97991
-
#92755 nyugit
te? -
#92754 Csak azt.
A nyüzsit vagy nyugit szereted jobban? -
#92753 A helyes válasz: 1 hajót amiről tud felszállni repülőgép,repülőt,és üzemanyagot :DDD
Szereted a hülye kérdéseket/válaszokat?:D -
#92752 egy szatellittelefon/rövidhullámú rádió kombó (azt használnak hajók?), természetesen beépített napelemes- vagy kézi töltővel, egy méretes bőrönd tele nagy mennyiségű pénzzel a világ minden sűrűn használt pénzneméből, ami természetesen robban ha rajtam kívül más nyitja ki, és... eh, legyen egy postássapka.
te? -
#92751 áramvezetéket, kompresszort és gyógyszeresdobozt (nem tudom :))
te mit? -
#92750 még mindig nem:D
mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? (ha mondjuk csak 3 tárgyat vihetnél)? -
#92749 fekve:D mivel telihold lesz, egész felszínesen. tegnap meg sehogy. kis nem várt program bekavart.
félsz a sötétben? -
#92748 Egész jó, bár volt jóval jobb is.
Hogy alszol mostanában? -
#92747 mostanában javulóban, bár dohányos vagyok, szóval 3 emelet után tüdőkiköpés még csöppet bejátszik.
neked? -
#92746 Biztos van rá valamiféle teszt, de valamennyire pár jól megválasztott kérdésből is kiderül a dolog.
Milyen az állóképességed? (No pun intended.) -
#92745 szerintem nagyon is hogy jó, bár így hirtelen tippem sincs hogy lehet az ilyet tesztelni
hogy lehet az ilyet tesztelni? (leszámítva ha az ember videojátékokon nőtt fel) -
#92744 Az utóbbi, gondolom.
Mennyire jó a mintafelismerő képességed? -
#92743 hmmm... viszonzatlan szerelemnél bevághatod saját barátzónába a csajt ha van elég eszed, vagy potenciálisan elvághatsz vele minden kapcsolatot... ellenben megcsalás is egy olyan dolog, ami (embertől függően) könnyen leszarható szvsz. de talán legyen a második, első felett legalább van valamiféle kontrollod.
szerinted?
bónusz: kerültél mostanában ilyen helyzetbe? -
#92742 Nagyon ritkán, akkor is csak 1-2 felest.
A viszonzatlan szerelem vagy a magcsalás rosszabb? (szenvedő oldalról nézve) -
#92741 sok évig nem piáltam mert nem volt hozzá hangulatom, utóbbi időben hellyel közzel van másnaphoz kevésbé, de hát mit van mit tenni...
szoktál alkoholt fogyasztani, és ha igen, mennyire... mértékkel?
fél-off: ööö, nem teljesen fedi le, feltámadt része stimmel, de revenant másik nagy tulajdonsága, hogy azért mászott ki a sírjából, hogy az élőket terrorizálja... tökéletesen illik a jelenlegi szituációra azt hiszem -
#92740 ha az élet úgy hozza muszáj piához nyúlni
Mindig őszintén válaszolsz az itteni kérdésekre? -
#92739 Ha az alternatív módok csődöt mondtak, én tuti bevállalnám.
("Feltámadt", esetleg? Bár, kissé furán hangzik.)
Hogy-hogy italhoz nyúlsz? (Úgy rémlett, hogy már nem vagytok jó barátok.) -
#92738 előzetes tervem valakinek a fűzése volt, de közben egy régi halott fogam úgy döntött, hogy élőhalottként (miért nincs magyar szavunk a "revenant"-ra?) kísért még egy kicsit (vagy széttört a gyökere, az is lehet), fogorvosom pedig úgy, hogy hétfőig szabadságon van... szóval: szenvedés.
gin + fájdalomcsillapító jó mókának tűnik visító fájdalom kinyírására? -
IXEMGabeo #92737 ja, persze;)
#92736:
Edda koncert estefele
Vélemény a szoláriumról? -
#92736 Az utóbbi jó pár évben szinte csak a nevem írtam le kézzel, szóval... jobb nem tudni.
Holnapi program? -
#92735 bhahahaha.
khmm... izé. legkevésbé sem, és ezzel én vagyok a családom legrendezettebb tagja. rémisztő.
mennyire szép/rendes a kézírásod? -
#92734 Engem nem szoktak visszautasítgatni.
Mennyire vagy rendszerető/rendmániás? -
IXEMGabeo #92733 70-75 kg-g bezárólag, de ne legyen anorexiás semmiképp, mert a csont a kutyáké...mondhatni inkább a teltebbeket
Miért van annyi visszautasítás, ha az ember szimplán csak szex ajánlatot tesz? -
#92732 nagyképűség arra hogy ők nők:D (rib@ncság,pénzéhség,fingás:D)
Milyen alkatú nőket(férfiakat ha erre nő válaszolna) szeretsz? -
#92731 Olyat nem bölcsességért kaptam. Ha érted.
Mi nőknél a legvisszataszítóbb tulajdonság? -
#92730 naponta?!
(igazából fingom sincs, ahogy jól esik)
tetszett már valakinek annyira valami bölcsességed, h 3.99 $ értékű ajándékot vágott hozzád? -
#92729 erre most nincs kedvem válaszolni.
Hányszor mosol kezet naponta? -
#92728 Ehhez túl fáradt vagyok.
Mikor rúgtál be legutóbb úgy istenesen? -
#92727 szerintem egész nézhető!
top 10 kedvenc filmed/sorozatod? -
#92726 ööö... nekem emlékeim szerint nem jött be.
szerinted? -
#92725 általában a következő alkalommal mivel gyorsan elálmosodok tovább alszom
a macskafogó jó film? -
#92724 Teljesen lemerül az elem. És hol van még a nap vége. :(
Te is szoktad "pótolni" az elmaradt alvásmennyiséget? -
#92723 Te.
Elfaradsz Te is igy pentekre? -
#92722 Szerintem a különféle teszteknek együtt van csak értelmük, hülyeség külön vizsgálni őket.
Hogy vagy, mi jár a fejedben? -
#92721 nem de ránézek
Ha az az EQ-nak szerinted nincs értelme az IQ-nak van? (mármint tesztnek:D)
csináltam egy eq tesztet ez lett:
Érzelmes vagy ugyan, de a helyén van az eszed is. Gyorsan és általában pontosan ismered fel a helyzeteket, érted meg az embereket. Figyelsz rá, de nem értékeled túl a megérzéseidet, a belső hangokat. Viszont könnyen zavarba hoz, ha valaki kiönti neked a lelkét. Próbál könnyebben nyitni mások felé, mert ha jobban kiadod magad, szeretetből is többet kapsz. -
#92720 kb most. remélem. (nyasgem reddit.)
cracked.com-ot szoktad olvasgatni? -
#92719 pont ezért csináltam :)
(ezt meg nem küldtem el és valaki beelőzött. ) -
#92718 reggel 9-10
és te?
(leszel 5:30kor calver? mert addig nem merek írni a ki van ovább fent topikba nehogy nyerjek:D) -
#92717 khmm
#92714: mert az EQ-t fáklyákkal és vasvillákkal kell üldözni
mikor fekszel? -
#92716 nem.
igaz?