Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
nah akkor szal hát jól bírom, de azért fáradok mint állat...

voltál már szerelmes a legjobb barátodba/nõdbe?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
volt ilyen barátnõm.

kérdés:u.a.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
uff elkéstem!! hát jól bírom, de azért fáradok mint állat...

a kérdés ugyanaz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Annakin
csussz. bocs.
psze,h volt.

jól bírod a fizikai melót?

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
persze!! én mindíg ilyenekkel szoptam, sztem nem kell annyira kiakadni rajta, csak fog és lõdd fejbe a gecbe...😄

volt már olyan h az egyik legjobb barátod elhidegûlt tõled és mostmár kb inkább nem is akarsz vele talni, mert teljesen bekattant és azt érzed h szarik a fejedre?

Annakin
még nem.

jól bírod a fizikai melót?

Tarajos Sül
én nem!
de jo,hogy ennyire vidámak vagytok!
matektanárom igazságtalanul akadta meg az eggyest!(ceruzával irta be)
ugyanis igért egy dogát,amit nem irtunk meg,amit én 4-5-re megtudtam volna irni!
Ezzel elvette a javitási lehetõségemet!
igaz nem ugy "buktatott" meg,hogy tele volt ötössel a napló 😊,de ezzel tudtam volna javitani!
szal nagyon kivagyok rá bukva,ugyhogy osztfönöknél bemártom!Vagyis szolok neki,hogy mit müvelt!<#boxer><#boxer><#boxer>

Neked is volt ilyen szerencsétlen jegyed?(osztályzatod)
kulabácsi
semmit! dolgoztam, aztán aludtam kicsit, majd megnéztem a match ponint c filmet!!

te láttad?

Annakin
most még igen de lehet,h sírás lesz ennek a vége😊))

mit csináltál ma?

kulabácsi
hát mert õk erõsebb jellemek, bár ez nem igaz, csak nem nyílvánítják ki annyira érzéseiket, inkább magukban sírnak, vagy teljesen elfojtják...

jó kedved van?

tigeroo
talán mert õk nem szégyenlik azt hogy sírnak..

a férfiak miért nem sírnak annyit??
Tarajos Sül
volt,de nem nagy ügy!Egy csajjal találkoztam,már sms-ben meg volt beszélve,és a találkán láttuk egymást!
Megse birtunk szolalni,én mondtam neki,hogy bocs,hogy ilyen vagyok!Õ mondta,hogy nem baj,mert legközelebb jobban sikerül majd!Én kérdem tõle,hogy lessz legközelebb?Õ mondta,hogy "Méne lenne?"
a találka után kb 3 nappal irtam neki,hogy kb 2 hét mulva elmehetnénk-e a mekkibe?(MC Donalds)õ irta,hogy mért is ne?!
ezután nem vette fel,vagy 2 napja hivom!Semmi irok neki,hogy mi a pálya?Visszair,hogy szüneteltessük,mert nem akar komoly kapcsolatot?Pedig én csak azért hivtam,hogy mikor találkozhatnánk a városában,mert pont akkor volt a nõnap,és gondoltam vinnék neki egy szál roszát,és hogy mikor adhatnám neki oda!
Ebben csak az volt a nagy oltás részemrõl,hogy irtam neki:"Anyámnak is veszek egy szál virágot,pedig õ vele se járok!!!!!!!!" 😊)))

Bocs,hogy hosszú voltam!

Nem bunkóságbol,de ha egy csaj sír,mért nem törli le az arcárol papirzsepivel a könnyeit?
Annakin
persze, h szerelmi. de má vége régen.

s neked lelki sérülésed volt már?

kulabácsi
hmm párszor törtem karom, szal valszeg az, de már nem emlékszem rá😄

milyen lelki sérülésed volt a legfájóbb?

flippy
fizikai😊

Fizikai sérülésed mi volt a legfájdalmasabb?

Annakin
lelki sérülésem volt naon fájó nem fizikai.

lelki v fizikai bibire gondoltál?

flippy
Hát, ha naon süt a nap akkor igen, mert nem szeretek leégni😊 Viszont nem szoktam napozni.

Mi volt eddig a legfájdalmasabb sérülésed?

Annakin
igen.

szoktál napozáshoz vmi kenceficét használni?

igen, bár egy idõ után mindig eluralkodik a káosz a szekrényeimben 😊

romantikus típus vagy?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Annakin
nem tom talán 1 hónapja.

összehajtogatva tárolod a ruháidat?

tigeroo
van, elég szép <#smile>

mikor vettél utoljára ruhát magadnak?
Annakin
de még mennyire! ez az egyik nagy vágyam, h az Amazonas környékén kalandozzam.

van kilátás a lakásodból/szobádból?

igen, ma is voltam. egyébként 3-4 hetenként járok.

eltöltenél egy hónapot teljesen nomád körülmények között pl. az Amazonas õserdeiben?

Annakin
igen.

jársz fodrászhoz?

flippy
Nem.

Te jársz?

Annakin
igen.

jársz templomba?

ddomi87
Nekem jó volt,kaptam egy csomó mindent😛

szoktál imádkozni(naponta)?

ööö...retekegér...!

Annakin
kérdés maradt: milyen volt elsõáldozónak lenni?

Annakin
csúsztam. bocs.

szóval: Igen, hiszek a Teremtõ Istenben.

Annakin
sajnos mostanában elég jól sikerült megismernem. s nem tetszik. kirekesztõ és erõszakos banda. a vezetõjük és még sokan mások is ott nyerészkedõ megalomániások. kirekesztenek és elítélõen nyilatkoznak minden más vallásról, sztük csak a "hit gyüli" a jó, az egyedül autentikus. ezt én nem fogadom el és nem is akarok tudni róluk többé így ebben a formában.

milyen volt elsõáldozónak lenni?

egy olyan szektának tartom mint a szcientológiát, csak ez egy kicsit softcore-abb változat. Sok jó véleményem nincs róluk.

hiszel Istenben?

Karminca
igen. 😊

Mennyire ismered a hit gyülekezetét? / mit gondolsz róla?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Annakin
a napokban leszek, most készülök rá.

te voltál?

ddomi87
Még nem, de már állítottak meg hasonlók.Meghallgattam szépen és továbbmentem.

Voltál elsõáldozó?

ööö...retekegér...!

Annakin
nem tudom. a fõpolghiv. tán megmondja😊)

találkoztál már erõszakos hittérítõvel (pl: hit gyülekezet)?

igen, nagyon. mostmár leginkáb ezeket nézem. Igaz nem a TV-ben, hanem töltöm õket a netrõl.

mikortól fog járni az új Combino a Körúton?

kulabácsi
nem, mert vhogy olyan idõpontban van amikor nem vok tv elött, pedig 1 részt láttam és nem rossz!

szereted a sorozatokat?

szintén Dunába estem

Nézed a Dr House filmsorozatot?

kulabácsi
hát elég nagy vihar volt, és beborúltunk kenuval a nagydunába egy hajóállomás mellet, szal para volt, sehol nem lehetett megkapaszkodni, azt a sokadik ordibálásra kimentettek egy hajóról vmi németek... ezt azért 9 évesen kicsit szar volt átéllni...

és te?

flippy
Én is. És én is kicsi voltam. (még kisebb:-p)

És, h kerültél halálközelbe?

kulabácsi
õõõ hát sajna ja!! nem volt vicces, fõleg h kicsi voltam...

te?

Annakin
lehet,h meleg a szerencsétlen😊)

voltál már halálközelben?

jazzy
A fiuk nem haborodnak fel akarmit fogdosol ezt hidd el 😄

Miert lenne felhaborodva?
Karminca
hátnemtom,valamire,ami aranyos. nemtom...😄😄

Egy fiú fel lehet háborodva akkor,ha egy lány megfogja a mellét?(mármint a fiúnak a mellét...)

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Annakin
persze, h szeretem az aranyos dolgokat😊) ez aranyos.

milyen aranyos dologra gondoltál?

flippy
Szeretem😊)

De pontosan mire érted?😊

Karminca
ööööö...nem... De mostanában valahogy nagyon vonzódom a puha plüssfigurákhoz....:/

Szereted az aranyos dolgokat?

kulabácsi
uff hát én arra már nem emlékszem😄

te emlékszel?

Annakin
nem mert a karóra kényelmetlen.

mi volt a kedvenc játékod az óvodában?

flippy
Mármint karórát