Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
az semmi!

Ugy érteztem magam,mintha szivacsok lennének rajtam és megszivták magukat vizzel,annyira megáztam!Még az alsógatyám is vizes volt 😊Pedig farmer volt felette!De az nem elég,hogy szakadt az esõ,még szembe szélbel is kénytelen voltam hazamenni biciklivel!kb 2 km-t!

Remélem Teneked nem volt ilyen rossz a mostani péntek!

Vagy igen?
kulabácsi
jah, bár én ilyenkor is el szoktam menni, de mondjuk szarráázni sem a legjobb...

eláztál pénteken?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LSL
már ma is jobb, mint tegnap. Legalább nem esik....

te is utálod h be vagy zárva az idõjárás miatt?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

kulabácsi
jaja!!

szted holnap jó idõ lesz?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tarajos Sül
Nekem 8!

De semmi értelme,mert nem számit a kérdés jellege(kivéve ha fikázás a célja stb.)csak az,hogy én megkérdezem te válaszolsz!

Nincs szabály,hogy a csajok-fiuk kapcsolatrol nem lehet itten kérdezni,és válaszolni!

Sztem ez a topik megérdemel egy bannert!
Szerinted is?
tigeroo
ja, szerintem jó ötlet

példának mondasz pár "rágósabb" kérdést😄?
én is tapasztaltam már olyat hogy egy csaj meggondolta magát és egyszerûen nem vette fel a telefont, sms-re meg nem válaszolt. nem nagyon ettem magam rajta, sok ilyen hülye csaj van aki azt sem tudja hogy mit akar.

szerinted jó ötlet lenne egy "Kérdezek Válaszolsz Kérdezel" topik a saját topikok között ahol az itteni topiklakók kötetlenül cseveghetnének egy-egy rágósabb kérdésen, amire esetleg többen itt szeretnének válaszolni?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Tarajos Sül
Nekem kb 1-2 hónapja volt,de csak sétáltunk és beszélgettünk,AZONBAN én meglepõ modon,nem is gondoltam arra,hogy ki kéne kapcsolni a telom!
Amugy meg dobtam a csajt,lehet hogy útolag nem kellet volna,de amugyis hivtam,nem vette fel,és rákérdeztem sms-ben hogy mi van,õ visszairt,hogy nem akar hosszútávú kapcsolatot!
Igaz nem volt könnyû a számát elkérni,mert a Barátok Közt magazinban hirdette magát a teloszámával eggyüt,és én irtam neki elöször!Kb 300 Ft, el sms-eztem rá,még összejött a találka!

Neked volt ilyen szituációd vagy eseted?
Esetleg tudsz ilyenrõl?
kulabácsi
hát én nem, mert már mindenkinek van mobilja, és õ sem kapcsolja ki, meg sztem meg tudja várni azt a 2 percet, amíg telózól, és én is meg tudom várni! de szerencsére nem is hívnak sokan, meg mostanában randim se volt😞

volt mostanában randid?

Tarajos Sül
Szerintem igen!
Elgondolva elég bunkó dolog,mikor egy csajjal beszélgetsz,és közben meg szol a mobilod,ha fontos akkor meg felveszed,és a csaj meg jobbra-balra néz,miközben várja,hogy letegyed,és ujra vele beszélgess!

Én kikapcsolnám!

És Te?
kulabácsi
nem

miért ki kellene?😄

Szerintem sem jó dolog. 16 éves koromtól bagóztam 23 éves koromig (mondjuk a max. a napi 10-12 szál volt), de két és fél éve abbahagytam. azóta még csak nem is hiányzik, sõt, egyenesen idegesít a cigarettafüst. Csak jó dolog éri az embert ha leszokik: kitisztul a tüdeje (aktívan bringázok, és futok, drámaian megnõtt a teljesítményem és a tüdõkapacításom), mindennek újra van íze és illata, megmarad egy csomó pénzem, és nem bûzlenek a ruháim a cigarettától.

ha randira mész, kikapcsolod a mobilodat?

tigeroo
én nyáron szivaroztam (lál valami mentolos szar a helyi vegyesboltból)
utoljára tavalyi oszt.kiránduláson cigiztem<#smile>

nemjódolog...

szerinted?
Tarajos Sül
100-800 Ft között!
Nem szoktam sok mindent venni!Néha vmi fincsi édességet(péksütit)vmikor meg cigit!De csak alkamista vagyok,tehát nem rendszeresen dohányzok!
Hétvégente pl. nem,és nyáris zünetben sem fogok,csak suliba érkezés elött,és utána,még hazaérek!

Ti hogy vagytok ezzel?
nem. már az is lefáraszt ha valaki viccet akar nekem mesélni.

áltlaában mennyi pénz van a tárcádban?

LSL
hát félig. Egyetemi koliban vagyok fõleg, de néha hazamegyek.

szereted az fárasztó vicceket?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Lacee
sony k750i

szüleiddel élsz?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gondolkodás nélkül a repülést

milyen telefonod van?

ddomi87
Mostani helyzetben:Trabant(ha összetörném nem nagy kár...és összzetörném😄)
Lottóötössel:Subaru Impreza.

Ha válsztani kéne a láthatatlanság és a repülés képessége között,mejiket választanád?

ööö...retekegér...!

LSL
nincs kocsim

milyen autót vennél? (mostani helyzetedben meg lottó 5 ötös után)

tigeroo
..mert tegnap 2 órán át javítottam , és mosmá nem<#smile>
(érdekes idõzítés..)

neked csuszik?
RIZLA
semmit nem akartam nyomtatni.
Miért csúszik a kuplungotok...?!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Tarajos Sül
Nekem nincs,mert nincs nyomtatom,csak a másik szobában van,de msot nem megyek át megnézni 😊

Mért mit akarnál kinyomtatni?
De.

Van elegendõ papír a nyomtatódban?

36 évesnek 😊 több õsz hajszál a mostaninál lényegesen ritkább hajzuhatagban 😊

nincs eleged ebbõl a retro-mániából?

Karminca
Egyszer már elképzeltem,hogy milyen lesz a jövõm(nem azt,hogy milyennek szeretném,hanem azt,hogy a mai helyzetemet tekintve milyen lehet),és nemnagyon változtatok rajta...

Milyennek képzeled magad 10 év múlva?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

LSL
Többrõl kell szólnia ennél. Ha ilyen egyszerûen leírhatnád az életet, abba éppúgy bele lehetne õrülni, mint ha egyszerre felfognád az egész bonyolultságát.

Mennyit foglalkozol a jövõddel, úgy értem mennyire gondolsz elõre?

csak a körülõte lévõknek rossz , szerintem...

van az életnek értelme ha mindez (ami körbe vessz) csak egy õsrobbanás eredménye?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Karminca
Néha tudok elég hüjén viselkedni,és vannak elmebeteg gondolataim,de mindent összevéve normálisnak tartom magam. ugyanolyan vagyok,mint bármelyik korombeli fiatal....

Szerinted rossz az,ha valaki nem viselkedik a "korához méltóan"?

Az egyetlen pillanat,amit nem mulaszthatunk el,a siker elötti utolsó próbálkozás pillanata.

Tarajos Sül
lehetséges!
Én élpdáúl normális vagyok 😊)

És Te?

Te mit gondolsz magadrol?
Karminca
szerintem 3-mat nyomkodott....

Ha már 5-6 órája hallgatom a loitumát,akkor lehetséges,hogy még normális vagyok?

LSL
Skatman szövege is lehet...
de lehet csak nyomkodott két gombot

szerinted?

Karminca
is-is....

Szerinted lehet egyáltalán "vágni" a topik alcímét?

Tarajos Sül
Engem nem!De ha a topik alcimét vesszük figyelembe,asszem,hogy igen!

Te vágod mi akar lenni a topik alcime?
Karminca
nem.😛

Könnyen ki lehet téged készíteni szavakkal?

flippy
ja

szerinted is?

esõs

egyszavas válasz szerintetek válasz?

z99999
nem

szerinteed mijen nyarunk lesz?

Pszt.

jah, mindig délben reggeli, este ebéd, de hogy ez miért van így?

szoktál fotó blogokat látogatni? melyikek a kedvenceid?

kulabácsi
újházi tyúkhúslevest!! fincsi volt😄

éhes vagy??😄

tag vagyok, de kb. eddig egyszer néztem fel, a regisztrációkor. Kapom egymás után a leveleket, hogy X meg Y ismerõsnek jelölt, de nem érzek rá késztetést hogy visszajelöljem õket hiszen mindet ismerem már az iwiw-rõl. Ennek így mi értelme?

mit ebédeltél ma?

kulabácsi
jah

és te myvipen?

Lacee
kb olyan, mint egy téglának ha fejbecsapnak vele.. 😊

tag vagy az IWIWen?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Karminca
igen. Tegnap mondta haverom,hogy alapból egy finn népzenei együttes a loituma,meg eza szám... azt hittem,hanyattvágódom..😄

szerinted milyen hatása van,ha órákig hallgatod?

Lacee
persze, körülbelül arról szól ami a topic alcíme 😊

ismered a többi verzióját is?

Karminca
nem,de most eléggé annak érzem magam...

Tudod,miaza Loituma?

kulabácsi
nem nem muszály, sõt itt nem is szokás!!

te köcsög vagy?

nekem is van aki játszik vele 😛

muszáj köcsögnek lenni? 😊

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

nem nagyon vagyok erre rászorulva.

miért, te ott játszol, hogy ez ekkora lelki problémát jelent neked?

igen az nagyon durva film

tudja anyád hogy mindig az ajtó mögött játszol a dákóddal?