Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
nem kifejezetten

kecsap, kecsáp vagy kecsöp?

Dum spiro, spero.

videobaby
kifejezetten idegesít, de van, aki nézi a családból, ezért én is hallom/látom.

olajoshalat szereted?

ressy14
férfi vagyok <#nemtudom>

vélemény az éjjel nappal budapestrõl?

Dum spiro, spero.

videobaby
jar jar :D

milyen fehérítõt használsz mosásnál?

Calver
Jolee Bindo, kérdés sem fér hozzá

szerinted?

"The trees move. Do you not see it?"

dartonite
KOTOR 1-2 vitan felul.
A legjobb sw karakter?
Calver
tekintve h utóbbi hetekben SW játékokat veszem sorra (KotOR 2, KotOR, Jedi Academy, most épp a gyengusz Jedi Knight 2), igen, ki vagyunk békülve <#zavart1> (mondjuk Baljós Árnyakkal pont nem, az még pár hónapja újranézésbõl is kimaradt, bár jó okkal)

legjobb SW játék? (több stílus esetén mehet több is)

rooney8
sw: baljós árnyak

szereted a sw-t?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dartonite
videobaby
igen, de cirmike már nem él. akkor felépült szépen :)

mit néztél legutóbb? (film)

Mindent...kivéve a marcipánt

Harapta már meg kutya a cicádat?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Töltött káposzta. <#finom>

Milyen nasikat szeretsz leginkább?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Naplemente, mivel napkeltekor többnyire alszom xD

Mi volt a vacsi?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Szerintem nem.

Naplemente vagy napkelte a szebb?

ressy14
a te hozzászólásodat

a lábujjközes papucs férfiaknak buzis?

Dum spiro, spero.

The Protector
Igen,pellerit szeretném végre befûzni,mert eddig csak leszopni volt alkalmam.

Mit olvastál utoljára a neten vagy bárhol?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mindenevõ vagyok.

Még mindig itt az sg-n hülyíted a férfiakat? o_O

★★★★★

videobaby
szörpnek és lekvárnak.

rakott karfiolt szereted?

chhaya
Nemrég. :D

Szereted a csipkebogyót?

videobaby
mustársárga a híg kaksira emlékeztet, utálom. rózsaszínbõl is csak az a hirtelen barbi rózsaszín baj, az olyan etnikumnak való szerintem.

mikor keltél?

chhaya
Zöld, zöldes árnyalatok, a földszínek is talán.

Melyik színt szereted legkevésbé (a rózsaszínt leszámítva)?

videobaby
régebben mondták páran, hogy egy színésznõre hasonlítok, de már nem emlékszem ki volt, nem is lényeges. karakter meg nincs annyira, max párat egybe gyúrva tudnám elképzelni. talán, leginkább az oroszlánkirályból timon, meg csingiling pán péterbõl. elég hebrencsek...

legmegnyugtatóbb szín szerinted?

Calver
általában az általam kedvelt "hõsökre" nem akarok hasonlítani... nagyon nem.
de legyen mondjuk Manuel Ferrara.

neked?

The Protector
"Ahh-ohhh---yesss---ahhhhhhhh-ohhhhh"Jenna Jameson

Melyik film vagy játékhõs az akivel hasonulni tudsz,tudnál vagy esetleg hasonlít rád?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
"nem a probléma a probléma, hanem a problémához való hozzáállásod a probléma". a másik:"ha meg akarsz tudni rólam valamit, kérdezz olyanoktól, akik nem is ismernek, annyi érdekeset fogsz tõlük hallani rólam..." a 3. pedig az aláírásom.

neked?

The Protector
Jó.Kis Grofo Gigolo száma szól keményen.Prostít akartam hívni de a barátnõm nem engedte meg sajnos.

Kedvenc idézeted,motiváló mondatod,bölcsességed?

videobaby
sosem volt :D ha lenne, világhirû lennék és mennék vonyítani az énekes mûsorba ... :)
#91176 most megy a támadás a fehér ház ellen.

milyen a hangulatod?

The Protector
Nem,meg sem nõne olyan nagyra,egy ideig nõ,lesz szakmunkásbajszom meg tokaszakállam azt megáll egy idõ után.Nameg igénytelen+viszket.

Neked?XD

Még Conchita Wurston is túltettem már;)))

Mi a legutóbbi filmcím, amit láttál?

videobaby
tutira nem. ismerõsnek, esetleg havernak oké, de annál nem lesz több.

volt már szakállad?

The Protector
Kutya nem vette észre.

Szexelnél etnikummal?

videobaby
szerintem nem vagyok picit sem prûd, de van pár dolog, amit életbe senkinek, soha meg nem tennék.

nem néztek furán a buszon? :D

The Protector
El.Barátnõm cummantott egy buszon fényes nappal amin elég sokan voltak,de mi hátul ültünk.Akkor volt már erdõs kaland is,meg suli wc-s is.Inkább a helyek voltak extrémek.

10es skálán mennyire vagy perverz?Egészséges perverzióról beszélünk,nem amikor delfinekkel álmodozol.

videobaby
szerintem ezt nem árulnám el :DD

te elárulnád? :D

The Protector
Délután rokonoméknál voltunk,hamarosan esküvõ lesz,aztán inkább edzettem minthogy valahova menjek.Ilyenkor 7végén 2-3 edzést is lenyomok,persze nem mind súlyzós edzés.Jó lenne nekiállni vmi jó könyvnek mert iszonyat mód kultúrálatlan vagyok mostanában.

Mi volt a legextrémebb szexuális élményed,kalandod?

videobaby
mert 5-kor jöttem haza és 10-ig aludtam, aztán fogtam neki a háztartásnak. most pihi, aztán aluka (terv szerint)

te miért nem mész el valahová?

The Protector
Rövidtávú:Szeretnék venni egy francia rudat,meg még néhány tárcsát.Szeretnék venni egy xbox360at olcsón,hogy pár játékot kipörgessek és adott esetben hamar túladjak rajta.
Hosszútávú az pedig mint mindenki másnak,lakás,normál egzisztencia.

Miért vagy otthon szombat este?

Calver
semmire. gondolkoztam h be kéne szerezni egy DX11-es videokártyát, de inkább max egy 70 centis lila mûfaszt küldenék Tropico 5 kedves fejlesztõinek, hogy ezt dugják fel maguknak a "lusta vagyunk DX9/DX10 támogatást belerakni a játékunkba" mentalitásukkal együtt.

te?

The Protector
Nem,de akartam,bár úgyis meguntam volna fél perc alatt.

Gyûjtesz most vmire?Ha igen akkor mire?

videobaby
hogyne, volt olyanom :)

neked volt?

Ha bérgyilkos lennék igen

Tudod mi az a Tamagoochi?

videobaby
nem, de nem is sírom össze magam, ha nem megyek oda.

tudnál embert ölni?

ressy14
saccra tudom milyen állagnak kell lennie, építésznek tanultam, csináltuk párszor kiskockával tesztbetont

voltál már Erdélyben?

Dum spiro, spero.

rooney8
nagy

betonkeverésnél tudod az arányokat?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Nekem mindegy, csak ne álljon csomókba és ne zörögjön a fejem alatt.

Mivel alszol: kispárna, nagypárna, mindkettõ vagy egyik sem?

videobaby
régen szerettem, most már nem megy.

szivacsbetétes, vagy toll párna?

Calver
nem

te?

#91156: Calver felébresztette a szomszédságot az ezen hszen való sátáni kacajjal <#smile>

videobaby
szerinted mennyire érdekel engem a történelmi atlasz? érettségiztem töribõl, attól még utálhatom az angolt nem? egyébként is, csak feltettem egy kérdést, bocs.
#91156 pókokat ki nem állhatom. jó, rovarok zömét inkább.

szoktál hason fekve aludni?

The Protector
Calver már csak tudja:):):)

Van vmi fóbiád?

chhaya
Nem, eddig nem is hallottam róla.

Szerinted melyik a legokosabb állat mind közül?