97992
-
#91515 ha felfelé lett volna, akkor ja.
elkezdődött a nyári szünet? -
#91514 Fogalmam sincs. De a Crusti Croc tejfölös-sajtosa elég jó, szerintem.
Szoktál fele nézelődni? (Például, az utcán, mikor sétálsz.) -
#91513 Nem.
Melyik a legjobb chips? -
#91512 Már jön is.
Amúgy, személy szerint eléggé szeretem a fekete humort. Mondjuk a Supert semmilyen kategóriába se tudnám belesorolni, az szimplán csak beteg. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Film spoiler, csak akkor nézd meg, ha már láttad, vagy ha teljesen leszarod a filmet. Bár az utóbbi esetben meg kár elolvasnod.[spoiler]Engem meglepett Boltie halála, és kicsit el is szomorodtam. (És film ilyen érzést elég ritkán vált ki belőlem...)
Kaptál már napszúrást? -
#91511 Seth Roger megszokott pipogya szerep helyett elmebajos (de tényleg) pláza biztonsági őr, szatírt kerget és *pusztít*. éjfekete humor (talán még Super-nél is sötétebb), nagyon gonosz, nagyon szórakoztató, lazán 9/10 ha bejönnek az ilyen stílusú filmek. nézd meg a trailer-t, kivételesen nem hazudják le a csillagokat is az égről.
szimpatikusnak tűnik? -
#91510 Tegnap este futottam össze a trailerével (ami durva, mivel 2010-es film), és rá 10 másodpercre már bent is volt utorrentben. Ma sikerült meglesnem és... bazz. :D Senkinek se ajánlom a filmet, de nekem igen tetszett. (Mármint, Neked ajánlanám, de már úgy is láttad. :D)
A Kick-Asst viszont még mindig nem néztem meg (pedig már egy ideje tervben van). Talán holnap, esetleg a 2. résszel egyszerre.
Az Observe and Report az miről szól/milyen film? Még nem hallottam róla. -
#91509 igen! és zseniális. írtam is róla filmes topicban, de minőségi kereső nem akarja a jót. mindenesetre mocskosul jó, éjfekete komédia, hangulatban olyasmi, mintha a Kick-Ass és Observe and Report szerelemgyereke lenne.
most akarod megnézni? -
#91508 Ausztrália, de szerintem haza se jönnék
...vaagy, ha nem akarnék illegális bevándorló lenni, Azori-szigetek (EU része), és szintúgy ottmaradósan, tempós portugál tanulással egybekötve
és beelőztek -
#91507 Nem tudom. Talán Japánba.
A Super című filmet láttad? -
#91506 Mindkettő jöhet. :D
Ha választhatnál egy teljesen ingyenes külföldi nyaralást bárhol a világon, hová mennél legszívesebben? -
#91505 ööö... igazából egyiket sem, nem vagyok nagy nassolós, de legyen mondjuk az édes.
te? -
#91504 #91502 #91503 nem, nem
Az édes vagy sós nasikat szereted jobban? -
#91503 nem, még viccből sem (mondjuk elég szar vicc is lenne éles fegyvert lengetni másik arcába)
rád? -
#91502 ja egy kalasnyikovot, de nem vót megtöltve ám!
raboltak már ki utcán/otthonodban? -
#91501 fogjuk rá
fogtak már rád lőfegyvert? -
#91500 ._.
Szereted a nyári esőt? -
#91499 nem, mert én úgy ismerem, hogy ...,de hol a fenében van? (egy sas kabaréból volt)
miből idéztél? -
#91498 Kicsi a bors, de kurva szar az íze.
Tudod, miből idéztem? -
#91497 beszélgetősen, vásárlósan, álmosan.
kicsi a bors, de erős? -
#91496 Nem tudom; és most nagy felháborodást fogok kelteni, de: Nem is érdekel. (De halkan azért megjegyzem, hogy a spanyolok nyerik a VB-t.)
Hogy telt eddig a napod? -
#91495 ügyesen
(chile-ausztrál lesz ma éjfélkor, az angol meccs holnap éjfélkor lesz, 15-én 00:00-kor) link
melyik 4 csapat lesz az elődöntőben? -
#91494 még szép!
hogy a picsába lehet megfázni 40 fokban??? :D -
#91493 Termeszetesen.
Te? -
#91492 nem. anyuval és a nagymamámmal voltam otthon.
éjfélkor anglia - olaszország meccs lesz a foci vb-n. megnézed élőben ? -
#91491 álmosan, de most egy hónapig alváshiány lesz
jártál bölcsibe? -
#91490 ez már inkább meleg.
hogy vagy? -
#91489 Valahol elrakva a hazban biztos
Nalatok is kellemes az ido? -
#91488 amint vincent leszek örülök , addig meg nem izgatom magam rajta :P
van jegesmaci plüssöd? -
#91487 Dehogy vagyok,nyertek a brazilok!
Orulunk Vincent? -
#91486 elkezdődött a nyomorék vb, hallgathatom...
nem vagy álmos? -
#91485 életben, a mai nap már annyira lefárasztott mentálisan, h el kell kellett kocogni egy sörért, pedig nem szokásom magamban alkoholizálni
arrafelé mi a helyzet?
off: én délben szoktam direkt napozni -
#91484 Ha délután vagyok kint, akkor barnulok, ha délben, akkor égek.
Hogy vagy? -
#91483 szerintem ha nem töltök sok-sok órát napon, képtelen vagyok leégni, pedig alapjáraton hófehér vagyok... életemben egyszer sikerült hámlósra, 8 óra naptej nélkül balatonparton, és ennyi... és kibaszottul senki sem hiszi el nekem amikor mondom nekik
és akkor már: barnulsz vagy égsz? -
#91482 Ma olyan 9-10 órát. (Bepótoltam, hogy az előtte levő ~40 órában egyet sem.)
Sikerült idén már leégned? -
#91481 Nem. :D
Mennyit aludtál ma? -
#91480 Nem tudom, nem tudnék legjobbat kiválasztani, de biztos vagyok benne, hogy láttam már jobbat is.
Verekedtél már "éles helyzetben"? (Vagyis, nem edzésen, és nem is baráti bunyóban.) -
#91479 nagyon ritkán, nagyon kis mértékben, de néhanapján bejön
legjobb videoklip amit valaha láttál? és miért pont ez? (vigyázat, morbid) -
#91478 A különféle mákos sütiket nem nem soha. :D
Szereted a mákot? -
#91477 nincs nagyon ilyen
neked van?
hosszot (de szarul néz ki ez a szó leírva) meg kihagytam, nekem is kb ez jön be, vagy a leszbi méretű karmok (imádom ezt a "hasonlatot") -
#91476 Kerek szélű, nem túl hosszú (nem is teljesen rövid), természetes. Lakk is oké, bár nekem legtöbbször nem szokott türelmem lenni hozzá, csak áttetszőt használok.
Mi az az édesség/süti, amit semmi pénzért meg nem ennél?