Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
nem, de nem is sírom össze magam, ha nem megyek oda.

tudnál embert ölni?

ressy14
saccra tudom milyen állagnak kell lennie, építésznek tanultam, csináltuk párszor kiskockával tesztbetont

voltál már Erdélyben?

Dum spiro, spero.

rooney8
nagy

betonkeverésnél tudod az arányokat?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Nekem mindegy, csak ne álljon csomókba és ne zörögjön a fejem alatt.

Mivel alszol: kispárna, nagypárna, mindkettõ vagy egyik sem?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
régen szerettem, most már nem megy.

szivacsbetétes, vagy toll párna?

Calver
nem

te?

#91156: Calver felébresztette a szomszédságot az ezen hszen való sátáni kacajjal <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
szerinted mennyire érdekel engem a történelmi atlasz? érettségiztem töribõl, attól még utálhatom az angolt nem? egyébként is, csak feltettem egy kérdést, bocs.
#91156 pókokat ki nem állhatom. jó, rovarok zömét inkább.

szoktál hason fekve aludni?

The Protector
Calver már csak tudja😊😊😊

Van vmi fóbiád?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Nem, eddig nem is hallottam róla.

Szerinted melyik a legokosabb állat mind közül?

Calver
de. konkrétan A világnyelvet beszélje, német meg társai max pár helyen munkavállalásra jók második nyelvnek (ahova akar a fene menni, tekintve h ott *németül beszélnek*), azon kívül meg kb seggtörlésre

Fargo-t nézed?

Bachstein
Ha vetnél egy pillantást egy történelmi atlaszra, nem kérdeznél ilyeneket.
Check this.

Szerinted a nemzetköziesedés és a globalizáció korában nem alapfeltétel az, hogy legalább egy "világnyelvet" beszéljen az ember?
videobaby
dehogy. utálok más nyelven beszélni.

miért az angol a nemzetközi nyelv?

Calver
ha az h menet közben (sorozatnézés, társai) rám ragad önszorgalomnak számít, akkor igen.

neked is megeszi néha fórummotor hozzászólásaidat?

Bachstein
Nekem az elsõ, igazán nagy spórolásom eredménye egy immáron négy éves Panasonic plazma drágaság. Elég sokat filmezek meg Tv-zek is, úgyhogy nem bántam meg a belefektetett pénzt.

Szoktál önszorgalomból idegen szavakat tanulni?
The Protector
VAn,régi,több mint 20 éves kocka,sosem nézek tv-t,néha háttérzajnak van bekapcsolva.

Neked?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Bachstein
A pö... a Lego:LOTR-szel.

Van otthon TV-d? Ha igen, milyen?
Calver
ezen szám egyik sorának ("looking through a window made of time") meghallásakor megálltam egy pillanatra hangosan elgondolkozni, h miért csinálna valaki ablakot kakukkfûbõl. az áldozat kis híján szétfejelt egy asztalt.

mivel játszottál legutóbb?

Misuka963
😄
Majd holnap megindulnak a kis alkoholisták ;D
Mostanában nem volt olyan,inkább gondolkodom mielõtt megszólalok 😊

neked ?

Calver
szabadtéri alkoholfogyasztós, kár h az összes kis pöcs punnyad <#idiota>

legszörnyûségesebb szóvicc, amit az utóbbi idõben elsütöttél?

Misuka963
nekem is már nagy,van vagy fél centi,lassan nyiratkozni kellene nekem is 😊

Milyen arra az idõ ?

Calver
6 centi talán elõl vagy valami ilyesmi? bár már kezd elég igénytelenül kinézni szegény, meg kéne már nyiratkozni

neked?

Misuka963
hajnalban 4 körül aztán visszaaludtam és 5-kor keltem fel,de akkor már nem aludtam vissza,pedig még jó lett volna 😉

Hosszú a hajad ?

Calver
pár órája, egész héten végig kialvatlanul funkcionáltam, be kellett már pótolni

te?

Misuka963
Köszi jól,ma volt váll-és csuklya edzés,egész jól sikerült 😊

Mikor keltél ?

The Protector
Jól,egész nagy vagyok már,de továbbra sem tömegelek,kb 70kiló vagyok és eléggé szálkás.Minden nap edzek viszont nagyon skip legday vagyok lassan mert ülõmunkát végzek és lábra nem tudok edzeni a hasam miatt.Guggolás fáj meg minden ilyesmi,egyedül vádlira tudok edzeni.Egyelõre ott tartok,hogy már csak a fekvõtámasz és a kétkezes elõre emelés nem megy mert az még fájdalmas.

Neked?

rooney8
nem

hogy megy a kondi?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Protector
Igen,ha ezzel jobb életet biztosírok magamnak,egy ideig belevágnék-bele is fogok hamarosan.

FOsós hányós vírus megvolt?

videobaby
csak muszájból. ha pl. a páromnak kellene menni, akkor persze, mennék vele és jó darabig enne a fene az itthoniak miatt.

te hogy vagy ezzel?

rooney8
egészen pontosan: 1

laknál messze a családodtól? (pl. amerika, ausztrália, ázsia, vagyis európán kívül)

videobaby
1.

te?

Bachstein
Vívás.

Hány kontinensen jártál eddig?
videobaby
ha nem látom, nem hallom, nincs gondom. ha közelembe jönnek, akkor van baj 😄

legjobb sport szerinted?

rooney8
dehogyis, nem igazán vagyok kibékülve a bogarakkal, rovarokkal és mindenféle csúszómászókkal 😄

te hogy állsz velük?

videobaby
csak telóban, samuhoz ragaszkodom.

tartanál pókot házi kedvencnek?

Bachstein
Három naponta.

Mennyire vagy márkahû?
videobaby
nem, csak normális sakkot szoktam. szerintem megtanulnám.

hányszor mosol hajat hetente?

Fresh Duke
Senkinek sem.

Tudsz sógizni? (Japán sakk.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Tarajos Sül
Passzolom, nem szoktam nagyon sokat napozni, illetve nem teszem ki magad hosszabb ideig a napsütésnek, inkább pólóban vagyok, ha kényelmesebb póló nélkül, és ha bevállalom a leégést, akkor leégek. (vagy nem. 😄 )

Ha adtad, kinek adtad idén az adód 1%-át?
(nem muszáj nevet, címet. 😊 )
Calver
bár fehérebb vagyok mint egy szellem alapból, de komikus módon soha nem égek le... ill életemben egyszer sikerült, 8+ strandolással, napon töltött óra alatt, naptej nélkül.

te? és mennyire vagy hajlamos leégésre?

Tarajos Sül
*annak már az "alapkategóriájú" vicce is fárasztó
Tarajos Sül
Attól függ, de ha elõször hallom azt a bizonyos viccet, akkor sokkal viccesebbnek tûnik, mint amikor sokadjára hallom.
..de attól is függ, hogy ki mondja azt a viccet.
Akit nem kedvelek, annak már az "alapkategóriájú" vicce se vicces, akit viszont kedvelek, annak szinte nem fárasztó a vicce. 😄

Leégtél már az idén az erõs napsütésnek kitett testrészeden?
Calver
nagyon, mind mesélni a "tanultakat", de még inkább beszélgetés közben kitalálni az oda megfelelõt és nézni ahogy a körülöttem lévõ emberek a fájdalomtól nyögve a buksijukhoz kapnak.

te?

chhaya
Eddig mindenki azt mondta, hogy ügyesen masszírozok... Bár nem nagyon szeretek, hamar megfájdul tõle a kezem.

Szereted a fárasztó szóvicceket?

Fresh Duke
Igen, néha jól tud esni. (Fõleg, ha az illetõ ügyesen is csinálja. De már maga a törõdés is jól esik.)

Ügyesek a kezeid?

chhaya
Elõfordult már eddig életem során egyszer, azóta is nagy talány nekem az orrvérzés.

chhaya
24, plusz felül két bölcsességfog, amik féloldalasan bújtak ki. 😄

Szereted, ha masszíroznak?

Fresh Duke
A bölcsességfogaim nem nõttek ki, de a többi még megvan.

Vérzett már / Szokott vérezni az orrod?

Calver
30, alul nincsenek bölcsességfogaim. viszont amik vannak felül, azok legalább tip-top állapotban

neked?

chhaya
Kettõ, ami be is van tömve, meg egy szuvas, ami majd szájsebészes móka lesz. :| Bölcsességfogak jeee. \o/

Mennyi fogad van? (Csak hogy témánál maradjunk. 😄)

Calver
perpill kettõ, ill nem is lyukas, mindkettõbõl letört egy darab... bah, rühellem genetika ezen tényezõjét, betömésük után megint visíthatok majd napokig mint most, mert mindkettõ pont faszán az ínynél gázos.

neked?