Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flippy
Csak ünnepélyen😊 Nem igazán kedvelem az ingeket😊

És te szoktál órát hordani?

Nolycsy
Hát ha minden jól megy, megyek VOLT fesztiválra. A többi max. házibuli.

Szoktál inget hordani?

Annakin
buli? ahhoz már öreg vagyok😊))

te milyen bulikat tervezel?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

flippy
Nem, csak a szobámban szoktam festegetni a falat😊:-p

Mész a nyáron valami jó buliba terveid szerint?

Annakin
amúgy sztem ez nem az a hely, ahová ilyeneket írunk. psze így má az apokalipszis vége felé😊))

festettél már ki lakást?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Annakin
egy hét tengeri levegõ beszív és kifúj szigorúan sátorban alvás a férjemmel, aztán motorvizsga, sok olvasás...ja meg jól jönne egy adag pénz is lakásfelújításhoz.

tartottál már be vha hallgatási fogadalmat?

tigeroo
átmegyek az eü vizsgámon nyár elején, kicsit lebarnulok, mocizom, családfa-kutatást végzek, talán kinézünk horvátba-görögbe😊
és min. 2 kötelezõt kiolvasok...

te?
kulabácsi
hát balaton meg velencei tó, meg szlovákia, azt asszem egyenlõre ennyi de ebbõl is sok kérdéses! állt. ilyenkor hírtelen döntések mondják meg h mit csináljak😄

neked mi terved van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Voltan
Túl sûrûn én sem megyek. Bár mostanában túlteljesítettem: MOtel, Silent Hill, Sziklák szeme. A Silent Hill kivételével mindkettõ hibás döntés volt. Ha itthon verem a fejem a falba ahelyett, hogy megnézem õket, még akkor is jobban jártam volna.

Mi a terved a nyárra/szabira?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kulabácsi
nem járok moziba, itt van az internet😄 (de a slient hill azért megnézném ha adják még...)

És te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

egyszer csaptak meg, matekból még gimi 3.-ban félévkor. a gimiben elég szarul tanultam, de pl. a fõsulin 3.8 alatt egyszer sem volt az átlagom.

mit szeretnél megnézni legközelebb moziban?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

kulabácsi
nem én ha tanulok akkor jól megy, de jelenleg csak dolgozom!

szted melyik jobb, dolgozni, vagy tanulni?

Tarajos Sül
a mai?
pocsék!
Bukás matekbol,de másmibõl nem fogok potvizsgázni!
csak az a gond ezzel,hogy én nem fogom a nyaramat arra elb@szni,hogy matektanárhoz járjak!
még van egy 25% esély,hogy nem bukok meg 😞

Te is ilyen sz@rul tanulsz?

kulabácsi
jah nem lenne rossz ,legalább nem lenne annyi hibám😄

milyen eddig a napod,

LSL
Nagyon is, ami a gmailben az elég mûködõképes.

szerinted?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

nincs takargatnivalóm <#ticking>

támogatnál egy fórumba épített helyesírásellenõrzõ rendszert?

kulabácsi
hmm ez egy érdekes és jó kérdés!! de sztem én már beletörõdtem a jelenlegi helyzetembe, szal nincs nagyon...max egy teljes átválltozás😄

neked?

Annakin
drogokat nem.

van olyan vmi, amit nagyon takarsz?

kulabácsi
persze, sok minden! (heroin stb stb😄)

sok hülyeséget próbáltál ki életedben?

Annakin
igen. egyszer, hánytam és kakiltam a hatása alatt egyszerre. senkinek nem ajánlom!!!

szted van vmi, amit nm kell kipróbálni?

kulabácsi
hát nem, de nekem mondjuk nem a történelmi veszteségek miatt...majd ha nagyobb leszel megérted😄

szívtál már füvet?😄

flippy
Semmit se. Sajnos. Majd talán pár év múlva...de valahogy nem érzem azt, h igazán büszke lehetek Magyarországra. Majdnem minden csatát elvesztettünk...mindig rossz oldalra álltunk...

Neked jelent valamit?

Annakin
blog.

jelent számodra vmit, h Magyar vagy?

aha, LiveJournal mert az nemzetközi

blog közösség vs fórum, melyiket kedveled jobban és miért?

kulabácsi
nem, nem látom értelmét...

Te tolod máshol is?

LSL
Hát elég ritkán, kezdõlapnak a fórum van beállítva. de ha el is olvasam, akkor is csk a játék és utdomány cikkeket.

máshol is fórumozol?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

abszolut sörpárti vagyok (azon belül is szûretlen búza), de nem vetem meg a jó pincészetbõl származó, kiváló minõségû borokat.

el szoktad olvasni az sg-n a cikkeket is, vagy csak a fórumok miatt jársz ide?

kulabácsi
hát van h megesik h igen, de nem szokásom (sztem nem alkoholista az aki iszik napi 1 sört, mivel attól az ember nem baszik be...)

sör vagy bor?

flippy
Hát, én nemtudom. Még sose rúgtam be. De ha hatása van, akkor már sztem mondhatni annak...😊

Miért te iszol naponta egy üveg sört?

általában fél éjfél, éjél magasságában.

ha az ember naponta megiszik egy üveg sört, alkoholista?

LSL
attól függ miért kell felkelni. Mostanában azért, hogy elmenjünk ebédelni 😊

mikor fekszel általában?

kulabácsi
hát elsõ az h leülök a gép elé, utána cigi...

Te?

Annakin
nem igazán😊) (szép jó napot!)

mit teszel miután felkeltél?

kulabácsi
ahhoz h felkeljek😄

te könnyen kelsz fel?

Annakin
sajnos nincs.

mihez kell a legtöbb akaraterõ számodra?

Karminca
nem. sõt,talán állíthatom,hogy nem is igazán tudom magam rávenni,mint azt már vhol lejjebb leírtam...

Neked van elég akaraterõd?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

LSL
Programozót próbálnak belõlem faragni itt az egyetemen, de én ellenállok 😉

könnyen ráveszed magad h tanulj?

Karminca
Még csak gimnáziumba járok,eredetileg pszichológus akartam lenni,de rájöttem,hogy az túl nehéz(mmint bekerülni) ezért inkább vmilyen szociális munkás...

Te mi szeretnél lenni?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Tarajos Sül
(opsz)
nem szeretek gyalogolni

2 km-t biciklivel az állomáshoz,20-at vonattal,és 2-3 km-t gyalog az állomástol a suliig!
És ha vége a sulinak ugyanigy megyek is haza!

Tényleg!

Te milyen suliba jársz?Mi akarsz lenni?
Tarajos Sül
2 km-t biciklivel az állomáshoz,20-at vonattal,és 2-3 km-t gyalog az állomástol a suliig!
És ha vége a sulinak ugyanigy megyek is haza!

Tényleg!

Te milyen suliba jársz?Mi akarsz lenni?
Karminca
hétköznap naponta kb. 18-20 km-t,hétvégén kb. 500 m...

Szeretsz gyalogolni?

Nem

Hány kilométert teszel naponta kb?
kulabácsi
nagyon nem!!

szereted az elektronikus zenét?

Karminca
még sosem láttam az elejétõl a végéig,de már annyiszor láttam részleteket belõle,hogy meg tudom mondani,h végülis yoo.

Szereted a musicaleket?

jazzy
Hair. Imadom azt a filmet.

Neked hogy tetszett?
tigeroo
star wars originál trilógia...
aztán blöff, (2)fast (2)furious

neked?
flippy
Hm tegnap megnéztem a Texasi láncfûrészest😊

Kedvenc filmed?

LSL
Mert nem tudja mikor van hétvége.

milyen filmet néztél utoljára?

Nolycsy
Mert a fentiek ki akarnak tolni velünk 😞

Szoktál hóembert építeni?

kulabácsi
nem, nekem csak egy olyan 200 métert kelett sétálnom a buszig, de azalatt is szarrá áztam...

miért nem süt soha hétvégén a nap??