Ilyenkor nem csak a károkat szokták megfizettetni? De ha mégis be akarták vinni, miért vittek egy egész osztagot? És miért várták meg, míg bezár a pláza? :D

Ki a kedvenc női színészed?
  • chhaya #91519
    Ha a névnapokat is beleszámítjuk, akkor rendszeresen... A többi nem szoktam, rég fordult elő utoljára.

Tetszenek a batikolt minták?
  • videobaby
    ülök.

voltál már úgy, hogy elfeledkeztél egy személyes ünnepnapról?
  • chhaya #91517
    Hát az attól függ, mit értünk fura hely alatt. :D

Most milyen testhelyzetben vagy?
  • ressy14
    hát nekem még nem

van valami fura helyen anyajegyed vagy szemölcsöd?